Allah yardımcın olsun canım dinlen..
tşk canım
Ayyyyy çok teşekkür ederim canım benim benim göbüş ufak kaldı yaaa ben komacaaaaannnn göbük seviyomayy çok kibar bir karınım var yaa..
ben kendimi kocaman görüyorumm...
maşllah şekerimmm
Aynı durum bendede mevcut
şimdi telefondan resmimi çektim yükleyecektim uygulama çalışmıyor
normal internet sayfasından açtım ama ondada resim yükleyemiyorum
bir bilen anlatsın bize
Canım benimde yüklenmiyodu foto yu düzenle dedim sonra kırptım küçülttüm resmi kaydettim tekrar o resimle denedim olduAynı durum bendede mevcut
şimdi telefondan resmimi çektim yükleyecektim uygulama çalışmıyor
normal internet sayfasından açtım ama ondada resim yükleyemiyorum
bir bilen anlatsın bize
Ayyyyy çok teşekkür ederim canım benim benim göbüş ufak kaldı yaaa ben komacaaaaannnn göbük seviyom
Artik uygulama yok malesef siteden griyoruz, dosya ekle den ekleniyor resim.
ay maşallah küçücük duruyor karnın ay sende baya zayıfsın kardeş inş bundan sonra da bişz değilde bebişlerimiz kilo alırEki Görüntüle 1223266 buda benden şimdi çektim sizin için 29 haftalığız biz
Değişelim valla kızzzz hem bak malımı satmak için demiyommm hiç çatlağımda yokbende seninki gibi seviyorummm..
gçbüşleri değiştirelimmmm
Değişelim valla kızzzz hem bak malımı satmak için demiyommm hiç çatlağımda yok
arkadaşlara sordum ama yoğunluk var sen belki bi fikir verirsin. bu http://www.amazon.com/Philips-AVENT...=baby-products&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-124 ürünü bebek doğduktan sonra mı almalıyım göğsümün acıyıp acımadığına göre, yoksa şimdiden almalımıyım ?geldi canım dün..
2 kutu geldi 1 kutusunı arkadaş aldı..
bayada büyükmüş 200 mg..
bende dün akşam sürdüm hemen emildi hiç krem sürmemiş gibi..
ben bebe yağından sonra suma güreşçisi gibi emsin diye cıbıl cıbıl geziodum evde..
bu baya rahat geldi..
KIZLARR şu park yatak konusunda alanlar veya ben bu modeli düşünüyorum diyenler paylaşsın lütfen kafayı yiycem ya beğenemedim bir türlü
Değişelim valla kızzzz hem bak malımı satmak için demiyommm hiç çatlağımda yok
arkadaşlara sordum ama yoğunluk var sen belki bi fikir verirsin. bu http://www.amazon.com/Philips-AVENT...=baby-products&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-124 ürünü bebek doğduktan sonra mı almalıyım göğsümün acıyıp acımadığına göre, yoksa şimdiden almalımıyım ?
Eki Görüntüle 1223327 Bu da benim göbek deliğimi yerinden fırlatan oğluşum30+0 bugün
kız hani nerde bebişEki Görüntüle 1223327 Bu da benim göbek deliğimi yerinden fırlatan oğluşum30+0 bugün
Hımm tşk canım bir bakayımCanım ben park yatak almaktan vazgeçtim ahşap beşik aldım park yatak gibi iki katını da kullanabiliyorsun ama alsaydım şunu alacaktım bordo rengini çok beğenmiştim...
Chicco Lullaby Lx Park Yatak
ozaman bebek doğnca dayanılmaz bi acı olursa alalımama bende 1-2 çatlak var şimiden söleyimm sonra dolandırdın beni demeee
canım bende bunda kararsızım bilmiyorum....annemde diyor olmaz öle şey bebeğin kendi göğsüne alışacak..elbet acı çekeceksin annesin sen diyor bana..
birde soğan sürcem artık napalım..
Hımm tşk canım bir bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?