Anaammm garib anam.yok şekerim almayımm yaaa...
ama napayım aramızda 1 ay varr ve fark yok gibi ulennn...
nolcak bizim bu halimize acababe pembe gözlükleirmi takıp etrafa güzel bakmaya devam edeyim en iyisi..
ben gayet güzelim fitim ben anayım yahu ana
Ayol neden yanlış anlayayım ne güzel seni seviyorum demişsin, keşke herkes söylese. Çok mutlu oldum tişikkürlerTabi canım, bizimki işin gırgırı :) Her bedenin yapısı farklı, bebecikler de ona göre şekilleniyor içimizde.
Bu arada Eileithyia, dünya ahiret bacım ol yanlış anlama ama, ben seni çok seviyorumTarzını, yaklaşımını, genel bakış açını. Hep bana moral oldun yazdıklarınla. Keşke günlük hayatta da tanışabilme şansımız olsaydı.
Ayol neden yanlış anlayayım ne güzel seni seviyorum demişsin, keşke herkes söylese. Çok mutlu oldum tişikkürlerBazen bende kanatları indiriyorum tabi ama genelde pozitif hissetmek herkesi mutlu hissettiriyo balım.
Belki günlük hayatta da tanışabiliriz neden olmasın :) Dün metrobüste 2 anniş gördüm benim aylarda, biriyle konuştuk sen miydin yoksa :)
Kızlar bende 9 kilo aldım son ay alınmıyormuş kilo hatta verenler bile varmış bakalım 12 ile kapatalım inşallah
nereden almıştın canım ya hangi mağazalarda.iç çamaşırcılarda mı acaba.canım var senin dediğin mayolardan..
hatta bende almıştım bir tane..üzeri kısa kollu hafif tunik gibi..altı normakl bikini mayosu gibiydi canım..
hem bikini hem onu giyiyordumö
benimkiler gelmedi hala merakla bekliyorum:-( peki 3-6 ay olanlar nasıl canım küçükmü yoksa ben hep 3-6 ay aldımdaGünaydın :)
Bugün lcw siparişlerim geldi.
İyi ki netten almışım yaa..
Güzel güzel her bir ürünü paketlemişler.
Güzel bir de koli yapmışlar.
Ellerine sağlık.
Çok uyguna aldım hepsini.
Oğlum kusura bakmasın ama siparişin içinde kendime bir hamile bluzu aldım(ilk)
En güzeli benim ki
Ama minicik kota, o tişörte bayıldım yaa..
tulumu 6-9 almıştım ama oldukça büyük görünüyor.
Tahmini mayıs gibi 6 aylık olacak. o zamana havalar ısınır.
Belki değiştiririm, 3-6 ile..
Lcw sayfasını gezin muhakkak. ürünler hem çok kaliteli hem çok uygun.
çok güzel ama netten bende baktım olurmu bilmiyorum o yüzden bir mağazadan gidip deneyip almam lazım.istanbuldayım bulunur elbet ama nerelere bakacağımı bilmiyorum.http://www.n11.com/tesettur-mayo-7005-ayni-gun-kargo-P14218624 bence bu güzel bak fiyatta iyiymiş baya :)
Aa ikimiz de aynı gün göreceğiz kuzuları ne güzelAynen canım en güzeli listeni yap hem daha az yorulmuş olursun
bu arada benimde 6 eylül randevumbu sefer gittiğimde bende odaları gezicem fiyatları yeniden görüşücem temmuz sonrası yeni fiyat listemiz olacak kesinleştiririz demişlerdi
Benimki de bulantı yapmıyor, tadı da güzel ama işte benim mide arızalı canım ya, su içsem yanıyorKızlar magnezyum muhabbeti geçmiş. Doktorum bana hep güzel ilaçlar yazdı yani hiç mide bulantısı falan çekmedim. İsmi Ostoecare. İçinde calsiyum,vitamin falan da var.
Bundan 7-8 sene önce devlet hastanelerinde doğum yapanlara liste veriyorduk şunlar lazım diye, ama tabi hastanesine göre de değişir elbette.ayy valla innuk herşeyi biz veriyoruz bide memnun olsalar benim vergimle çalışıyosun deyip duruyolar ruh hastası bazıları.. şimdi devlet hastaneleri eskisi gibi değil odalar iki kişilik tertemiz peçete sıvı sabun dezenfektan hep var ama memnuniyet yok lüks le beraber sağlıkçıya şiddet arttı..
yaa şu eğitimlere bende gitseydim hiç egzersiz yapamıyorum..
hayırlı olsun cnm, walla serin bulduğum yerde ayaklarımı dikip yatıyorum, işte de klimayı açıyorum, klimasız yerlerde elimde yelpazeyle dolanıyorum, boş su içiyorum... Bir de Ağustos ayı bitsn diye dua ediyorum bol bolArkadaşlar bende kasım annesiyim bir oğluş bekliyorum inşallah bu üçüncü çocuğum olacak kısmetse ağusta hamilelik yaşamamıştım sıcaklarla nasıl başediyorsunuz
Ben de demiri arada bir içiyordum ama kanımda düşme olmuş, doktorum dozu arttırdı canım, dikkatli ol sende...Ben de vitamin kullanmiyorum kizlar.doktfor verdi aslinda ama ben buyk hap yutamiyorum. Yuamiyorum dedim doktora sen bilirsin dedi. Bebege bi zarari olmaz senin sacin dokulurr,tirnaklarin kirilir falan falan dedi. Demiri de su araa icemiyorum cok kabiz yapti. Sadece koraspin ve magnezyum iciyorum. Demiri ara ara iciyorum.
FL*7 canımKizlar ultrason daki hangi degeri ne ile carpinca boyuju hesapliyordu bebeğin
günaydın cnmKızlar günaydınnnnn
Günaydın, hayırlı cumalar cnmGunaydin kizlar hepimizin cumasi mubarek olsun
günaydınlar annişleeerrr inşallah herkesler iyidir. nette çok güzel ve uygun fiyata bebek şekeri malzemeleri satan bi site buldum fiyatları bana çok uygun geldi birmax.com bir bakın derim. ben burda süsleme dükkanından 10 tane tüle tanesi 25 kuruştan 2.5 tl vermiştim burda 50 tanesi 12 tl. şekerinizi sizde kendiniz yapacaksanız bakın derim öpüldünüzz
canım ben bulamadım nerede link verirmisin...Günaydın :)
Bugün lcw siparişlerim geldi.
İyi ki netten almışım yaa..
Güzel güzel her bir ürünü paketlemişler.
Güzel bir de koli yapmışlar.
Ellerine sağlık.
Çok uyguna aldım hepsini.
Oğlum kusura bakmasın ama siparişin içinde kendime bir hamile bluzu aldım(ilk)
En güzeli benim ki
Ama minicik kota, o tişörte bayıldım yaa..
tulumu 6-9 almıştım ama oldukça büyük görünüyor.
Tahmini mayıs gibi 6 aylık olacak. o zamana havalar ısınır.
Belki değiştiririm, 3-6 ile..
Lcw sayfasını gezin muhakkak. ürünler hem çok kaliteli hem çok uygun.
nereden almıştın canım ya hangi mağazalarda.iç çamaşırcılarda mı acaba.
Rica ederimsüpersin canım yaa çok sağol
benim alacağım fiyonk kurdela 0,25krş bulmuştum 100adet 25 tl verecektim burda 100lü paket 8tl
canım 3-6 annem hep almış diye ben de bir kaç 6-9 alaym dedim işte, alışveriş topiğine yazdıklarımı almıştım. mesela 6-9 tişört ve kot normal geldi gözüme. minik. ama 6-9 tukum baya uzun gibi boydan. 3-6 sadece 2li body aldım. normal yani. olması gerektiği gibi. için rahat olsun, küçük değil.Be
benimkiler gelmedi hala merakla bekliyorum:-( peki 3-6 ay olanlar nasıl canım küçükmü yoksa ben hep 3-6 ay aldımda
http://www.lcwaikiki.com/canım ben bulamadım nerede link verirmisin...
tam tamına benim göbülün ikizi;-) maşallah sizekızlar bu da benim göbüş+bebiş. bi ara normalden büyüktü de azcık durdu benim oğlan geçen ay. bakın bakalım normal mi :) 29+4 'teyim Eki Görüntüle 1223899
canım 3-6 annem hep almış diye ben de bir kaç 6-9 alaym dedim işte, alışveriş topiğine yazdıklarımı almıştım. mesela 6-9 tişört ve kot normal geldi gözüme. minik. ama 6-9 tukum baya uzun gibi boydan. 3-6 sadece 2li body aldım. normal yani. olması gerektiği gibi. için rahat olsun, küçük değil.
http://www.lcwaikiki.com/
outlet de çok uygun şeyler var. tabi bir ay önce alabilsem daha çok şey alırdım ama ancak uygun oldum durum. bir de ilk alışverişe %10 indirim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?