2014 Kasım Anneleri

Ben de öğretmenim kızlar. Her şey yolunda giderse planım şu:
Kasımın 23 ü beklenen doğum tarihi. 32. hafta bitimi eylül sonu. Zaten o ay sadece 1 hafta derse girmiş oluruz.
Eylül sonunda çalışabilir raporu alıp idareye teslim edicem.
Ardından ekimin ilk haftası kurban bayramı. 1 hafta bayramda dinlenme.
Ekimde 3 hafta derse girerim. Ekim sonu kasım başı çıkmam lazım izne zaten son 3 hafta kalınca ayrılmak gerek.
Böylece doğum öncesi 5 hafta doğum sonuna eklenmiş olur. Doğum sonu 8+5=13 hafta iznim olur.
Şubat sonuna kadar izin. Mart-Nisan-Mayıs ücretsiz izin. (3 ay tek maaş ... )
Haziran göreve başlama. Böylece bir sonraki sene Eylülde 10.5 aylık olmuş olacak.
Nasıl plan ama

Ahh ahh o isler hic bitmiyo zaten canim ben cok sukur iyiyim cnim persembe gunu kontrolumuz var bakalim pasa nasil merak ediyorum ben ARen koyucam insallah cnim ilk ve son kararimdi esimde sevdi icimizesindi

Aren ismi de çok güzelmiş,kulağa hoş geliyor ilk defa duyuyorum ama güzel hoşuma gitti anlamı ne canım ??

senin perşembe benim de cuma canım,oğluşlarımızı görücez bakalım :)))

zıbartmakk

internette çok iyi markaların ikinci el olanları var çok az kullanılmış hiç yıpranmamış ürünler var fiyatı yarı yarıya bir bak derim

Erkek olursa eymen kız olursa Berra Zeynep erva sare koymayı düşünüyorum sare daha ağır basıyo tabi cinsiyetimiz hala net değil

İkimiz de 25. haftadayız canım.
Cinsiyet nasıl belli değil anlamadım.
16. haftada öğrendik biz.
Hatta 12-14. haftalarda öğrenenler var.
Başka bir doktora mı gitsen acaba ? Ben olsam hayatta bekleyemem bu kadar

Zeyycim bayıldım ellerine sağlık ne kadar yakışır minnoşlarına şimdi bunlar

sağol canımmm

canım ben istanbulda değilim karadenizdeyim..
medicale gidiyodum ama o doktorumdan memnun değilim..
büyük ihtimalle medicanaya geçicem..

aynen canım bende evdeki tartıda tartılıyorum en baştan beri..
toplamda 4 kilo aldım..ama iştahım açıldı artık..

selam canım bir şeylerden şüpheleniyorsan yaptır tabi..
doktorun istemesi şart değil..

Bende aşımı oldum.açlık ve tokluk kan şekerine baktirdim.normal çıktı o yüzden seker yükleme testini yaptirmicam çok şükür :)) seninde sonuçların iyi çıkar inş. Arkadaşım :))

inşallah canım sağolasın...

Wuhuuu pek marifetliyiz sanırım harika olmuş bunlar ellerine sağlık

sağolasın canım

bıktım bu enfeksiyondan yaa ( yeter ama. kendimi bildim bileli idrar yolu enfeksiyonu..... yine lökosit çıkmış tit de. ve çok fazla

💑💓

canım tedavisi var en azından öyle düşün..bütün hamileliğini enfeksiyonla geçirip sağlıklı bebek doğuran çok insan var..
herkesi zayıf bir noktasından yakalıyor işte..

Kizlar cok mutluyum yaptigim diyet ise yaradi aclik 76 tokluk 107 olmus yuppii:))

hadi gözünaydın
sen bana bir şey sorucaktın canım sormadın??

Benim erkek bebeğim olacak Yaman olsun istiyoruz sence nasıl ama açıkça söyle.. annemler beğenmedi bi türlü

Biz Ahmet Tuna koyacagiz canim

koyduğunuz isimler çok güzel kızlarrrr
ama şunu belirtiyim benim iki ismim var ve çok sıkıntı çekiyorum..
en güzeli tek ve anlamlı bir isim koymak..

2. isim seçeneğini daha çok beğendim canım

vücudu çatlayanlar var mı

benim 1 bacağımda bir de karnımda var

0-6 ay yetmez canım birde kış günü bile olsa kusucak, burnu akıcak ağzı akıcak altını değiştirirken dışkısı değicek erkek bebişler belki yüzünüze işicek
yani günde 3-4 kere üst değiştirmek zorunda kalabiliriz böyle düşünün

50 gr şeker yükleme testi sonuçlarınız nasıl çıktı? nasıl yaptırdınız aç mı tok mu?

be açken yaptırdım canım sonucu yarın alıcamm..

Son düzenleme:
Aren ismi de çok güzelmiş,kulağa hoş geliyor ilk defa duyuyorum ama güzel hoşuma gitti anlamı ne canım ??

senin perşembe benim de cuma canım,oğluşlarımızı görücez bakalım :)))

Tesekkur ederim canim farscada en parlak kum tanesi demek arnavutcada asil ve soylu demek cnim koku farscadan geliyo birde arel ismi var ama onun koku ermenice biraz dikkat istiyo oyizden kokleri farkli.

Tesekkur ederim canim farscada en parlak kum tanesi demek arnavutcada asil ve soylu demek cnim koku farscadan geliyo birde arel ismi var ama onun koku ermenice biraz dikkat istiyo oyizden kokleri farkli.

anlamı da pek güzelmiş canım valla çok beğendim...ismiyle yaşasın Aren bebek :)))

İkimiz de 25. haftadayız canım.
Cinsiyet nasıl belli değil anlamadım.
16. haftada öğrendik biz.
Hatta 12-14. haftalarda öğrenenler var.
Başka bir doktora mı gitsen acaba ? Ben olsam hayatta bekleyemem bu kadar

Bende bekleyemedim başka Dr gittim kıza benziyor ama kesin demiyorlar 3üde kıza benzetti ama ben hala kesin demesini bekliyorum Cumartesi kontrolümüz var bakalım bu sefer netleşir inşallah

Teşekkürler canım. yarın da kültür yaptırcam. kuvvetle muhtemel çıkacak. alııştım çünkü artık.... ilaçlar bebeğime zarar vermiyordur inşallah...

Bugün ben de şeker yüklememi yaptırdım. Merak edenler için deneyimlerimi paylaşmak istedim:

Sabah 9 da hastanedeydim. Hiçbir şey yemeden gittim.

09.10 da idrar örneği verdim (idrarda protein olup olmadığına bakılıyor).
09.15 gibi 1 tüp kan alındı (açlık kan şekerini ölçmek için).
09.30 da 75 ml lik glikoz çözeltisini içtim. Tadı portakallı gazozlar gibi. Gazlı içecekten bi farkı yok. Bu nedenle içimi son derece rahattı. Hatta hoşuma gitti diyebilirim
10.30 da içim sonrası 1. saat doldu ve 2. tüp kanı verdim.
11.30 da içim sonrası 2. saat doldu ve 3. tüp kanı verdim.
Kollarım eroinman gibi delik deşik haliyle
Sonuçlar öğleden sonra çıktı. Telefonla doktorumdan öğrendim.

1) İdrarımda protein bulunmadı. Zaten tansiyonum da düşük. Ayrıca bende ödem de yok. Bu 3 ü bir gebede varsa prekalmpsi (gebelik zehirlenmesi) riski yüksek demektir. Gebelik zehirlenmesi yaşayan anne yüksek tansiyon ile birlikte komaya girebilir. Bebek de anne de kaybedilebilir. Daha 2 gün önce mynette bi haber okudum. 6.5 aylık hamile bir bayan Balıkesir'de gebelik zehirlenmesinden dolayı komaya girmiş. Bebek 24. haftada 600 gram olarak doğmuş. 5.5 ay hastanede kalmış. Yaşatmayı başarmışlar. Bu arada anne de 5 gün komada kalmış. O da kurtulmuş. Siz siz olun tansiyon-ödem-idrarda protein üçlüsüne dikkat edin.

2)Şeker değerlerimi rakamsal olarak bilmiyorum. Çünkü sonucun çıktısını daha almadım. Doktorumun söylediği değerlerin gayet normal olduğu ve hamilelik şekerimin olmadığı. Çok sevindim tabi

3) İdrarımda enfeksiyon olabilirmiş. Bir kap daha idrar verdim. 2 gün içinde belli olacak sonuç. Varsa ilaç kullanacağım.

İşte böyle millet. Glikoz çözeltisini içince fenalaşıp bayılan, acile kaldırılanlar varmış. Bende hiçbir olumsuz etki yapmadı. İçtim bitti. Yalnız kızımın çok hoşuna gitmiş olmalı ki fıkır fıkır döndü içimde.
Darısı testi yaptırmayanların başına.

Gözünaydın canım. Darısı başımıza.Bende bu hafta yaptırmayı düşünüyorum. Yaptırmayıpta yaptırmayı düşünenler için iyi oldu, teşekkürler.

Son düzenleme:
Bende bekleyemedim başka Dr gittim kıza benziyor ama kesin demiyorlar 3üde kıza benzetti ama ben hala kesin demesini bekliyorum Cumartesi kontrolümüz var bakalım bu sefer netleşir inşallah

biz 20,haftada öğrenmiştk göstermediği için.çikolata ye o zaman dönüyor rahat pozisyon alıyo :))

Arkadaşlar konuşsa alışveriş yapabileceğim yerler neresi acil yardım konyadan alacağız da her seyi

Canım bende Konya'dan alıcam kulesitenin yan tarafında arka tarafta olabilir büyük bebek mağazaları var iki üç tane herşey bulabilirsin orda bi bak istersen

Kizlar gecen bahsetmistim bugun biyopsim yapildi. Parca aldilar agzimdaki yaradan insallah kotu bisey cikmaz rabbim beni bebegime kocama bagislar dua edin bana hamilelerin duasi kabul olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gözün aydın canım darısı başımıza inşallah, bu hafta benim de şeker yüklemem olacak, inşallah güzel haberlerle döneriz hepimiz

geçmiş olsun canım, allah yardımcın olsun, inşallah iyi olur sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…