bencede siz nerde oturuyorsunuz?
Bebeğin gelişimi durmuştu ondan dolayıselam kızlar ben idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum bu aralar..2 tane ayrı antibiyotik kullanıyorum maalesefakıntılarınızı ihmal etmeyin erken doğum sebebi oluyormuş iltihap..öperim hepinizi çok çok
saol canım bende çok mutluyum.çok çabuk büyüyorlar gerçekten.inşallah hepımizin doğumu da kolayca olurr
akropol hep aklımın bi ucunda aslında ama 2.500 tl de beni aşacak gibi bir yandan da onu düşünüyorum canım lokman hekimde 1.500 tl gibi bir rakama geliyor umarım hayırlısı nereyse ora olurevet bülent bey çok yoğun ama ebru ve nurten hanımda gerçekten iyiler güler yüzlü ilgililer ben çok doktor araştırdım ama senin söylediğin doktoru hiç duymadım canım bide lokman hekimd gidenler pek memnun değilmiş çok patagöz bi hastane diyorlar hep ama senin için merde rahat edecekse oraya git tabi akropolde aklında olsun bence
doktora gidince banada haber verirmisin izlenimlerini ona göre bende düşneyim zaten ebru hanımda gidiyorakropol hep aklımın bi ucunda aslında ama 2.500 tl de beni aşacak gibi bir yandan da onu düşünüyorum canım lokman hekimde 1.500 tl gibi bir rakama geliyor umarım hayırlısı nereyse ora olur
Bel fıtığın olmasın bi görünsene doktora..Kızlar ya bel ağrısıyla başım dertte çok kötüyüm biraz önce oturup ağladım valla eğilemiyorum eğildimi doğrulamıyorum yatmak uzanmak bana bi işkence çok kötü durumdayım yürürken bile topallıyorum arada napıcam ben sanki belimde ki kemik açıldı tamamen
Kadın doğumamı çıkcam hangi bölüme gitmem gerek canımBel fıtığın olmasın bi görünsene doktora..
Beyin cerrahisine görün çok geçmiş olsunKadın doğumamı çıkcam hangi bölüme gitmem gerek canım
Arkadaşlar cotton box tan nevresim takimi alan var mi kalitesi nasildir internetten siparis vericem de..
Bel fıtığın olmasın bi görünsene doktora..
tamam canım çok saolBeyin cerrahisine görün çok geçmiş olsun
Cok mu is gordun?daha onceden yani gebelik oncesi bel agrisiyla ilgili sikayetin olmafiysa kadin dogumcunu ara ya da ilk firsatta git bence.Kızlar ya bel ağrısıyla başım dertte çok kötüyüm biraz önce oturup ağladım valla eğilemiyorum eğildimi doğrulamıyorum yatmak uzanmak bana bi işkence çok kötü durumdayım yürürken bile topallıyorum arada napıcam ben sanki belimde ki kemik açıldı tamamen
innuk benim alacağım park yatak 60*120 bunlar olur mu sence?Canım bende Coton Box 'ın Nevresim takımı 2 tane var. Bir tanesi düz renk fıstık yeşili gibi, onu kermes gibi bir yerden almıştım kalitesi biraz düşük gibi geldi bana belki orjinal değildir. Ama o kadar yıkadım kullandım öyle çok bozulma olmadı.
Diğerini bizim siteden almıştım, Böyle uçak araba falan gibi baskıları olan bir takımdı onu daha çok beğendim.
Ben bunları oğlum kreşe başladığında hem eve hem kreşe haftada bir nevresim lazım olduğundan almıştım. Zaten pike takımı ile birlikte 4 takım oluyordu her hafta yıkandılar yani.
Renkte bozma çekme vs. olmadı. Şimdi ikinciye hazır takım oldu işte :)
Dur resimlerini de koyayım.
Eki Görüntüle 1221623
Ammaannnn seni şimdi gökte ararken yerde bulmuş gibi hissettim. Birde bana doktorum Nurdan Şahin Yücel dersen Öperim seni..
30-35 tl ise muayene ücreti süpermiş ben 45 tl diye duymuştum.. Ayrıntılı için orayı aradığımda gebeliğin başından beri geliyorsanız burda yapıyoruz ama dışardan hasta kabul etmiyoruz dediler.
Açıkçası ssvd için Nurdan hanım'ı çok tavsiye ediyorlar. Ama işte anlaşmalı hastanelerinde doğum ücretleri 3000 tl den başlıyormuş. Önümüzdeki ay doktor değiştireceğim ve arasında kaldığım iki doktordan biri Nurdan Hanım.
FSM ile ilgili sen ne düşünüyorsun?
Bende de var. Cok cekiorum su aralar. Yanma yok ama tam bosaltamiorum. Bebeklerden mi kaynaklanio bilemiorum. Idrar kulturum temiz cikmisti ama tekrarlattiracagim. Idrar yollari antiseptigi die bi ilac kullaniorum. Daha onceden bi kutu kullandim. Cok iyi gelmisti sma bu sefer hic faydasini gormuorum.aile hekimi monurol onerdi ben acikcasi ondan da bi fayda gormedim. Sen ne kullaniosun. Nelere dikkat ediosun.selam kızlar ben idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum bu aralar..2 tane ayrı antibiyotik kullanıyorum maalesefakıntılarınızı ihmal etmeyin erken doğum sebebi oluyormuş iltihap..öperim hepinizi çok çok
benim kedimiz için kullandığım bir takım var. dokuma sıklığı diğer markalar gibi sık değil ama idare eder. Benim bir nevresim takımı var özdilek. cottonbox da yedek alarak almayı düşünüyorum, fiyatı diğerlerine göre daha uygun çünkü.Arkadaşlar cotton box tan nevresim takimi alan var mi kalitesi nasildir internetten siparis vericem de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?