Kuzuya da alalim annesi tatli kuzucuğayalnız o arkadakı mavı arabayı yerım ben
oglum gordu sevdı, ogluma yok oglum sımdı sana araba olmaz dedım
Ayy canım çok uzun srdü yüklemek ama orayada koyayım madem yorucu bir işEllerine sağlık , cok guzel seyler almıssın wınıpoh lu tulumuna bayıldım
bunları foto paylastıgımız alısverıs topıgıne koyarmısın??
geldi canım dün..
2 kutu geldi 1 kutusunı arkadaş aldı..
bayada büyükmüş 200 mg..
bende dün akşam sürdüm hemen emildi hiç krem sürmemiş gibi..
ben bebe yağından sonra suma güreşçisi gibi emsin diye cıbıl cıbıl geziodum evde..
bu baya rahat geldi..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-annelerinin-alışverişleri-fotoğraflı.735240/Ayy can
Ayy canım çok uzun srdü yüklemek ama orayada koyayım madem yorucu bir işlink yollarmısın ben bulamıyorum orayı
ıns olmaz. sımdı bırsey olmasa da dogumdan sonra bıle patır patır catlıyormus amanbanada dr. solante pregna hamilelere özel önerdi.güneş kremi aslında ama dr önerince kullanıyorum.şimdiye kadar çatlamadım.yumuşacık yapıyo ama emilimi fazla sürünce zor oluyo
Sevindim bunasadece ameliyat bölgesi traş ediliyor o da tüy varsa zaten hastalar ağda yapıp gelmiş oluyor çok çok nadir yaptığımız oluyor endişe etmeyin göbeğin tamamı değil
Canim gonder gonder bebislerimiz gorsun birbirlerinievet cnm bnmde, erkek karınları nasılda benzer sıze bı foto atabılsem karnım cok komık ama net paketım bıttı ya atamıyrm
ıns olmaz. sımdı bırsey olmasa da dogumdan sonra bıle patır patır catlıyormus aman
canım aslına bakarsan benim bir sürü arakdaşım var 40. haftada sancıyla bebeğinin döndüğünü söyleyen. ama doktorlar genelde 36 ya kadar falan dönmesi gerektiğini söylüyorlar özellikle bebek büyükse yeri daraldıgı için dönmesi zormuş falan. yine yanlışım varsa başka bilgisi olan arakdaşlar vardır belki.
benim rahim yapım biraz değişik rahimde perde var ve bebeğin yeri dar o yüzden benim kızım dönmedi ben de doktoruma guvendim bu yuzden. 38+5 te sezeryana girdim. ama hep bir soru işareti kaldı aklımda son gune kadar beklesemiyidm diye.
benim bebeğimde ters duruyor su an ve sanırım dönmeyecek çünkü kızımla aynı pozisyonda ve sağdan sola bile geçmiyor.
daha çok vaktin var dönmesi için sıkıntı yapma kendıne şimdiden. doktorunun ne söyleyeceği de onemli tabi ama bebeği riske sokmayacak şekilde son gunlerde kontrolleri arttırarak bekle bence 40 haftayı. kontorllerini aksatma çünkü bekleyip suyu bitenler vs olabılıyormuş. sezeryan da olsa canını sıkma sağlıklı olsunda gerisi onemli değil.
konuyu bılmıyorm bodoslama dalıcam ama paylasmak ıstedım
arkadasım 38 haftada yanı dun dogum yaptı, normal ıstıyordu cok, gece sancısı baslamıs gıtmıs hastaneye nst baglamıslar eve yollayamayız sancın baya var demısler sabahı doktoru beklemıs, doktor gelıp muayene ettıgınde bebek yola gırmemıs demıs, bebek capraz duruyormus, bu haftadan sonra duzeltemez kendını bebek demıs, sancılarda basladıgı ıcın olan kasılmadan kaynaklı bebek strese gırer kaka yapabılır bebegı alalım demıs. oylelıkle saat 11 de bebek dunyaya geldı 2600 ve 49 cm
İyi fikir aslında bende patlıcanı çok severim ama etcil bizimkiler sebzeli yemekte bile eti seçerler sebzesi kalır hazır mangal yapılan yerler var aslında orayı bile düsündüm etin mangalın hersey hazır sen sadece pisiriyorsun ama ayıp olur diye düsündüm.Bakalım bir ayar geçicez artık
Dün biraz ufak çaplı ev işleri yaptım, sanırım ağrım ondan canım. Dinlenmeyince ağrım artıyor bunu anladım. Magnezyumumu düzenli içiyorum çok sağol. Sende yine misafir var. Sıcaklarda yemek gelmiyo insanın aklına. Patlıcanları fırında közleyip, karnıyarık pilav yapabilirsin canım. Ilk aklıma bu geldi:) bende bugün yapıcam da, patlıcanları fırında közleyince yağlı olmuyo hafif oluyo yemek)Lütfen yorma kendini arkadaşım, dikkat et. Paşamıve seni kocaman öpüyorum
konuyu bılmıyorm bodoslama dalıcam ama paylasmak ıstedım
arkadasım 38 haftada yanı dun dogum yaptı, normal ıstıyordu cok, gece sancısı baslamıs gıtmıs hastaneye nst baglamıslar eve yollayamayız sancın baya var demısler sabahı doktoru beklemıs, doktor gelıp muayene ettıgınde bebek yola gırmemıs demıs, bebek capraz duruyormus, bu haftadan sonra duzeltemez kendını bebek demıs, sancılarda basladıgı ıcın olan kasılmadan kaynaklı bebek strese gırer kaka yapabılır bebegı alalım demıs. oylelıkle saat 11 de bebek dunyaya geldı 2600 ve 49 cm
allah bağışlasın miniği.38. haftada küvözlük bi durum yok dimi.ciğerleri de gelişmiiştir.en korktuğum erken doğum ama olumlu düşünüp güzeli iyiyi çağıralım
aynen canm bnm kardeşim sürmediği krem yag bırakmadı son haftalar azcık çatladı gobisi..hatta doğumdan sonrada gogusleri çatladı yani naparsak yapalım bir sekilde çatlıyor catlıcaksa birazda genetik bir sey zatenıns olmaz. sımdı bırsey olmasa da dogumdan sonra bıle patır patır catlıyormus aman
ayyy bunlar çok kullanışlı oluyo fermuarını bi çekiyosun üstünede bi tülbent örtüyosun bebiş içerde fırında sanki
evettt gülüm su olayından bi muzdaripte benim sanada çoooook geçmiş olsun dikkat et kendine kalkma dinlen bol bol söyle tontişe de dursun durduğu yerde çok erken dahabenim kız da baş aşağı duruyo ama doğum kanalına girmemiş daha oğlumda 30 da girmilti doğum kanalına doktor yatcaksın demişti ben yatmayınca bigün iş yaparken doğurcan kedi yavrusu gibi bişey vercem eline küçücük diye kızmıştı ama oğlum doğmadı 4 gün boyunca normal doğum diye gittim baktım rahim hiç açılmıyo 5. Gün sezertana alındım
Eki Görüntüle 1223266 buda benden şimdi çektim sizin için 29 haftalığız biz
telefondan foruma giren arakdaşlar ben ı phone a yukleyemıyorum uygulamayı yaa benim gibi sorun yaşayanlar var mı? site değiştikten sonra açılmadı sıldım tekrar yukleyemedım
bu arada dun bir arakdaşı gordum ablası gecen hafta 7 aylıkken suyu gelmiş ve hemen sezeryana almışlar anne de bebekte ıyıymış ama 3 hafta küvezde kalacakmış. çok rahattım dune kadar ama bir korku sardı bana inşallah bebişlerimiz zamanında gelirler(
Tşk ederim canım benimde önce çıkacakmış gibiydi fakat sonradan değişti şimdi ayaklarını oynattımı bazen kaburgalarım acıyor doğum kanalı çocuğun doğum gününe yakın yerleşip sancı olayının beklenmesini gerektiren yer anne heran gelebilirim dediği yer canımbana sakın yürüme dedi ben akşamları doğumum kolay olsun diye sitede yürüyüş yapıyordum fakat olmaz dediCa
canım geçmiş olsun inş sıkıntı olmaz doğum kanalına girmiş derken kastettiğin nedir merak ettim benim bebeğiminde başı aşağıda doğum pozisyonunda ama bana doktorum hiç bi önlem almamı söylemedi hatta benim çalıştığım okul evime 2 saat uzak hergün 4 saat yolculuk yapabilirmiyim dedim evet dedi, bide aşağıda oldugundan vurduğunda sanki altom açılcakmış gibi geliyo sanada oluyomu öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?