2014 Kasım Anneleri

ben de elektrikli düşünüyorum.. hemşire arkadaşlarım dan biri kullanamadım yara yaptı falan deyince acaba oldum ama ablam da kesinlikle elektrikli diyor..

naturelini tavsiye ediyorum canım önce meme başına masaj yapıyor sonra çekime başlıyor.
kolumda denedim ilk gelince çok hoşuma gitti.meme başınada tam oturuyor

2 gün kalıcam hastane de demişsin satır aralarından sezaryen kokusu alıyorum sanki

hahaha kızz onu düşünerek yazmamıştım..
çalıştığım kontrol olduğum hastanede normal doğumda 1 gece yatıosun sezeryanda 2 gece..
ama onu düşünerek yazmamıştımm..ölesine kalacağım en fazla 2 gün babında sölemiştimm Allah söyletti galibaa

ben de elektrikli düşünüyorum.. hemşire arkadaşlarım dan biri kullanamadım yara yaptı falan deyince acaba oldum ama ablam da kesinlikle elektrikli diyor..

canım izinen sonra iş yerinde de kullanırım diyorsan kesinlikle elektrikli..manueller çok zaman alıyor..

carputi satın aldıklarını fotograflı konuya koyabılır mısın, burada arada kaynayp gıdıyor

canım izinen sonra iş yerinde de kullanırım diyorsan kesinlikle elektrikli..manueller çok zaman alıyor..

Kızlar bugün doktora gittim tam 28. Haftayım bebeğimin kilosu 1350 boyu 35 cm miş iki hafta önden gidiyormuş
Sabah kasıklarımda ağrı oldu bts ye baktı doktor bişey çıkmadı.ama bebek aşağı tarafa vurunca ağrı oluyor erken doğumun habercisi olabilir dedi inşallah olmaz.. Idrar ile kan tahliline bakılıyor belki ağrım o yüzdendir

kızlar 4moms mamaroo anakucağı hakkında ne düşünüyorsunuz?
ben almaya niyetliyimde

hani doğum hikayeleri okuyup gaza gelmiştik nolduu şaka bi yana tabi hakkımız da hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…