amin canım ben çok ısındım defne ismie bebişim doğmadan benimsedim bazen görümcemin kızına bile defne diye sesleniyorum
canımmm senin doğum tarihin mi değişti? cetvelindeki bebeği görünce 2 hafta sonra öyle mi olucaz dedim ama fark 3 çıkmış
Ben varim malesef. 79 kiloyla hamile kaldim, ilk üç ayda 69 kiloya indim asiri bulanti ve kusmadan dolayi, su an 74 kiloyum ama hala hala ve israrla bulantilarim devam ediyor :'(
Su an öyle bi haldeyim ki hamile olup benden kötü beslenen yoktur diyorum. Yiyebildigim tek sey kuru ekmek.
Eger ekmek tazeyse de tost makinesinde gevretip yiyorum.
6 aydir agzima ne et ne balik ne yumurta ne sùt degdi. Doktorum vitamin manyezyum ve balik yagi karisimi kapsuller verdi ama onlarin da yan etkisi bulanti ve kusma oldugu icin alamiyorum.
Yani bahsettigin sucluluk piskolojisinin dorugundayim cok üzülüyorum bebege faydali hiç bir sey veremiyorum
okudukça kafamız karışıyor, yolda ya da herhangi bir yerde gördüğüm bütün bebeklerin arabalarına, biberonlarına, çantalarına bakmaya başladım artık, insanlar yanlış anlayacak diye de korkuyorum, ama inan fikrine güvendiğim insanların bile ortak bir fikri yok mesela bez konusunu bayramda ciddi ciddi konuştum tüm bebek anneleri ile, -bayramımız yeni doğan ziyaretleri ile geçti- biri kesinlikle ultra prima derken biri molfix diyor, aktif bebek mi premium care mi her kafadan farklı ses çıkıyor, bezi rasgele bir marketin bilnmeyen markası olarak kullanan da var, o yüzden herşeyi kararında alıyorum bazılarına bebeğimle yaşamaya başladıktan sonra karar vericem artık, mesela 1 paket aldım 1 numara premium care, 3 lü paket de 3 numara aktif baby aldım, kullandıkça göreceğim bazı şeyleri artıkk
Beni görüüüünnnnnnnn
Kızlar yaaaaaa... Bişi söylicem... Gece lavaboya kalktım sonra yatağa yattım o zamandan beri bebeğim aşırı hareketli... 1-2 saat yatakta uyuyamadım bile o kadar içim kıyıldı ki hareketlerinden... Şimdi bile göbeğimi delecek gibi vuruyor sürekli... Kalkıp iniyor nasıl hem de... Çok acaip değil mi ya? Hareketliliği hiç durmuyor azalıyor ama içerde süerkli hareket halinde... Bazen de işte şiddettini arttırıyor... Anlamadım panik oluyorum artık... Hiç dinlenmiyor..
Merhaba balik yagi hapi kullaniyorum haftada iki ya da uc defa bunun yarari olur mu sizce?Ben hamsiyle barışmadım valla.. Başka balıklarla takılıyom, bazen balık çorbası bazen kalamar yapıyom deniz ürünü sonuçtaama şu ara babamın tuttuğu çipuralara sardım haftada bi çıkarıyom buzluktan çat çut bide salata mis
Beni görüüüünnnnnnnn
Kızlar yaaaaaa... Bişi söylicem... Gece lavaboya kalktım sonra yatağa yattım o zamandan beri bebeğim aşırı hareketli... 1-2 saat yatakta uyuyamadım bile o kadar içim kıyıldı ki hareketlerinden... Şimdi bile göbeğimi delecek gibi vuruyor sürekli... Kalkıp iniyor nasıl hem de... Çok acaip değil mi ya? Hareketliliği hiç durmuyor azalıyor ama içerde süerkli hareket halinde... Bazen de işte şiddettini arttırıyor... Anlamadım panik oluyorum artık... Hiç dinlenmiyor..
korkma cnm dün bnm oglanda oyleydı, cok hareketlı oldukları haftalardayız. bıde ıkı kez hıckırmasına sahıt oldum
Hiç yasamadim, o yuzden fikir belirtmek istememistm 2 kez yazmşşn bende fikir belirteyim. 29.haftadasın, belki normaldir, benimki de maşallah çok hareketli bugun.. bebek buyudukce daha net hissediliyor hareketi.. :) doktorunu ara sor canım istersn yine de..
Bir tanidik bahsederdi karni dalgalanirms. Yani olablir.
kızlarrr biz geldikkk...
doktor amcamızın yanındaydık..
kontrolümüzü olduk..
bizim tosun 1306 gr olmuş maşallahh..
ben hep diodum ya altta birşeyer hissediyorum sanki ayakları çıkacak gibi diye..
evet bebeğim ters duruomuş..ayaklar tahmin ettiğim gibi aşağıda..
doktorum bu pozisyon değişmezse sezeryan olursun ama bunu konuşmak için erken dedi..
sırf ben sordum diye cvp verdi zaten bölemi gider dedimm..
şükür herşeyimiz normal yine sırtını döndü benim yavru ama bir ara dönip pipisini gösterdi eşşek heriff
tam 27+6 günlüğüz canım..
Ya bilmiyorum canım hala daha durmadı ya... Ara ara gerçekten canımı da yakıyor içim kıyılıyor... Ne yapıp ettiysem de durmuyor inan ki...
Sağol canım dalgalanmak ne kelime sanki ordan dışarı çıkacak bebeğim
Maşallah canımbugün itibariyle kaç hafta kaç günlüksünüz oğluşunla?
kızlarrr biz geldikkk...
doktor amcamızın yanındaydık..
kontrolümüzü olduk..
bizim tosun 1306 gr olmuş maşallahh..
ben hep diodum ya altta birşeyer hissediyorum sanki ayakları çıkacak gibi diye..
evet bebeğim ters duruomuş..ayaklar tahmin ettiğim gibi aşağıda..
doktorum bu pozisyon değişmezse sezeryan olursun ama bunu konuşmak için erken dedi..
sırf ben sordum diye cvp verdi zaten bölemi gider dedimm..
şükür herşeyimiz normal yine sırtını döndü benim yavru ama bir ara dönip pipisini gösterdi eşşek heriff
Maşallah oğluşuna. Beni doktor ayda 1 cagiriyo,vallahi özledim kizimi, ayın 2inde gidicem bebegimi görmeye.
tam 27+6 günlüğüz canım..
doktor amcamız herşey yolunda dedi..
sen ne zamajn gitmiştin kaç gr dı
ya bana boyunu söylemedi..Ben 12 sinde gitmiştim canım 27+2 günlüktük o zaman.. 1150 gramdı... 36,5 cm di.. Tosuncuklarımıza maşallah
ya bana boyunu söylemedi..
usg ölçümlerinde birşeyşe birşeyi çarpında boy çıkıodu neydiki o?
FL diye bişi ölçmüşse canım varsa ultrason kağıdında onu 7 ile çarpıyorsun boyunu veriyor...
Canım FL değeriyle 7 yi çarpıyoruzya bana boyunu söylemedi..
usg ölçümlerinde birşeyşe birşeyi çarpında boy çıkıodu neydiki o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?