yok battaniye gibi üstü çıtıçıtlı kapanıyor bildiğimiz kundak değil..Bakalim benim hastane ne isteyecek benden?
Canim bildigimiz kundak mi hani eskilerin yaptigi
Benim arkadaş 38 haftalik cantasi hazir arabada duruyor icine gecelik pijama atlet kilot göğüs pedi islak mendil koymus hatirladiklarim bu kadar
bana da 75 yapıldı sanırım hastane uygulaması ıle ılgılı, inş bişi cıkmaz ınnukcumKızlar merhaba herkese,
Bu sabah şeker yüklemesi yapıldı gördüğüm kadarıyla çoğunuza 50 lık ya da 100 lük yapılmış bana 75 lik yapıldı acaba bunu neye göre belirliyorlar standardı yokmu acaba?
Sabah sabah hastanede şeker yüklemesi yapan sağlık görevlisi hatunla kavga etmemek için kendimi zor tuttum şeker yüklemesinden önce sinir yüklemesi yaptı saolsun.
Sonuçları yarın alıcam. Hayırlısı bakalım..
Pericim çok geçmiş olsun, iyisin sanırım şimdi. Allah koruyor meleklerimizi merak etme. Plasenta ile ilgili bir sıkıntı olsa kanama da olur Allah korusun. Aklına bişey takma. Kızlarda söylemişler zaten Anne karnı bir bebek için en güvenli yer ve kolay kolay orda zarar görümüyorlar.
Bebişim seni ne kadar yoruyorlar oyla yaww. Sen zaten bu hafta sonu çıkmayacak mıydın izne? Zaten işe geri dönmeyeceksen salla gitsin. Ayrıcana 37. haftaya kadar çalışmak isteyen gebe çalışır. Çalışmak istemeyenin yasal hakkıdır çıkar iznine. Herkes çalışıyor sende çalış diye bişe mi var alla allaa Getirtmesinler beni oraya sabah sabah sinirimi alamadım fena yaparım onları..
Normal Doğumda genelde süt hemen geliyor canım. Doğum sancılarının başlaması ile birlikte vucüt süt oluşumu için gerekli hormonları da salgılamaya başlıyor. Bebek doğana kadar geçen sürede gögüslerde süt birikmeye başlıyor. Zaten bebeğin ilk gün kiraz büyüklüğündeki midesine yetiyor süt.
Ancak sezaryanda (özellikle sancı başlamadan tarih verilerek yapılan planlı sezaryen da) süt hormonları vücut plasentanın ayrıldığını algıladıktan sonra çalışmaya başlıyor buda ortalama 2-3 günü buluyor.
Bende 3. gün gelmişti. Benim bebeğime de hastanede mama verildi süt gelmediği için.
Ayrıca süt gelmeyince bebek emmek için harcadığı çabanın boşa gittiğini görüyor, hazır mama ile daha uzun süre tok kaldığı için tekrar emmek için çaba harcamıyor. Anne ne kadar çabalasada bebek emmeyince emzirme olayı 2 ayda bitiyor.
Amann dikkat o yüzden.
senındekı erkektı :) superBu resim de benim kuzumla 3 hafta onceki halimiz
Eki Görüntüle 1223260
sonradan gordum cnm yaa, sana hayret eıdyrm nasılda hızlı buyudu oglusun masallahı varrr kocaman olduuu
ama sen hala fit surduruyorsun masallah sana kuzum
dun esimle az yürüyelim dedik ya gerim gerim gerildi karnım sanki cok tuhaf birsey biran duraksadım kestim yürümei nefes almak bile güc geliyor bazenay hep oluyo r ya işyerınde aksama dogru ıyıce davullasıyrmm
yok mu ki acaba bir çaresi yürüyüş işe yaramıyor daha cok hissediyorum o anhemde Allahın her günü oluyor canım...
Bu resim de benim kuzumla 3 hafta onceki halimiz
Eki Görüntüle 1223260
yok mu ki acaba bir çaresi yürüyüş işe yaramıyor daha cok hissediyorum o an
dun esimle az yürüyelim dedik ya gerim gerim gerildi karnım sanki cok tuhaf birsey biran duraksadım kestim yürümei nefes almak bile güc geliyor bazen
cnm kremın geldı mı? dun bnmkı geldı kullandım ay ne super kremmıs cok sevdım surumunucanım bana ılık duş iyi geldi..
ılık duş alıyorum sonra kremle masaj yapıyorum baya rahatlatıyor bir dene istersen
Evet canım erkek senin?senındekı erkektı :) super
yalnız o arkadakı mavı arabayı yerım benBu resim de benim kuzumla 3 hafta onceki halimiz
Eki Görüntüle 1223260
seni oyle iyi anlıyorum ki bnde tarif edemiyorum ama rahatsız edici bir his bu..esimde diyor ne oldu agrı mı var yok diyorum agrı deil farklı bir sey buoluyor bana aynen oyle bugunde alt tarafım cıkacak gıbı oldu yuruyunce sankı adım atsam acılıp ordan bebek kayıp dusecek gıbı, ya cok tuhaf tarıf de edemeıyrm
Birazcik daha buyudu teyzesi fakat biluyorsun diyet yuzunden eskisi gibi beslenemiyorumayy sipsivrii tam oğlan karnı... 3 hafta önce böyleysen şimdi dahada büyümüştür maşallahhh :)
cnm kremın geldı mı? dun bnmkı geldı kullandım ay ne super kremmıs cok sevdım surumunu
ya ben pahalı aldım senın aldıgın yerden cesaret edemedım.96 liraya aldım. ama guzel gercekten
evet cnm bnmde, erkek karınları nasılda benzer sıze bı foto atabılsem karnım cok komık ama net paketım bıttı ya atamıyrmEvet canım erkek senin?
evet cok ıyıymıs kullanması umarım etkısıde ıyıdırgeldi canım dün..
2 kutu geldi 1 kutusunı arkadaş aldı..
bayada büyükmüş 200 mg..
bende dün akşam sürdüm hemen emildi hiç krem sürmemiş gibi..
ben bebe yağından sonra suma güreşçisi gibi emsin diye cıbıl cıbıl geziodum evde..
bu baya rahat geldi..
dusu hergun deniyorum canım ama bugun kremde sürecem umarım ise yarar ..buarada göbişin cok tatlı olmuş annesi Allah nazarlardan korusun bebeginicanım bana ılık duş iyi geldi..
ılık duş alıyorum sonra kremle masaj yapıyorum baya rahatlatıyor bir dene istersen
kızım ters durduğu için demişsin kuzum..
pazattesi kontrolde benimde bebek ters duruomuş..
zaten tekmeleri aşağıda hissediyordum şüphe ediyordum..
doktorum düzelebilir daha erken dedi...
bu düzelme süresi ne zaman canım..
ne zamana kadar dönmezse szeryan kararı veriliyor.
ay anam aynı bnm karın, senınde erkekdı demı perıkanadı
masallah subanallah sızee oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canım çok geçmiş olsun öncelikle iyi olmana sevindim. ben de emzirme sütyenlerini koymuştum ama hiç kullanamadım en iyisi atlet evde de hastanede de cok rahat kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?