Benim gòbegim,
ayy pardon bebegim :)
oynadım biraz tanınmamak için
Bizde şuan 25+5iz..normalde de göbegim vardi birde bebek eklendi.
ya bende kraft ın bir modelini beğendim fakat içine yatak dı uyku seti felan çok yüksek oluyo uygun olsun diyorum ama bulamıyorum ucuzlar da sorun çıkıyormuş kararsız kaldımcanım bizde chicco o modeli beğendik..
sen braz hamileye benziyorsun ayol birgenin hiç yokBenim gòbegim,
ayy pardon bebegim :)
oynadım biraz tanınmamak için
Bizde şuan 25+5iz..normalde de göbegim vardi birde bebek eklendi.
Odadan tanirlar diye kirptim bebeşim.ohh be büyük bir göbek dahaaa...
pek şirinsinizz kuzu..
kız karnından kim tanıcak seniii
sen braz hamileye benziyorsun ayol birgenin hiç yok
Saol canım kilo almaya fırsatmı var bitanem ne uyuyabiliyorum ne dinleniyorum evin içinde bi atom karınca var oğlum çocum dur derken oturamıyorum bile 6 kilo aldım ama benim nenilte zayıf ya 28. Haftamda doktor gelişimi 10 gün geride demişti 980 grdı biz ana kız çelimsizizay maşallah küçücük duruyor karnın ay sende baya zayıfsın kardeş inş bundan sonra da bişz değilde bebişlerimiz kilo alır
Karnindaki tuyleri mi jiletlediler. Ilk defa duydum. Karinla sezaryenin ne ilgisi var?? Bikini bolgesi ile karnin ayrildigi yerden (bikini bolgesi baslangici) duz bir sekilde enine kestiler benim sezaryenim ve bildigim tum sezaryenler oyle. Eskiden dikine kesiliomus diye duydum ama. Sasirdim walla.ustelik benim gobegimde cok tuyludur.hic aldirmadim.Ayyy kızlar sizin hastaneleriniz ne güzelmiş öyle özel hastanemi ? Ben 17 ay önce doğum yaptım bakın istedikleri listeyi yazıyorum size
2 adet jilet : karnımdaki tüğleri jiletlediler ama biri kalıyo tabi onlara
4 adet alt açma örtüsü : biri doğumda benim altıma serildi birine bebiş konuldu biride odamdaki çarşafın üstüne kondu birisi kaldı tabiki
4 adet kağıt havlu : nerde kullanıldı hiç bi fikrim yok
2 adet hasta bezi : ameliyattan çıktığımda biri takılıydı biri yine kalıyo
Biz bunlardan 1 veyada 2 adet koymuştuk eşimi gönderip aldırdılar valla
Canım fotograf boyutun buyuk.. kırp tekrar dene.Dosya yükle diyorum resmimi seçiyorum hata oluştu diyor
''yüklenilen dosya boyutu nedeni ile sunucu tarafından işlenilememektedir.''
niye oynadılar güzelim sitenin ayarlarıyla anlamam ellerine yüzlerine bulaştırmışlar kaç hafta oldu
Saol canım kilo almaya fırsatmı var bitanem ne uyuyabiliyorum ne dinleniyorum evin içinde bi atom karınca var oğlum çocum dur derken oturamıyorum bile 6 kilo aldım ama benim nenilte zayıf ya 28. Haftamda doktor gelişimi 10 gün geride demişti 980 grdı biz ana kız çelimsiziz
Sen öyle sanyaw seninkide küçüücükk birtek benimki kocamannnnn
kızlar bu da ben ve oğlum
aynen kardeşMinicık onlarin, ne guzel iste, cok kilo almadim ama sisti baya, once kilom fazlaydi ondan.
6aya kadar zaten yagmur, çamur gider yada hava soguk olur,zaten cok disari cikamazsnz.. puset araba icin rahat bence.. arabaniz varsa rahat olur yksa zor. Bizim de avantajimiz su travel sistem aldim, bebek arabasna puset monte ediliyo, bebek 1 sene pusette seyehat edebliyor.. babasling kac aya k.dar kullaniliyor ki.arkadaşlar merhaba.
size birşey danışmak istiyorum.bir bebek arabası modeli beğendim ama anakucağı ayrı satılıyor ama yenidoğan pedi var.
çok beğendim ama anakucağına o kadar ektra para vermek istemiyorum.
ilk başlarda dışarı çıkarken sling kullansam sizce nasıl olur?dışarda emzirirkende rahat olur gibime geliyor
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/agu-sling-anakucagi-kanguru-baby-sling-122278300
aa yok kız o kadar küçük değiliz en azından diğerleri gibi değilAllahım bir küçük göbüşlü dahaaa utantım kendimdennn
Amin canım
Psikolojik olarak mı bilmiyorum bebeğim güm güm değil de böyle minnacık minnacık hareket ediyor eliyle okşuyormuş gibi..
Benim daha buyuk deglmi sankieklede görelimm şu an rekor bendee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?