2014 Kasım Anneleri

kızlar 4moms mamaroo anakucağı hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben almaya niyetliyimde

canım çok pahalı bu ürün yaa..ben şahsen almam..zaten maddi durumdanda elvermez ama olsa bile yinede almazdım sanırım..
çünkü çok uzun zaman kullanılacak birşey gibi görünmüyor..

hani doğum hikayeleri okuyup gaza gelmiştik nolduu şaka bi yana tabi hakkımız da hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah

ya sorma gaza geldim ettim..son 1 haftadır bende bir korku bir korku..
acaba sezeryanmı olsa demeye başlayanlardanımm

Kuzum bende cibindirikli aldım ama istersen takmıyosun..

Biliyorum canım beğenmezsem çıkartıcam zaten..

Ben loyadan aldım her şeyimi nbb marka sanırım hepsi..

Alakası yok canım kafana takma sakın..

Günaydın güzel anneler

Kizima hastane çıkışı olarak bide bu süslü takimi almak istiyorum.sizce Nasil sizin fikirlerinizi almak istedim ?

Ayyy bayıldım çok güzel hastane çıkışı olarak da kullanabilirsin çok şık..

Ayy güle güle giysin bebişin inşallah..

kaç kilo aldın canım bu iştahla..
benimde acayip iştahım açık son zamanlarda..
toplamda 6 kilo aldım..

Bende bu sabah tartıldım ve şok oldum toplamda 7 kilo almışım nereme aldım bilmiyorum

ben de bunları aldım miniğe daha alacak çok şey var

Maşallah canım çok güzeller..

Birgen benim kizim olacakmis dr yanilmis listede erkek diye kayitliyim degistirirsen seviniirim

Eneee süprize bak:)

Kızlar bende terlik arayışına girdim siteden mi alıyorsunuz napıcaksınız

Ben ayseeonur nickli arkadaşımıza sipariş verdim valla çok beğendim yaptıklarını

Hoşgeldin canımm..

Çok güzeller canım güle güle kullan..

bende ayşe arkadaşımıza yaptırıcam inşallah renk seçimin nasıl oldu zeyy ben kararsızım..

canım çok pahalı bu ürün yaa..ben şahsen almam..zaten maddi durumdanda elvermez ama olsa bile yinede almazdım sanırım..
çünkü çok uzun zaman kullanılacak birşey gibi görünmüyor..

yanımda olması için bir ürün almam gerekiyor.
chicco poly magic mama sandalyesi var doğumdan itibaren anakucağı olarakta kullanılan.fiyatı 500 tl..sallanma özelliği falan yok.sabit duruyor
4 moms mamaroda 570 tl hem alırsam 2.el satmam çok kolay. maddi açıdan beni zorlamaz diye düşünüyorum satarım işim bitince.11 kg kadar taşıyormuş.bu da nerdeyse 1 yaş yapıyor.çok kararsızım

ben normal istiyorum başından beri ama bebiş kilolu olduğu için kendimi sezeryana hazırlamaya başladım kendimizi bütün ihtimallere alıştırmalıyız

kızlar bebeği olan bi arkadaşım kış olacağı için bebe yağına hemen ihtiyacın olmayabilir dedi. daha sonra almamı tavsiye etti siz ne düşünüyorsunuz

kızlar bebeği olan bi arkadaşım kış olacağı için bebe yağına hemen ihtiyacın olmayabilir dedi. daha sonra almamı tavsiye etti siz ne düşünüyorsunuz
yok canım yaa benim kuzenim aralıkta doğdu..
her banyo sonrasında muhakkak sürdü..bebeğin teni çok ince kurur..
hemde bebek yağı masajla birlikte yapıldığında bebek rahatlıyor hatta yağlandığunda daha çabuk büyür derler bizim burada..

canım ben zaten kendime almıştım bebe yağı büyük boy aldım göbeğim içindi,arttı zaten çok onu kullanıcam,yani bence masaj çok faydalı bebek için , al derim

Kızlar yaaaaaa... MAYORAL diye bir marka varya.. Sitesine bakmaktan helak oldum o kadar çok cici şeyler var ki... Ama İstanbul da var mağazası... Almak istediğim cici cici şeyler hele ki kız çocuklarına... İnternetten de siparişi yok... Ne yapcam bilemedim çok da beğendimmmmm

Küçükken okulda çiçek ol derlerdi ya sessiz sakin oturun anlamında onu kastetmiş sanırım :)
Ahahah ya dün akşam dedim papatya ol ne yaaa diye, çiçek çiçek dedi, çiçek olsun dedi.
Ben hatırlamıyorum çiçek olu, demek öyleymiş haklısın zeyy, evladım çiçek oldu çok yumuşak kıpraşıyo 2 gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…