2014 Kasım Anneleri

İsyan123 ün selamı var öpüyor hepinizi kardeşi askere gidecekmiş izinliyim girmedim dedi :)

günaydınnn güzeller ben geldimmm...
ayy bu site ne biçim olmulşş yaaaaa
birde neden alıntı yapmadan yazamıyorum anlamadım..mesaj sayısı bildirin diyor..
beni merak edenler olmuşşş..ayy çok mutlu oldum aklınızda olmam çok sevindirdi beni açıkçası..
kardeşim askere gidiyor annemlerde kalıyorum..butrdada gelen giden derken foruma giremedim..yarın iş başı yapıcamm çok öpüldünüzz:)

biz sadece park yatak aldık canım , odayı şu anda yapmayacağız, uyku seti olarak da şunu beğendik.

http://www.n11.com/funna-baby-lily-milly-bebek-uyku-seti-70-x-130-cm-P15275583
ben 1-2 sene içinde oda alıcam, o da direk çocuk odası olacak, beşik değil yatak yani, bu süre boyunca odamda olacak inşallah, büyüyen beşiklerin hepsinin ölçüsü aynı değil , markalara göre değişiyor, çok kalitesiz, baştan savma olanlar da var küçük ebatlarda, özenli üretilmi daha geniş ebatlı olanlar da, onun ebatlarını belirlemen lazım önce, yorganı elyaf sanırım, ama pamuk bir yorgan diktirebilirsin, nevresim takımlarında yan korumalar yok, bazı uyku setlerinde de, oysa hareketlendiği zaman özellikle beşikte yan korumalar, baş koruması çok önemli, tecrübeli arkadaşlar, daha detaylı cevap vereceklerdir, hayırlı olsun

Son düzenleme:

Canim bende buyuyen besik aldim yatagini 80*180 al. Komidinin icinde kalsa da ezilme yapmiyor. Nevresim uyku seti icin Funna baby i onerebilirim. Antibaktariyel antialarjik kumas ile uretim yapiyorlar. Desenleri de cok guzel. Ayrica ayni uyku setinin deseninden fon perdesini,cibinligini,tavan lambasini,abajurunu,havlu,alt acma ve kirli torbasi gibi detaylarini da bulabilirsin. Bu arada park yatagi ilk zamanlarda kullanmak icin aldin sanirim. Yani odasinda buyuyen besigi park yatagi yatak odanda kalacaksa hem uyku seti hem nevresim takimi al. Nevresimi kullanmadigina yayarsin uyku setini de kus bebegi olacagi icin kullanirsin.Bu arada uyku setinden yorgan cikacak zaten. Yastik da funna baby onerebilirim. Buyuyen besigine nevresim kisa gelecek diye dert etme hic gozukmuyor komidin alti zaten...

hoş geldin isyancım kardeşine hayırlı tezkereler.. forum çok kötü oldu gerçekten hiç sevemedim

Gunaydin kizlar nasilsnzbben 2 3 gundur gece hicc uyuyamyrum sabh ezanina kadar yatakta don don dur klimada fayda etmiyo boguluyrum resmen sizde de oluyormu
tatlım bendede oluyor çok kötü oluyorum geceleri bir anda boğuluyor gibi uyanıyorum kalkıyorum sanki nefes alamıyorum son ayda olan şeyler heralde tatilden dönünce dr a sorucam bu durumu

merhabalar

internetten alışveriş yapan arkadaşlara bir sorum var. bi ara burada okumuştum ama hatırlayamadım neresi. hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz?

Crazybebe.com da iyiymiş öyle duydum burdaki arkadaşlardan. Bende baktim fiyatlar guzel 35tl alisverise kargo bedava.

Allah kavuştursun canım merak ettik iyisiniz ya şükür

Bari bu siteyi bu hale getirdiniz!telefon uygulamasını düzeltin.çok zor girip yazıyorum ben

kızlar park yatak alan var mı marka olarak ne aldınız bizimle de paylaşın bilgimiz artsın yaa

Kızlar bende lohusa terligimi gösteriyi :) bunun tacidaa yapilcak.ben sizin kadar becerikli olmadığından herşey hazır valla:)

Canım bunu nereye yaptırıyosun çok beğendim bende böyle topuksuz süslü bir terlik istiyorum hastane için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…