- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Ben internetten 0-3 ay sipariş verdim kıyafet, adamlar 6 aylık yollamış 2 yaş 3 yaş, takılmışlar sağolsunlarEşyalar yavaş yavaş hazırlanıyor herkeste.
Ben çok heyecanlanmaya başladim. Bir o kadar da eksigim var. :) yetişir mi korkusu kapladı :) 3-6 ay bebegime kiyafet yok.. Benim ihtiyaclarim hic yok.. kıyafet,krem, gögus pedi gibi. Evime kapi suslemeleri almadik. Daha ikramları duşünmedik.. durumlar boyle. :)
evet canım ikisini öneriyorlar, ben de kararsız kaldım, sonra hemşire bir yakınım doğum yapmıştı bayramda ziyaretine gittik, on dr browns kullanıyordu, nedenini sordum, o ana kadar sadece avent vardı aklımda bebeğe hava geçişini önleyen yapısını falan söyledi, aynı aventte olduğu gibi, açıkçası benim anladığım ikisi çok farklı değil, ama dr browns daha uzun ve ince gözüküyor, avent daha kısa ve kalın, kavrama kolaylığı olduğunu düşünerek ben dr browns aldım bir a20 lik diğeri de onun büyüğü 250 lik ikisi de cam. bir de bebedor un 5 tl lik mini biberonları var şimdilik su için onu aldım, sterilizatör konusunu doğumdan sonra ihtiyacım olup olmadığına bakarak karar vericem, sonuçta verdiğimiz sipariş 2 günde elimizde oluyor, pompa ile ikisini doğumsonrasına bırakıyorum şimdilik
Aaaa. Arayip knussaydin canim.. ben 0 -3 ay aldim ,ama 3-6 6-9ayi annem ve kayınvalidem alicak. Onlari bekliyorum. :)Ben internetten 0-3 ay sipariş verdim kıyafet, adamlar 6 aylık yollamış 2 yaş 3 yaş, takılmışlar sağolsunlar
amin canım ben çok ısındım defne ismie bebişim doğmadan benimsedim bazen görümcemin kızına bile defne diye sesleniyorumbenim kızımın adıda defne olcak inş :) isimleriyle yaşasınlar
bu kadar muntazam beslenebiliyor musunuz? mesela haftada 3-4 kez balık tüketebiliyor musun? valla suçluluk duydum şu an ben hamileliğim boyunca balık ve tavuk hiççç yemedim, tavuk konusunda zaten uzun zamandır dikkatliyim, ama balık hiç canım çekmiyor, süt ürünlerine çok dikkat ediyorum, meyve zaten yazın bol bol yeniyor da baığa takıldım şimdi, hangi balıkları yemeliyiz? ne yiyorsunuz arkadaşlar? ve benim gibi hiç balık yemeyen var mı?
sağol canım teşekkürler. Adres kocabeyoğlu pasajı kızılayda hemen girişte alt kata iniyosun soldaki ilk dükkan zaten satıcı kız satmadan bırakmıyo vallaAnlıyorum. Tavsiye çok iyi oldu, çok teşekkür ederim. Bedenler konusunda karar vermek başlı başına bir iş zaten, çok haklısın. Ben de Ankara'dayım, en iyisi hafta sonu uygun bir zamanda gidip almak.
Tekrar teşekkür ederim. Güzel, sağlıklı, mis gibi günlerde giy inşallah aldıklarını
Ne güzel canım inan memiklerin büyümesi daha kötü çok moralim bozuluyo ya kçülmezse diye zaten normaldede büyüktü ama şimdi 2 katı olduBenim koca memiklerim minnacık kaldı göbeğim sayesinde
Kızlar çok acil ateş ölçer tavsiyelerinize ihtiyacım var!!!!!
Canım bi dijatal al bence koltuk altından ölçüm yapmak için bide ben bu ürünü tavsiye ederimKızlar çok acil ateş ölçer tavsiyelerinize ihtiyacım var!!!!!
Ben varim malesef. 79 kiloyla hamile kaldim, ilk üç ayda 69 kiloya indim asiri bulanti ve kusmadan dolayi, su an 74 kiloyum ama hala hala ve israrla bulantilarim devam ediyor :'(
Su an öyle bi haldeyim ki hamile olup benden kötü beslenen yoktur diyorum. Yiyebildigim tek sey kuru ekmek.
Eger ekmek tazeyse de tost makinesinde gevretip yiyorum.
6 aydir agzima ne et ne balik ne yumurta ne sùt degdi. Doktorum vitamin manyezyum ve balik yagi karisimi kapsuller verdi ama onlarin da yan etkisi bulanti ve kusma oldugu icin alamiyorum.
Yani bahsettigin sucluluk piskolojisinin dorugundayim cok üzülüyorum bebege faydali hiç bir sey veremiyorum
http://m.teknosa.com/urun/kisisel-bakim/medishop-mesi̇taş-dt-8806-kizilötesi̇-alindan-ateş/120250104Kızlar çok acil ateş ölçer tavsiyelerinize ihtiyacım var!!!!!
Ben hamsiyle barışmadım valla.. Başka balıklarla takılıyom, bazen balık çorbası bazen kalamar yapıyom deniz ürünü sonuçtaama şu ara babamın tuttuğu çipuralara sardım haftada bi çıkarıyom buzluktan çat çut bide salata mis
bu kadar muntazam beslenebiliyor musunuz? mesela haftada 3-4 kez balık tüketebiliyor musun? valla suçluluk duydum şu an ben hamileliğim boyunca balık ve tavuk hiççç yemedim, tavuk konusunda zaten uzun zamandır dikkatliyim, ama balık hiç canım çekmiyor, süt ürünlerine çok dikkat ediyorum, meyve zaten yazın bol bol yeniyor da baığa takıldım şimdi, hangi balıkları yemeliyiz? ne yiyorsunuz arkadaşlar? ve benim gibi hiç balık yemeyen var mı?
Teşekkür ederim yanıt için.
Benim de 3 yaşında bir kızı olan ve ikinci bebeğini bekleyen doktor bir tanıdığım Dr. Brown's tavsiye etti. Ama içindeki o doğal akış aparatı filan biraz temizlerken zaman kaybı olur diye gözümü korkuttu açıkçası. Avent ile baş etmek daha kolay gibi görünüyor pratik temizlik açısından - özellikle benim gibi tembel anne adayları içinİlk 6 ay bebeğin ağzına değecek her şeyi sterilize etmek gereği düşünülünce kolaya kaçıp Avent alasım var.
Anladığım kadarıyla sen Dr. Brown's un cam şişelerini tercih etmişsin. Ben de BPA free bile olsa plastik konusunda isteksizim - gerçi bu cehaletimden de kaynaklanıyor sanırım. Cam ve BPA free plastik karşılaştırmasını çok araştırmadım, cam için de yok mama ya da sütteki bazı besinleri çekiyor minik çatlaklara, bebek yararlanamıyor gibi bir şeyler okumuştum bir yerlerde ama. Ne kadar doğrudur, ne kadar pazarlama stratejisidir Allah bilir.
Hey Allahım, ne kadar karışık şeyler. Günlerdir web sayfalarını incelemekten gözlerim şaşı olduBiberon, emzik, sterilizatör, humidifier, göğüs pompası, saklama kapları, ateş ölçer, bebek telsizi, daha da gider bu...
Sağol
sağol canım teşekkürler. Adres kocabeyoğlu pasajı kızılayda hemen girişte alt kata iniyosun soldaki ilk dükkan zaten satıcı kız satmadan bırakmıyo valla
İkili rakamlara dusmusşun 99 kalmis doguma. :) 3gun snrada ben dusecem. ')
canım bende 167 yim kilo da 81 oldum işte gögüsler maşallah 85 oldu dahada gideryarasın kuzuyaet konusunda iyi gidiyoruz kocacım sağ olsun, akşam ne yapsam dedikçe et köfte fikriyle geliyor karşıma da balık olayıyla ilgilensem iyi olacak, hamilelikte sardalya bebek için iyiymiş diye okumuştum, hayatımda ağzıma koymayacağım bir balıktır kendileri ama bebişim bizi barıştırır belki
canım normalde kaç beden giyiyorsun, boyunu ve kilonu sorsam? ben 165-167 civarında ve şimdilik 79 kiloyum 85 sayıyorum kendimi
Amin canım :) ikili rakamlar düşmenin şerefine kutlama yapasim var :)evet canmm bugünleri gördük..darısı tek sayılı rakamlara olsun
sağol canım artık öyle yapcam yoksa içim rahat etmiycektatlım ben park yatak kullanacağım o yüzden peluş olanlardan aldım iki tane hepsi akrilik evet o yzden üzerine pamuk nevresim geçir bende öyle yapıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?