2014 Kasım Anneleri

yok göbeğin tamamı değildir o eğer sezaryen olacak ise kesinin yapılacağı yerde kesinlikle tüy olmaması gerekiyor orası traş ediliyor.. ameliyat bölgesinin temiz olması için..

allah hayırlısı nasılsa onu nasip etsin.sezeryandan çok korkuyorum şu sonda meselesi yüzünden.ama benimde normal doğum biraz zor.3. aydan beri yatıyorum 1 aydır falan evin içinde gezmeye başladım.

İnternettekilere bende baktım çok abartılı aslında bilen biriyle hazırlamak daha mantıklı yoksa çoğunu götürüp getircez sadece yük etmis olcaz.ben hep temel seyleri düsünüyorum mesela sütyen külot 2 ser tane koycam bebisin hastane çıkısı da 2 tane gibi...

Maşallah canım Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
katiliyorum o nedir oyle yaa ustelik jilet neden ki zorunlu mu yani

Teşekkür ederim canımmmm.. Vakti zamanı geldiğinde hepimiz pıtır pıtır kucaklarımıza alalım inşallah sağlıkla...

Maşallah canım Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
katiliyorum o nedir oyle yaa ustelik jilet neden ki zorunlu mu yani
sadece ameliyat bölgesi traş ediliyor o da tüy varsa zaten hastalar ağda yapıp gelmiş oluyor çok çok nadir yaptığımız oluyor endişe etmeyin göbeğin tamamı değil

evet hemşireyim.. ben özelleri anlamadım valla ben devletteyim hasta çöp almıyor yatak koruyucu, ped hepsi bizden..
Bakalim benim hastane ne isteyecek benden?
ayy bende kundak alıyorum şimdi butik bebe den özendim valla benim minnoşumun başı kel mi
http://www.butikbebe.com/Urun/kids-home/bebecixkundak70x100-cmmavi,UK_1098706.html#.U_XS7MV_s1k bende bundan sipariş verdim..
Canim bildigimiz kundak mi hani eskilerin yaptigi
Benim arkadaş 38 haftalik cantasi hazir arabada duruyor icine gecelik pijama atlet kilot göğüs pedi islak mendil koymus hatirladiklarim bu kadar

Dün biraz ufak çaplı ev işleri yaptım, sanırım ağrım ondan canım. Dinlenmeyince ağrım artıyor bunu anladım. Magnezyumumu düzenli içiyorum çok sağol. Sende yine misafir var. Sıcaklarda yemek gelmiyo insanın aklına. Patlıcanları fırında közleyip, karnıyarık pilav yapabilirsin canım. Ilk aklıma bu geldi:) bende bugün yapıcam da, patlıcanları fırında közleyince yağlı olmuyo hafif oluyo yemek)Lütfen yorma kendini arkadaşım, dikkat et. Paşamı ve seni kocaman öpüyorum

kızlar bi arkadaşım bebek doğduktan yaklaşık dört gün sonra sütünün geldiğini mama verdiğini söyledi bu nasıl oluyor herkeste aynı mıdır ?

ben de malesef kızım ters oldugu için sezeryan oldum hiç sancı çekmeden doğuma gittim ve sutum 2 gun gelmedi. mama vermek zorunda kaldım biberonla. tecrübesizliğim işte pompayla göğüsü uyarmak yada cocugu ac bırakmayacak şekilde süt olmasa da emdirmek gerekirmiş. benim kızım zaten kucuk doğmuştu göğsümün de ucu yok ılk gunlr hazıra alıştı ben oyle emdirmeye çalışırken cocuk aç kalmış normalden fazla kılo kaybedip sarılık oldu hastanede yattı 1 gece bır suru tahlil vs. sonuç olarak düzenli emmeye alışamadı. sağarak süt vermek zorunda kaldım. ağlamaktan sütüm azaldı. hala aklıma geldikçe ağlarım o günler

canım çok geçmiş olsun öncelikle iyi olmana sevindim. ben de emzirme sütyenlerini koymuştum ama hiç kullanamadım en iyisi atlet evde de hastanede de cok rahat kullandım.

çeşitli boylarda satılıyorlar mobilya stickerları canım parça parça kaplıyorsun belli de olmuyor. ınternetten araştır bak bir sürü ornek çıkıyor. mutfak dolaplarını bile kaplıyorlar :))

sadece ameliyat bölgesi traş ediliyor o da tüy varsa zaten hastalar ağda yapıp gelmiş oluyor çok çok nadir yaptığımız oluyor endişe etmeyin göbeğin tamamı değil
Alt kisim icin de geçerli mi acaba bu tras olayi
Ben son haftalarda kuafore sir icin gitmeyi düşünüyorum

merhaba güzell anneler ve güzel bebişleri
sormak istediğim cok sey var ama öncelikle buaralar genelde aksam ustu yemekten sonra ayakta olduğum yada yürüdüğüm zamanlar göğüs hizzamdan göbişeme kadar nasıl anlatsam davull gibi bir gerilme oluyor hatta oyleki nefes alamıcakmısım gibi hissediyorum cok değişik sizde de oldumu ya da oluyor mu

Kızlar bugün bebeğimin çamaşırlarını yıkadım sonunda ve sizin için fotolarını çektim biraz heycanlanalım hadi bakalım;-)

Ellerine sağlık , cok guzel seyler almıssın wınıpoh lu tulumuna bayıldım

bunları foto paylastıgımız alısverıs topıgıne koyarmısın??

kızım ters durduğu için demişsin kuzum..
pazattesi kontrolde benimde bebek ters duruomuş..
zaten tekmeleri aşağıda hissediyordum şüphe ediyordum..
doktorum düzelebilir daha erken dedi...
bu düzelme süresi ne zaman canım..
ne zamana kadar dönmezse szeryan kararı veriliyor.

ay hep oluyo r ya işyerınde aksama dogru ıyıce davullasıyrmm

hemde Allahın her günü oluyor canım...

ame
Alt kisim icin de geçerli mi acaba bu tras olayi
Ben son haftalarda kuafore sir icin gitmeyi düşünüyorum
ameliyat bölgesinin tüysüz ve temiz olması lazım normal doğum sezaryen fark etmez dikiş atılıyor çünkü.. tüy yoksa zaten traş etme gibi bişey söz konusu değil

canım ben 1 tane emzirme sütyeni 2 de emzirme atleti alıcam..
şu an 80 takıosam 85 alıcam..çünkü süt gelince basılarında şişme olabiliyor..
cnm bende bı tane styen aldım arkadas dıyorkı styen hıc kullanılmıyor ben dısarı bıle atletle cıktım hep en kullanıslısı atlet dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…