Kizlar gecen bahsetmistim bugun biyopsim yapildi. Parca aldilar agzimdaki yaradan insallah kotu bisey cikmaz rabbim beni bebegime kocama bagislar dua edin bana hamilelerin duasi kabul olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kilo sorunu yaşayanlar arasına beni de alınhenüz 23.haftadayım ve 8 kilo aldım zaten 65 ile hamile kalmıştım yahu yemekle de aram yok normal yiyorum ve sürekli yürüyüş yapıyorum üstelik hantallaşmadım da hareketli biriydim zaten hala da öyleyim ama nasıl oluyor da bu kadar kilo aldım ya?
Arkadaşlar şuan kullandığınız ilaçlar neler ?
Kizlar gecen bahsetmistim bugun biyopsim yapildi. Parca aldilar agzimdaki yaradan insallah kotu bisey cikmaz rabbim beni bebegime kocama bagislar dua edin bana hamilelerin duasi kabul olur
biz 20,haftada öğrenmiştk göstermediği için.çikolata ye o zaman dönüyor rahat pozisyon alıyo :))
Canım bende Konya'dan alıcam kulesitenin yan tarafında arka tarafta olabilir büyük bebek mağazaları var iki üç tane herşey bulabilirsin orda bi bak istersen
Teşekkürler canım bizde kapı camiinin üst sokakiginda bir yer var elif bebe diye orasına da bakmak istersen epey uygun ve cıvıl de olabilir bende buraları gezdim
kızlar cam ağır olmuyor mu bebek kavrama yeteneğini geiştirecek nasıl tutsun onu?:44:
Ben olsam degisirdim cami tutmaya calisacak ne kdr dikkat ederim desek bile arkadaslar bebek bakmak kolay degil uykusuzluk yorgunluk olacak dikkatsiz bi zamana denk gelir Allah korusun
Valla burda verilen listelerde 120 ml cam, ve 240 ml cam alin deniyordu. Bende notlara istinaden aldim yani, burdakilerin azizligine ugradim, ben bilsem böyle oldugunu hiç almazdim, 35 tl para verdim bir de. Ne diyim yani. Tecrubesizlik :) birde bşkalarinin ipiyle kuyuya inmek denebilir. :)
Korktum bu saatte mesaj gelince namaza kalkmistik zaten ama :))
Degistir bisey olmaz veya yerine baska bisey alirsin hic olmadi yogurt falan vermek icin kullanirsin daha uzun kaliyo cam biberonlarda..
günaydınn güzel annişlerrr
günaydınnnlarrrrr :)günaydınn güzel annişlerrr
bi sıkıntı çıkmadı çok şükür uzun zamandr msj yazamıyorum alıntı yapamıyordum nedenini anlamadm ama baktım bugn kendiliğinden düzelmiş :)o hafta detaylı ultrasona girdim ama bebeğin pozisyonu uygun olmadığı için yüzünü göremedk bize arkası dönükti ve kafası çok aşağıdaymış :S doktor diğer baktığı herşeyine normal dedi ama benim içimde kaldı görmeyi çok istedim bu hafta tekrar gitsemmi diyorum bu hafta son biliosunz ve bebek bayğı da yukarı çıktı ama 200 tl daha baymam gerekcek :S ama ön taraftan da bi bakması gerekmez mi dudak damak yapısı falan veya bilmedğim başka şeyler de var mı acaba kontrol etmesi gereken diye de düşünüyorum gittigim doktordan pek de memnun kalmadım açıkcası medikale gitme istiyorum bu kez ama gitsem mi itmesem mi kararsızım çokkkk :Spişşt nerelerdesin on-line oluyosun ama yazmıyosun hiç sorun yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?