2014 Kasım Anneleri

Allah hepinizin gönlüne göre versin,şunu unutmayın herkesin doğumu farklıdır kimse kimsenin ne boyutta acı çektiğini ve doğum yaptığını anlayamaz kimininki kolaydır bir kaç ıkınmada çıkar kimininde karnına çöke çöke çıkarırlar

Aynen öyle, işte bende bu yüzden hiç okumuyorum doğum hikayesi, yada internette video izlemiyorum, doğum ile ilgili hiç bir bilgi edinmiyorum. Kendimi de şartlamıyorum. İlla normal olacak yada korkarım sezaryen olacak diye şartlama yok. Doktorum norma doğum yanlısı kesinlikle, ama son ana kadar bu konuda konuşmanın beni olumsuz etkileyeceğini düşündüğünden o da bir şey demiyor. Bekleyip göreceğiz, Allah hangisini kısmet ederse onu yaşayacağız.

Evet öğretmenim ya tüm hayallerimizi yıktın birgen neyseki ekimde eğitim ödeneği,aralıkta promosyon var onla teselli olalım

arkadaşım sen de öğretmensin galiba, ne zaman izne çıkmayı düşünüyorsun. doğum öncesi fazla çalışsak doğum sonrasına aktarsak galiba yarı yıla denk geliyor 2 hafta boşa gidiyor, bebiş 2 aylıkken başlamaya da kıyamıyorum.

aynen katılıyorum, kişi de önemli doktorun tecrübesi de allah yardımcımız olsun, hep dua ediyorum bebişlerde de bizde de doğuma dair hiçbir trawma kalmasın, allah hepimize hayırlı, kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah (amin)

Allah hayırlısı neyse onu versin normade olsa sezaryende olsa o küçük meleği kucağa almak çok güze kokusu hele yıkanmamış hali bile mis gibi

Kızlar yine bir sürü konu açılmış,yetişemiyorum yaw...

İsim konusu da açılmış,bütün bebişlerimiz isimleriyle yaşasın sağlkla,mutlulukla

Eşim sayesinde bir kaç kez isim değişikliği oldu .. bir türlü netleşmemişti...Önce Çınar koyucaz dedik,sonra ben istemedim
Can olsun dedim,bir süre öyle dedik sonra eşim istemedi

Ama artık bizim de netleşti hatta eşime yine fikrini değiştirirsen seni zıbartırım diom

İsmi inşallah Arda olucak bizim oğluşun

Allah hayırlısı neyse onu versin normade olsa sezaryende olsa o küçük meleği kucağa almak çok güze kokusu hele yıkanmamış hali bile mis gibi

Amin hanımlar inşallah, Allah'ın izniyle sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza

Evet canım senle daha öncede konusmustuk ben 32.haftada çalıosabilir raporu alcam doktorumdan 37.hafta ya kadar kurban bayramı sonunda baslatcam doğum iznimi.32.haftada çalısabilir raporu almazsan doğum öncesi kullanmadığın süre doğum sonrasına eklenemiyormus haberin olsun bu sürede aldığın rapor ve izinlerde dahil edilmiyor bu süreye su iki linke bak canım bende burdan öğrendim tam olarak nasıl olduğunu http://www.youtube.com/watch?v=P3lgMCN6Vpk http://www.ztb.gov.tr/saglik-rehberi/gebelik-ve-gebelikte-rapor-ve-izin-haklariniz/107 en fazla 37.haftaya kadar çalısabiliyoruz son 3 hafta kala kanunen ayrılmak gerekiyor 37 den sonra çalıssak bile kalan süre d.sonrasına eklenmiyor.

Bebisler kısmetiyle gelirmis herkes hayırlısıyla yavrusunu kucağına alsında tek derdimiz para pul olsun

a evet o da güzel oluyor sık duruyor dolapta ve odanın kapısın da ne düsündünüz isim?

Birkac yer ile gorustum bakali cnim biz Aren koyucaz insalah cnim ilk hamile oldugumuogrendigimden beri hep erkek isimlerine baktim erkrk hissettim esim kararsizdi artik oda kararverdi oglusun adina

Hosgeldin cni nezmaandir goremiyodum seni nasilsin.. oglusun adiyla yasasi insallah huzurla mutlulukla gelsin

Hosgeldin cni nezmaandir goremiyodum seni nasilsin.. oglusun adiyla yasasi insallah huzurla mutlulukla gelsin

evet canım son bir haftadır özellikle yoktum giremedim eşim evde diye...o evdeyken pek fırsatım olmuyor...badana temizlik işleri derken bayağı bi boşladım buraları...sağol tatlım senin bebişin de öyle...gerçi okuyamadım isim ne düşünüyosunuz:?
sen nasılsın bakalım onun dışında...

Birkac yer ile gorustum bakali cnim biz Aren koyucaz insalah cnim ilk hamile oldugumuogrendigimden beri hep erkek isimlerine baktim erkrk hissettim esim kararsizdi artik oda kararverdi oglusun adina

Aren sen mi koyacaktın:) beyazinci beni sanıyormus bende hatırlıyorum bu ismi kim demisti bulamadık demek sendin sonunda bulduk Aren in annesini:)))güzel ve değisik bir isim adıyla yasasın prensin

iyiki almamışım o zaman, pembe gelse eşim deli olurdu, burada e bebek mağazasıda yok

iyi uğraşmadım :)

güle güle emsin inşaşşah:)

daha önce ezik konuşulmuştu ama ben not tuttuğum kağıdı kaybetmişim nasıl olması gerekiyordu emziğin

Ahh ahh o isler hic bitmiyo zaten canim ben cok sukur iyiyim cnim persembe gunu kontrolumuz var bakalim pasa nasil merak ediyorum ben ARen koyucam insallah cnim ilk ve son kararimdi esimde sevdi icimizesindi

Aren sen mi koyacaktın:) beyazinci beni sanıyormus bende hatırlıyorum bu ismi kim demisti bulamadık demek sendin sonunda bulduk Aren in annesini:)))güzel ve değisik bir isim adıyla yasasın prensin

Aa hic gormedim soruldugunu gorseydim derdi obenim diye :) sagol cnim hepimzin kuzulari adiyla yasasi insallah

Son düzenleme:
Arkadaşlar konuşsa alışveriş yapabileceğim yerler neresi acil yardım konyadan alacağız da her seyi

teşekkür ederim, evet daha önceki konuşmayı hatırladım. en mantıklısı senin dediğin gibi bayramla izne ayrlmak olacak

Çok güzel görünüyorlar. Güle güle kullanın.
Ama benim yatak odam daracık. Dolap, yatak, şifonyer ve biz... Başka hiçbir eşyaya yer yok anlayacağın. O yüzden kendi odasına mobilya almamız gerekiyor. Birkaç model beğendim ama dediğim gibi fiyatlar yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…