2014 Kasım Anneleri

Bebeğin gelişimi durmuştu ondan dolayı

akropol hep aklımın bi ucunda aslında ama 2.500 tl de beni aşacak gibi bir yandan da onu düşünüyorum canım lokman hekimde 1.500 tl gibi bir rakama geliyor umarım hayırlısı nereyse ora olur

Kızlar ya bel ağrısıyla başım dertte çok kötüyüm biraz önce oturup ağladım valla eğilemiyorum eğildimi doğrulamıyorum yatmak uzanmak bana bi işkence çok kötü durumdayım yürürken bile topallıyorum arada napıcam ben sanki belimde ki kemik açıldı tamamen

Arkadaşlar cotton box tan nevresim takimi alan var mi kalitesi nasildir internetten siparis vericem de..

Canım
akropol hep aklımın bi ucunda aslında ama 2.500 tl de beni aşacak gibi bir yandan da onu düşünüyorum canım lokman hekimde 1.500 tl gibi bir rakama geliyor umarım hayırlısı nereyse ora olur
doktora gidince banada haber verirmisin izlenimlerini ona göre bende düşneyim zaten ebru hanımda gidiyor

Bel fıtığın olmasın bi görünsene doktora..

Arkadaşlar cotton box tan nevresim takimi alan var mi kalitesi nasildir internetten siparis vericem de..

Canım bende Coton Box 'ın Nevresim takımı 2 tane var. Bir tanesi düz renk fıstık yeşili gibi, onu kermes gibi bir yerden almıştım kalitesi biraz düşük gibi geldi bana belki orjinal değildir. Ama o kadar yıkadım kullandım öyle çok bozulma olmadı.
Diğerini bizim siteden almıştım, Böyle uçak araba falan gibi baskıları olan bir takımdı onu daha çok beğendim.
Ben bunları oğlum kreşe başladığında hem eve hem kreşe haftada bir nevresim lazım olduğundan almıştım. Zaten pike takımı ile birlikte 4 takım oluyordu her hafta yıkandılar yani.
Renkte bozma çekme vs. olmadı. Şimdi ikinciye hazır takım oldu işte :)
Dur resimlerini de koyayım.

Kızlar bugün eşimle pazara gittim geldiğimden beti karnım çok sert bebek toplandı ve öylece duruyo kaç saat oldu ya düZelmedi normalmi sizce

Cok mu is gordun?daha onceden yani gebelik oncesi bel agrisiyla ilgili sikayetin olmafiysa kadin dogumcunu ara ya da ilk firsatta git bence.

innuk benim alacağım park yatak 60*120 bunlar olur mu sence?

Yok doktorum Yeter hanım. ama Yeter hanım olmadığı zamanlar da Nurdan hanım ilgileniyor. İkisi de çok alakadar. ilk gitmeye başladığımız zamanlar 30du, sonra 35 oldu yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıntılıya radyoloji uzmanı bakmıştı. Yeter hanım da her muayenesinde detaylı bakıyor. Sorularımı yanıtlıyor. Ayrıca randevu falan almıyorum. istediğim zaman gidiyorum. Telefonla da yardımcı oluyor. Doğum hususunda hiç konuşmadık. Sadece hastanede yenidoğan ünitesi olmadığını biliyorum. onun için de Medistate veya şu an hatırlayamadığım bir hastaneyle paslaştıklarını söylediler. fiyat falan sormadım hiç. Doktorumun normal mi yoksa sezeryan yanlısı mı olduğunu sordum. kesin net bir şey demediler ama normal doğum da yaptırıyor demelerinden sezeryan yanlısı olduğu kanısına vardım. Bence Nurdan hanıma geçiş yapmalısın.

FSM ye daha evvel de gidiyorduk. Eşimin eski iş yeri oradaydı. Sağolsunlar çok ilgililer. Paranla rezil olmuyorsun yani. Hastane pırıl pırıl. Sürekli temizleniyor. Hijyenik. Çalışanlar hızlı. hele o lab. da ki kız çok şirin :) Ben seviyorum hastaneyi. Düşün yani Avrupa' dan geliyorum her seferinde.

Canım zaten sezeryan sonrası hafif bel ağrısı kalmıştı bende belden uyuşunca oldu sanırım hamileliğin başından beri vardı hafif hafif ama artık hat safaya çıktı dayanamıyorum sürekli ahlayıp oflayıp duruyorum açıldı sanki.iyice

Bende de var. Cok cekiorum su aralar. Yanma yok ama tam bosaltamiorum. Bebeklerden mi kaynaklanio bilemiorum. Idrar kulturum temiz cikmisti ama tekrarlattiracagim. Idrar yollari antiseptigi die bi ilac kullaniorum. Daha onceden bi kutu kullandim. Cok iyi gelmisti sma bu sefer hic faydasini gormuorum.aile hekimi monurol onerdi ben acikcasi ondan da bi fayda gormedim. Sen ne kullaniosun. Nelere dikkat ediosun.

benim kedimiz için kullandığım bir takım var. dokuma sıklığı diğer markalar gibi sık değil ama idare eder. Benim bir nevresim takımı var özdilek. cottonbox da yedek alarak almayı düşünüyorum, fiyatı diğerlerine göre daha uygun çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…