2014 Kasım Anneleri

Merhaba annisler bugun cok sicak buram buram ter döküyorum sizde durumlar nasıl

deneyimli annenin sözü tabiki dinlenir şekerim..
evde son kalan bir paket pedim vardı onuda koyayım çantaya hasta bezi ile
ayyy çok teşekkür ederim şekerim evet koy kanaman yoğunkan hasta bezi tutarsın azalınca pede geçer kendinde rahat edersin...

anladım üzücü olmuş iyiki araştırmışım çok teşekkür ederim
evet kötü bi deneyim oldu anne sütünü az alan bebek sarılığı ağır geçiriyo bunun için lactamilimizi pompamızı alıp morallerimizide tavan yaptırıp öyle gidiyoz doğuma sonra çeşme olsun sütler kuzucuğa

Bu arada sayfamizda ne kadar cok reklam var degil mi?

Canim ilk etapta bebek bezi koyuyorlarmis yogun iken

Bence olur canım gayet güzel

bide çantanuzda lactamil veya humana bulunsun kızlar benden size bi tavsiye

benim dün siparişim vardı geldi humana still tee hastane çantasında yerini alacak kendisi ve göğüs pompamda hazır hatta süt şişesi torbası ne olur ne olmaz tamamladım hepsini

ee benim dediğimde internette hasta bezi diye geçyor anlamadım ben bu işi
canım ikiside hasta bezi biri kilot şeklinde biri bebek bezletinin büyüğü belden cırtcırtlı yapıştırmalı kilot gibi olan beline ve popona tam oturuyo sızıntı olmasın diye bacak aralarına veveline lastik koymuşlar çünkü ama diğerlerinde lastik olmadığından kendin ayarlayabiliyosun bide onu değiştirmesi kolay oluyo

Hastane çantalari hazir mi?
Bebeklere alinan cantayi mi kullaniyosunuz, kucuk kola takilan valizlerden mi? Kaçinci haftalarda hazir olmali bi de ?

Evet kizlar gercekten bazi hastanelerde bebek bezi istiyolar. Yanlarindaki lastikleri kopartip ped gibi koyuyolad altiniza. ilk kizimda oyle yapmislardi.ustunde hamile camasiri giymistim

Hasta bezini hastaneden veriyorlarmıs yeni doğum yapan bir arkadasım gelmisti geçenlerde o söyledi hastaneye göre değisir belki bilemiyorum ben almadım henüz muayeneye gittiğimde sorcam hastaneye veriyorlarsa almam ped götürürüm sadece.

Kimyacı teyzemizzz nasılsın?Pasam iyidir insallah

Çok şükür iyiyim canım benim sadece alt tarafta ağrım var. Kaç gündür iyiydim dünden beri ağrım var. Yürürken artıyor inşallah daha da artmaz. Paşan da iyi çok şükür. Seninde annenler gitmiş geçen gün gördüm yazını, Allah kavuştursun. Alıştıktan sonra şu gitmeler çok zor geliyo insana.. Ama doğumda gelicek annelerimiz inşallah. Senin ve paşamın sağlığı da iyidir inşallah?

Hastane çantalari hazir mi?
Bebeklere alinan cantayi mi kullaniyosunuz, kucuk kola takilan valizlerden mi? Kaçinci haftalarda hazir olmali bi de ?

Birde soruma ek olarak, atleti, sutyeni nasl alacaz, hamile kalmadan ònceki bedenimizden 1beden buyuk mu alacaz? Gogusler bu saatten snra buyur mu? Sutyeni suan bize olan bedeni mi alacz.

Kızlar merhaba herkese,

Bu sabah şeker yüklemesi yapıldı gördüğüm kadarıyla çoğunuza 50 lık ya da 100 lük yapılmış bana 75 lik yapıldı acaba bunu neye göre belirliyorlar standardı yokmu acaba?
Sabah sabah hastanede şeker yüklemesi yapan sağlık görevlisi hatunla kavga etmemek için kendimi zor tuttum şeker yüklemesinden önce sinir yüklemesi yaptı saolsun.

Sonuçları yarın alıcam. Hayırlısı bakalım..

Çok sağol canım benim... Şu an hareket ediyor şükürler olsun ama işte plesantasından ayrılmışsa hareketleri giderek yavaşlarmış şimdi aklıma o takıldı tüm gün takip edicem bebeğimi

Pericim çok geçmiş olsun, iyisin sanırım şimdi. Allah koruyor meleklerimizi merak etme. Plasenta ile ilgili bir sıkıntı olsa kanama da olur Allah korusun. Aklına bişey takma. Kızlarda söylemişler zaten Anne karnı bir bebek için en güvenli yer ve kolay kolay orda zarar görümüyorlar.

Bebişim seni ne kadar yoruyorlar oyla yaww. Sen zaten bu hafta sonu çıkmayacak mıydın izne? Zaten işe geri dönmeyeceksen salla gitsin. Ayrıcana 37. haftaya kadar çalışmak isteyen gebe çalışır. Çalışmak istemeyenin yasal hakkıdır çıkar iznine. Herkes çalışıyor sende çalış diye bişe mi var alla allaa Getirtmesinler beni oraya sabah sabah sinirimi alamadım fena yaparım onları..

kızlar bi arkadaşım bebek doğduktan yaklaşık dört gün sonra sütünün geldiğini mama verdiğini söyledi bu nasıl oluyor herkeste aynı mıdır ?

Normal Doğumda genelde süt hemen geliyor canım. Doğum sancılarının başlaması ile birlikte vucüt süt oluşumu için gerekli hormonları da salgılamaya başlıyor. Bebek doğana kadar geçen sürede gögüslerde süt birikmeye başlıyor. Zaten bebeğin ilk gün kiraz büyüklüğündeki midesine yetiyor süt.
Ancak sezaryanda (özellikle sancı başlamadan tarih verilerek yapılan planlı sezaryen da) süt hormonları vücut plasentanın ayrıldığını algıladıktan sonra çalışmaya başlıyor buda ortalama 2-3 günü buluyor.
Bende 3. gün gelmişti. Benim bebeğime de hastanede mama verildi süt gelmediği için.
Ayrıca süt gelmeyince bebek emmek için harcadığı çabanın boşa gittiğini görüyor, hazır mama ile daha uzun süre tok kaldığı için tekrar emmek için çaba harcamıyor. Anne ne kadar çabalasada bebek emmeyince emzirme olayı 2 ayda bitiyor.
Amann dikkat o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…