2014 Kasım Anneleri

canım bizde chicco o modeli beğendik..
ya bende kraft ın bir modelini beğendim fakat içine yatak dı uyku seti felan çok yüksek oluyo uygun olsun diyorum ama bulamıyorum ucuzlar da sorun çıkıyormuş kararsız kaldım

ay maşallah küçücük duruyor karnın ay sende baya zayıfsın kardeş inş bundan sonra da bişz değilde bebişlerimiz kilo alır
Saol canım kilo almaya fırsatmı var bitanem ne uyuyabiliyorum ne dinleniyorum evin içinde bi atom karınca var oğlum çocum dur derken oturamıyorum bile 6 kilo aldım ama benim nenilte zayıf ya 28. Haftamda doktor gelişimi 10 gün geride demişti 980 grdı biz ana kız çelimsiziz

Karnindaki tuyleri mi jiletlediler. Ilk defa duydum. Karinla sezaryenin ne ilgisi var?? Bikini bolgesi ile karnin ayrildigi yerden (bikini bolgesi baslangici) duz bir sekilde enine kestiler benim sezaryenim ve bildigim tum sezaryenler oyle. Eskiden dikine kesiliomus diye duydum ama. Sasirdim walla.ustelik benim gobegimde cok tuyludur.hic aldirmadim.

Canım fotograf boyutun buyuk.. kırp tekrar dene.

annuc kuzucumm birde sennin evde çocuk var tabi kolaymı..
bende 7 kilo almış durumdayım..
hay maşallajhh diyorum kendime

6aya kadar zaten yagmur, çamur gider yada hava soguk olur,zaten cok disari cikamazsnz.. puset araba icin rahat bence.. arabaniz varsa rahat olur yksa zor. Bizim de avantajimiz su travel sistem aldim, bebek arabasna puset monte ediliyo, bebek 1 sene pusette seyehat edebliyor.. babasling kac aya k.dar kullaniliyor ki.

Amin canım

Psikolojik olarak mı bilmiyorum bebeğim güm güm değil de böyle minnacık minnacık hareket ediyor eliyle okşuyormuş gibi..

Benimkide oyle.. Doktora gecen gittigimde sordum ramazan davulcusumu bu gum gum vursun hareketini hissediyorsan kafana takma dedi. Her bebegin hareket tarzi farkli olur dedi :) yarin kontrolum var yine umarim iyidir kizim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…