2014 Kasım Anneleri

ben toz şeyleri içemiyorum sanırım.ilaç meyve suyuyla bozulmuyor o yüzden sakıncası yoktur umarım.
portakal suyunun içine koyuyorum bende rahatça içiyorum hiç tadını almıyorum o zaman

anladım canım sağol verdiğin bilgi için,ben hastaneden veriyorlarsa almam sadece ped alırım,bir sonraki gidişimde umarım unutmam sormayı

Birde soruma ek olarak, atleti, sutyeni nasl alacaz, hamile kalmadan ònceki bedenimizden 1beden buyuk mu alacaz? Gogusler bu saatten snra buyur mu? Sutyeni suan bize olan bedeni mi alacz.

canım çanta konusunda ben valizlerin en küçük boyu ile bebek bakım çantası için aldığım sırt çantamı götürücem Allah nasip ederse,sütyen dün aldım daha,2 tane aldım biri ekru rengi biri siyah şuanki göğüs bedenim 95 onları 100 aldım valla hatta denedim oldu

arkadaşlar içinizde vitamin kullanmayan var mı bana doktorum vitamine gerek yok dedi eğer çevrendeki herkes hastalıklı olsa sen elini ayağını kaldıramıcak durumda olsan ancak o zaman dedi yoksa sana çok kilo yapar dedi gerek yok dedi.

Göbek bakim seti nerden aliniyor ki.

ahhh arkadaşım ah sayın meslektaşım.o kadar derin bi ah çekiyorum ki sen anlarsın ne demek istediğimi .
bende eğitim araştırmada çalışıyorum izmirde olanlar bilir bozyakadayım.sırf o stresi yaşamamak için hamileliğim boyunca çok az çalıştım hep raporlarla geçti.senin maaşını ben veriyorum diyenler bilmiyorlar ki maaşından en çok vergi kesilen biz memurlarız.öyle diyenlere cebinden çıkarıp bozuk para atacaksın yüzüne.paran kadar konuş diyeceksin.
sen ne kadar iyi olursan ol hep daha çok eziliyorsun bizim meslekte.hastaların istekleri bitmek bilmiyor.hastabakıcı ve hemşire kavramını karıştırıyorlar malesef.çok konuştum kusura bakma

İsyan bak bakalım bebiş popiştemi göbişte mi ara bul bulabilirsen :))

Eki Görüntüle 1223367
nee güzell olmuş göbişin oyle annesi Allah nazarlardan sakınsın
benim göbek maalesef ki hala küçücük hatta az bol giyinsem hic kimse bu hamile demiyor ic karnım genişmiş doktor normal olduğunu söyledi ama göbiş belirse fena olmazdı

inşallah canım...

senden de razı olsun yok biz de hiç böyle gelenekler bi kırkı olduğu gün suyuna taş falan atıp yıkıyolar..
ayyy o bizdede var buu ne yaaa bütün gelenekler antalyada toplanmışşş

Kızıma yaptıgım patıkler :) acemi işi bu kadar olduu.
çok güzel canım güzel hünlerde giyer inşallah

ben ben ben varım kullanmıyorum bulantı yapıyo diyee

teşekküe ederim bilgi için. bişeyi daha merak ediyorum, göğüs koruyucu kelebeği şuanda almalımıyım yoksa bebek doğduktan sonra canımın yanıp yanmadığına bakarak mı almalıyım ? ne düşünüyorsun

Aynısını benim doktorda dedi canım

Gogus koruyucu kelebek nedir.

Aynısını benim doktorda dedi canım
Bende kullanmıyorum canım bi kere içtim ölüyodum resmen midemde ne var ne yok çıkardım öle böle değil bebeğimin gelişimide iyi çok şükür gereksiz dedi doktorumda sen dengeli düzenli beslen yeter dedi

Ben kullanmıyorum. Sağlık ocağında ebe decaviy verelim mi dedi. Ben de demir hapı kullanıyorum, doktorum başka bir şey söylemedi dedim. Sen bir sor dedi. Sordum ve doktorum gerek olmadığını söyledi. Açıklama yapmadı. Ben de zaten kullanmaktan yana değilim.
Göbek bakim seti nerden aliniyor ki.
Canım nete yaz görürsün, dalin, bebedor vs markaların göbek bağı Seti bulunuyor. En uygun fiyatlısı civilim.com da bilginize.

Arkadaşlar bende kasım annesiyim bir oğluş bekliyorum inşallah bu üçüncü çocuğum olacak kısmetse ağusta hamilelik yaşamamıştım sıcaklarla nasıl başediyorsunuz

Ben de vitamin kullanmiyorum kizlar.doktfor verdi aslinda ama ben buyk hap yutamiyorum. Yuamiyorum dedim doktora sen bilirsin dedi. Bebege bi zarari olmaz senin sacin dokulurr,tirnaklarin kirilir falan falan dedi. Demiri de su araa icemiyorum cok kabiz yapti. Sadece koraspin ve magnezyum iciyorum. Demiri ara ara iciyorum.

Bana elevit vermişti, 1kez içtim..
Sonra kullanamadim,baska doktora gectim o sadece demir ve magnezyum verdi.. elevit evde duruyor kullanmiyor, çok mide bulandirici. :) saclarimda dökülüyor, tirnaklarim dahada güçlendi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…