2014 Kasım Anneleri

canım vantilatörümüz yok ama almamız lazım olmayacak böle..

canım evet yumuşacık olanlardan aldımmm..

anladım canım..annedene geçmiş olsun kuzucum..
caolasın canım allah razı olsun

aaa kızıma bir adaş daha çıktı kasım annelerinden 3 yada 4 kişiyiz defne prensesini bekleyen
aaaa adaşlarımızda mı var çok sevindim gelsin defneler

çok teşekkürler canım, paylaşımların çok rahatlatıyor, ama ben neyi fark ettim biliyor musun? benim kızım korktuğu zaman ya da kendini güvenli bir yere çekme ihtiyacı duyduğunda toplanıyor ve toplandığında çıkabildiği kadar yukarı çıkıyor, sağa iyice yaslanıyor, mesela duşta, suyu açar açmaz toplanıyor, yürüyüşte ben yorulmaya başlayınca toplanıyor, ve avm de zor dolaşıyorum, toplandığı için, sanırım gürültüyü de sevmiyor, malum artık sesleri duyuyorlar, ve içime giren hissi anlatamam o anlarda, onlar içimizde can ve bize emanetler, allahım korusun hepimizin yavrularını

Günaydin kizlar..:))

günaydın canım

bu kadar muntazam beslenebiliyor musunuz? mesela haftada 3-4 kez balık tüketebiliyor musun? valla suçluluk duydum şu an ben hamileliğim boyunca balık ve tavuk hiççç yemedim, tavuk konusunda zaten uzun zamandır dikkatliyim, ama balık hiç canım çekmiyor, süt ürünlerine çok dikkat ediyorum, meyve zaten yazın bol bol yeniyor da baığa takıldım şimdi, hangi balıkları yemeliyiz? ne yiyorsunuz arkadaşlar? ve benim gibi hiç balık yemeyen var mı?

günaydınn hanımlarrrrr
günaydın canım

senin o ilk yazından sonra ben de iyice inceledim kendimi, ve biraz geç de olsa yıllardır benle yaşayan çatlaklarımı fark ettim, inan hiç gözükmüyorlardı ama karnımın yanlarında belimin yanlarında beyaz minik çatlaklarım varmış benim, şimdi ortaya çıktılar, beyaz olduklarına göre de yıllardır benimleler doğumdan sonra gene gizlenirler diye umuyorum, gizlenmeseler de sağlık olsun ne yapayım

aynen, 90 kilonun üzerindeydi bir arkadaşım doğum yaptığında ve övünerek soruyor bana çatlıyor musun diye, ben zaten çatlamaya çok müsaitim, çatlarım büyük ihtimalle dedim, o hiççç çatlamamış ve hiçbir şey de kullanmamış, o sırada yanımızda da 60 kiloyla doğuma giden bir arkadaş vardı o çatlamıştı mesela, cildin nem yapısı ile alakalı sanırım, benim annem, teyzelerim harita gibi maaşallah
herkese günaydın iyisinizdir inşallah çalışan anneler Allah yardımcınız olsun evdeki anneler Allah sizlerinde yardımcısı olsun

sağ ol canım, hepimizin inşallah

Be

bende ücretsiz izne ayrılmk istyrm ama dediğin gibi krediler izin vermiyor malesef 2 aylık bebeğide eve nasıl bırakıp gidicem hiç bilmiyorum Allah bi kolaylık verir inş

evet maalesef daha 2 aylıkken bırakmak gerekiyor bebekleri bu izin sistemiyle, doğum öncesi bir gün fazla çalışabilmek için gün sayıyorum, ücretsiz izin şu anda çok zorr, ama 6 aylık olmadan da evde bırakmak istemiyorum, eve yakın olsaydı işim daha cesur davranabilirdim belki ama uzakta ostresi kaldıramayacağım. allah büyük diyorum, umarım gönlümüze göre bir yol bulabiliriz hepimiz

Merhabalar herkese,

Bir kaç konuda fikir danışmak istiyorum arkadaşlar.

Bebeklerimize başlangıç için kaç tane biberon gerekir? 120 ml iki tane ilk etapta yeter mi acaba, ya da 240'lıklardan da almak gerekli mi? Ayrıca hala Avent mi Dr. Brown's mu sorusu hala aklımı kurcalıyor. Sizler daha çok Avent mi tercih ettiniz?

Bir de sterilizatör mevzusu var. Evde küçük bebekle biberon kaynatmaya uğraşmak zor olur mu, alsam mı ki diyorum bir sterilizatör, pratik olur diye. Sizlerin bildiği, kullandığı, tavsiye edeceği herhangi bir marka var mı bu konuda? Sahi herhangi bir marka alınca başka marka ürünleri de içinde sterilize edebiliyor muyuz acaba, bilginiz var mıdır?

Kesinlikle òyle, Bebek bize hediye, saglikli olsunda çatlak birsuru olsun.

klima da var eski bir vantilatör de ama hep karşısında da durulmuyor be canım.. ayrıca sıcaktan mı bebekten mi ne nefes almakta zorlanıyorm sanki tıkanıp nefessiz kalıcam gibi geliyor fıttırmak üzereyim
hem sıcaktan hem bebekten. Biraz ense yastığını yükseltirsen rahat edebilirsin, bide yan yat. ben fulll vantilatör karşısındayım valla, yatmadan evvelde klimayı köklüyom bedeni iyice soğutuyom öyle yatıyom. napim.
AYY BU AKŞAM BAKALIM BARİ BİR HAL ÇARESİNEE
Bak balım bak, yazıktır sana

2 aylıktan beri haftada 1 balık yiyorum, etide tüketiyorum. Süt bir iki kere şaşmıştır.
İstavrit ve hamsi en iyi balıklarmış ama ben istavritten sıkıldığımdan diğer büyük balıkları da yiyorum. İllede yiyorum. Canın çekmesede ye canım. et yiyemiyosan kıymalı yemekler de olur dedi doktorcum.
Annemde 60 kilo ile doğurmuş beni ama çatlakları o biçimdi, estetik yaptırdı da bikini altına indirdi çatlakları iyi oldu :)

Kızlarrr dün gece bir kabus görmüşüm altıma zıçıyorum yaa
Kocam zor sakinleştirdi okudu üfledi, üflemesinden bile korktum.

Kızlar bakın bunlar benim pijama ve geceliğim nasıl sizce pijama ekru renkli olan gecelik te mavisi

Çok güzeller, güle güle kullan.

Siparişi internet üzerinden mi verdin? Ben de almayı düşünüyorum, ama hangi web sayfasından alsam karar veremedim, Google dan bakınca bir sürü yer çıkıyor. Arada kaldım.

Ca
canım pijama dünyası sitenin ismi ama ben ankaradayım ve bu sitenin mağazası ankarada gittim denedim aldım bende kararsız kalıyorum yoksa mesela bana L olur derken birini M birini de S aldım kalıplar değişiyo yani ama orda gördüm sipariş vereb çokmuş adam dediki valla yetişemiyoruz kargolara dedi burdan almanı tavsiye ederim yani beden içinde yardımcı oluyolarmış sanırım arayıp sorarsın olmadı ben kalitesinidd beğendim özelliklede pijamayı onu foto çekinirken giycem inş

evet canım ikisini öneriyorlar, ben de kararsız kaldım, sonra hemşire bir yakınım doğum yapmıştı bayramda ziyaretine gittik, on dr browns kullanıyordu, nedenini sordum, o ana kadar sadece avent vardı aklımda bebeğe hava geçişini önleyen yapısını falan söyledi, aynı aventte olduğu gibi, açıkçası benim anladığım ikisi çok farklı değil, ama dr browns daha uzun ve ince gözüküyor, avent daha kısa ve kalın, kavrama kolaylığı olduğunu düşünerek ben dr browns aldım bir a20 lik diğeri de onun büyüğü 250 lik ikisi de cam. bir de bebedor un 5 tl lik mini biberonları var şimdilik su için onu aldım, sterilizatör konusunu doğumdan sonra ihtiyacım olup olmadığına bakarak karar vericem, sonuçta verdiğimiz sipariş 2 günde elimizde oluyor, pompa ile ikisini doğumsonrasına bırakıyorum şimdilik

Can
onlara ben de baktım canım çok güzeller ama beden l en büyük ben şu an 79 kiloyum ve 85 e kadar limit koydum kendime, acaba l olur mu bana o yüzden sipariş vermeden bekliyorum
Canım ben 81 kîloyum şuan ve ekru olanda M oldu bana L bol durdu zaten kilo alırsan getir değiştiririz dedi satıcı oyuzden yıkamycam şimdilik geceliktede inanmycksn ama S aldım hemde gayet bol duruyo zaten benim göbişim çok büyümedi iç karnım büyük sanırım gögüslerim ama baya baya var zaten değişim yaparlar olmazsa eger değiştirirsin

Anlıyorum. Tavsiye çok iyi oldu, çok teşekkür ederim. Bedenler konusunda karar vermek başlı başına bir iş zaten, çok haklısın. Ben de Ankara'dayım, en iyisi hafta sonu uygun bir zamanda gidip almak.

Tekrar teşekkür ederim. Güzel, sağlıklı, mis gibi günlerde giy inşallah aldıklarını

Benim koca memiklerim minnacık kaldı göbeğim sayesinde

yarasın kuzuya et konusunda iyi gidiyoruz kocacım sağ olsun, akşam ne yapsam dedikçe et köfte fikriyle geliyor karşıma da balık olayıyla ilgilensem iyi olacak, hamilelikte sardalya bebek için iyiymiş diye okumuştum, hayatımda ağzıma koymayacağım bir balıktır kendileri ama bebişim bizi barıştırır belki

canım normalde kaç beden giyiyorsun, boyunu ve kilonu sorsam? ben 165-167 civarında ve şimdilik 79 kiloyum 85 sayıyorum kendimi

Eşyalar yavaş yavaş hazırlanıyor herkeste.
Ben çok heyecanlanmaya başladim. Bir o kadar da eksigim var. :) yetişir mi korkusu kapladı :) 3-6 ay bebegime kiyafet yok.. Benim ihtiyaclarim hic yok.. kıyafet,krem, gögus pedi gibi. Evime kapi suslemeleri almadik. Daha ikramları duşünmedik.. durumlar boyle. :)

Ben hamsiyle barışmadım valla.. Başka balıklarla takılıyom, bazen balık çorbası bazen kalamar yapıyom deniz ürünü sonuçta ama şu ara babamın tuttuğu çipuralara sardım haftada bi çıkarıyom buzluktan çat çut bide salata mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…