2014 Kasım Anneleri

alışveriş yorumlarında defolu ürün gönderiyorlar falan yazmışlar.bende kararsız kaldım chicco'nun ürünleri uygun geldi onlardan alacağım bende.teşekkürler

ben alışveriş yaparken indirim bölümü altında yazan bazı ürünlerde defolu diye belirtmişlerdi onların fiyatı uygundu
ama ben tüm alışverişimi normal ürünlerden yaptım 10-12 parça almışımdır problemsiz geldi hepsi

kızlar dogum yaptık dıyelım, sut gelmedı, neler yapıcaz???

bıde bebegı ne zaman yıkayacagız, gobek bandı falan varmıs nasıl oluyor? bıde gobek bakımını bılen var mı??

yenı dogan cocugun sureklı uyuması ıyı degılmıs uyandırmak gerekıyormus, nasıl uyandırılıyor??

nasıl emzırılıyor, tecrubelı olanlardan bılgı alalım bakalım

benim kızkardeşim nisan ayında doğum yaptı doktoru 1 hafta yıkama yenidoğduğunda o yüzündeki beyaz şeyler oluyor ya vücut onu emsin demiş hastalıklardan koruyormuş bir arkadaşımada doktor ayağını gıdıklayarak uyandırabilirsin demiş

Magneyumu magnorm kullanıyorum akşam yemekten sonra gece rahat olayım diye tadı benim hoşuma gitti portakallı
2 hafta sonra kontrolüm o zaman doktor ne diyecek bakalım
nilin geçen yazdı gördüm izni daha bitmemiş evdeydi o yüzden giremiyor sanırım
bebek odası moremo ayşen bebe falan baktım en son çarşıda altıntopun az aşağısında belis diye bi mağaza var
büyüyen beşik ve dört çekmeceli komodin 1.000-tl civarında oradan alıcam dolap ihtiyacım yok gömme dolabım var bebek odasında hepsi beyaz olacak
içinede http://www.funnababy.com/urun/bebek-odasi-tekstili/uyku-seti/train/1301-uyku-seti-80x140-cm bu serinin uyku seti+perde+tavan lambasını alıp birde beyaz halı attım mı tamamdır inş[/QUOTE]
Benimki magnesium diasporal, limonlu gibi tadı fena değil de, sonrası fena
fiyatı çok iyiymiş canım, fotosu var mı beğendiğinin? aa nevresim olarak ben de funna babyden bunu bir de marin modeli vardı, onu beğeniyorum. Ben de seri olarak almayı düşünüyorum, bakalım halledebilecek miyim.
Eşim çok rahat, daha erken deyip duruyor, benim içim içimi yiyor
takabilirsin elbette canım, gayet güzel.

Sut gelmezse pompayla bi iki deneyin diyolardi 1,2 sayfa önce..
Mama veririz en kötü ihtimal 1,2gün..
Bebek ne zaman yıkanıyor bilmiyorum ama, kv den duydum, yıkanmadan tuzluyorlarmiş kokmasın diye.
Bekleyip öyle yikanirmis.. göbek bandi ben aldim bitane kusak gibi birsey 1,50 tl aldim hatta. Diger şeylerle ilgli bilgim yok ama hemsire gosteriyormus, nasl emdirecegiini.

uyandırma işini ayağının altını uyararak yapabilirsin hemen uyanıyorlar.en az 2 saatte bir uyandırıp emzirmek gerekiyor.banyo konusunda da değişik şeyler var kimi göbek bağı düşene kadar silme banyo öneriyor kimi doktorlarda 24 saat sonra yıkayabilirsiniz diyor.göbek bakımı eczeneden alacağın gazlı bez ve % 70 alkolle yapılıyor düşene kadar günde 2 kez öneriyorlar.klips dahil heryerini siliyosun o bölgenin ,gazlı bezlede sarıp kapatıyosun.

benim eşimi 3 gün tuzda bekletmişler yazık ağustos doğumlu bide aydında düşünün halini.
terlemesin kokmasın diye yapılıyormuş ama eşim fena terler ama kokmaz .tuzlama uygulaması içinde son durulama suyuna azıcık tuz ekleyip onla banyo işlemi bitiriyorlar bizim oralarda da.ben yaparmıyım tabiside hayır.
kız çocuklarda bide bizde bal ve kaymakla masaj yapıp yıkanır bebişler teni güzel olsun diye

Benimki magnesium diasporal, limonlu gibi tadı fena değil de, sonrası fena
fiyatı çok iyiymiş canım, fotosu var mı beğendiğinin? aa nevresim olarak ben de funna babyden bunu bir de marin modeli vardı, onu beğeniyorum. Ben de seri olarak almayı düşünüyorum, bakalım halledebilecek miyim.
Eşim çok rahat, daha erken deyip duruyor, benim içim içimi yiyor
takabilirsin elbette canım, gayet güzel.[/QUOTE]

Seri olarak ayşen bebenin küçüksanayide ki mağazasında var canım ben gidip gördüm gerçekten çok güzel ama fiyatlarını hatırlayamıyorum alacağım zaman oraya gidicem kendi sitesinde ucuzsa internettende sipariş edebilirim
mobilyanın resmi yok canım düz beyaz üzerinde kahve kulpları vardı onları maviyle değiştirecekler
şöyle söyliyim mdf ve sunta arası bir kaliteymiş gayet güzel duruyor çünkü en geç 4-5 yaşlarında arabalı yataktan oda takımı yapmayı düşünüyorum satıcıda madem böyle düşünüyorsunuz mdfye o kadar para vermeyin bu sizi çok rahat idare eder diyince içime sindi açıkçası
hee bide uyku seti ve yatağı içinde dahil fiyat onların verdiği uyku setide yedeğim olacak
erkeklerde ki rahatlığa hiç değinmeyelim istersen işin içinden çıkamayız ben emrivaki yapıp götürüyorum gezeceğim mağazaları

Temizliğe ara verip niraz sizle konuşayım dinlenip işime döneyim rvet canım bilmemezlik çok zor bende oğlum.mamaya alılmasın diye biraz çay kaşığıyla verdim mamanın tadını alıp ağzını şaburtadınca biraz meme verdim ki damarlarım çalışsın bu sayede hem doydu hem bi haftaya,sütüm indi

Sevindim buna

Canim gonder gonder bebislerimiz gorsun birbirlerini

ayy inş erken olmaz bana baya kısıtlama var ama evde 2 tane daha çocuk babayı da sayarsak 3 çocuk gel de uzan
ayyy rabbim yardımcın olsun canım çocukla dinlenmek imkansız gibi bişeyama yinede dikkat et kendine

Hımm tşk canım bir bakayım

Benim gòbegim,
ayy pardon bebegim :)
oynadım biraz tanınmamak için

Bizde şuan 25+5iz.. normalde de göbegim vardi birde bebek eklendi.
maşallah canım çok tatlısınız...

valla canım her hastane farklı baksana benim göbek deliğimin altından itibaren jiletlediler öyle tüyde yoktu zaten alt taraf temiz gittim göbüşümdede doğal.olarak sarı sarı vardı aldılar onları benimde bikini bölgemde kesiğim...

annuc kuzucumm birde sennin evde çocuk var tabi kolaymı..
bende 7 kilo almış durumdayım..
hay maşallajhh diyorum kendime
evet vocukla hamile olmak zor ne kadar küçükse o kadar zor hatta yok canım 7 kilo nolcak ki iyisindir sen...

kızlar bu da ben ve oğlum
çok tatlısınız masallah size....

İsyan bak bakalım bebiş popiştemi göbişte mi ara bul bulabilirsen :))

Eki Görüntüle 1223367
:)))) ayyy çok güzel ni göbiş bu.... Maşallah...

Annem bana yaptımı bilmiyorum, benim yuzum terler sadece..
Esim çok terler ama teri hic kokmaz yani.. her daim mis gibi çocuk.. muhtemelen yaparlar bizimkine, yapsinlar aman kimseyle tartismak istemem, cnku tartisacagm knu çok olacak, banyo knusu kalabilir

QUOTE="lilipit, post: 36586283, member: 492607"]kızlar dogum yaptık dıyelım, sut gelmedı, neler yapıcaz???

bıde bebegı ne zaman yıkayacagız, gobek bandı falan varmıs nasıl oluyor? bıde gobek bakımını bılen var mı??

yenı dogan cocugun sureklı uyuması ıyı degılmıs uyandırmak gerekıyormus, nasıl uyandırılıyor??

nasıl emzırılıyor, tecrubelı olanlardan bılgı alalım bakalım [/QUOTE]

Kizlar avent biberonu set olarak alan var mi? Su yenidogan setlerden . Hangisi daha iyi . Bpa falan yazio . Neye gore karar verdiniz???

canım bence sütün gelmezse sağcaksın sağdıklarınıda biboronla değil çay kaşığıyla verceksin baktın bebiş doymuyo biraz kaşıkla mama verip.o yalanırkende göğsünü verceksin ki damarlar açılsın bu sayede hem sütün gelir hem bebiş aç kalmaz tabi bu benim fikrim bizim burda doktor göbeği iyice kurusun düşünce yıkarsın dedi biz dinledik doktoru zaten onlar mislerrr gibi kokuyo ayrıyeten burda bebişleri tuzlarlar sonra bal sürerler teride mis gibi koksun diye karanfille tarçın dökerler biz yaptık oğluma balladık tuzladık baharatladık kundağa sardık o mışıl mışıl uyudu bak

Maşallah yaaa çok tatlii.. :))

Kizlar avent biberonu set olarak alan var mi? Su yenidogan setlerden . Hangisi daha iyi . Bpa falan yazio . Neye gore karar verdiniz???

tatlım ben awent naturel cam 120ml olanından aldım sadece
çünkü bunların başlıkları anne göğüs ucuna daha yakın yapılmış
tabi inş kullanmak zorunda kalmayız yinede hastane çantama koyucam

Ayy maşallah demek ki bizimkiler doğduğunda böyle bakınacak

Canım o yenidoğan setleri genelde normal plastik gibi olanlardan oluyor. Cam aldık çoğumuz. En sağlıklısı o çünkü. %0 bpa olacak natural cam serisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…