2014 Kasım Anneleri

nilcm tatilinin guzel gecmesine sevindim

Ne surdunuz bebisee

selam kızlaaaarrrr..
üşenmedim 75 sayfa okudum valla
bugün kuaföre gittim ağda için ordaki kadından tutta eve gelene kadar herkes "doğum yakın herhalde kaç gün kaldı" diyip durdu
karnım baya büyümüş..
çok tedirgin oldum ama inşallah 36yıda görürüz sağlıkla..
karnım çok kaşınıyo çatlaklar da geliyo sanırım sıra sıra

magnezyum muhabbeti geçmiş..
kızlar magnezyum rahimi rahatlatıyormuş..
ben 2 gün içmedim bugün ağrıdan zor durdum anlatamam..hala da geçmedi..
bugün tekrar başladım içmeye..

Zeycigim benim sag ust kaburga kemigim. Orda ne ario bu bebiskom bilemedim.

canım çok normal iki tane bebek kendilerine yer açmak için kaburgaları itiyolar korkma..
bol bol dinlenmek lazım..

canım benim dünyadan amniyon sıvısından daha güvenli bir sıvı icat edememiş daha bilim adamları geçen bir belgeselde izledim..
korkma bebişte korktuğu için hareketleri kibardır..
yine de bir sonraki randevunu biraz öne çekmeni tavsiye ederim ne olur ne olmaz..

oyyy ne güzel nihayet dinlenebiliceksin yaa çok sevindim valla senin adınaaa

üzülme canım benim aç açık kalmıycaklar sonuçta bizimde çok eksiğimiz var hala ve odaları hiç istediğim gibi olmadı..ama çok şükür ki Allah bize bu melekleri nasip etmiş..

Hasta bezi yerine mi o alinacak?

Hasta bezini aldın mı canım?

ben hasta bezi aldım canım selpak marka..

Hastane çantalari hazir mi?
Bebeklere alinan cantayi mi kullaniyosunuz, kucuk kola takilan valizlerden mi? Kaçinci haftalarda hazir olmali bi de ?

benim erken doğum riskim olduğundan inşallah yarın hazırlıycaz eksikleri de elimize geçtikçe içine koyarız..bence sizde 32 den sonra hazırlamalısınız artık ne olur ne olmaz..

canım ben 2 tane sütyen 1 tane atlet aldım emzirmek için..
atlet normalde giymiyorum beni bunaltır diye düşündüm..
öyle tercih ettim bakalım kullanışlı olucakmı görücez..

bayadır göbüş koymuyoruz kızlar..
28+0 hatırına çektim dünnn
Eki Görüntüle 1223217 Eki Görüntüle 1223217 Eki Görüntüle 1223218

Bu resim de benim kuzumla 3 hafta onceki halimiz
Eki Görüntüle 1223260

Eki Görüntüle 1223266 buda benden şimdi çektim sizin için 29 haftalığız biz

Eki Görüntüle 1223327 Bu da benim göbek deliğimi yerinden fırlatan oğluşum 30+0 bugün

Benim gòbegim,
ayy pardon bebegim :)
oynadım biraz tanınmamak için

Bizde şuan 25+5iz.. normalde de göbegim vardi birde bebek eklendi.

kızlar bu da ben ve oğlum

İsyan bak bakalım bebiş popiştemi göbişte mi ara bul bulabilirsen :))

Eki Görüntüle 1223367

ayyyy hepinize maşallahhhh
benimde göbek deliğim bayaa fırladı kalında giysem belli oluyo

canım bende 22. haftamda doktor değiştirdim..işyerinden bir arkadaşım 34. haftada değiştirdi..
önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin doktorunun sana ne kadar güven verdiği...
hangi doktora giderken kendini daha iyi hissediyosan ona devam et..

canım annemden laf arasında duyduklarım şöyle..
normal de yapsan sütün hemen gelmeyebilir veya sezeryan olunca hemen gelebilir kişiden kişiye değişiyomuş..eğer 3-4 saat sütün gelmezse mecbur besliyolarmış mamayla..
hemşire ilk başta gösteriyomuş nasıl emzirceğini falan..
yazın bebekleri her gün kışın 2-3 günde bir yıkamalıyız pişik olmamaları için..
göbek bağı düşmemiş bebek yıkandıktan sonra göbek bağının olduğu yeri çok iyi kurulamalıyız bir an önce düşsün diye..ıslak kaldıkça düşme süresi uzuyormuş..
uyandırmak içinde yanağını önce okşamak gerekiyormuş..emme refleksleri olduğundan yanağını okşayınca memeye değdiğini sanıp zaten kendiliğinden uyanıyomuş ya da burnunu okşamak gerekiyormuş..

Kızıma yaptıgım patıkler :) acemi işi bu kadar olduu.

ayy çok güzel hiç acemice olmamış valla güle güle giysin prenses

Arkadaşlar bende kasım annesiyim bir oğluş bekliyorum inşallah bu üçüncü çocuğum olacak kısmetse ağusta hamilelik yaşamamıştım sıcaklarla nasıl başediyorsunuz

hoşgeldin canım valla vantilatör karşısında uzanıyorum başka yolu yok..buna rağmen günde 3 kere üstümü değiştiriyorum..

Merhba nezamand7r yazamiyorum umarim herkes iyidr ben birkacgundur ayakta cok kaldim dukkan isleri falan derken bacaklarim artik beni tasimiyo saniirm 28.haftamizq girdik ama herkes dogu a az kaldi haliba diyo karnim benden onden gidiyo masallah oglusuma :) bu hafta itibariylede aldigim kilo toplam 7 oldu insallah cok abartmadan bitirirm diyorum

herkes göbek deliğim fırladı büyüdü filan yazmış benmkide küçüldü tam tersi normalmi ki bu durumda

Bugun anneler uykucumudur nedir :)
Hava cok sicak ve dahasi elektrik kesik
Aradım sabaah sabah tedaşi, kizdim.. beyaz esyalarm zarar görse kim ödicek dedim.. 7.30da gelecek dediler,hala yok! 6dan beri ayaktayim..
Bu arada 99 a düştük :)

günaydınn hanımlar..
uykusuz bir gecden sonra işe gelmek berbat bir duygu..
inş 37. haftaya kadar dayanabiliriz..

Günaydınlar hepinize arkadaşlar!

Güzel bir gün olur umarım.

Sizlerden heveslendim ben de göbeciğimi fotoğraflayayım dedim. Dün gece, yani 28+5 itibarı ile kızımız ve ben (Eke iliştirmeyi başarabildiysem fotoğrafı düzgünce tabi).

Benim kilo artışım hızlandı gibi geliyor, biraz endişe ediyorum. Aslında beslenmem oldukça düzenli diyebilirim, ama sanırım benim problemim hareketsizlik, masa başı iş Yürüyüş yapabildiğim günler kendimi ruhen de bedenen de daha iyi hissediyorum. Şimdilik kilom 62.7, yani 7.7 kg almışım. Daha hayli de hafta var, minimum 4-5 kilo alırsam doğum sonrası baya bi coşkulu kilo verme dönemi beni bekler.

Napalım, eninde sonunda "Aman bebeğim sağlıklı olsun da, gerisi hallolur." noktasına geliyorum zaten her düşündüğümde :)

Eklentiler

• photo.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 96

ayy maşallah canım kızınla sana..
ama karnın erkek karnına benziyor yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…