inanış tabi bu sarılık olmaması için tek yapmak gereken bol bol emzirmek..
göğüs pompası şart gibi bişey aslında fazla sütün olursa sağar dolaba koyarsın ilerisi için.. bazen sadece memeyi boşaltmak için bile lazım olabiliyor.. benim ablam elektrikli olandan çok memnun kaldı.. arkadaşım elektrikliyi hiç kullanmadı yara yapmış manuel olandan aldı kullanıyor.. eğer elektrikli alacaksan tavsiyem motoru üstte olan modellerden al stantlı oluyor bazıları onlar iyi olmuyor..göğüs pompası alan var mı aranızda?
aldıysanız ne aldınız bana fikir verirmisiniz,bir de almak şart mıdır ki
Kızlar hepinize merhaba!
Eskilerden çok kişi göremedim, nerede bunlar yahu? Hep yeni arkadaşlar var onlara da selam olsun.
Canlarım uzun zamandır yazamıyordum. Tatilden döndüm ve artık alışverişe başlama zamanı geldi.
Az çok araştırma yaptım ama sizlere de sormak istiyorum. Bana bir ihtiyaç listesi lazım. Bebek ve kendim için nelerden kaç tane almam lazım? Aranızda alışveriş yapanlar var, bir akıl verin bana.
Şimdiye kadar kızım için bir adet 5'li takım
3 adet ayaklı pijama
1 yelek aldım.
O da denk geldiği için.
Bir de doğum fotoğrafçımızı bulduk.
göğüs pompası şart gibi bişey aslında fazla sütün olursa sağar dolaba koyarsın ilerisi için.. bazen sadece memeyi boşaltmak için bile lazım olabiliyor.. benim ablam elektrikli olandan çok memnun kaldı.. arkadaşım elektrikliyi hiç kullanmadı yara yapmış manuel olandan aldı kullanıyor.. eğer elektrikli alacaksan tavsiyem motoru üstte olan modellerden al stantlı oluyor bazıları onlar iyi olmuyor..
ben kadın doğumda hemşireyim hiç istemedik bu zamana kadar bu sadece bir inanış çocuğun sararmasına mani olmaz..eğer hiç süt gelmezse anneden ki gelmiyor diye asla kendini şartlama öyle bişey yok hiç.. sezaryende de hemen süt geliyor hiç gelmezse mama veya damar yolundan sıvı takviyesi yapıyoruz şekeri düşmesin diye ..canım sezeryanla doğum gerçekleşince sütün hemen gelmiyor,2 gece de hastanede kalıyorsun o yüzden istediler sanırm sarılık olmasın diye şekerim
dikkat canım, daha 3 ay var önümüzde
ben kadın doğumda hemşireyim hiç istemedik bu zamana kadar bu sadece bir inanış çocuğun sararmasına mani olmaz..eğer hiç süt gelmezse anneden ki gelmiyor diye asla kendini şartlama öyle bişey yok hiç.. sezaryende de hemen süt geliyor hiç gelmezse mama veya damar yolundan sıvı takviyesi yapıyoruz şekeri düşmesin diye ..
medela markanın manuel olanını tecrübe etmedim ama elektrikli olanlarını kullanıyoruz gayet güzel.. altta ki resim de gönderdiğim gibi motoru üst kısımda olanlar iyi oluyor..canım marka verebilirmisin,çok var piyasada çünkü bi manuel bir de elektrikli mi alsam :S kafam çok karışık bu konuda
tabiki götür yanlış anlaşılmasın bende çok severim gelenekleri.. demek istediğim tülbent sarılığa engel olmaz öyle olsa bizim milyarlık fototerapi cihazlarımız olmazdı.. hiiiç kendini şartlama tikita kesinlikle sezaryen olunca da sütün gelir süt olayı hormonal bi durum bebeğini kucağına alınca o sıcaklığı hissedip vücut hemen düğmeye basıyor zaten.. mucizevi şeyler yaşıycaz inşallahanladım çok sağol verdiğin bilgiler için,içim rahatladı,sezeryan ya da normal zaten henüz belli değil ama inşallah sütümüz gelir de emziririz sağlıkla,tülbent konusuna gelince bana da tuhaf geldi ama eskiler de diyo ne bileyim ben yine de götürücem yanımda :))
medela markanın manuel olanını tecrübe etmedim ama elektrikli olanlarını kullanıyoruz gayet güzel.. altta ki resim de gönderdiğim gibi motoru üst kısımda olanlar iyi oluyor..
kızlar terlik sormuşunuz..ben hastaneye giymek için o süslü terlikleir harcayamam ya..kendime o süslü terliklerden evde giymek için yaptırcam..
hastaneye bunu aldım 5 tl ye
Eki Görüntüle 1216911
tabiki götür yanlış anlaşılmasın bende çok severim gelenekleri.. demek istediğim tülbent sarılığa engel olmaz öyle olsa bizim milyarlık fototerapi cihazlarımız olmazdı.. hiiiç kendini şartlama tikita kesinlikle sezaryen olunca da sütün gelir süt olayı hormonal bi durum bebeğini kucağına alınca o sıcaklığı hissedip vücut hemen düğmeye basıyor zaten.. mucizevi şeyler yaşıycaz inşallah
ben de hastanede normal bişey giyerim ev için yaptırıcam süslü terlik altı pislenince evde giyemem bidaha..kızlar terlik sormuşunuz..ben hastaneye giymek için o süslü terlikleir harcayamam ya..kendime o süslü terliklerden evde giymek için yaptırcam..
hastaneye bunu aldım 5 tl ye
Eki Görüntüle 1216911
göğüs pompası alan var mı aranızda?
aldıysanız ne aldınız bana fikir verirmisiniz,bir de almak şart mıdır ki
ben aldım canım çalşmaya başlayıncada sütümü sağıp bırakmam gerekecek diye düşündüm.
philips avent naturel aldım 190 tl ye 120 ml lik biberonuyla
manuel mi elektrikli mi senin..ben aldım canım çalşmaya başlayıncada sütümü sağıp bırakmam gerekecek diye düşündüm.
philips avent naturel aldım 190 tl ye 120 ml lik biberonuyla
bende sendenim :)))) bende dün aldım 6.90 tl ye fotosunu yüklicem loğusa gecelik vs olan şeylerle beraber
ben de hastanede normal bişey giyerim ev için yaptırıcam süslü terlik altı pislenince evde giyemem bidaha..
2 gün kalıcam hastane de demişsin satır aralarından sezaryen kokusu alıyorum sankiyani canım ne gereği var nede olsa hastane pis yani..
hem kalacağım 2 gün..
evime yaptırırım sonrada giyerimm..
ekle bakalım kız merak ettimmm
aynen şekerim aklın yolu bir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?