2014 Kasım Anneleri

Aynı durum bendede mevcut
şimdi telefondan resmimi çektim yükleyecektim uygulama çalışmıyor
normal internet sayfasından açtım ama ondada resim yükleyemiyorum
bir bilen anlatsın bize

Artik uygulama yok malesef siteden griyoruz, dosya ekle den ekleniyor resim.

Aynı durum bendede mevcut
şimdi telefondan resmimi çektim yükleyecektim uygulama çalışmıyor
normal internet sayfasından açtım ama ondada resim yükleyemiyorum
bir bilen anlatsın bize
Canım benimde yüklenmiyodu foto yu düzenle dedim sonra kırptım küçülttüm resmi kaydettim tekrar o resimle denedim oldu

Artik uygulama yok malesef siteden griyoruz, dosya ekle den ekleniyor resim.

Dosya yükle diyorum resmimi seçiyorum hata oluştu diyor
''yüklenilen dosya boyutu nedeni ile sunucu tarafından işlenilememektedir.''
niye oynadılar güzelim sitenin ayarlarıyla anlamam ellerine yüzlerine bulaştırmışlar kaç hafta oldu

KIZLARR şu park yatak konusunda alanlar veya ben bu modeli düşünüyorum diyenler paylaşsın lütfen kafayı yiycem ya beğenemedim bir türlü

arkadaşlara sordum ama yoğunluk var sen belki bi fikir verirsin. bu http://www.amazon.com/Philips-AVENT...=baby-products&ie=UTF8&qid=undefined&sr=1-124 ürünü bebek doğduktan sonra mı almalıyım göğsümün acıyıp acımadığına göre, yoksa şimdiden almalımıyım ?

KIZLARR şu park yatak konusunda alanlar veya ben bu modeli düşünüyorum diyenler paylaşsın lütfen kafayı yiycem ya beğenemedim bir türlü

Canım ben park yatak almaktan vazgeçtim ahşap beşik aldım park yatak gibi iki katını da kullanabiliyorsun ama alsaydım şunu alacaktım bordo rengini çok beğenmiştim...
Chicco Lullaby Lx Park Yatak

Değişelim valla kızzzz hem bak malımı satmak için demiyommm hiç çatlağımda yok

ama bende 1-2 çatlak var şimiden söleyimm sonra dolandırdın beni demeee

canım bende bunda kararsızım bilmiyorum....annemde diyor olmaz öle şey bebeğin kendi göğsüne alışacak..elbet acı çekeceksin annesin sen diyor bana..
birde soğan sürcem artık napalım..

ozaman bebek doğnca dayanılmaz bi acı olursa alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…