İsyan123 ün selamı var öpüyor hepinizi kardeşi askere gidecekmiş izinliyim girmedim dedi :)
Gunaydin arkadaslar,
Hem sitenin formati degismis, hem de bizim ofiste kk'ya girisi engellemis bilgi islemciler. Su an telefondan girdim, biraz zorluyor, umarim duzgun gorunur yazdiklarim.
Benim sizlere bir sorum var bebek tekstili ile ilgili. Park yataklara, besiklere ya da buyuyen yataklara vs nevresim takimi, uyku seti alisverisini nerden yapacaksiniz, ya da yaptiniz? Aklimda bir suru soru var.
Biz hem oda yapiyoruz hem park yatak alicaz. Simdi oda takiminin o buyuyen yatagina bebek boy yatak sungeri mi alicaz acaba yoksa buyuk boy mu? Buyuk boy alsak, hani o sonradan komidin olacak parcalarin altinda kalacak kisim simdilik ezilir mi acaba? Ayrica buyuk boy yatak alsak bebek nevresimleri o yataga olmaz heralde? Ya da en azindan carsaf kucuk gelir, degil mi? Buyuk yataklar 80x180 gibi bir olcude oluyor, bebis yataklarinin, dolayisiyla nevresimlerin, carsaflarin boyu daha kisa?? Sonra yatak sungeri nasil ve nerden alinmali? Visco diye biseyler duydum, ya da normal yatas vs gibi markalara gidip ortopedik bebek yatagi mi sorucaz? Park yatak icin de ayni sekilde, icine nasil bir yatak alinicak?
Sonra uyku setlerinde filan elyaf yorgan oluyor, herslde elyaf iyi degil, kullanilmaz. Daha once arkadaslar pamuk yorgan saglikliymis diye burda paylasmislardi. O zaman yastik ve yorganlari napicaz, diktiricez mi? Bi de bebek yeni dogucak, cok kucuk, yorgan ortulur mu ki kis bebegi olsa bile? Uf kafam cok karisik. Bu konulari bilen, tecrubeli anneler varsa bize de yardimci olabilir mi? Uyku seti ya da nevresim takimini alan, tavsiye edecegi marka/ site/ yer olan varsa cok memnun olurum. Hah bir de perde mevzusu var, oda yapan/ yapacak arkadaslar, perde aldiniz mi? Klasik fon ve tul seklinde mi? Zebra, stor filan o sekilde mi yoksa daha kullanidli olur? Ilk bebegim olacak kismetse, ve cok cahilimEndise etmeye basladim.
Gunaydin arkadaslar,
Hem sitenin formati degismis, hem de bizim ofiste kk'ya girisi engellemis bilgi islemciler. Su an telefondan girdim, biraz zorluyor, umarim duzgun gorunur yazdiklarim.
Benim sizlere bir sorum var bebek tekstili ile ilgili. Park yataklara, besiklere ya da buyuyen yataklara vs nevresim takimi, uyku seti alisverisini nerden yapacaksiniz, ya da yaptiniz? Aklimda bir suru soru var.
Biz hem oda yapiyoruz hem park yatak alicaz. Simdi oda takiminin o buyuyen yatagina bebek boy yatak sungeri mi alicaz acaba yoksa buyuk boy mu? Buyuk boy alsak, hani o sonradan komidin olacak parcalarin altinda kalacak kisim simdilik ezilir mi acaba? Ayrica buyuk boy yatak alsak bebek nevresimleri o yataga olmaz heralde? Ya da en azindan carsaf kucuk gelir, degil mi? Buyuk yataklar 80x180 gibi bir olcude oluyor, bebis yataklarinin, dolayisiyla nevresimlerin, carsaflarin boyu daha kisa?? Sonra yatak sungeri nasil ve nerden alinmali? Visco diye biseyler duydum, ya da normal yatas vs gibi markalara gidip ortopedik bebek yatagi mi sorucaz? Park yatak icin de ayni sekilde, icine nasil bir yatak alinicak?
Sonra uyku setlerinde filan elyaf yorgan oluyor, herslde elyaf iyi degil, kullanilmaz. Daha once arkadaslar pamuk yorgan saglikliymis diye burda paylasmislardi. O zaman yastik ve yorganlari napicaz, diktiricez mi? Bi de bebek yeni dogucak, cok kucuk, yorgan ortulur mu ki kis bebegi olsa bile? Uf kafam cok karisik. Bu konulari bilen, tecrubeli anneler varsa bize de yardimci olabilir mi? Uyku seti ya da nevresim takimini alan, tavsiye edecegi marka/ site/ yer olan varsa cok memnun olurum. Hah bir de perde mevzusu var, oda yapan/ yapacak arkadaslar, perde aldiniz mi? Klasik fon ve tul seklinde mi? Zebra, stor filan o sekilde mi yoksa daha kullanidli olur? Ilk bebegim olacak kismetse, ve cok cahilimEndise etmeye basladim.
kızlar göbeğinde kahverengi çizgi oluşmaya başlayan varmı?
Canim bende buyuyen besik aldim yatagini 80*180 al. Komidinin icinde kalsa da ezilme yapmiyor. Nevresim uyku seti icin Funna baby i onerebilirim. Antibaktariyel antialarjik kumas ile uretim yapiyorlar. Desenleri de cok guzel. Ayrica ayni uyku setinin deseninden fon perdesini,cibinligini,tavan lambasini,abajurunu,havlu,alt acma ve kirli torbasi gibi detaylarini da bulabilirsin. Bu arada park yatagi ilk zamanlarda kullanmak icin aldin sanirim. Yani odasinda buyuyen besigi park yatagi yatak odanda kalacaksa hem uyku seti hem nevresim takimi al. Nevresimi kullanmadigina yayarsin uyku setini de kus bebegi olacagi icin kullanirsin.Bu arada uyku setinden yorgan cikacak zaten. Yastik da funna baby onerebilirim. Buyuyen besigine nevresim kisa gelecek diye dert etme hic gozukmuyor komidin alti zaten...Gunaydin arkadaslar,
Hem siteniyapmiyori degismis, hem de bizim ofiste kk'ya girisi engellemis bilgi islemciler. Su an telefondan girdim, biraz zorluyor, umarim duzgun gorunur yazdiklarim.
hoş geldin isyancım kardeşine hayırlı tezkereler.. forum çok kötü oldu gerçekten hiç sevemedimgünaydınnn güzeller ben geldimmm...
ayy bu site ne biçim olmulşş yaaaaa
birde neden alıntı yapmadan yazamıyorum anlamadım..mesaj sayısı bildirin diyor..
beni merak edenler olmuşşş..ayy çok mutlu oldum aklınızda olmam çok sevindirdi beni açıkçası..
kardeşim askere gidiyor annemlerde kalıyorum..butrdada gelen giden derken foruma giremedim..yarın iş başı yapıcamm çok öpüldünüzz:)
tatlım bendede oluyor çok kötü oluyorum geceleri bir anda boğuluyor gibi uyanıyorum kalkıyorum sanki nefes alamıyorum son ayda olan şeyler heralde tatilden dönünce dr a sorucam bu durumuGunaydin kizlar nasilsnzbben 2 3 gundur gece hicc uyuyamyrum sabh ezanina kadar yatakta don don dur klimada fayda etmiyo boguluyrum resmen sizde de oluyormu
Butikbebe ve unnado dan yapiyorum ben. Memnunum iki sitedende.merhabalar
internetten alışveriş yapan arkadaşlara bir sorum var. bi ara burada okumuştum ama hatırlayamadım neresi. hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz?
teşekkürler canım en azından haberini aldık sağol:)İsyan123 ün selamı var öpüyor hepinizi kardeşi askere gidecekmiş izinliyim girmedim dedi :)
Allah kavuştursun canım merak ettik iyisiniz ya şükürgünaydınnn güzeller ben geldimmm...
ayy bu site ne biçim olmulşş yaaaaa
birde neden alıntı yapmadan yazamıyorum anlamadım..mesaj sayısı bildirin diyor..
beni merak edenler olmuşşş..ayy çok mutlu oldum aklınızda olmam çok sevindirdi beni açıkçası..
kardeşim askere gidiyor annemlerde kalıyorum..butrdada gelen giden derken foruma giremedim..yarın iş başı yapıcamm çok öpüldünüzz:)
evet canım baya belli büyüklüğü sağa göre baya büyükhiçç yok bende, beyaz tenliyim ondan mı acaba? ve kızz bebişş bekleyenler merak ettim sizin de sol göğsünüz daha mı büyük?
ya bence fark etmiyor ben erkek bebiş bekliyorum ama kızım da var hiç fark göremedimevet canım baya belli büyüklüğü sağa göre baya büyük
Kızlar bende lohusa terligimi gösteriyi :) bunun tacidaa yapilcak.ben sizin kadar becerikli olmadığından herşey hazır valla:)
var canım daha yan tarafların dolacak
Kızlar bakın buda benim lohusa takımım Eki Görüntüle 1215833 Eki Görüntüle 1215833 Eki Görüntüle 1215834 Eki Görüntüle 1215835 Eki Görüntüle 1215836
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?