alışveriş yorumlarında defolu ürün gönderiyorlar falan yazmışlar.bende kararsız kaldım chicco'nun ürünleri uygun geldi onlardan alacağım bende.teşekkürler
kızlar dogum yaptık dıyelım, sut gelmedı, neler yapıcaz???
bıde bebegı ne zaman yıkayacagız, gobek bandı falan varmıs nasıl oluyor? bıde gobek bakımını bılen var mı??
yenı dogan cocugun sureklı uyuması ıyı degılmıs uyandırmak gerekıyormus, nasıl uyandırılıyor??
nasıl emzırılıyor, tecrubelı olanlardan bılgı alalım bakalım
Canim gecmis olsun
Allah korusun minigini ve seni
Hareketlerinin eskisi gibi olmasina sevindim..
takabilirsin elbette canım, gayet güzel.kızlar size birşey sorucammm...
toplanın bakem çevreme..
şimdi kuzenimin düğünü vardı benden bindallımı istemişti..o zamanlar ben hürrem tacı yanında birde kendime şu taçtan almıştım hatıra olsun diye ve hiç takmadım..bu tacın kırmızısı yalnız..diyorumki tülünü çıkarsam lohusa tacı olarak kullansam ne olur sizce..
Eki Görüntüle 1223095
bıde bebegı ne zaman yıkayacagız, gobek bandı falan varmıs nasıl oluyor? bıde gobek bakımını bılen var mı??
yenı dogan cocugun sureklı uyuması ıyı degılmıs uyandırmak gerekıyormus, nasıl uyandırılıyor??
Sut gelmezse pompayla bi iki deneyin diyolardi 1,2 sayfa önce..
Mama veririz en kötü ihtimal 1,2gün..
Bebek ne zaman yıkanıyor bilmiyorum ama, kv den duydum, yıkanmadan tuzluyorlarmişkokmasın diye.
Bekleyip öyle yikanirmis.. göbek bandi ben aldim bitane kusak gibi birsey 1,50 tl aldim hatta. Diger şeylerle ilgli bilgim yok ama hemsire gosteriyormus, nasl emdirecegiini.
Benimki magnesium diasporal, limonlu gibi tadı fena değil de, sonrası fenaMagneyumu magnorm kullanıyorum akşam yemekten sonra gece rahat olayım diye tadı benim hoşuma gitti portakallı
2 hafta sonra kontrolüm o zaman doktor ne diyecek bakalım
nilin geçen yazdı gördüm izni daha bitmemiş evdeydi o yüzden giremiyor sanırım
bebek odası moremo ayşen bebe falan baktım en son çarşıda altıntopun az aşağısında belis diye bi mağaza var
büyüyen beşik ve dört çekmeceli komodin 1.000-tl civarında oradan alıcam dolap ihtiyacım yok gömme dolabım var bebek odasında hepsi beyaz olacak
içinede http://www.funnababy.com/urun/bebek-odasi-tekstili/uyku-seti/train/1301-uyku-seti-80x140-cm bu serinin uyku seti+perde+tavan lambasını alıp birde beyaz halı attım mı tamamdır inş
rvet canım bilmemezlik çok zor bende oğlum.mamaya alılmasın diye biraz çay kaşığıyla verdim mamanın tadını alıp ağzını şaburtadınca biraz meme verdim ki damarlarım çalışsın bu sayede hem doydu hem bi haftaya,sütüm indiben de malesef kızım ters oldugu için sezeryan oldum hiç sancı çekmeden doğuma gittim ve sutum 2 gun gelmedi. mama vermek zorunda kaldım biberonla. tecrübesizliğim işte pompayla göğüsü uyarmak yada cocugu ac bırakmayacak şekilde süt olmasa da emdirmek gerekirmiş. benim kızım zaten kucuk doğmuştu göğsümün de ucu yok ılk gunlr hazıra alıştı ben oyle emdirmeye çalışırken cocuk aç kalmış normalden fazla kılo kaybedip sarılık oldu hastanede yattı 1 gece bır suru tahlil vs. sonuç olarak düzenli emmeye alışamadı. sağarak süt vermek zorunda kaldım. ağlamaktan sütüm azaldı. hala aklıma geldikçe ağlarım o günler
canım çok geçmiş olsun öncelikle iyi olmana sevindim. ben de emzirme sütyenlerini koymuştum ama hiç kullanamadım en iyisi atlet evde de hastanede de cok rahat kullandım.
çeşitli boylarda satılıyorlar mobilya stickerları canım parça parça kaplıyorsun belli de olmuyor. ınternetten araştır bak bir sürü ornek çıkıyor. mutfak dolaplarını bile kaplıyorlar :))
Sevindim buna
Canim gonder gonder bebislerimiz gorsun birbirlerini
ayyy rabbim yardımcın olsun canım çocukla dinlenmek imkansız gibi bişeyama yinede dikkat et kendineayy inş erken olmaz bana baya kısıtlama var ama evde 2 tane daha çocuk babayı da sayarsak 3 çocuk gel de uzan
Hımm tşk canım bir bakayım
maşallah canım çok tatlısınız...Benim gòbegim,
ayy pardon bebegim :)
oynadım biraz tanınmamak için
Bizde şuan 25+5iz..normalde de göbegim vardi birde bebek eklendi.
valla canım her hastane farklı baksana benim göbek deliğimin altından itibaren jiletlediler öyle tüyde yoktu zaten alt taraf temiz gittim göbüşümdede doğal.olarak sarı sarı vardı aldılar onları benimde bikini bölgemde kesiğim...Karnindaki tuyleri mi jiletlediler. Ilk defa duydum. Karinla sezaryenin ne ilgisi var?? Bikini bolgesi ile karnin ayrildigi yerden (bikini bolgesi baslangici) duz bir sekilde enine kestiler benim sezaryenim ve bildigim tum sezaryenler oyle. Eskiden dikine kesiliomus diye duydum ama. Sasirdim walla.ustelik benim gobegimde cok tuyludur.hic aldirmadim.
evet vocukla hamile olmak zor ne kadar küçükse o kadar zor hatta yok canım 7 kilo nolcak ki iyisindir sen...annuc kuzucumm birde sennin evde çocuk var tabi kolaymı..
bende 7 kilo almış durumdayım..
hay maşallajhh diyorum kendime
çok tatlısınız masallah size....kızlar bu da ben ve oğlum
:)))) ayyy çok güzel ni göbiş bu.... Maşallah...
Annem bana yaptımı bilmiyorum, benim yuzum terler sadece..benim eşimi 3 gün tuzda bekletmişler yazık ağustos doğumlu bide aydında düşünün halini.
terlemesin kokmasın diye yapılıyormuş ama eşim fena terler ama kokmaz .tuzlama uygulaması içinde son durulama suyuna azıcık tuz ekleyip onla banyo işlemi bitiriyorlar bizim oralarda da.ben yaparmıyım tabiside hayır.
kız çocuklarda bide bizde bal ve kaymakla masaj yapıp yıkanır bebişler teni güzel olsun diye
canım bence sütün gelmezse sağcaksın sağdıklarınıda biboronla değil çay kaşığıyla verceksin baktın bebiş doymuyo biraz kaşıkla mama verip.o yalanırkende göğsünü verceksin ki damarlar açılsın bu sayede hem sütün gelir hem bebiş aç kalmaz tabi bu benim fikrim bizim burda doktor göbeği iyice kurusun düşünce yıkarsın dedi biz dinledik doktoru zaten onlar mislerrr gibi kokuyo ayrıyeten burda bebişleri tuzlarlar sonra bal sürerler teride mis gibi koksun diye karanfille tarçın dökerler biz yaptık oğluma balladık tuzladık baharatladık kundağa sardık o mışıl mışıl uyudu bakkızlar dogum yaptık dıyelım, sut gelmedı, neler yapıcaz???
arkadaşlar, şu kundağı buldum, ne dersiniz kullanışlı olur mu annem ısrarla kundaksız bebek olmaz diyor
http://www.butikbebe.com/Urun/kids-home/bebecixkundak70x100-cmpembe,UK_1098707.html#.U_WvpGMvk74
Maşallah yaaa çok tatlii.. :))canım bence sütün gelmezse sağcaksın sağdıklarınıda biboronla değil çay kaşığıyla verceksin baktın bebiş doymuyo biraz kaşıkla mama verip.o yalanırkende göğsünü verceksin ki damarlar açılsın bu sayede hem sütün gelir hem bebiş aç kalmaz tabi bu benim fikrim bizim burda doktor göbeği iyice kurusun düşünce yıkarsın dedi biz dinledik doktoru zaten onlar mislerrr gibi kokuyo ayrıyeten burda bebişleri tuzlarlar sonra bal sürerler teride mis gibi koksun diye karanfille tarçın dökerler biz yaptık oğluma balladık tuzladık baharatladık kundağa sardık o mışıl mışıl uyudu bak Eki Görüntüle 1223428
Kizlar avent biberonu set olarak alan var mi? Su yenidogan setlerden . Hangisi daha iyi . Bpa falan yazio . Neye gore karar verdiniz???
Saol teyzesiii kocaman oldu şimdiMaşallah yaaa çok tatlii.. :))
canım bence sütün gelmezse sağcaksın sağdıklarınıda biboronla değil çay kaşığıyla verceksin baktın bebiş doymuyo biraz kaşıkla mama verip.o yalanırkende göğsünü verceksin ki damarlar açılsın bu sayede hem sütün gelir hem bebiş aç kalmaz tabi bu benim fikrim bizim burda doktor göbeği iyice kurusun düşünce yıkarsın dedi biz dinledik doktoru zaten onlar mislerrr gibi kokuyo ayrıyeten burda bebişleri tuzlarlar sonra bal sürerler teride mis gibi koksun diye karanfille tarçın dökerler biz yaptık oğluma balladık tuzladık baharatladık kundağa sardık o mışıl mışıl uyudu bak Eki Görüntüle 1223428
Kizlar avent biberonu set olarak alan var mi? Su yenidogan setlerden . Hangisi daha iyi . Bpa falan yazio . Neye gore karar verdiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?