Hahh haa iyiymiş..
Boşa yırtınmayalım yane.
Ne hale geldik yaa, paran varsa iyi, yoksa öl!
kızlarrr kontrolden geldim sıpam 72 cm 1690 gr olmuş.herşey iyi çok şükür,bu sefer yüzünü de gösterdi çok mutluyum o yüzden:)
evet ev HANIMIYIManladım şekerim sen ev hanmısın sanırım..
ne güzel bebeğinle kendin ilgilenebilceksin
Çook tatlı ki buuuu :)bu benim kedim
Evet bunu duymuştum neden olmuyor neden olmuyo diye sayıklamak kötü etkiliyomuşallah gönlüne göre versin canım hepsi olur inşallah, sadece şunu söyleyebilirim, stres kesinlikle hamileliği geciktiriyor, kafan rahat olmalı ve takıntı yapmamalısın bu konuyu
Çok geçmiş olsun canım bebeğini inşallah kucagına alırsınnn sağlıklaCanım valla benim ilk gebelik maceram hiç anlamadan oldu.. 2 kaçamak bize bebeğe patlamıştı... Ama Rabbim ona ömür vermemiş 9 haftalıken kaybettim kürtaj oldum... Bu gebeliğim planlı oldu... 2 ay korunma vermişti doktor sonrasında da şükür oldu hemen... Hiç düşünmüyorduk okulum var diye ama kürtaj olayı beni çok kötü etkiledi aklımdaki deli soruları cevaplamak için sağlıklı gebe olamayacak mıyım ömrüm boyunca acaba sorusu beynimi kurcaladığı için korunmadan hemen sonra karar verdik ve oldu...
Maşallah :) ne güzel istemediğin zaman olmamış istediğin zaman da hemen olmuşinşAllah istediğin oluroda kişiye göre değişir :) ben ikibuçuk sene normal yolla korundum sonra karar verdik ilk denemede hamile kaldım hatta 7. günümde idrar testinde iki çizgi çıktı
pko nedir canım ben bu konularda bilgili değilim sizin gibibende 10 ay korunmadan sonra hapıı bıraktım ve 7 ay hamile kalamadım..doktora gittim pko varmış bende klomen verdi yumurtan daha kaliteli olacak dedi ve o ay hamile kaldım.çç
Allah kimseye aratmasın inşş
ha heyecandan napmışım canım çok güldümm.yok yokk 42 cm yaaa:):)maşallahh boyumu çok uzun canımm yoksa yalnışmı yazdınnn...72 cm mii
evet ev HANIMIYIM
hahah
ha heyecandan napmışım canım çok güldümm.yok yokk 42 cm yaaa:):)
sağolasın seninde Allah gönlüne versin...Çook tatlı ki buuuu :)
Evet bunu duymuştum neden olmuyor neden olmuyo diye sayıklamak kötü etkiliyomuş
Çok geçmiş olsun canım bebeğini inşallah kucagına alırsınnn sağlıkla
Maşallah :) ne güzel istemediğin zaman olmamış istediğin zaman da hemen olmuş
pko nedir canım ben bu konularda bilgili değilim sizin gibicok geçmiş olsun bu arada
kızlarrr kontrolden geldim sıpam 42 cm 1690 gr olmuş.herşey iyi çok şükür,bu sefer yüzünü de gösterdi çok mutluyum o yüzden:)
Kızlar kasımda evlendim hiçbir ekstra yöntem kullanmadan ilkel yollarla korundum, nisandan beridir korunmuyoruz ama çocuk olsun diye de birşey yapmıyoruz, olursa olsun olmazsa olmaz havasındayım su an da, Allah en iyi zamanı ayarlar dedik böyle karar aldık nisandan beridir böyle 5 aydır yok yani ne kadar beklemek lazım doktora gitmek için olmadı diye 6 ay bir sene kadarmı
amin amin cok geçmiş olsun kürtaj nedenin neydi canımBende evlendim 2ay sonra hamile kaldım 12 haftalıkken kürtaj oldum ondan sonra zaten 3ay korunuyorsun daha sonra çalışmalar sonucu 6 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür şimdilik bi problem yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kuzenim bebek istediğin zaman önce kadın doğumcuya git genel bir kontrol yaptır ve bilgi al dedi, öyle gelişi güzel hamile kalma dedi, kendi çocuk gelişim okudu.Bu şart mı peki. Birde ben doğum kontrol yöntemlerinden korkuyorum zararlı falan diyorlar hiç kullanmak istemedim kullanmadım da..canım doktorlar 1 yıl diyorlar ama ben 6.ayda gittim..
ve pko varmış yumurtam az çalışıyormuş..
ilaç verdi öle hamile kaldım
Bebeğim olmasını çok isterdim şimdi ama biraz birikim yapmak istiyoruz önce bir sürü ihtiyaç, bir sürü parao yüzden cesaret edemedik. 10 aydır evliyiz yaklaşık
hmmm yeni evlisin (herkese saygım sonsuz) ben 3yıl beklenmesi taraftarıyım daha 10 ay olmuş birbirinizi tanımalısınız
kızlarrr kontrolden geldim sıpam 42 cm 1690 gr olmuş.herşey iyi çok şükür,bu sefer yüzünü de gösterdi çok mutluyum o yüzden:)
amin amin cok geçmiş olsun kürtaj nedenin neydi canım
Kuzenim bebek istediğin zaman önce kadın doğumcuya git genel bir kontrol yaptır ve bilgi al dedi, öyle gelişi güzel hamile kalma dedi, kendi çocuk gelişim okudu.Bu şart mı peki. Birde ben doğum kontrol yöntemlerinden korkuyorum zararlı falan diyorlar hiç kullanmak istemedim kullanmadım da..geçmiş olsun sanada canım bebek işi streslı be bekleme süreci yıpratıcı iki kuzenimde 7 sene beklediler
Maşallah! Gözün aydın! Çok sevindim! Darısı başımıza!
Artık bebeklerimiz 1-1.5 kilo civarına gelmeye başladı. O kadar büyüdüklerini düşününce doğumun yaklaştığını anlayıp heyecanlanıyorum. Çok güzel duygular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?