Kızlar herkes odasini degistirdimi bebişlerin, boyalar, halilar ,perdeler, biz yapamicaz galiba. Cunku cocuk odasnda esimin genc odasi var, bos kalmasn diye koyduk, babamda oraya uysun diye kahverengi yapti yuklugumuzu cocuk odasina.beni dinlemedi beyaz istiyordum. Sımdilik kalacak böyle.. ilerde degstirecez galiba, yukluge nasl bi cözum bulunack bilmiyorum. .
Tasindigmda hamileymişim bilsem asla getirmezdim eşimin odasini, komple beyaz yaptirirdim bebegimin odasini ama olmadı. Yeni evliyz halimda yeni, kahve krem. Perdemde krem.. işterdim oda yapmayi ama,suan burayi bozamam.Gardrop ve komidine bebek kiyaftlerini koycam cunku.
Kızlar tutumlu anne diye bi site var oradan bişey alan yada çevresinde almış olan kimse varmı arkadaşım ikiz bebeği oldu ordan araba beğenmiş ama kararsız kalmış durumu çok iyi değil fazla para vermekte istemiyo
Ciddi söylüyorum canim daha dun arkadaşım soyledi ona oyle yapmislarayyyy çok güldümbebek bexi değil kız o hasta bezi bebek bezi bizim koca totolara iyimi gelirmiş
Ayyy kızlar sizin hastaneleriniz ne güzelmiş öyle özel hastanemi ? Ben 17 ay önce doğum yaptım bakın istedikleri listeyi yazıyorum size
2 adet jilet : karnımdaki tüğleri jiletlediler ama biri kalıyo tabi onlara
4 adet alt açma örtüsü : biri doğumda benim altıma serildi birine bebiş konuldu biride odamdaki çarşafın üstüne kondu birisi kaldı tabiki
4 adet kağıt havlu : nerde kullanıldı hiç bi fikrim yok
2 adet hasta bezi : ameliyattan çıktığımda biri takılıydı biri yine kalıyo
Biz bunlardan 1 veyada 2 adet koymuştuk eşimi gönderip aldırdılar valla
Canim hemsire misinbiz kendi hazırladığımız pamuklu pedleri kullanıyoruz hasta bezi istemiyoruz hastalardan.. ertesi gün normal ped kullanmaya başlıyorlar.. bebek bezi de iş görür..
Bu da bizizzzz.... 28+3
Eki Görüntüle 1223223
maşallah çokk güzelsiniz.Bu da bizizzzz.... 28+3
Eki Görüntüle 1223223
Kız ne kastın kendini bu kadar eksik olursa da gider biri evden alır gelir günlerce hastanede kalacak halimiz yok ya en fazla 3 gün doğum yapan arkadaslarım akrabalarım hep 1 gün kalmıslar fazla kalmak da iyi değil zaten hastane enfeksiyonu diye birsey var Allah korusun.Rahat ol biraz seker
evet hemşireyim.. ben özelleri anlamadım valla ben devletteyim hasta çöp almıyor yatak koruyucu, ped hepsi bizden..Canim hemsire misin
perikanadı geçmiş olsun düşmüşsün dikkat et kendine allah korusun bebeklerimizi.
evet hemşireyim.. ben özelleri anlamadım valla ben devletteyim hasta çöp almıyor yatak koruyucu, ped hepsi bizden..
harikasınbayadır göbüş koymuyoruz kızlar..
28+0 hatırına çektim dünnn
Eki Görüntüle 1223217 Eki Görüntüle 1223217 Eki Görüntüle 1223218
ben de yapmıyorum canım oda.kızıma da yapmamıştım aynı şekilde benimde bir odamda bekarken kullandıgım baza dolap ve şifonyer vardı. kardeşim geldikçe orda kalıyordu. dolapları kullandım kızım da odamda yattı zaten o oda çok soğuk oluyordu. kızım 2 yaşını geçince o eşyaları gonderdım odaları değiştirip kızıma güzel bir genç odası takımı aldım. o zaman benim de içimde kalmıştı ama ıyıkı de oyle yapmışım oda takımını aldıgımda hamile değildim ama buyuk bir dolap aldım ılerıyı dusunerek :) kızımı ayırmak da çok kolay oldu hatta şimdi yanına yattıgım zaman beni kovuyor neden kendi yatagına gitmiyorsun diye :)
şimdide ıkısını bırlıkte yatıramam dolapları ortak olacak oğlum yine bizim odamızda yatacak 1 sene kadar. sonra da bir çözüm bulurum. ben hep kız kardeş düşündüğüm için hesaplar biraz değişti :))
yüklük için şöyle bi çözüm bulabilirsin mobilya sticker ları var olur mu ısıznkıne bilmiyorum ama çok da güzel oluyor.
yok göbeğin tamamı değildir o eğer sezaryen olacak ise kesinin yapılacağı yerde kesinlikle tüy olmaması gerekiyor orası traş ediliyor.. ameliyat bölgesinin temiz olması için..bende devlet hastanesinde onları alıyoruz diye düşünmüştüm.hemde özellere o kadar para döküyoruz ya ne kadar saçma.bi de göbekteki kılları jiletliyolarmış sonra nolur o kılların hali kıl olmaktan çıkar neye döner.
aman dikkat etEvet canım sabah öyle bir talihsizlik yaşadım teşekkür ederim... Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?