- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
nilcm tatilinin guzel gecmesine sevindim
Tatil olurda güzel olmaz mı :) daha işe başlamadım ama deniz kum güneş iyiydi yani. Yarın da Istanbul'da düğün var oraya gidicez sabahtan yollarda geçti valla izin. Bizim alışverişin büyük kısmı bitti. Yorgan, yastık bir de ana kucağı alıcam işte. Sonra da hastane süsleme, hediyelikler falan onların siparişini vericem. Ve son olarak bebeğimizi bekleyeceğiz :) sizde inşallah aldıklarını sağlıkla güzel günlerde kullanırsınız canım
Yok manisadayim benhımm iyi o zaman :) nerde oturuyorsun istanbulda mısın
Ne surdunuz bebiseecanım bence sütün gelmezse sağcaksın sağdıklarınıda biboronla değil çay kaşığıyla verceksin baktın bebiş doymuyo biraz kaşıkla mama verip.o yalanırkende göğsünü verceksin ki damarlar açılsın bu sayede hem sütün gelir hem bebiş aç kalmaz tabi bu benim fikrim bizim burda doktor göbeği iyice kurusun düşünce yıkarsın dedi biz dinledik doktoru zaten onlar mislerrr gibi kokuyo ayrıyeten burda bebişleri tuzlarlar sonra bal sürerler teride mis gibi koksun diye karanfille tarçın dökerler biz yaptık oğluma balladık tuzladık baharatladık kundağa sardık o mışıl mışıl uyudu bak Eki Görüntüle 1223428
Zeycigim benim sag ust kaburga kemigim. Orda ne ario bu bebiskom bilemedim.
Kızlarrr ben sabahları yürüyüş olsun diye işe yürüyerek geliyordum ya bu sabah kötü bişi oldu...İşe gelmeme az kalmıştı ki düştümmmmmm... Önce dizlerimin üstüne güm diye düştüm ellerimle tutayım kendimi dedim sonra da kollarım güçsüz kaldı onlar da açıldı bi de çenemi çarptım yere... Ellerim soyuldu bi parmağımın ucu kanıyor şu an hala.. Çenem de dizlerim de sızlıyor... Derdim sızı değil bebeğime bişi olmuş mudur şu an deli olucam
Kızlar selam, dün doktora gittim, ne kadar yoğun çalıştığımı, evdede yemek yaptığımı ve yorulduğumu bilen arkadaşlar bilir.. Neticesinde bebeğin gelişimi yavaşlamış. 2 haftada 150 gr alması ve 32. haftaya göre 1650 gr olması normal sınırlar içerisinde ama düşük dedi, rapora ayrılman hayırlı olur dedi. Bide 3 vesayetle eve döndüğümü ve bazen ayakta kaldığımı öğrenince rapora ayrıl dedi. İzin vermiyolar diğer hamileler 37. haftaya kadar çalışıyomuş sende çalış diyolar dedim, gözlerini patlattı doktorcum. yasal hakkın, öyle bişi diyemezler al raporunu dedi. Kısmetse pazartesi gününden itibaren rapordayım.
Verdiğiniz diyetin karbonhidratını yarıya indirdim ve şeker değerlerim bu dedim, en yüksek çıkan 1. saat tokluk değerim 190, bazen iyi inyiyo falan fişman.. Pek parlak değil 4-5 gün daha ölç ona göre insülin başlatabiliriz de başlatmayabiliriz de dedi. Şekerin bebeğe zararı ne dedim, sana yok bebeğe var zararı dedi, o da şuymuş, bebiş yeni doğduğunda insülini yüksek doğacağından hastalıklara açık olacak ve iyileşme süreci uzayacaktır dedi. Biraz üzüldüm.. yarın öbür gün de çalışıcam sonra annemin yanına gidicem, hem ev işi yapmamış olurum hemde denize girer stresten arınırım.. Bugüne rapor yazdı, işleri bitirmem gerek dedim, doktor da annem de kızdı.. ama bitiriyim de içim rahat gideyim. Nasıl olsa dönülmez akşamın ufkundayım. Bidaha yüzümü zor görür burası peehhhh .
Böyle işte :)
Kızlar herkes odasini degistirdimi bebişlerin, boyalar, halilar ,perdeler, biz yapamicaz galiba. Cunku cocuk odasnda esimin genc odasi var, bos kalmasn diye koyduk, babamda oraya uysun diye kahverengi yapti yuklugumuzu cocuk odasina.beni dinlemedi beyaz istiyordum. Sımdilik kalacak böyle.. ilerde degstirecez galiba, yukluge nasl bi cözum bulunack bilmiyorum. .
Tasindigmda hamileymişim bilsem asla getirmezdim eşimin odasini, komple beyaz yaptirirdim bebegimin odasini ama olmadı. Yeni evliyz halimda yeni, kahve krem. Perdemde krem.. işterdim oda yapmayi ama,suan burayi bozamam.Gardrop ve komidine bebek kiyaftlerini koycam cunku.
Hasta bezi yerine mi o alinacak?
Hasta bezini aldın mı canım?
Hastane çantalari hazir mi?
Bebeklere alinan cantayi mi kullaniyosunuz, kucuk kola takilan valizlerden mi? Kaçinci haftalarda hazir olmali bi de ?
Kızlar benim aklıma bir de şey takılıyor şimdi emzirme sütyeni alıcaz ama emzirme atleti de lazım mı... Bazı atletler de sütyenli oluyor yoksa onlar mı arahat olur haftasonu alışveriş yapıcaz da fikir almak istedim...
bayadır göbüş koymuyoruz kızlar..
28+0 hatırına çektim dünnn
Eki Görüntüle 1223217 Eki Görüntüle 1223217 Eki Görüntüle 1223218
Bu da bizizzzz.... 28+3
Eki Görüntüle 1223223
Bu resim de benim kuzumla 3 hafta onceki halimiz
Eki Görüntüle 1223260
Eki Görüntüle 1223266 buda benden şimdi çektim sizin için 29 haftalığız biz
Eki Görüntüle 1223327 Bu da benim göbek deliğimi yerinden fırlatan oğluşum30+0 bugün
Benim gòbegim,
ayy pardon bebegim :)
oynadım biraz tanınmamak için
Bizde şuan 25+5iz..normalde de göbegim vardi birde bebek eklendi.
kızlar bu da ben ve oğlum
slm kızlar size bir sorum olacak fikirlerinizi paylaşabilir misiniz, kararsız kaldım
ben ilk günden beri aynı doktora gidiyorum. tavsiye üzerine ve netten araştırdım öyle karar verdim. iyi bir doktor, güler yüzlü pozitif, bilgili. ancak çok yoğun , telefonla ulaşamıyorum. ayda bir ancak randevu alıyorum. geçenlerde randevu alayım dedim alamadım başka doktora gittim. hastane büyük, çok kalabalık değil. doktor da ilgiliydi pozitifti. tavsiye üzerine gittim yine. tahlil felan istedi. ve sonucu bugün telden öğrendim yanında çalışan kız çok iyiydi ilaçlarımı anlattı bana nasıl kullanacağımı, enfeksiyon çıkmış ben deiki kere aradı tek tek anlattı her şeyi. çok hoşuma gitti. normalde ben sonuç için hastaneye gitmek zorunda kalıyordum. bu çok iyi oldu. sizce ne yapmalıyım. ben son anda doktor değişimini tavsiye etmediklerini duymuştum. siz olsanız napardınız, yardımlarınızı bekliyorum kızlarrrr kafam çok karışık
kızlar dogum yaptık dıyelım, sut gelmedı, neler yapıcaz???
bıde bebegı ne zaman yıkayacagız, gobek bandı falan varmıs nasıl oluyor? bıde gobek bakımını bılen var mı??
yenı dogan cocugun sureklı uyuması ıyı degılmıs uyandırmak gerekıyormus, nasıl uyandırılıyor??
nasıl emzırılıyor, tecrubelı olanlardan bılgı alalım bakalım
Kızıma yaptıgım patıkler :) acemi işi bu kadar olduu.
Arkadaşlar bende kasım annesiyim bir oğluş bekliyorum inşallah bu üçüncü çocuğum olacak kısmetse ağusta hamilelik yaşamamıştım sıcaklarla nasıl başediyorsunuz
kızlar bu da benim göbüş+bebiş. bi ara normalden büyüktü de azcık durdu benim oğlan geçen ay. bakın bakalım normal mi :) 29+4 'teyim Eki Görüntüle 1223899
herkes göbek deliğim fırladı büyüdü filan yazmış benmkide küçüldü tam tersi normalmi ki bu durumda
kızlar bu da benim göbüş+bebiş. bi ara normalden büyüktü de azcık durdu benim oğlan geçen ay. bakın bakalım normal mi :) 29+4 'teyim Eki Görüntüle 1223899
Günaydınlar hepinize arkadaşlar!
Güzel bir gün olur umarım.
Sizlerden heveslendim ben de göbeciğimi fotoğraflayayım dedim. Dün gece, yani 28+5 itibarı ile kızımız ve ben (Eke iliştirmeyi başarabildiysem fotoğrafı düzgünce tabi).
Benim kilo artışım hızlandı gibi geliyor, biraz endişe ediyorum. Aslında beslenmem oldukça düzenli diyebilirim, ama sanırım benim problemim hareketsizlik, masa başı işYürüyüş yapabildiğim günler kendimi ruhen de bedenen de daha iyi hissediyorum. Şimdilik kilom 62.7, yani 7.7 kg almışım. Daha hayli de hafta var, minimum 4-5 kilo alırsam doğum sonrası baya bi coşkulu kilo verme dönemi beni bekler.
Napalım, eninde sonunda "Aman bebeğim sağlıklı olsun da, gerisi hallolur." noktasına geliyorum zaten her düşündüğümde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?