2014 Kasım Anneleri

günaydın güzel anneler, hepinize sağlıklı günlerrr

Dün kargom geldi, bebefox emzirme yastığı almıştım, berbat birşey, iade edicem sakın almayın,

Avent biberon minik cam olanına bayıldım, diğer 260 ml plastik, plastik olduğundan pek sevemedim açıkcası, bir tanede cam almayı planlıyorum.

Nuk emzik almıştım https://www.google.com.tr/search?q=...Nuk-Disney-Silikon-Emzik-6-18-Ay.aspx;500;500

damaklı silikon bir emzikmiş, buda çok hoşuma gitti ama ben damaksız alıcam bi tanede

onun haricinde satın aldığım cihcco gögus pedi, lansinoh g.kremi ve semabed pısık kremıde kullanıslı gorunuyorlar :)

Teşekkür ederim kızlar soruma cvp verdiğiniz için.bende decavit,gyneferon ve coraspirin kullanıyorum.bu ilaclari ne zaman degistiririz bilmem ??decaviti 3 günde 1 aliyorum.Dr kilo yapar demisti.24. Haftadayim 3 kilo aldım ama bundan sonra ivme kazanacağım garanti :)bide 75 kg ile hamile kaldım ben ( karnim büyüdükçe isim zor valla.Allah yardımcımız olsun :))

emzirme yastığından neden memnun kalmadın canım ben de almayı düşünüyorum ama genel olarak emzirme yastığı mı kullanılsız yoksa o marka mı demek istedin

emzirme yastığından neden memnun kalmadın canım ben de almayı düşünüyorum ama genel olarak emzirme yastığı mı kullanılsız yoksa o marka mı demek istedin
bu arada bebişin güle güle kullansın inşallahhhh :)

günaydınn güzel annişlerrr

Ya ne enteresan doktorlar var anlayamıyorum.. yüzünü görmemiş bebeğin nasıl emin oluyor bi sıkıntı olup olmadığına.. benim tek seferde pozisyonu iyi olduğu için yapıldı ama mesela arkadaşımı perinatolog 3 defa çağırdı göremediği yerlerine tekrar baktı.. detaylı usg de amaç heryerine bakmak zaten normal muayene değil ki bu

Avent cam olan çok şirin gerçekten o minik şirin şeyi görünce plastik büyük olan bana da çok sinir gelmişti

Hayırlı olsun aldıklarını cnm.güle güle kullanin ins.emzirme yastigini bende kendim uspmayi dusunuyorum bakalim becerebilcem mi :)

gerekli tekrar git mi diyosun yani benim de hiç içime sinmedi ama etraftan arkadaşlardan iyiymiş boşuna gitme 200 tl az değil başka bi eksiğini alırsn falan gibi tepkiler alınca kararsız kaldım en yapcamı bilemdim ama önden hiç göremedi bide erken çağırdı galiba biraz daha yukarı bile çıkmamştı dedğim gibi kafası çok aşağıda göremiyoruz dedi. ozamn bugn gitmeliyim hem içim rahatlar inşallah medicalde ii ilglilenrler diye düşünüyorum oraya gitcem bugn

cnm benm arkadasta kılo aldırır dıe decavıtı bıgun arayla yutuyor, ama bnm doktorum hergun almamı ıstedı, bencede hergun alınması dha ıyı gıbı gelıyor, kılo dersen bende 68,5 tum, 75-76 oldum, kılo cok onemlı degıl verılır ya, saglıklı beslendıkten sonra sıkıntı degıl

ben decavıt, magnorm, tıroıt ılacı, ferum fort ve progestan kullanıyorm

progestan benı mahvedıo off

ben mınık olanından almıstım, dıkdortgen, cok sert, cok mınık, bıde bı ıse yaramaz gorundu bana sevemedım hıc ya, ama o ay seklınde olanlar guzel olabılır

https://www.google.com.tr/search?q=...-emzirme-yastigi-filli_BFO-26043-MA;1600;1600

anladm canımm bana da ay şeklinde olanını kullanamam gibi geliyodu bakınca ama hiç boyutlarını falan görmedim tabi internetten gördüğüm kadarıyla aklımda bulunsun :)

sanırım ben de dr browns alıcam ama kafama şu takıldı, başlığı silikon mu olmalı kaucuk mu? kaucuk daha doğal bir madde oldugu için aklım ona gidio bilemiyorum bulabilir miyim ama. çok teşekkür ederim cvbın için :)

bu arada bir soru, kızlar bana bir anlatın ya bebeği nasıl giydiriyoruz. içine ne giyiyo üstüne ne giyiyo? ona göre bakıcam alacağım şeylere..

Keşke o muayene de deseydin tekrar çağırmıcak mısınız diye.. 200 tl az değil tabi yazık yani.. sen karar ver bilemiyorum ki içine sinmediyse git bi daha

Günaydın dostum, bence bu güzel
Çilek - Natura Baby http://www.cilek.com/natura-baby ama büyhüyen karyola yapılır mı bilemem.
İkinci güzel olanda bu Caploonba - Teddy Bearhttp://caploonba.com/bebek-odalari/teddy.cap
çok pembiş maviş şeyleri tercih etmediğimden daha soft bakıyorum ben.

Keşke o muayene de deseydin tekrar çağırmıcak mısınız diye.. 200 tl az değil tabi yazık yani.. sen karar ver bilemiyorum ki içine sinmediyse git bi daha
randevuyu zaten almıştım ama gidip gitmeme konusunda kararsızdm bakalım giderm büyük ihtimallee :)

Güzel haberler okuyunca kendime geliyorum valla, gözünüz aydın. Bende geçen hafta 100'lük şeker testi yaptırdım. Senin güzel anlatımın altında bende anlatayımm. 100'lük test yaptıracaklar varsa bilgileri olur. Bir de ben, bir gece hastane de yattığım zaman 24 saatlik idrarımdan protein testi yapılmıştı, sonuç normaldi.O yüzden idrarda proteine bakılmadı o sabah.

Bende 09:00'da hastanedeydim. Gece 12'den beri açtım, hemen ilk kanı aldılar. Açlık kan şekeri için, şekerli suyu içtim, valla ne yalan söyliyim benimde hoşuma gitti sankiSonra 1'er saat arayla 3 kez kan verdim. 10:20 , 11:20, 12,20, aynen bende eroinman gibi oldum.Benim sonuçlarımda şu şekildeydi

Açlık kan şekeri 91
1. Saat 173
2. Saat 150
3.Saat 56

Doktorum gayet normal olduğunu söyledi, hatta son s
aat fazlaca acıkmış olmalısın dedi

Gerçekten hamilelik zehirlenmesi çok önemli, vücudunuzda ödem varsa, tansiyon yüksekliği varsa lütfen doktorunuza başvurun. Baş ağrısı da, tansiyon yüksekliğinin belirtisi olabilir. Baş ağrınız varsa ara ara tansiyon ölçümü yaptırın.

Günaydın kızlar herkese

ben mınık olanından almıstım, dıkdortgen, cok sert, cok mınık, bıde bı ıse yaramaz gorundu bana sevemedım hıc ya, ama o ay seklınde olanlar guzel olabılır
[/URL]

tatlım bende bu yastıktan aldım ve kullanan arkadaşlarım hep çok memnun kaldılar
çünkü bebeğin ne kadar süre emeceği belli olmuyor lastikli kısmından koluna takıyorsun kolunda bebeğin kafası terlemiyor

Hakikatten son saat hipoglisemiye girmişsin resmen
Allah korusun gebelik zehirlenmesi çok kötü çok dikkatli olmak lazım gerçekten

Ben bir gece hastanede yatmıştım, doğumhane servisinde yeni doğan bebekler direk bebek odasına geliyordu, benim odamın yanına. İç zıbın giydiriyorlar, üzerine de ikili takım, ayağına çorap bu kadar. Evde üzerine belki yelek giydirebiliriz. Hemşirelere üşümez mi dedim, siz anneler çok evhamlı oluyorsunuz ama üşümez merak etme dedi. Zaten ben kat kat giydirme düşüncesinde değilim, annemde bizi kat kat büyütmemiş, o yüzden kolay kolay hasta olmayız.Bağışıklığımız kuvvetlidir. Kar yağar, kısa kollu balkona çıkarım ben, evde hayatta yaz kış fark etmez asla uzun kollu giymem. O yüzden sağlam bünyeli, her esintiden nem kapacak bir çocuk olsun istemiyorum, ne fazla ne eksik normal derece de giydirmek yeterli sanırım. Evde iç zıbın yerine çıt çıtı badi kullanılır, onun dışında tulum yada iki takımlar bol bol kullanılacak gibi. Ancak hastane de hemşireler asla çıt çıtlı badi istemiyor, illa ki iç zıbın bilgin olsun.

Hakikatten son saat hipoglisemiye girmişsin resmen
Allah korusun gebelik zehirlenmesi çok kötü çok dikkatli olmak lazım gerçekten

Hahaa, gözüm döndü resmen.. Hastanenin karşısında simit sarayı vardı, kardeşimle konuşuyoruz "dedim son 15 dk, simit sarayını basacağım. Eller yukarı, bu bir soygundur, boşaltın tüm simitleri" Sonra kardeşim tekrar aradı "abla, simit sarayına gidicektim de, yerinde duruyor mu merak ettim" diyor. Allah kimseyi aç bırakmasın, şeker yüklemesinden çıkarttığım anafikir bu

2 gündür bir baş ağrısı başladı kızlar bende yaa normalmidirki acaba:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…