ayyy çok teşekkür ederim şekerimdeneyimli annenin sözü tabiki dinlenir şekerim..
evde son kalan bir paket pedim vardı onuda koyayım çantaya hasta bezi ile
evet kötü bi deneyim oldu anne sütünü az alan bebek sarılığı ağır geçiriyo bunun için lactamilimizi pompamızı alıp morallerimizide tavan yaptırıp öyle gidiyoz doğuma sonra çeşme olsun sütler kuzucuğaanladım üzücü olmuş iyiki araştırmışım çok teşekkür ederim
Hasta bezini aldın mı canım?deneyimli annenin sözü tabiki dinlenir şekerim..
evde son kalan bir paket pedim vardı onuda koyayım çantaya hasta bezi ile
Canim ilk etapta bebek bezi koyuyorlarmis yogun ikenayyy çok teşekkür ederim şekerimevet koy kanaman yoğunkan hasta bezi tutarsın azalınca pede geçer kendinde rahat edersin...
evet kötü bi deneyim oldu anne sütünü az alan bebek sarılığı ağır geçiriyo bunun için lactamilimizi pompamızı alıp morallerimizide tavan yaptırıp öyle gidiyoz doğuma sonra çeşme olsun sütler kuzucuğa
kızlar size birşey sorucammm...
toplanın bakem çevreme..
şimdi kuzenimin düğünü vardı benden bindallımı istemişti..o zamanlar ben hürrem tacı yanında birde kendime şu taçtan almıştım hatıra olsun diye ve hiç takmadım..bu tacın kırmızısı yalnız..diyorumki tülünü çıkarsam lohusa tacı olarak kullansam ne olur sizce..
Eki Görüntüle 1223095
bide çantanuzda lactamil veya humana bulunsun kızlar benden size bi tavsiye
canım ikiside hasta bezi biri kilot şeklinde biri bebek bezletinin büyüğü belden cırtcırtlı yapıştırmalı kilot gibi olan beline ve popona tam oturuyo sızıntı olmasın diye bacak aralarına veveline lastik koymuşlar çünkü ama diğerlerinde lastik olmadığından kendin ayarlayabiliyosun bide onu değiştirmesi kolay oluyoee benim dediğimde internette hasta bezi diye geçyor anlamadım ben bu işi
Kimyacı teyzemizzz
Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun bebeğini ve seni. Sen ve bebeğin iyisinizdir inşallah.
Kimyacı teyzemizzz
Çok geçmiş olsun canım. Allah korusun bebeğini ve seni. Sen ve bebeğin iyisinizdir inşallah.
ayyyy çok güldümCanim ilk etapta bebek bezi koyuyorlarmis yogun iken
biz kendi hazırladığımız pamuklu pedleri kullanıyoruz hasta bezi istemiyoruz hastalardan.. ertesi gün normal ped kullanmaya başlıyorlar.. bebek bezi de iş görür..Canim ilk etapta bebek bezi koyuyorlarmis yogun iken
Hasta bezini hastaneden veriyorlarmıs yeni doğum yapan bir arkadasım gelmisti geçenlerde o söyledi hastaneye göre değisir belki bilemiyorum ben almadım henüz muayeneye gittiğimde sorcam hastaneye veriyorlarsa almam ped götürürüm sadece.canım ikiside hasta bezi biri kilot şeklinde biri bebek bezletinin büyüğü belden cırtcırtlı yapıştırmalı kilot gibi olan beline ve popona tam oturuyo sızıntı olmasın diye bacak aralarına veveline lastik koymuşlar çünkü ama diğerlerinde lastik olmadığından kendin ayarlayabiliyosun bide onu değiştirmesi kolay oluyo
Kimyacı teyzemizzznasılsın?Pasam iyidir insallah
Hasta bezini aldın mı canım?
Hastane çantalari hazir mi?
Bebeklere alinan cantayi mi kullaniyosunuz, kucuk kola takilan valizlerden mi? Kaçinci haftalarda hazir olmali bi de ?
Çok sağol canım benim... Şu an hareket ediyor şükürler olsun ama işte plesantasından ayrılmışsa hareketleri giderek yavaşlarmış şimdi aklıma o takıldı tüm gün takip edicem bebeğimi
Kızlar selam, dün doktora gittim, ne kadar yoğun çalıştığımı, evdede yemek yaptığımı ve yorulduğumu bilen arkadaşlar bilir.. Neticesinde bebeğin gelişimi yavaşlamış. 2 haftada 150 gr alması ve 32. haftaya göre 1650 gr olması normal sınırlar içerisinde ama düşük dedi, rapora ayrılman hayırlı olur dedi. Bide 3 vesayetle eve döndüğümü ve bazen ayakta kaldığımı öğrenince rapora ayrıl dedi. İzin vermiyolar diğer hamileler 37. haftaya kadar çalışıyomuş sende çalış diyolar dedim, gözlerini patlattı doktorcum. yasal hakkın, öyle bişi diyemezler al raporunu dedi. Kısmetse pazartesi gününden itibaren rapordayım.
Verdiğiniz diyetin karbonhidratını yarıya indirdim ve şeker değerlerim bu dedim, en yüksek çıkan 1. saat tokluk değerim 190, bazen iyi inyiyo falan fişman.. Pek parlak değil 4-5 gün daha ölç ona göre insülin başlatabiliriz de başlatmayabiliriz de dedi. Şekerin bebeğe zararı ne dedim, sana yok bebeğe var zararı dedi, o da şuymuş, bebiş yeni doğduğunda insülini yüksek doğacağından hastalıklara açık olacak ve iyileşme süreci uzayacaktır dedi. Biraz üzüldüm.. yarın öbür gün de çalışıcam sonra annemin yanına gidicem, hem ev işi yapmamış olurum hemde denize girer stresten arınırım.. Bugüne rapor yazdı, işleri bitirmem gerek dedim, doktor da annem de kızdı.. ama bitiriyim de içim rahat gideyim. Nasıl olsa dönülmez akşamın ufkundayım. Bidaha yüzümü zor görür burası peehhhh .
Böyle işte :)
kızlar bi arkadaşım bebek doğduktan yaklaşık dört gün sonra sütünün geldiğini mama verdiğini söyledi bu nasıl oluyor herkeste aynı mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?