2014 Kasım Anneleri

Bu günde sürekli bişeyler sorasım ekliyesim var nedense bilmiyorum çok heycanlıyım ya hayırlara gelsin pat diye doğurmayımda

ama olmaz ki canım yoğurt peynir falan yemeye çalış en azından, süt ürünleri çokkk önemli , ekmek yiyeceğine bulgur pilavı yap, içine minik etler koy, gözüne gözükmeyecek şekilde, sebze kat, ne bileyim mideyi yormaz heralde bunlar, yayla çorbası mesela, onu et suyuyla pişirmeyi dene, eti haşlarken de içine havuç soğan, aklına ne gelirse koy, vücuduna çaktırmadan sok vitaminleri, bebek annenin depolarını alıyor, mutlaka gelişiyor ama sen çok halszi kalırsın böyle, özellikle kemiklerin için kalsiyumu ihmal etme ne olur

okudukça kafamız karışıyor, yolda ya da herhangi bir yerde gördüğüm bütün bebeklerin arabalarına, biberonlarına, çantalarına bakmaya başladım artık, insanlar yanlış anlayacak diye de korkuyorum, ama inan fikrine güvendiğim insanların bile ortak bir fikri yok mesela bez konusunu bayramda ciddi ciddi konuştum tüm bebek anneleri ile, -bayramımız yeni doğan ziyaretleri ile geçti- biri kesinlikle ultra prima derken biri molfix diyor, aktif bebek mi premium care mi her kafadan farklı ses çıkıyor, bezi rasgele bir marketin bilnmeyen markası olarak kullanan da var, o yüzden herşeyi kararında alıyorum bazılarına bebeğimle yaşamaya başladıktan sonra karar vericem artık, mesela 1 paket aldım 1 numara premium care, 3 lü paket de 3 numara aktif baby aldım, kullandıkça göreceğim bazı şeyleri artıkk[/QUOTE] evet canım haklısın ben ilk doğduğunda pirima premium aldım ama bebiş sürekli altını batırdığı için günde 11 kere rahat pisletiyo baktık başa çıkamıcaz en iyi huggies geldi tamamen pamuk yeni doğanları onların iyi sızıntı yapmıyo beli lastikli rahat oturuyo bele fakat oda tamamen pamuk olduğu için 2 kere çiş yapsın kocaman oluyo şişiyo bacaklarının arasında rahat değil dedik molfix aldık oda sızıntı yaptı bütün kakalar çocuğun belinde zınının içindeydi eşimle sabahları bi bakardık çocuk resmen b....ta boğulmuş soğukta hemen su hazırla odanın ısısını yükselt yıkaaa hiç sevmem molfixsi şimdi favorim prima aktif bebek ve can bebe csn bebede çok güzel birkez olsun sızdırmadı kalın değil primaya kalitesi en takın bez bence

:)
Aynen öyle oldu, okudukça kafam karıştı, alınacaklar listesi gözümde dağ gibi büyüdü, tırstım. Söylediğine katılıyorum, bazı şeyleri de yaşarken görüp ihtiyaca göre halledicez sanırım:)

Beni görüüüünnnnnnnn
Kızlar yaaaaaa... Bişi söylicem... Gece lavaboya kalktım sonra yatağa yattım o zamandan beri bebeğim aşırı hareketli... 1-2 saat yatakta uyuyamadım bile o kadar içim kıyıldı ki hareketlerinden... Şimdi bile göbeğimi delecek gibi vuruyor sürekli... Kalkıp iniyor nasıl hem de... Çok acaip değil mi ya? Hareketliliği hiç durmuyor azalıyor ama içerde süerkli hareket halinde... Bazen de işte şiddettini arttırıyor... Anlamadım panik oluyorum artık... Hiç dinlenmiyor..

korkma cnm dün bnm oglanda oyleydı, cok hareketlı oldukları haftalardayız. bıde ıkı kez hıckırmasına sahıt oldum

Merhaba balik yagi hapi kullaniyorum haftada iki ya da uc defa bunun yarari olur mu sizce?

Hiç yasamadim, o yuzden fikir belirtmek istememistm 2 kez yazmşşn bende fikir belirteyim. 29.haftadasın, belki normaldir, benimki de maşallah çok hareketli bugun.. bebek buyudukce daha net hissediliyor hareketi.. :) doktorunu ara sor canım istersn yine de..
Bir tanidik bahsederdi karni dalgalanirms. Yani olablir.

kızlarrr biz geldikkk...
doktor amcamızın yanındaydık..
kontrolümüzü olduk..
bizim tosun 1306 gr olmuş maşallahh..
ben hep diodum ya altta birşeyer hissediyorum sanki ayakları çıkacak gibi diye..
evet bebeğim ters duruomuş..ayaklar tahmin ettiğim gibi aşağıda..
doktorum bu pozisyon değişmezse sezeryan olursun ama bunu konuşmak için erken dedi..
sırf ben sordum diye cvp verdi zaten bölemi gider dedimm..
şükür herşeyimiz normal yine sırtını döndü benim yavru ama bir ara dönip pipisini gösterdi eşşek heriff

korkma cnm dün bnm oglanda oyleydı, cok hareketlı oldukları haftalardayız. bıde ıkı kez hıckırmasına sahıt oldum

Ya bilmiyorum canım hala daha durmadı ya... Ara ara gerçekten canımı da yakıyor içim kıyılıyor... Ne yapıp ettiysem de durmuyor inan ki...

Sağol canım dalgalanmak ne kelime sanki ordan dışarı çıkacak bebeğim

Maşallah canım bugün itibariyle kaç hafta kaç günlüksünüz oğluşunla?

tam 27+6 günlüğüz canım..
doktor amcamız herşey yolunda dedi..
sen ne zamajn gitmiştin kaç gr dı

Maşallah oğluşuna. Beni doktor ayda 1 cagiriyo,vallahi özledim kizimi, ayın 2inde gidicem bebegimi görmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…