2014 Kasım Anneleri

Ben internetten 0-3 ay sipariş verdim kıyafet, adamlar 6 aylık yollamış 2 yaş 3 yaş, takılmışlar sağolsunlar

bu kadar muntazam beslenebiliyor musunuz? mesela haftada 3-4 kez balık tüketebiliyor musun? valla suçluluk duydum şu an ben hamileliğim boyunca balık ve tavuk hiççç yemedim, tavuk konusunda zaten uzun zamandır dikkatliyim, ama balık hiç canım çekmiyor, süt ürünlerine çok dikkat ediyorum, meyve zaten yazın bol bol yeniyor da baığa takıldım şimdi, hangi balıkları yemeliyiz? ne yiyorsunuz arkadaşlar? ve benim gibi hiç balık yemeyen var mı?[/QUOTE]

Ben varim malesef. 79 kiloyla hamile kaldim, ilk üç ayda 69 kiloya indim asiri bulanti ve kusmadan dolayi, su an 74 kiloyum ama hala hala ve israrla bulantilarim devam ediyor :'(
Su an öyle bi haldeyim ki hamile olup benden kötü beslenen yoktur diyorum. Yiyebildigim tek sey kuru ekmek.
Eger ekmek tazeyse de tost makinesinde gevretip yiyorum.
6 aydir agzima ne et ne balik ne yumurta ne sùt degdi. Doktorum vitamin manyezyum ve balik yagi karisimi kapsuller verdi ama onlarin da yan etkisi bulanti ve kusma oldugu icin alamiyorum.

Yani bahsettigin sucluluk piskolojisinin dorugundayim cok üzülüyorum bebege faydali hiç bir sey veremiyorum

Teşekkür ederim yanıt için.

Benim de 3 yaşında bir kızı olan ve ikinci bebeğini bekleyen doktor bir tanıdığım Dr. Brown's tavsiye etti. Ama içindeki o doğal akış aparatı filan biraz temizlerken zaman kaybı olur diye gözümü korkuttu açıkçası. Avent ile baş etmek daha kolay gibi görünüyor pratik temizlik açısından - özellikle benim gibi tembel anne adayları için İlk 6 ay bebeğin ağzına değecek her şeyi sterilize etmek gereği düşünülünce kolaya kaçıp Avent alasım var.
Anladığım kadarıyla sen Dr. Brown's un cam şişelerini tercih etmişsin. Ben de BPA free bile olsa plastik konusunda isteksizim - gerçi bu cehaletimden de kaynaklanıyor sanırım. Cam ve BPA free plastik karşılaştırmasını çok araştırmadım, cam için de yok mama ya da sütteki bazı besinleri çekiyor minik çatlaklara, bebek yararlanamıyor gibi bir şeyler okumuştum bir yerlerde ama. Ne kadar doğrudur, ne kadar pazarlama stratejisidir Allah bilir.

Hey Allahım, ne kadar karışık şeyler. Günlerdir web sayfalarını incelemekten gözlerim şaşı oldu Biberon, emzik, sterilizatör, humidifier, göğüs pompası, saklama kapları, ateş ölçer, bebek telsizi, daha da gider bu...

Ben internetten 0-3 ay sipariş verdim kıyafet, adamlar 6 aylık yollamış 2 yaş 3 yaş, takılmışlar sağolsunlar
Aaaa. Arayip knussaydin canim.. ben 0 -3 ay aldim ,ama 3-6 6-9ayi annem ve kayınvalidem alicak. Onlari bekliyorum. :)

Ben varim malesef. 79 kiloyla hamile kaldim, ilk üç ayda 69 kiloya indim asiri bulanti ve kusmadan dolayi, su an 74 kiloyum ama hala hala ve israrla bulantilarim devam ediyor :'(
Su an öyle bi haldeyim ki hamile olup benden kötü beslenen yoktur diyorum. Yiyebildigim tek sey kuru ekmek.
6 aydir agzima ne et ne balik ne yumurta ne sùt degdi. Doktorum vitamin manyezyum ve balik yagi karisimi kapsuller verdi ama onlarin da yan etkisi bulanti ve kusma oldugu icin alamiyorum.

Yani bahsettigin sucluluk piskolojisinin dorugundayim cok üzülüyorum bebege faydali hiç bir sey veremiyorum[/QUOTE]

Bende yemiyorum, üzülmeyin,bebiş bizden besleniyor zaten, olan bizim kendimiwe oluyor. Ne caniniz çekerse onu yeyin.

Sağol
sağol canım teşekkürler. Adres kocabeyoğlu pasajı kızılayda hemen girişte alt kata iniyosun soldaki ilk dükkan zaten satıcı kız satmadan bırakmıyo valla

Bende yemiyorum, üzülmeyin,bebiş bizden besleniyor zaten, olan bizim kendimiwe oluyor. Ne caniniz çekerse onu yeyin.[/QUOTE]
Gercekten mi.. Etrafimdaki insanlar sok olunca beslenmeme ben de böyle suclaniyorum ama elimde degil normal bi sekilde beslenmeyi deli gibi özledim. Kendimdzn fazla bebek icin istiyorum normale dönmeyi. Bana en cok da balik yemedigim icin cocugun zihinsel gelisimini riske attigimi söylüyorlar

canımmm senin doğum tarihin mi değişti? cetvelindeki bebeği görünce 2 hafta sonra öyle mi olucaz dedim ama fark 3 çıkmış

Yani bahsettigin sucluluk piskolojisinin dorugundayim cok üzülüyorum bebege faydali hiç bir sey veremiyorum[/QUOTE]

ama olmaz ki canım yoğurt peynir falan yemeye çalış en azından, süt ürünleri çokkk önemli , ekmek yiyeceğine bulgur pilavı yap, içine minik etler koy, gözüne gözükmeyecek şekilde, sebze kat, ne bileyim mideyi yormaz heralde bunlar, yayla çorbası mesela, onu et suyuyla pişirmeyi dene, eti haşlarken de içine havuç soğan, aklına ne gelirse koy, vücuduna çaktırmadan sok vitaminleri, bebek annenin depolarını alıyor, mutlaka gelişiyor ama sen çok halszi kalırsın böyle, özellikle kemiklerin için kalsiyumu ihmal etme ne olur

okudukça kafamız karışıyor, yolda ya da herhangi bir yerde gördüğüm bütün bebeklerin arabalarına, biberonlarına, çantalarına bakmaya başladım artık, insanlar yanlış anlayacak diye de korkuyorum, ama inan fikrine güvendiğim insanların bile ortak bir fikri yok mesela bez konusunu bayramda ciddi ciddi konuştum tüm bebek anneleri ile, -bayramımız yeni doğan ziyaretleri ile geçti- biri kesinlikle ultra prima derken biri molfix diyor, aktif bebek mi premium care mi her kafadan farklı ses çıkıyor, bezi rasgele bir marketin bilnmeyen markası olarak kullanan da var, o yüzden herşeyi kararında alıyorum bazılarına bebeğimle yaşamaya başladıktan sonra karar vericem artık, mesela 1 paket aldım 1 numara premium care, 3 lü paket de 3 numara aktif baby aldım, kullandıkça göreceğim bazı şeyleri artıkk

Kızlar yaaaaaa... Bişi söylicem... Gece lavaboya kalktım sonra yatağa yattım o zamandan beri bebeğim aşırı hareketli... 1-2 saat yatakta uyuyamadım bile o kadar içim kıyıldı ki hareketlerinden... Şimdi bile göbeğimi delecek gibi vuruyor sürekli... Kalkıp iniyor nasıl hem de... Çok acaip değil mi ya? Hareketliliği hiç durmuyor azalıyor ama içerde süerkli hareket halinde... Bazen de işte şiddettini arttırıyor... Anlamadım panik oluyorum artık... Hiç dinlenmiyor..

Sağol

sağol canım teşekkürler. Adres kocabeyoğlu pasajı kızılayda hemen girişte alt kata iniyosun soldaki ilk dükkan zaten satıcı kız satmadan bırakmıyo valla

Adresi de not ettim, çok teşekkür ediyorum tekrardan. :) Bir an önce gidip halledeyim şu gecelik-pijama işini, aklımdan bir konuyu daha çıkarayım. Yoksa bitecek gibi değil işler

Ca
canım bende 167 yim kilo da 81 oldum işte gögüsler maşallah 85 oldu dahada gider en fazla 85 olsam yinede olur diye düşünyrm bana M çünkü L çok geniş geldi gözüme ama 1 ay daha bekleyip bakucam değiştrp değiştrmyceğime istersen sen M al önce dene bak gözüne dar gelirse iade edersin L gönderirler ama bende fazla göbül yok onun etkisi olabilir ona göre düşün sen

Sa
tatlım ben park yatak kullanacağım o yüzden peluş olanlardan aldım iki tane hepsi akrilik evet o yzden üzerine pamuk nevresim geçir bende öyle yapıcamm
sağol canım artık öyle yapcam yoksa içim rahat etmiycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…