emzirme yastığından neden memnun kalmadın canım ben de almayı düşünüyorum ama genel olarak emzirme yastığı mı kullanılsız yoksa o marka mı demek istedingünaydın güzel anneler, hepinize sağlıklı günlerrrDün kargom geldi, bebefox emzirme yastığı almıştım, berbat birşey, iade edicem sakın almayın,Avent biberon minik cam olanına bayıldım, diğer 260 ml plastik, plastik olduğundan pek sevemedim açıkcası, bir tanede cam almayı planlıyorum. Nuk emzik almıştım https://www.google.com.tr/search?q=...Nuk-Disney-Silikon-Emzik-6-18-Ay.aspx;500;500damaklı silikon bir emzikmiş, buda çok hoşuma gitti ama ben damaksız alıcam bi tanedeonun haricinde satın aldığım cihcco gögus pedi, lansinoh g.kremi ve semabed pısık kremıde kullanıslı gorunuyorlar :)
bu arada bebişin güle güle kullansın inşallahhhh :)emzirme yastığından neden memnun kalmadın canım ben de almayı düşünüyorum ama genel olarak emzirme yastığı mı kullanılsız yoksa o marka mı demek istedin
günaydınn güzel annişlerrr
bi sıkıntı çıkmadı çok şükür uzun zamandr msj yazamıyorum alıntı yapamıyordum nedenini anlamadm ama baktım bugn kendiliğinden düzelmiş :)o hafta detaylı ultrasona girdim ama bebeğin pozisyonu uygun olmadığı için yüzünü göremedk bize arkası dönükti ve kafası çok aşağıdaymış :S doktor diğer baktığı herşeyine normal dedi ama benim içimde kaldı görmeyi çok istedim bu hafta tekrar gitsemmi diyorum bu hafta son biliosunz ve bebek bayğı da yukarı çıktı ama 200 tl daha baymam gerekcek :S ama ön taraftan da bi bakması gerekmez mi dudak damak yapısı falan veya bilmedğim başka şeyler de var mı acaba kontrol etmesi gereken diye de düşünüyorum gittigim doktordan pek de memnun kalmadım açıkcası medikale gitme istiyorum bu kez ama gitsem mi itmesem mi kararsızım çokkkk :S
Avent cam olan çok şirin gerçekten o minik şirin şeyi görünce plastik büyük olan bana da çok sinir gelmiştigünaydın güzel anneler, hepinize sağlıklı günlerrr
Dün kargom geldi, bebefox emzirme yastığı almıştım, berbat birşey, iade edicem sakın almayın,
Avent biberon minik cam olanına bayıldım, diğer 260 ml plastik, plastik olduğundan pek sevemedim açıkcası, bir tanede cam almayı planlıyorum.
Nuk emzik almıştım https://www.google.com.tr/search?q=...Nuk-Disney-Silikon-Emzik-6-18-Ay.aspx;500;500
damaklı silikon bir emzikmiş, buda çok hoşuma gitti ama ben damaksız alıcam bi tanede
onun haricinde satın aldığım cihcco gögus pedi, lansinoh g.kremi ve semabed pısık kremıde kullanıslı gorunuyorlar :)
günaydın güzel anneler, hepinize sağlıklı günlerrr
Dün kargom geldi, bebefox emzirme yastığı almıştım, berbat birşey, iade edicem sakın almayın,
Avent biberon minik cam olanına bayıldım, diğer 260 ml plastik, plastik olduğundan pek sevemedim açıkcası, bir tanede cam almayı planlıyorum.
Nuk emzik almıştım https://www.google.com.tr/search?q=...Nuk-Disney-Silikon-Emzik-6-18-Ay.aspx;500;500
damaklı silikon bir emzikmiş, buda çok hoşuma gitti ama ben damaksız alıcam bi tanede
onun haricinde satın aldığım cihcco gögus pedi, lansinoh g.kremi ve semabed pısık kremıde kullanıslı gorunuyorlar :)
gerekli tekrar git mi diyosun yani benim de hiç içime sinmedi ama etraftan arkadaşlardan iyiymiş boşuna gitme 200 tl az değil başka bi eksiğini alırsn falan gibi tepkiler alınca kararsız kaldım en yapcamı bilemdim ama önden hiç göremedi bide erken çağırdı galiba biraz daha yukarı bile çıkmamştı dedğim gibi kafası çok aşağıda göremiyoruz dedi. ozamn bugn gitmeliyim hem içim rahatlar inşallah medicalde ii ilglilenrler diye düşünüyorum oraya gitcem bugnYa ne enteresan doktorlar var anlayamıyorum.. yüzünü görmemiş bebeğin nasıl emin oluyor bi sıkıntı olup olmadığına.. benim tek seferde pozisyonu iyi olduğu için yapıldı ama mesela arkadaşımı perinatolog 3 defa çağırdı göremediği yerlerine tekrar baktı.. detaylı usg de amaç heryerine bakmak zaten normal muayene değil ki bu
Teşekkür ederim kızlar soruma cvp verdiğiniz için.bende decavit,gyneferon ve coraspirin kullanıyorum.bu ilaclari ne zaman degistiririz bilmem ??decaviti 3 günde 1 aliyorum.Dr kilo yapar demisti.24. Haftadayim 3 kilo aldım ama bundan sonra ivme kazanacağım garanti :)bide 75 kg ile hamile kaldım ben( karnim büyüdükçe isim zor valla.Allah yardımcımız olsun :))
emzirme yastığından neden memnun kalmadın canım ben de almayı düşünüyorum ama genel olarak emzirme yastığı mı kullanılsız yoksa o marka mı demek istedin
anladm canımm bana da ay şeklinde olanını kullanamam gibi geliyodu bakınca ama hiç boyutlarını falan görmedim tabi internetten gördüğüm kadarıyla aklımda bulunsun :)cnm benm arkadasta kılo aldırır dıe decavıtı bıgun arayla yutuyor, ama bnm doktorum hergun almamı ıstedı, bencede hergun alınması dha ıyı gıbı gelıyor, kılo dersen bende 68,5 tum, 75-76 oldum, kılo cok onemlı degıl verılır ya, saglıklı beslendıkten sonra sıkıntı degılben decavıt, magnorm, tıroıt ılacı, ferum fort ve progestan kullanıyormprogestan benı mahvedıo offben mınık olanından almıstım, dıkdortgen, cok sert, cok mınık, bıde bı ıse yaramaz gorundu bana sevemedım hıc ya, ama o ay seklınde olanlar guzel olabılır https://www.google.com.tr/search?q=...-emzirme-yastigi-filli_BFO-26043-MA;1600;1600
Ben hafta sonu birçok ihtiyacını aldım bebisin biberon olarak da dr brwonun cam biberonunu aldım büyük olanı almısım değisem 120 ml olanla içindeki aparat bebeğin hava yutmasını önlediğinden gaz sorununu önlüyormus kullanan arkadaslarım memnun diğerlerini de sorar karar verirsin canım ben 35 tl ye aldım.120 ml 30 tl olanla değiscem.
gerekli tekrar git mi diyosun yani benim de hiç içime sinmedi ama etraftan arkadaşlardan iyiymiş boşuna gitme 200 tl az değil başka bi eksiğini alırsn falan gibi tepkiler alınca kararsız kaldım en yapcamı bilemdim ama önden hiç göremedi bide erken çağırdı galiba biraz daha yukarı bile çıkmamştı dedğim gibi kafası çok aşağıda göremiyoruz dedi. ozamn bugn gitmeliyim hem içim rahatlar inşallah medicalde ii ilglilenrler diye düşünüyorum oraya gitcem bugn
Kızlar aşağıdaki odalardan hangisi kız bebek için daha güzel ve kullanışlı sizce?
Büyüyen karyola + 3 Kapılı dolap + Şifonyer (belki) almayı düşünüyoruz.
Fiyatları da altlarında yazıyor.
1) Caploonba - Sofi
http://caploonba.com/bebek-odalari/sofi.cap
2)Caploonba - Teddy Bear
http://caploonba.com/bebek-odalari/teddy.cap
3) Çilek - Baby Cotton
http://www.cilek.com/baby-cotton
4) Çilek - Natura Baby
http://www.cilek.com/natura-baby
randevuyu zaten almıştım ama gidip gitmeme konusunda kararsızdm bakalım giderm büyük ihtimallee :)Keşke o muayene de deseydin tekrar çağırmıcak mısınız diye.. 200 tl az değil tabi yazık yani.. sen karar ver bilemiyorum ki içine sinmediyse git bi daha
Bugün ben de şeker yüklememi yaptırdım. Merak edenler için deneyimlerimi paylaşmak istedim:
Sabah 9 da hastanedeydim. Hiçbir şey yemeden gittim.
09.10 da idrar örneği verdim (idrarda protein olup olmadığına bakılıyor).
09.15 gibi 1 tüp kan alındı (açlık kan şekerini ölçmek için).
09.30 da 75 ml lik glikoz çözeltisini içtim. Tadı portakallı gazozlar gibi. Gazlı içecekten bi farkı yok. Bu nedenle içimi son derece rahattı. Hatta hoşuma gitti diyebilirim
10.30 da içim sonrası 1. saat doldu ve 2. tüp kanı verdim.
11.30 da içim sonrası 2. saat doldu ve 3. tüp kanı verdim.
Kollarım eroinman gibi delik deşik haliyle
Sonuçlar öğleden sonra çıktı. Telefonla doktorumdan öğrendim.
1) İdrarımda protein bulunmadı. Zaten tansiyonum da düşük. Ayrıca bende ödem de yok. Bu 3 ü bir gebede varsa prekalmpsi (gebelik zehirlenmesi) riski yüksek demektir. Gebelik zehirlenmesi yaşayan anne yüksek tansiyon ile birlikte komaya girebilir. Bebek de anne de kaybedilebilir. Daha 2 gün önce mynette bi haber okudum. 6.5 aylık hamile bir bayan Balıkesir'de gebelik zehirlenmesinden dolayı komaya girmiş. Bebek 24. haftada 600 gram olarak doğmuş. 5.5 ay hastanede kalmış. Yaşatmayı başarmışlar. Bu arada anne de 5 gün komada kalmış. O da kurtulmuş. Siz siz olun tansiyon-ödem-idrarda protein üçlüsüne dikkat edin.
2)Şeker değerlerimi rakamsal olarak bilmiyorum. Çünkü sonucun çıktısını daha almadım. Doktorumun söylediği değerlerin gayet normal olduğu ve hamilelik şekerimin olmadığı. Çok sevindim tabi
3) İdrarımda enfeksiyon olabilirmiş. Bir kap daha idrar verdim. 2 gün içinde belli olacak sonuç. Varsa ilaç kullanacağım.
İşte böyle millet. Glikoz çözeltisini içince fenalaşıp bayılan, acile kaldırılanlar varmış. Bende hiçbir olumsuz etki yapmadı. İçtim bitti. Yalnız kızımın çok hoşuna gitmiş olmalı ki fıkır fıkır döndü içimde.
Darısı testi yaptırmayanların başına.
ben mınık olanından almıstım, dıkdortgen, cok sert, cok mınık, bıde bı ıse yaramaz gorundu bana sevemedım hıc ya, ama o ay seklınde olanlar guzel olabılır
[/URL]
Güzel haberler okuyunca kendime geliyorum valla, gözünüz aydın. Bende geçen hafta 100'lük şeker testi yaptırdım. Senin güzel anlatımın altında bende anlatayımm. 100'lük test yaptıracaklar varsa bilgileri olur. Bir de ben, bir gece hastane de yattığım zaman 24 saatlik idrarımdan protein testi yapılmıştı, sonuç normaldi.O yüzden idrarda proteine bakılmadı o sabah.
Bende 09:00'da hastanedeydim. Gece 12'den beri açtım, hemen ilk kanı aldılar. Açlık kan şekeri için, şekerli suyu içtim, valla ne yalan söyliyim benimde hoşuma gitti sankiSonra 1'er saat arayla 3 kez kan verdim. 10:20 , 11:20, 12,20, aynen bende eroinman gibi oldum.Benim sonuçlarımda şu şekildeydi
Açlık kan şekeri 91
1. Saat 173
2. Saat 150
3.Saat 56
Doktorum gayet normal olduğunu söyledi, hatta son saat fazlaca acıkmış olmalısın dedi
Gerçekten hamilelik zehirlenmesi çok önemli, vücudunuzda ödem varsa, tansiyon yüksekliği varsa lütfen doktorunuza başvurun. Baş ağrısı da, tansiyon yüksekliğinin belirtisi olabilir. Baş ağrınız varsa ara ara tansiyon ölçümü yaptırın.
sanırım ben de dr browns alıcam ama kafama şu takıldı, başlığı silikon mu olmalı kaucuk mu? kaucuk daha doğal bir madde oldugu için aklım ona gidio bilemiyorum bulabilir miyim ama. çok teşekkür ederim cvbın için :)
bu arada bir soru, kızlar bana bir anlatın ya bebeği nasıl giydiriyoruz. içine ne giyiyo üstüne ne giyiyo? ona göre bakıcam alacağım şeylere..
Hakikatten son saat hipoglisemiye girmişsin resmen
Allah korusun gebelik zehirlenmesi çok kötü çok dikkatli olmak lazım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?