çook güzeller güle güle kullanbuldum buldum nasıl yapıldığını
Kızlar bunlar da benim hastane terliğim ve loğusa gecelik pijama ve sabahlığım , Terlikler gezerin 6.90 tl
Diğerleri relax mode dan aldım %50 indirimle 169 tl tuttu hepsi
Eki Görüntüle 1216928 Eki Görüntüle 1216929 Eki Görüntüle 1216930 Eki Görüntüle 1216931 Eki Görüntüle 1216932
kızlar 4moms mamaroo anakucağı hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben almaya niyetliyimde
hani doğum hikayeleri okuyup gaza gelmiştik nolduuşaka bi yana tabi hakkımız da hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah
Kuzum bende cibindirikli aldım ama istersen takmıyosun..
Ne çok bahsettik çatlaklardan sabah sabah
emzirme sütyeni hamile kilodu vs alan var mı hastane için ne marka alsak kızlar bi akıl verin yada nasıl birşey alınmalı bir de erken mi almak için daha büyür mü memikler
Benim memikler acıcık büyüdü zaten minnaktı 75 e sığıyodu Desteklişimdide 85 e sığıyo yine destekli fazla büyümedi yani sütün az veya çok olması büyüklükle alakalı değildir inşalah diye dua ediyorum
Günaydın güzel anneler
Kizima hastane çıkışı olarak bide bu süslü takimi almak istiyorum.sizce Nasil sizin fikirlerinizi almak istedim ?
Eki Görüntüle 1216857 Eki Görüntüle 1216849 Eki Görüntüle 1216850 Eki Görüntüle 1216851 Eki Görüntüle 1216852 Eki Görüntüle 1216853 Eki Görüntüle 1216854 Eki Görüntüle 1216855 Eki Görüntüle 1216856
kızlar hastane çıkışımızı sonunda aldık bakalım beğenecekmisniz..
anneane ile gittik duramadık başka şeylerde aldık ..
kaç kilo aldın canım bu iştahla..
benimde acayip iştahım açık son zamanlarda..
toplamda 6 kilo aldım..
ben de bunları aldım miniğe daha alacak çok şey var
Birgen benim kizim olacakmis dr yanilmis listede erkek diye kayitliyim degistirirsen seviniirim
Kızlar bende terlik arayışına girdim siteden mi alıyorsunuz napıcaksınız
Slm millet
buldum buldum nasıl yapıldığını
Kızlar bunlar da benim hastane terliğim ve loğusa gecelik pijama ve sabahlığım , Terlikler gezerin 6.90 tl
Diğerleri relax mode dan aldım %50 indirimle 169 tl tuttu hepsi
Eki Görüntüle 1216928 Eki Görüntüle 1216929 Eki Görüntüle 1216930 Eki Görüntüle 1216931 Eki Görüntüle 1216932
özellikleri çok güzel tabi böyle özelliklere böyle fiyat normal.. benim için pahalı bir ürünkızlar 4moms mamaroo anakucağı hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben almaya niyetliyimde
Çok güzeller canım güle güle kullan..
bende ayşe arkadaşımıza yaptırıcam inşallah renk seçimin nasıl oldu zeyy ben kararsızım..Biliyorum canım beğenmezsem çıkartıcam zaten..
Ben loyadan aldım her şeyimi nbb marka sanırım hepsi..
Alakası yok canım kafana takma sakın..
Ayyy bayıldım çok güzel hastane çıkışı olarak da kullanabilirsin çok şık..
Ayy güle güle giysin bebişin inşallah..
Bende bu sabah tartıldım ve şok oldum toplamda 7 kilo almışım nereme aldım bilmiyorum
Maşallah canım çok güzeller..
Eneee süprize bak:)
Ben ayseeonur nickli arkadaşımıza sipariş verdim valla çok beğendim yaptıklarını
Hoşgeldin canımm..
Çok güzeller canım güle güle kullan..
bende ayşe arkadaşımıza yaptırıcam inşallah renk seçimin nasıl oldu zeyy ben kararsızım..
canım çok pahalı bu ürün yaa..ben şahsen almam..zaten maddi durumdanda elvermez ama olsa bile yinede almazdım sanırım..
çünkü çok uzun zaman kullanılacak birşey gibi görünmüyor..
canım ben de 7 kg aldım ama arkadaşınki son ayda birden alınan kilo, ondan dedimbende 6 kilo aldımm yaa..aldı başını gidiooo
benim pijama takımı mavi ama öyle de masmavi olmak istemiyorum şirinler gibiKendine yaptığı pembe renkten istedim canım kırmızıda güzel olur ama aslında..
ben normal istiyorum başından beri ama bebiş kilolu olduğu için kendimi sezeryana hazırlamaya başladım kendimizi bütün ihtimallere alıştırmalıyızcanım çok pahalı bu ürün yaa..ben şahsen almam..zaten maddi durumdanda elvermez ama olsa bile yinede almazdım sanırım..
çünkü çok uzun zaman kullanılacak birşey gibi görünmüyor..
ya sorma gaza geldim ettim..son 1 haftadır bende bir korku bir korku..
acaba sezeryanmı olsa demeye başlayanlardanımm
evet bizde erva ismini koymayı düşünüyoruzmerhabalar
kizi olacak bayanlar acaba kiziniza isim buldunuzmu ???
yok canım yaa benim kuzenim aralıkta doğdu..kızlar bebeği olan bi arkadaşım kış olacağı için bebe yağına hemen ihtiyacın olmayabilir dedi. daha sonra almamı tavsiye etti siz ne düşünüyorsunuz
kızlar bebeği olan bi arkadaşım kış olacağı için bebe yağına hemen ihtiyacın olmayabilir dedi. daha sonra almamı tavsiye etti siz ne düşünüyorsunuz
Beyaz da olabilir canım..benim pijama takımı mavi ama öyle de masmavi olmak istemiyorum şirinler gibibitane daha gecelik takımı bakayım onun renklerine göre isterim olmadı..
Ahahah ya dün akşam dedim papatya ol ne yaaa diye, çiçek çiçek dedi, çiçek olsun dedi.Küçükken okulda çiçek ol derlerdi ya sessiz sakin oturun anlamında onu kastetmiş sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?