2014 Kasım Anneleri

ben de yapmıyorum canım oda.kızıma da yapmamıştım aynı şekilde benimde bir odamda bekarken kullandıgım baza dolap ve şifonyer vardı. kardeşim geldikçe orda kalıyordu. dolapları kullandım kızım da odamda yattı zaten o oda çok soğuk oluyordu. kızım 2 yaşını geçince o eşyaları gonderdım odaları değiştirip kızıma güzel bir genç odası takımı aldım. o zaman benim de içimde kalmıştı ama ıyıkı de oyle yapmışım oda takımını aldıgımda hamile değildim ama buyuk bir dolap aldım ılerıyı dusunerek :) kızımı ayırmak da çok kolay oldu hatta şimdi yanına yattıgım zaman beni kovuyor neden kendi yatagına gitmiyorsun diye :)

şimdide ıkısını bırlıkte yatıramam dolapları ortak olacak oğlum yine bizim odamızda yatacak 1 sene kadar. sonra da bir çözüm bulurum. ben hep kız kardeş düşündüğüm için hesaplar biraz değişti :))

yüklük için şöyle bi çözüm bulabilirsin mobilya sticker ları var olur mu ısıznkıne bilmiyorum ama çok da güzel oluyor.

benim kardeşimin eşi alışveriş yapıyor canım tutumlu anneden güvenli oldugunu soyledi. beğenmezsen iade edebiliyorsun sanırım. satıcıya da mail atıp iade edip edemiceni sorsun bence.

hay maşallah yani..baya soygun yapmışlar hastane ihtiyaçları böle karşılanır yanii

Canim ben olmadan dogru duzgun bisey gelip alamaz,bulamaz kimse, birde ben ne sutyen aldm,ne atlet ne kilot, kacar tane almam gerektiggni bilmiyorum.. yani evde de suan dogumla ilgli pek birşey yok :)
Dedigin gbi 1gun kaliniyor ama internetteki canta hazrligi sanki 1haftalik. O yuzden dusundum ki yardim eden birileri cikar elbet. :)

perikanadı geçmiş olsun düşmüşsün dikkat et kendine allah korusun bebeklerimizi.

evet hemşireyim.. ben özelleri anlamadım valla ben devletteyim hasta çöp almıyor yatak koruyucu, ped hepsi bizden..

bende devlet hastanesinde onları alıyoruz diye düşünmüştüm.hemde özellere o kadar para döküyoruz ya ne kadar saçma.bi de göbekteki kılları jiletliyolarmış sonra nolur o kılların hali kıl olmaktan çıkar neye döner.

Bizde muhtemelen aynen boyle yapacaz, ilerde kizima ozel odasi olur insallah :) simdi br muddet bnimde odamda kalacak..
Bu mobilya stickerlari tum dolaba mi kaplama oluyor, koca dolap çunku :) ilerde babam degistirir belkide dis sol yani ve on 2 kapak beyaz ölsa yeter içi önemli degil zaten görünmüyor.

yok göbeğin tamamı değildir o eğer sezaryen olacak ise kesinin yapılacağı yerde kesinlikle tüy olmaması gerekiyor orası traş ediliyor.. ameliyat bölgesinin temiz olması için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…