bence değiBenim daha buyuk deglmi sanki
Yaygin benim iyicebence değil
Korkarsın bacım eklemem. Hamileleri korkutmaya gelmez.eklede görelimm şu an rekor bendee..
6aya kadar zaten yagmur, çamur gider yada hava soguk olur,zaten cok disari cikamazsnz.. puset araba icin rahat bence.. arabaniz varsa rahat olur yksa zor. Bizim de avantajimiz su travel sistem aldim, bebek arabasna puset monte ediliyo, bebek 1 sene pusette seyehat edebliyor.. babasling kac aya k.dar kullaniliyor ki.
yaw seninkide küçüücükk birtek benimki kocamannnnn
kız hani nerde bebiş
Benim daha buyuk deglmi sanki
Korkarsın bacım eklemem. Hamileleri korkutmaya gelmez.
Feci bol elbise giyiyorum anlaşılmıyo fazla ama çıplak göbek fecahat eheheheh
hamileliimin başından beri dünkü ölçüme göre 11,5 kilo almış gözüküyorum. Son 1 aydır çok dikkat ediyom tebi.
bilmem burdan farkedlmiyor mutlaka yaşıyordur da çocukcaz daracık yerde ayy üzüldüm onun haline şimdi sıkıştım anne diyordur sanaValla şekerim herkesin göbeği kendine kocaman geliyo galibabencede sizinkiler küçücük
Kız orda orda var kocaman bişey tontiş oğlum yaşıyor içindegöğüsle göbek arası tişortum gerilmiş yoksa dolu her taraf
Benimkide oyle.. Doktora gecen gittigimde sordum ramazan davulcusumu bu gum gum vursun hareketini hissediyorsan kafana takma dedi. Her bebegin hareket tarzi farkli olur dedi :) yarin kontrolum var yine umarim iyidir kizim...
Allahım bir küçük göbüşlü dahaaa utantım kendimdennn
Ben de dün öğrendim, oğlum oturma pozisyonunda. Yani kafası sağ kaburgamın altında, ayakları göbeğimde.. Keyif çatıyor bildiğiniz :) daha erken düşünmek için. Bakalım ne olacak.canım aslına bakarsan benim bir sürü arakdaşım var 40. haftada sancıyla bebeğinin döndüğünü söyleyen. ama doktorlar genelde 36 ya kadar falan dönmesi gerektiğini söylüyorlar özellikle bebek büyükse yeri daraldıgı için dönmesi zormuş falan. yine yanlışım varsa başka bilgisi olan arakdaşlar vardır belki.
benim rahim yapım biraz değişik rahimde perde var ve bebeğin yeri dar o yüzden benim kızım dönmedi ben de doktoruma guvendim bu yuzden. 38+5 te sezeryana girdim. ama hep bir soru işareti kaldı aklımda son gune kadar beklesemiyidm diye.
benim bebeğimde ters duruyor su an ve sanırım dönmeyecek çünkü kızımla aynı pozisyonda ve sağdan sola bile geçmiyor.
daha çok vaktin var dönmesi için sıkıntı yapma kendıne şimdiden. doktorunun ne söyleyeceği de onemli tabi ama bebeği riske sokmayacak şekilde son gunlerde kontrolleri arttırarak bekle bence 40 haftayı. kontorllerini aksatma çünkü bekleyip suyu bitenler vs olabılıyormuş. sezeryan da olsa canını sıkma sağlıklı olsunda gerisi onemli değil.
O zaman sling al , sling icin kullanisli diyolar, mesela erkek bebeklere sling kullanin diyorlar,kanguru iyi olmazmis, bizim kangurumuz var , anakucagiyla hediyeydi, yeni almayacam ama olmasaydi sling alacaktm.beğendiğim bebek arabasının anakucağı 500 tl.çok pahalı geliyor.arabamız var ama çok kararsız kaldım ya.
sling 15 kg kadar kullanılabilir diyor.bebek hareketlenmeye başladı mı kullanılamaz zaten ağır gelir heralde.
ilk 6 ay kullansam yeter bana.dışarda emzirebilmek için örtü almam gerekiyor onun yerine az daha verip sling mi alsam acaba.ben izmirdeyim canım abartılı soğuklar olmuyor burda bebişimle rahatça gezebiliriz inşallah.
turuncukasa.com dan alışveriş yapanınız var mı güvenilir mi?
fiyatlar fena değil
bilmem burdan farkedlmiyor mutlaka yaşıyordur da çocukcaz daracık yerde ayy üzüldüm onun haline şimdi sıkıştım anne diyordur sana
Canim gecmis olsunCanım doktorun doğru demiş aslında... Ben sabah düştüm de o yüzden bugün o kadar tedirgin olmuştum şükür şimdi daha iyiyim bebeğimin hareketleri eskisi gibi oldu... Çok stres yaptım korktum sanırım o yüzden sabah çok sakindi yavrum..
1 ay önce bebek için mustela emzik kendim için lansinoh krem bb krem gündüz kremi çatlak kremi çok aldım yani
hatta alışveriş sayfasında yüklemiştim ben çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?