2014 Kasım Anneleri

Hahh haa iyiymiş..
Boşa yırtınmayalım yane.
Ne hale geldik yaa, paran varsa iyi, yoksa öl!

aynen canımm..
paran varsa insansınnn...
ne yazıkki bu yaşadığımız ülke şartlarında böyle..
sağlıkta çalışıyorum iyisine görüyorum kötüsünüde..
o yüzden diyorum Rabbim her konuda Allah korkusu olan insanla karşılaştırsın bizi..o insan zatebn kötülük yapamaz acıma duygusu olur..

Çook tatlı ki buuuu :)
allah gönlüne göre versin canım hepsi olur inşallah, sadece şunu söyleyebilirim, stres kesinlikle hamileliği geciktiriyor, kafan rahat olmalı ve takıntı yapmamalısın bu konuyu
Evet bunu duymuştum neden olmuyor neden olmuyo diye sayıklamak kötü etkiliyomuş
Çok geçmiş olsun canım bebeğini inşallah kucagına alırsınnn sağlıkla
inşAllah istediğin olur oda kişiye göre değişir :) ben ikibuçuk sene normal yolla korundum sonra karar verdik ilk denemede hamile kaldım hatta 7. günümde idrar testinde iki çizgi çıktı
Maşallah :) ne güzel istemediğin zaman olmamış istediğin zaman da hemen olmuş
bende 10 ay korunmadan sonra hapıı bıraktım ve 7 ay hamile kalamadım..doktora gittim pko varmış bende klomen verdi yumurtan daha kaliteli olacak dedi ve o ay hamile kaldım.çç
Allah kimseye aratmasın inşş
pko nedir canım ben bu konularda bilgili değilim sizin gibi cok geçmiş olsun bu arada

Kızlar kasımda evlendim hiçbir ekstra yöntem kullanmadan ilkel yollarla korundum, nisandan beridir korunmuyoruz ama çocuk olsun diye de birşey yapmıyoruz, olursa olsun olmazsa olmaz havasındayım su an da, Allah en iyi zamanı ayarlar dedik böyle karar aldık nisandan beridir böyle 5 aydır yok yani ne kadar beklemek lazım doktora gitmek için olmadı diye 6 ay bir sene kadarmı

sağolasın seninde Allah gönlüne versin...

canım doktorlar 1 yıl diyorlar ama ben 6.ayda gittim..
ve pko varmış yumurtam az çalışıyormuş..
ilaç verdi öle hamile kaldım

Bende evlendim 2ay sonra hamile kaldım 12 haftalıkken kürtaj oldum ondan sonra zaten 3ay korunuyorsun daha sonra çalışmalar sonucu 6 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür şimdilik bi problem yok Rabbim isteyen herkese nasip etsin

amin amin cok geçmiş olsun kürtaj nedenin neydi canım
canım doktorlar 1 yıl diyorlar ama ben 6.ayda gittim..
ve pko varmış yumurtam az çalışıyormuş..
ilaç verdi öle hamile kaldım
Kuzenim bebek istediğin zaman önce kadın doğumcuya git genel bir kontrol yaptır ve bilgi al dedi, öyle gelişi güzel hamile kalma dedi, kendi çocuk gelişim okudu.Bu şart mı peki. Birde ben doğum kontrol yöntemlerinden korkuyorum zararlı falan diyorlar hiç kullanmak istemedim kullanmadım da.. geçmiş olsun sanada canım bebek işi streslı be bekleme süreci yıpratıcı iki kuzenimde 7 sene beklediler

selam kızlar ben idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum bu aralar..2 tane ayrı antibiyotik kullanıyorum maalesef akıntılarınızı ihmal etmeyin erken doğum sebebi oluyormuş iltihap..öperim hepinizi çok çok

Bebeğim olmasını çok isterdim şimdi ama biraz birikim yapmak istiyoruz önce bir sürü ihtiyaç, bir sürü para o yüzden cesaret edemedik. 10 aydır evliyiz yaklaşık

hmmm yeni evlisin (herkese saygım sonsuz) ben 3yıl beklenmesi taraftarıyım daha 10 ay olmuş birbirinizi tanımalısınız

Bende evliliğimizin 10. Ayında hamile kaldım çok şükür..9. Ayımızda kafama taktığım için kalamadım sonraki ay olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı dedim..

kızlarrr kontrolden geldim sıpam 42 cm 1690 gr olmuş.herşey iyi çok şükür,bu sefer yüzünü de gösterdi çok mutluyum o yüzden:)

Maşallah! Gözün aydın! Çok sevindim! Darısı başımıza!
Artık bebeklerimiz 1-1.5 kilo civarına gelmeye başladı. O kadar büyüdüklerini düşününce doğumun yaklaştığını anlayıp heyecanlanıyorum. Çok güzel duygular...

Genel tetkiklerini yaptır tabiki öncesinde..kitap konusuna katılmıyorum şahsen..

saol canım bende çok mutluyum.çok çabuk büyüyorlar gerçekten.inşallah hepımizin doğumu da kolayca olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…