Ya nerdesinnnn
hg cnmmGunaydin kizlar dun giremedim ozledim sizi yahuu:)))
İltihap antibiyotiksiz geçmiyo yaaa
İlaçtan nefret ediyorum ama şuan 5 çeşit ilaç bide iğne kullanıyorumherşey bebiş içinnn
Sağol hep barabar bacı kardaş
hg cnmm
Hb canimm
orası oyle ben allaha dua edıyorum bademcıklerım ıltıhaplanmaz 1000mg ıesporla damardan anca gecıyor,
benımde tek sureklı ıctıgım ılac progestan
Hastami olcan sende aman dikkat et Allah korusun yaa sicak seler ic c vitamini yukle kendine
Yoo görmedim :44:merak ettim bende,,Yaa dun misafirlige gittik bnm susam tanesiyle girenedim evede gec donduk ama sana ozel msja cvp yazdim 2 kere gelmedimi
dun bı meyve aserdım esım almış ama cesaret edıp alamadım hala agzıma hormonlu dıye :/
hg cnmm
orası oyle ben allaha dua edıyorum bademcıklerım ıltıhaplanmaz 1000mg ıesporla damardan anca gecıyor,
benımde tek sureklı ıctıgım ılac progestan
Yoo görmedim :44:merak ettim bende,,
Tatlım bitaneden bişey olur mu kii, baksaydın tadına :44:dun bı meyve aserdım esım almış ama cesaret edıp alamadım hala agzıma hormonlu dıye :/
Dun kardesimleydim gunduz aksamda kocisle yemek yefik disarda sonra gec oldu ..dun ben bisi yaptim kan testi istemisti dr hazir gitmisken hcg de yaptirdim kizma ama 1700 cikti simdi ben yarin keseyi gorurum dimi
allah korusunAman iyu masallah Allah kotudun zaten bak gborg hala ayaga kalkamadi cok uzuluyorum boyle olunca(
Yukardakinin cvbi bu
Cok canin cektiyse ye oyle dusunme abartma yeter bisey olmaz bende gecen gun kirmizi bi meyve istedim yedim azicik sakinan goze cop batarmis ye gitsinn cani istemis mercimegin:))
progestan sabah aksam folbıol aksam olmak uzere uc adet ıcıyorum gyno ferro kan ıcınmıydıBen pro.,coraspin,folic,antibiyotik ve gyno ferro içiyorum şuan
Tatlım bitaneden bişey olur mu kii, baksaydın tadına :44:
allah korusun
evet bende o kırmızıdan ıstıyorum
progestan sabah aksam folbıol aksam olmak uzere uc adet ıcıyorum gyno ferro kan ıcınmıydı
olmazda uyumusum ısın komık kısmı
kıyafet falan alma ama dayanamayıpKızlar nihayet bugün dışarı çıkıcam ama, bebişe albüm alıcam günlük tutucam :))
Çay tutkumdan olsa gerek demir düşük çıktı,, gyno onun için :26:
Ben toplamda 8 adet hap alıyorum günlük19:neyden nefret edersem başıma gelir, iğne de cabası, hergün yakıyo beni ben yemeden gözüme uyku girmezdi haa
Cok saol canim saolinsallah bidaha nasip olur annelik allah seninde yavruna uzun omur versin.saskinim ve mutsuz daha kotuleri var diyorum takmiorum.tedavi gerektirmeyen biseyse hic takmam zaten.insallah araniza katilirim bigun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kıyafet falan alma ama dayanamayıp
ıyy kabuss
ıgne neden?
Hahaaa okadar da diil canımalbüm kâfi şimdilik,, iğnede pıhtılaşma için tatlım
Kizlar merabalar yazarim bugun dr dan sonra demistim .kimyasal gebelik gecirdim( kasim annesi olamicam.gecen yazmistim kimyasal gebelik ne diye sordum forumda cevap vermediler ins yasayarak ogrenmem demistim ama malesef yasarak ogrendim (( neden olur ? Tedavilik biseymi soramadim dr a saskinlikdan.insallah anne olabilirim bigun hepinizin bebeklerine allah omur versin ve kasimda anne olun ins.smdi acili regly oluorum (
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah razı olsun canım bnm duanin gücüne inanırım.hamis annelerin dualarını bekliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın arkadaşlar dün lekelenmem devam etti az biraz ve evde hafif bir baygınlık geçirdim dr a gittik kese karından göründü iyiydi bozulmamış ama dr beni müsaade altına alıp serum ve iğne verdi istirahat etmem gerekli sabah kalktığımda az biraz daha leke gelmişti progestanı sabah akşam vajinal olarak almamı söyledi bu lekelenme kan seklinde ve yoğun değil çok az ilk lekelenme 1 lira kadardı kuru şekilde şimdikide 10 krs kadar falan kan yok arkadaşlarım korkma diyor ama işte elde değil :18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?