2014 Kasım Anneleri

eklede görelimm şu an rekor bendee..
Korkarsın bacım eklemem. Hamileleri korkutmaya gelmez.
Feci bol elbise giyiyorum anlaşılmıyo fazla ama çıplak göbek fecahat eheheheh
hamileliimin başından beri dünkü ölçüme göre 11,5 kilo almış gözüküyorum. Son 1 aydır çok dikkat ediyom tebi.

beğendiğim bebek arabasının anakucağı 500 tl.çok pahalı geliyor.arabamız var ama çok kararsız kaldım ya.
sling 15 kg kadar kullanılabilir diyor.bebek hareketlenmeye başladı mı kullanılamaz zaten ağır gelir heralde.
ilk 6 ay kullansam yeter bana.dışarda emzirebilmek için örtü almam gerekiyor onun yerine az daha verip sling mi alsam acaba.ben izmirdeyim canım abartılı soğuklar olmuyor burda bebişimle rahatça gezebiliriz inşallah.

Benim daha buyuk deglmi sanki

hayır şekerim benimki büyükkk

şekerim aramızda 4 hafta var ve ben 7 kilo aldım..
korkmayız kız ekle bekliommm

bilmem burdan farkedlmiyor mutlaka yaşıyordur da çocukcaz daracık yerde ayy üzüldüm onun haline şimdi sıkıştım anne diyordur sana

Benimkide oyle.. Doktora gecen gittigimde sordum ramazan davulcusumu bu gum gum vursun hareketini hissediyorsan kafana takma dedi. Her bebegin hareket tarzi farkli olur dedi :) yarin kontrolum var yine umarim iyidir kizim...

Canım doktorun doğru demiş aslında... Ben sabah düştüm de o yüzden bugün o kadar tedirgin olmuştum şükür şimdi daha iyiyim bebeğimin hareketleri eskisi gibi oldu... Çok stres yaptım korktum sanırım o yüzden sabah çok sakindi yavrum..

Ben de dün öğrendim, oğlum oturma pozisyonunda. Yani kafası sağ kaburgamın altında, ayakları göbeğimde.. Keyif çatıyor bildiğiniz :) daha erken düşünmek için. Bakalım ne olacak.

O zaman sling al , sling icin kullanisli diyolar, mesela erkek bebeklere sling kullanin diyorlar,kanguru iyi olmazmis, bizim kangurumuz var , anakucagiyla hediyeydi, yeni almayacam ama olmasaydi sling alacaktm.

slm kızlar size bir sorum olacak fikirlerinizi paylaşabilir misiniz, kararsız kaldım

ben ilk günden beri aynı doktora gidiyorum. tavsiye üzerine ve netten araştırdım öyle karar verdim. iyi bir doktor, güler yüzlü pozitif, bilgili. ancak çok yoğun , telefonla ulaşamıyorum. ayda bir ancak randevu alıyorum. geçenlerde randevu alayım dedim alamadım başka doktora gittim. hastane büyük, çok kalabalık değil. doktor da ilgiliydi pozitifti. tavsiye üzerine gittim yine. tahlil felan istedi. ve sonucu bugün telden öğrendim yanında çalışan kız çok iyiydi ilaçlarımı anlattı bana nasıl kullanacağımı, enfeksiyon çıkmış ben de iki kere aradı tek tek anlattı her şeyi. çok hoşuma gitti. normalde ben sonuç için hastaneye gitmek zorunda kalıyordum. bu çok iyi oldu. sizce ne yapmalıyım. ben son anda doktor değişimini tavsiye etmediklerini duymuştum. siz olsanız napardınız, yardımlarınızı bekliyorum kızlarrrr kafam çok karışık

turuncukasa.com dan alışveriş yapanınız var mı güvenilir mi?
fiyatlar fena değil

1 ay önce bebek için mustela emzik kendim için lansinoh krem bb krem gündüz kremi çatlak kremi çok aldım yani
hatta alışveriş sayfasında yüklemiştim ben çok memnun kaldım

Bugun hava cok sicak ya.. migrenim başlicak gibi, nane yagimi surdum basima. birazdanda soguk bir dus alacam.. belki serinlerim.

Canim gecmis olsun
Allah korusun minigini ve seni
Hareketlerinin eskisi gibi olmasina sevindim..

1 ay önce bebek için mustela emzik kendim için lansinoh krem bb krem gündüz kremi çatlak kremi çok aldım yani
hatta alışveriş sayfasında yüklemiştim ben çok memnun kaldım

alışveriş yorumlarında defolu ürün gönderiyorlar falan yazmışlar.bende kararsız kaldım chicco'nun ürünleri uygun geldi onlardan alacağım bende.teşekkürler

İsyan bak bakalım bebiş popiştemi göbişte mi ara bul bulabilirsen :))

Eki Görüntüle 1223367

Cevap veriyorum göbişte göbek beli öne çektikçe popo dışarı büyümüş geldi banada ilk başta ama eski ölçülerimle karşılaştırınca korkacak bişey yok süpersin sen doğumda hepsi gidecek en geç 2015te fit günler bizi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…