- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
canım elektrikli aldın değil mi
manuel mi elektrikli mi senin..
yani canım ne gereği var nede olsa hastane pis yani..
hem kalacağım 2 gün..
evime yaptırırım sonrada giyerimm..
ekle bakalım kız merak ettimmm
aynen şekerim aklın yolu bir :)
elektrikli olanı aldım manuel yoruyormuş bi süre sonra.iş yerinde de sağmam gerekirse elektrikli daha hızlı olur
ben de elektrikli düşünüyorum.. hemşire arkadaşlarım dan biri kullanamadım yara yaptı falan deyince acaba oldum ama ablam da kesinlikle elektrikli diyor..elektrikli olanı aldım manuel yoruyormuş bi süre sonra.iş yerinde de sağmam gerekirse elektrikli daha hızlı olur
ben de elektrikli düşünüyorum.. hemşire arkadaşlarım dan biri kullanamadım yara yaptı falan deyince acaba oldum ama ablam da kesinlikle elektrikli diyor..
avent natureli hiç görmedim bi bakayım teşekkür ederim..naturelini tavsiye ediyorum canım önce meme başına masaj yapıyor sonra çekime başlıyor.
kolumda denedim ilk gelince çok hoşuma gitti.meme başınada tam oturuyor
ben medela markası ıyı dıye bılıyrm. almak gerklı.göğüs pompası alan var mı aranızda?
aldıysanız ne aldınız bana fikir verirmisiniz,bir de almak şart mıdır ki
2 gün kalıcam hastane de demişsin satır aralarından sezaryen kokusu alıyorum sanki
ben de elektrikli düşünüyorum.. hemşire arkadaşlarım dan biri kullanamadım yara yaptı falan deyince acaba oldum ama ablam da kesinlikle elektrikli diyor..
Allah'ım şunun güzelliğine bakınn ayyy ne tatlı yaAyyyy güle güle kullanın canım gaye baby mi aldınız benim oğlumunda vardı bunun mavisi bayılırım bu takıma helede şapkasınaEki Görüntüle 1216867
carputi satın aldıklarını fotograflı konuya koyabılır mısın, burada arada kaynayp gıdıyorben de elektrikli düşünüyorum.. hemşire arkadaşlarım dan biri kullanamadım yara yaptı falan deyince acaba oldum ama ablam da kesinlikle elektrikli diyor..
ben iki yıl ücretsiz izine çıkıcam inşallah o yüzden kararsız kaldım ama manuel bebekle zor olur çok oyalar..canım izinen sonra iş yerinde de kullanırım diyorsan kesinlikle elektrikli..manueller çok zaman alıyor..
carputi bunu beğendicarputi satın aldıklarını fotograflı konuya koyabılır mısın, burada arada kaynayp gıdıyor
hani doğum hikayeleri okuyup gaza gelmiştik nolduuhahaha kızz onu düşünerek yazmamıştım..
çalıştığım kontrol olduğum hastanede normal doğumda 1 gece yatıosun sezeryanda 2 gece..
ama onu düşünerek yazmamıştımm..ölesine kalacağım en fazla 2 gün babında sölemiştimmAllah söyletti galibaa
harika çok seviyorum iştahlı kedileri
ayy yaş mamanın kutusunu bile görünce iki ayağının üzerine kalkıyo şıplata şıplata ağzını yiyor çok seviyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?