2014 Kasım Anneleri

Ayy can
Ellerine sağlık , cok guzel seyler almıssın wınıpoh lu tulumuna bayıldım

bunları foto paylastıgımız alısverıs topıgıne koyarmısın??

Ayy canım çok uzun srdü yüklemek ama orayada koyayım madem yorucu bir iş link yollarmısın ben bulamıyorum orayı

banada dr. solante pregna hamilelere özel önerdi.güneş kremi aslında ama dr önerince kullanıyorum.şimdiye kadar çatlamadım.yumuşacık yapıyo ama emilimi fazla sürünce zor oluyo

banada dr. solante pregna hamilelere özel önerdi.güneş kremi aslında ama dr önerince kullanıyorum.şimdiye kadar çatlamadım.yumuşacık yapıyo ama emilimi fazla sürünce zor oluyo
ıns olmaz. sımdı bırsey olmasa da dogumdan sonra bıle patır patır catlıyormus aman

sadece ameliyat bölgesi traş ediliyor o da tüy varsa zaten hastalar ağda yapıp gelmiş oluyor çok çok nadir yaptığımız oluyor endişe etmeyin göbeğin tamamı değil
Sevindim buna
evet cnm bnmde, erkek karınları nasılda benzer sıze bı foto atabılsem karnım cok komık ama net paketım bıttı ya atamıyrm
Canim gonder gonder bebislerimiz gorsun birbirlerini

telefondan foruma giren arakdaşlar ben ı phone a yukleyemıyorum uygulamayı yaa benim gibi sorun yaşayanlar var mı? site değiştikten sonra açılmadı sıldım tekrar yukleyemedım

bu arada dun bir arakdaşı gordum ablası gecen hafta 7 aylıkken suyu gelmiş ve hemen sezeryana almışlar anne de bebekte ıyıymış ama 3 hafta küvezde kalacakmış. çok rahattım dune kadar ama bir korku sardı bana inşallah bebişlerimiz zamanında gelirler (

konuyu bılmıyorm bodoslama dalıcam ama paylasmak ıstedım

arkadasım 38 haftada yanı dun dogum yaptı, normal ıstıyordu cok, gece sancısı baslamıs gıtmıs hastaneye nst baglamıslar eve yollayamayız sancın baya var demısler sabahı doktoru beklemıs, doktor gelıp muayene ettıgınde bebek yola gırmemıs demıs, bebek capraz duruyormus, bu haftadan sonra duzeltemez kendını bebek demıs, sancılarda basladıgı ıcın olan kasılmadan kaynaklı bebek strese gırer kaka yapabılır bebegı alalım demıs. oylelıkle saat 11 de bebek dunyaya geldı 2600 ve 49 cm

allah bağışlasın miniği.38. haftada küvözlük bi durum yok dimi.ciğerleri de gelişmiiştir.en korktuğum erken doğum ama olumlu düşünüp güzeli iyiyi çağıralım

İyi fikir aslında bende patlıcanı çok severim ama etcil bizimkiler sebzeli yemekte bile eti seçerler sebzesi kalır hazır mangal yapılan yerler var aslında orayı bile düsündüm etin mangalın hersey hazır sen sadece pisiriyorsun ama ayıp olur diye düsündüm.Bakalım bir ayar geçicez artıkSende dikkat et canım kendine yorulma ayakta fazla kalma balon oluyoruz sonra.Biz de seni ve adasımızı kocaman kocaman öpüyoruz...

evet canım benimd ebebek ters duruo tekmeler hep aşağıda bacak aramdan çıkacak gibi..
doktorda ters bebek ama daha dönebilir bol yürüyüş yap dedi..
bende onu merak etmiştim kaçıncı haftadan sonra dönmüyorda sezeryana karar veriliyor diye

allah bağışlasın miniği.38. haftada küvözlük bi durum yok dimi.ciğerleri de gelişmiiştir.en korktuğum erken doğum ama olumlu düşünüp güzeli iyiyi çağıralım

yok cnm hiç sorun yok minnacık güzeller güzeli bir kız, kızlar ben bebek gördüğümde ağlamamak için zor tutuyorum kendimi, nasıl bir mucizedir bu, Rabbim ne büyük... bir gün önce karında, bir gün sonra melek gibi uyuyorr.. düşünüyorum bnmde içimde bundan var diyorum artık bebişlerimiz baya bebek görünümünde, gözlerini açıyor, parmaklarını emiyor, saçları, kaşları var.. öyle tuhaf hissediyrm ki. bunları bize yasattıgı ıcın Rabbime şukurler olsun. umarım tamamına erer hepimizin saglıklaa

ıns olmaz. sımdı bırsey olmasa da dogumdan sonra bıle patır patır catlıyormus aman
aynen canm bnm kardeşim sürmediği krem yag bırakmadı son haftalar azcık çatladı gobisi..hatta doğumdan sonrada gogusleri çatladı yani naparsak yapalım bir sekilde çatlıyor catlıcaksa birazda genetik bir sey zaten

ayy inş erken olmaz bana baya kısıtlama var ama evde 2 tane daha çocuk babayı da sayarsak 3 çocuk gel de uzan

Aynı durum bendede mevcut
şimdi telefondan resmimi çektim yükleyecektim uygulama çalışmıyor
normal internet sayfasından açtım ama ondada resim yükleyemiyorum
bir bilen anlatsın bize

Tşk ederim canım benimde önce çıkacakmış gibiydi fakat sonradan değişti şimdi ayaklarını oynattımı bazen kaburgalarım acıyor doğum kanalı çocuğun doğum gününe yakın yerleşip sancı olayının beklenmesini gerektiren yer anne heran gelebilirim dediği yer canımbana sakın yürüme dedi ben akşamları doğumum kolay olsun diye sitede yürüyüş yapıyordum fakat olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…