2014 Kasım Anneleri

yok battaniye gibi üstü çıtıçıtlı kapanıyor bildiğimiz kundak değil..

bana da 75 yapıldı sanırım hastane uygulaması ıle ılgılı, inş bişi cıkmaz ınnukcum

sonradan gordum cnm yaa, sana hayret eıdyrm nasılda hızlı buyudu oglusun masallahı varrr kocaman olduuu

ama sen hala fit surduruyorsun masallah sana kuzum

yaa canım gören şok oluyor 24. haftadan sonra bir büyüdü pir büyüdü oğluşummm...
kız nerem fit yarım dünya oldum valla

dun esimle az yürüyelim dedik ya gerim gerim gerildi karnım sanki cok tuhaf birsey biran duraksadım kestim yürümei nefes almak bile güc geliyor bazen

oluyor bana aynen oyle bugunde alt tarafım cıkacak gıbı oldu yuruyunce sankı adım atsam acılıp ordan bebek kayıp dusecek gıbı, ya cok tuhaf tarıf de edemeıyrm

canım bana ılık duş iyi geldi..
ılık duş alıyorum sonra kremle masaj yapıyorum baya rahatlatıyor bir dene istersen
cnm kremın geldı mı? dun bnmkı geldı kullandım ay ne super kremmıs cok sevdım surumunu

ya ben pahalı aldım senın aldıgın yerden cesaret edemedım. 96 liraya aldım. ama guzel gercekten

oluyor bana aynen oyle bugunde alt tarafım cıkacak gıbı oldu yuruyunce sankı adım atsam acılıp ordan bebek kayıp dusecek gıbı, ya cok tuhaf tarıf de edemeıyrm
seni oyle iyi anlıyorum ki bnde tarif edemiyorum ama rahatsız edici bir his bu..esimde diyor ne oldu agrı mı var yok diyorum agrı deil farklı bir sey bu

cnm kremın geldı mı? dun bnmkı geldı kullandım ay ne super kremmıs cok sevdım surumunu

ya ben pahalı aldım senın aldıgın yerden cesaret edemedım. 96 liraya aldım. ama guzel gercekten

geldi canım dün..
2 kutu geldi 1 kutusunı arkadaş aldı..
bayada büyükmüş 200 mg..
bende dün akşam sürdüm hemen emildi hiç krem sürmemiş gibi..
ben bebe yağından sonra suma güreşçisi gibi emsin diye cıbıl cıbıl geziodum evde..
bu baya rahat geldi..

evet cok ıyıymıs kullanması umarım etkısıde ıyıdır

bella b cok agırdı ya gures gıbı vıcır vıcırr

canım bana ılık duş iyi geldi..
ılık duş alıyorum sonra kremle masaj yapıyorum baya rahatlatıyor bir dene istersen
dusu hergun deniyorum canım ama bugun kremde sürecem umarım ise yarar ..buarada göbişin cok tatlı olmuş annesi Allah nazarlardan korusun bebegini

canım aslına bakarsan benim bir sürü arakdaşım var 40. haftada sancıyla bebeğinin döndüğünü söyleyen. ama doktorlar genelde 36 ya kadar falan dönmesi gerektiğini söylüyorlar özellikle bebek büyükse yeri daraldıgı için dönmesi zormuş falan. yine yanlışım varsa başka bilgisi olan arakdaşlar vardır belki.

benim rahim yapım biraz değişik rahimde perde var ve bebeğin yeri dar o yüzden benim kızım dönmedi ben de doktoruma guvendim bu yuzden. 38+5 te sezeryana girdim. ama hep bir soru işareti kaldı aklımda son gune kadar beklesemiyidm diye.
benim bebeğimde ters duruyor su an ve sanırım dönmeyecek çünkü kızımla aynı pozisyonda ve sağdan sola bile geçmiyor.

daha çok vaktin var dönmesi için sıkıntı yapma kendıne şimdiden. doktorunun ne söyleyeceği de onemli tabi ama bebeği riske sokmayacak şekilde son gunlerde kontrolleri arttırarak bekle bence 40 haftayı. kontorllerini aksatma çünkü bekleyip suyu bitenler vs olabılıyormuş. sezeryan da olsa canını sıkma sağlıklı olsunda gerisi onemli değil.

ay anam aynı bnm karın, senınde erkekdı demı perıkanadı

masallah subanallah sızee oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Evet canım erkek bebeğim... Teşekkür ederiz teyzesii

canım çok geçmiş olsun öncelikle iyi olmana sevindim. ben de emzirme sütyenlerini koymuştum ama hiç kullanamadım en iyisi atlet evde de hastanede de cok rahat kullandım.

Canım teşekkürler... Haftasonu artık atlet alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…