- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
ya ben diorum gece uyumasakta gündüz annem gelir bakarken ben uyurumm...ama ya sonraa 4 ay sonra işe başlayıncaa aboooww
Yaaaa bir de onu düşününce stres oluyorum ya şimdiden gün sayıyorum ne zaman izne çıkıcam diye öyle sevinçle sayıyorum ki sanki hiç işe geri dönmicemEv almasaydık ücretsiz izin alacaktım ben ama işte kredi felan derken çok zor artık... Allah kolaylık versin hepimize..
günaydın canım akşam yatmadan 1 bucuk saat önce bir şey içme tam uykuya dalacağımız zaman sıkışıklık oluyor ben öyle yapıyorum tavsiye ederimgeceleri sende uyuyamıoşun canım bende de aynı sorun var..nasıl yatarsam yatayım tam uykuya dalamıyorum..
birde wc sorunu var zaten 4-5 kez kalkıyorum..
dahada çok var ya
günaydın canım akşam yatmadan 1 bucuk saat önce bir şey içme tam uykuya dalacağımız zaman sıkışıklık oluyor ben öyle yapıyorum tavsiye ederimgeceleri sende uyuyamıoşun canım bende de aynı sorun var..nasıl yatarsam yatayım tam uykuya dalamıyorum..
birde wc sorunu var zaten 4-5 kez kalkıyorum..
dahada çok var ya
GünaydınCanım aradım nişantaşındaki iletişim yeriyle konuştum bir kaç mağaza saydı marmara forumda da varmış ama ben İstanbuldan geleli 1 sene oldu... Gelme fırsatım da yok artık netten ne bulursam... Uyku çantası gibi bişi yapmışlar tulum gibi ama battaniye tarzı onu çok beğendim bi tane ondan almak istiyorum ama olan sitelerde hep kıyafetleri var.. Bakalım bulabilirsem alıcam yoksa marmaraforumdaki mağazada birinden rica edicem kargoya versin
Eki Görüntüle 1217484 Eki Görüntüle 1217485 Eki Görüntüle 1217486
Canım bir tek o beyaz kıyafetin kodu yazmıyor sitesinde... Krem rengi uyku tulumu diyim artık onun kodu 19210, mavi olanın kodu ise 19840
Bunları çok beğendim gerçekten... Ne zamandır hep aklımda bir türlü ulaşamadım..
günaydın canım akşam yatmadan 1 bucuk saat önce bir şey içme tam uykuya dalacağımız zaman sıkışıklık oluyor ben öyle yapıyorum tavsiye ederim
gündüz çok içiyorum akşama depolamış gibi uyuyamasamda sinirli oluyorum yorgun oluyorum akşama kadar sersem tavuk gibi dolaşıyorumcanım su içmeden nasıl duruosun 1,5 saat..mümkün değil susuz duramıyorum ben
hepimizin güzel geçer inşallahHayırlı sabahlar kızlar gününüz güzel geçer inşallah
gündüz çok içiyorum akşama depolamış gibi uyuyamasamda sinirli oluyorum yorgun oluyorum akşama kadar sersem tavuk gibi dolaşıyorum
Aminnn canımhepimizin güzel geçer inşallah
Aminnn canımhepimizin güzel geçer inşallah
Günaydın
bebekhouse sitesinde var sanırım mayoral satışı. Sen söyleyince öğrendim, bilmiyordum bu markayı. çok cici gerçekten ürünleri.
tamadır resimlerle giderim benbu akşam gidemeyebilirim odasını boşaltıcaz çünkü ama en kötü ihtimal cumartesi yazarım sana. umarım ellerinde vardır
inşallahhhh buna çok ihtiyacım varrHayırlı sabahlar kızlar gününüz güzel geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?