2014 Kasım Anneleri

göğüs pompası alan var mı aranızda?
aldıysanız ne aldınız bana fikir verirmisiniz,bir de almak şart mıdır ki
göğüs pompası şart gibi bişey aslında fazla sütün olursa sağar dolaba koyarsın ilerisi için.. bazen sadece memeyi boşaltmak için bile lazım olabiliyor.. benim ablam elektrikli olandan çok memnun kaldı.. arkadaşım elektrikliyi hiç kullanmadı yara yapmış manuel olandan aldı kullanıyor.. eğer elektrikli alacaksan tavsiyem motoru üstte olan modellerden al stantlı oluyor bazıları onlar iyi olmuyor..

hoşgeldin tatilcii maşallahh ne gezdinn hatunn yaaa..
canım ben 1 onlu, 2 tanede 5 li hastane çıkışı aldım..
evdkilere bakıp sana öle yazayım tam ne aldık bilmiorum çünkü

canım marka verebilirmisin,çok var piyasada çünkü bi manuel bir de elektrikli mi alsam :S kafam çok karışık bu konuda

canım sezeryanla doğum gerçekleşince sütün hemen gelmiyor,2 gece de hastanede kalıyorsun o yüzden istediler sanırm sarılık olmasın diye şekerim
ben kadın doğumda hemşireyim hiç istemedik bu zamana kadar bu sadece bir inanış çocuğun sararmasına mani olmaz..eğer hiç süt gelmezse anneden ki gelmiyor diye asla kendini şartlama öyle bişey yok hiç.. sezaryende de hemen süt geliyor hiç gelmezse mama veya damar yolundan sıvı takviyesi yapıyoruz şekeri düşmesin diye ..

anladım çok sağol verdiğin bilgiler için,içim rahatladı,sezeryan ya da normal zaten henüz belli değil ama inşallah sütümüz gelir de emziririz sağlıkla,tülbent konusuna gelince bana da tuhaf geldi ama eskiler de diyo ne bileyim ben yine de götürücem yanımda :))

canım marka verebilirmisin,çok var piyasada çünkü bi manuel bir de elektrikli mi alsam :S kafam çok karışık bu konuda
medela markanın manuel olanını tecrübe etmedim ama elektrikli olanlarını kullanıyoruz gayet güzel.. altta ki resim de gönderdiğim gibi motoru üst kısımda olanlar iyi oluyor..

Eklentiler

• Adsız.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 53
tabiki götür yanlış anlaşılmasın bende çok severim gelenekleri.. demek istediğim tülbent sarılığa engel olmaz öyle olsa bizim milyarlık fototerapi cihazlarımız olmazdı.. hiiiç kendini şartlama tikita kesinlikle sezaryen olunca da sütün gelir süt olayı hormonal bi durum bebeğini kucağına alınca o sıcaklığı hissedip vücut hemen düğmeye basıyor zaten.. mucizevi şeyler yaşıycaz inşallah

medela markanın manuel olanını tecrübe etmedim ama elektrikli olanlarını kullanıyoruz gayet güzel.. altta ki resim de gönderdiğim gibi motoru üst kısımda olanlar iyi oluyor..

tamam canım çok teşekkür ederim inceliycem bu gösterdiğini,çooook sağol

ay canım inşallah ne güzel yazmışsın :)))

kızlar terlik sormuşunuz..ben hastaneye giymek için o süslü terlikleir harcayamam ya..kendime o süslü terliklerden evde giymek için yaptırcam..
hastaneye bunu aldım 5 tl ye
Eki Görüntüle 1216911
ben de hastanede normal bişey giyerim ev için yaptırıcam süslü terlik altı pislenince evde giyemem bidaha..

göğüs pompası alan var mı aranızda?
aldıysanız ne aldınız bana fikir verirmisiniz,bir de almak şart mıdır ki

ben aldım canım çalşmaya başlayıncada sütümü sağıp bırakmam gerekecek diye düşündüm.
philips avent naturel aldım 190 tl ye 120 ml lik biberonuyla

bende sendenim :)))) bende dün aldım 6.90 tl ye fotosunu yüklicem loğusa gecelik vs olan şeylerle beraber

yani canım ne gereği var nede olsa hastane pis yani..
hem kalacağım 2 gün..
evime yaptırırım sonrada giyerimm..
ekle bakalım kız merak ettimmm

ben de hastanede normal bişey giyerim ev için yaptırıcam süslü terlik altı pislenince evde giyemem bidaha..

aynen şekerim aklın yolu bir :)

arkadaşlar bebeklerimizin odasını temizlemek için ne kullanmalıyız?
e bebekte gördüm temizlik ürünleri ama iyi midir bilemedim.

yani canım ne gereği var nede olsa hastane pis yani..
hem kalacağım 2 gün..
evime yaptırırım sonrada giyerimm..
ekle bakalım kız merak ettimmm

aynen şekerim aklın yolu bir :)
2 gün kalıcam hastane de demişsin satır aralarından sezaryen kokusu alıyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…