2014 Kasım Anneleri

Gunaydn guzel annisler ve kuzucuklarina guzel bi gun olmasi dilegiyle evet kizlar gece uykusuzlugu icin yatmadan once 1 fincan papatya cayi icin dedi

ya ben diorum gece uyumasakta gündüz annem gelir bakarken ben uyurumm...ama ya sonraa 4 ay sonra işe başlayıncaa aboooww

Yaaaa bir de onu düşününce stres oluyorum ya şimdiden gün sayıyorum ne zaman izne çıkıcam diye öyle sevinçle sayıyorum ki sanki hiç işe geri dönmicem Ev almasaydık ücretsiz izin alacaktım ben ama işte kredi felan derken çok zor artık... Allah kolaylık versin hepimize..

amin canım..benimde izin almam pek mümkün değil..
hepimizin Allah yardımcısı olsun

geceleri sende uyuyamıoşun canım bende de aynı sorun var..nasıl yatarsam yatayım tam uykuya dalamıyorum..
birde wc sorunu var zaten 4-5 kez kalkıyorum..
dahada çok var ya
günaydın canım akşam yatmadan 1 bucuk saat önce bir şey içme tam uykuya dalacağımız zaman sıkışıklık oluyor ben öyle yapıyorum tavsiye ederim

geceleri sende uyuyamıoşun canım bende de aynı sorun var..nasıl yatarsam yatayım tam uykuya dalamıyorum..
birde wc sorunu var zaten 4-5 kez kalkıyorum..
dahada çok var ya
günaydın canım akşam yatmadan 1 bucuk saat önce bir şey içme tam uykuya dalacağımız zaman sıkışıklık oluyor ben öyle yapıyorum tavsiye ederim

Günaydın
bebekhouse sitesinde var sanırım mayoral satışı. Sen söyleyince öğrendim, bilmiyordum bu markayı. çok cici gerçekten ürünleri.

tamadır resimlerle giderim ben :) bu akşam gidemeyebilirim odasını boşaltıcaz çünkü ama en kötü ihtimal cumartesi yazarım sana. umarım ellerinde vardır

günaydınnn güzel annelerr şimdiye kadar hemoroid sorunu yaşayan oldumu

Günaydın
bebekhouse sitesinde var sanırım mayoral satışı. Sen söyleyince öğrendim, bilmiyordum bu markayı. çok cici gerçekten ürünleri.

Canım oraya da baktım ama sadece kıyafet var ben hani bu uyku tulumu tarzı bişiyi var ya ekledim ondan istiyorum bulamadım bir türlü... Kendi sitesine bakmaktan gözlerim ağrıdı öyle cici öyle güzel ki ya

tamadır resimlerle giderim ben bu akşam gidemeyebilirim odasını boşaltıcaz çünkü ama en kötü ihtimal cumartesi yazarım sana. umarım ellerinde vardır

Kız öyle deme lütfen acelesi yok... Ne zaman yolun düşerse bakarsın... Kendine zahmet edecek şekilde değil.. Uğradığın bi ara bakarsın canım.. Çok teşekkür ederim...

günaydın kızlar.çalışanları anladım sersem tavuk gibiyiz diyorsunuzda bende öyleyim çalışmıyorum da. bi de bişey sorucam ben evin içinde biraz fazla hareket edeyim sanki karnım beni aşağı çekiyomuş gibi oluyo ayağa kalkmaktan korkuyorum oturunca geçiyo.böyle bişey yaşıyo musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…