2014 Kasım Anneleri

Anaammm garib anam.
Ayol neden yanlış anlayayım ne güzel seni seviyorum demişsin, keşke herkes söylese. Çok mutlu oldum tişikkürler Bazen bende kanatları indiriyorum tabi ama genelde pozitif hissetmek herkesi mutlu hissettiriyo balım.
Belki günlük hayatta da tanışabiliriz neden olmasın :) Dün metrobüste 2 anniş gördüm benim aylarda, biriyle konuştuk sen miydin yoksa :)

Kızlar bende 9 kilo aldım son ay alınmıyormuş kilo hatta verenler bile varmış bakalım 12 ile kapatalım inşallah

Değildim şekerim, Ankaradayım ben :)
Olsun, kısmet, bir gün denk gelir karşılaşırız belki. Dünya küçük :)

Hem inşallah daha burda minik kurabiyelerimizi büyütürken ki maceralarımızı da paylaşıcaz. Umarım uzun soluklu bir forum olur. Ben sizlerden çok şeyler öğreniyorum.

Kızlar bende 9 kilo aldım son ay alınmıyormuş kilo hatta verenler bile varmış bakalım 12 ile kapatalım inşallah

Anam oyyy en son 12 sinde yine sadece 1 kilo almıştım... bir bir gidiyorumm... Şuana kadar 4 kilo almış oldum... Bakalım bu son aylar ne kadar kilo alıcam.. Hedefim yine bir bir gitmek ama sanırım son aylarda mümkün değil...

günaydınlar annişleeerrr inşallah herkesler iyidir. nette çok güzel ve uygun fiyata bebek şekeri malzemeleri satan bi site buldum fiyatları bana çok uygun geldi birmax.com bir bakın derim. ben burda süsleme dükkanından 10 tane tüle tanesi 25 kuruştan 2.5 tl vermiştim burda 50 tanesi 12 tl. şekerinizi sizde kendiniz yapacaksanız bakın derim öpüldünüzz

Günaydın :)

Bugün lcw siparişlerim geldi.
İyi ki netten almışım yaa..
Güzel güzel her bir ürünü paketlemişler.
Güzel bir de koli yapmışlar.
Ellerine sağlık.
Çok uyguna aldım hepsini.
Oğlum kusura bakmasın ama siparişin içinde kendime bir hamile bluzu aldım(ilk)
En güzeli benim ki
Ama minicik kota, o tişörte bayıldım yaa..
tulumu 6-9 almıştım ama oldukça büyük görünüyor.
Tahmini mayıs gibi 6 aylık olacak. o zamana havalar ısınır.
Belki değiştiririm, 3-6 ile..

Lcw sayfasını gezin muhakkak. ürünler hem çok kaliteli hem çok uygun.

Be
benimkiler gelmedi hala merakla bekliyorum:-( peki 3-6 ay olanlar nasıl canım küçükmü yoksa ben hep 3-6 ay aldımda

Aa ikimiz de aynı gün göreceğiz kuzuları ne güzel evet 1 Ağustostan itibaren zam yaptı TTB, benim doktorun da muayene ve doğum ücretine zam geldi.

Kızlar magnezyum muhabbeti geçmiş. Doktorum bana hep güzel ilaçlar yazdı yani hiç mide bulantısı falan çekmedim. İsmi Ostoecare. İçinde calsiyum,vitamin falan da var.
Benimki de bulantı yapmıyor, tadı da güzel ama işte benim mide arızalı canım ya, su içsem yanıyor

Bundan 7-8 sene önce devlet hastanelerinde doğum yapanlara liste veriyorduk şunlar lazım diye, ama tabi hastanesine göre de değişir elbette.
Bursa'daki doğum evine bebek ziyaretine gittik 1 ay önce, berbattı. Hem hizmet, hem de hastanenin kalitesi hijyeni Buna rağmen oradaki doğum yapan annemiz gayet memnundu hastaneden
Ama çok güzel devlet hastaneleri de var elbet, ama hastalar için güzel. Sağlık çalışanlarının hali malum. Aynen dediğin gibi hizmet kalitesi arttıkça hastalarda bir şımarma oldu sanki. Bu yüzden hala daha pişman değilim devlette çalışmadığım için, arkadaşlarımın hallerini de görüyorum. Walla senin de bütün sağlıkçı arkadaşlarımın da Allah yardımcısı olsun. Vicdanlı hastalarla karşılaştırsın Allah...

Arkadaşlar bende kasım annesiyim bir oğluş bekliyorum inşallah bu üçüncü çocuğum olacak kısmetse ağusta hamilelik yaşamamıştım sıcaklarla nasıl başediyorsunuz
hayırlı olsun cnm, walla serin bulduğum yerde ayaklarımı dikip yatıyorum, işte de klimayı açıyorum, klimasız yerlerde elimde yelpazeyle dolanıyorum, boş su içiyorum... Bir de Ağustos ayı bitsn diye dua ediyorum bol bol

Ben de demiri arada bir içiyordum ama kanımda düşme olmuş, doktorum dozu arttırdı canım, dikkatli ol sende...

Kizlar ultrason daki hangi degeri ne ile carpinca boyuju hesapliyordu bebeğin
FL*7 canım

Kızlar günaydınnnnn
günaydın cnm

Gunaydin kizlar hepimizin cumasi mubarek olsun
Günaydın, hayırlı cumalar cnm

süpersin canım yaa çok sağol
benim alacağım fiyonk kurdela 0,25krş bulmuştum 100adet 25 tl verecektim burda 100lü paket 8tl

Yan yattıgım zaman, yattıgm tarafa dogru siddetli agri hssediyorum, sanki kendini itiyo, yan taraftan cikmaya calisiyor bebek.. rahatsz mi oluyo acaba.

canım ben bulamadım nerede link verirmisin...

nereden almıştın canım ya hangi mağazalarda.iç çamaşırcılarda mı acaba.

tatlım mayo satan yerden almıştım

süpersin canım yaa çok sağol
benim alacağım fiyonk kurdela 0,25krş bulmuştum 100adet 25 tl verecektim burda 100lü paket 8tl
Rica ederim banada fiyatlar baya uygun geldi baya da çeşit var ben keçeden yaptım şekerlerimi uygun olduğu için biraz da burdan alıp karıştıracağım

Be

benimkiler gelmedi hala merakla bekliyorum:-( peki 3-6 ay olanlar nasıl canım küçükmü yoksa ben hep 3-6 ay aldımda
canım 3-6 annem hep almış diye ben de bir kaç 6-9 alaym dedim işte, alışveriş topiğine yazdıklarımı almıştım. mesela 6-9 tişört ve kot normal geldi gözüme. minik. ama 6-9 tukum baya uzun gibi boydan. 3-6 sadece 2li body aldım. normal yani. olması gerektiği gibi. için rahat olsun, küçük değil.
canım ben bulamadım nerede link verirmisin...
http://www.lcwaikiki.com/
outlet de çok uygun şeyler var. tabi bir ay önce alabilsem daha çok şey alırdım ama ancak uygun oldum durum. bir de ilk alışverişe %10 indirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…