2014 Kasım Anneleri

Gunaydin kizlar dun giremedim ozledim sizi yahuu:)))
hg cnmm
İltihap antibiyotiksiz geçmiyo yaaa
İlaçtan nefret ediyorum ama şuan 5 çeşit ilaç bide iğne kullanıyorum herşey bebiş içinnn
Sağol hep barabar bacı kardaş

orası oyle ben allaha dua edıyorum bademcıklerım ıltıhaplanmaz 1000mg ıesporla damardan anca gecıyor ,
benımde tek sureklı ıctıgım ılac progestan

dun bı meyve aserdım esım almış ama cesaret edıp alamadım hala agzıma hormonlu dıye :/

dun bı meyve aserdım esım almış ama cesaret edıp alamadım hala agzıma hormonlu dıye :/

Aman iyu masallah Allah kotudun zaten bak gborg hala ayaga kalkamadi cok uzuluyorum boyle olunca (
Yukardakinin cvbi bu
Cok canin cektiyse ye oyle dusunme abartma yeter bisey olmaz bende gecen gun kirmizi bi meyve istedim yedim azicik sakinan goze cop batarmis ye gitsinn cani istemis mercimegin:))

Dun kardesimleydim gunduz aksamda kocisle yemek yefik disarda sonra gec oldu ..dun ben bisi yaptim kan testi istemisti dr hazir gitmisken hcg de yaptirdim kizma ama 1700 cikti simdi ben yarin keseyi gorurum dimi

Görürsün muhtemelen,, ben 820de gördüm

allah korusun
evet bende o kırmızıdan ıstıyorum
Ben pro.,coraspin,folic,antibiyotik ve gyno ferro içiyorum şuan
progestan sabah aksam folbıol aksam olmak uzere uc adet ıcıyorum gyno ferro kan ıcınmıydı
Tatlım bitaneden bişey olur mu kii, baksaydın tadına :44:

olmazda uyumusum ısın komık kısmı

Kızlar nihayet bugün dışarı çıkıcam ama, bebişe albüm alıcam günlük tutucam :))

Cok saol canim saol insallah bidaha nasip olur annelik allah seninde yavruna uzun omur versin.saskinim ve mutsuz daha kotuleri var diyorum takmiorum.tedavi gerektirmeyen biseyse hic takmam zaten.insallah araniza katilirim bigun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah korusun
evet bende o kırmızıdan ıstıyorum

progestan sabah aksam folbıol aksam olmak uzere uc adet ıcıyorum gyno ferro kan ıcınmıydı

olmazda uyumusum ısın komık kısmı

Çay tutkumdan olsa gerek demir düşük çıktı,, gyno onun için :26:
Ben toplamda 8 adet hap alıyorum günlük 19:neyden nefret edersem başıma gelir, iğne de cabası, hergün yakıyo beniben yemeden gözüme uyku girmezdi haa

Kızlar nihayet bugün dışarı çıkıcam ama, bebişe albüm alıcam günlük tutucam :))
kıyafet falan alma ama dayanamayıp

ıyy kabuss
ıgne neden?

Canım hiç üzme kendini hazırlığnı yap, bebiş olabilir bi sonraki ayda,, çok var hemen ertesinde hamile kalan

Canım çok geçmiş olsun, sağlıksızsa sanırım kimyasal olması diğer olumsuzluklardan daha iyi.. En kısa zamanda toplanarak tekrar anne olabilirsin, bildiğim kadarıyla ara vermene gerek olmuyor bu durumda.. Hem Aralık annesi olmak da iyidir, bebeğin Yay burcu olur.. Dualarım seninle arkadaşım..

Allah razı olsun canım bnm duanin gücüne inanırım.hamis annelerin dualarını bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de duaya çok inanıyorum, senin için dua ediyorum ama lütfen gönlünü karartma, iyimser düşün..

Çok geçmiş olsun, şükür ki atlatılmış, stresin ve olumsuzluğun yansıdığını düşünüyorum.. Ben de heyecandan korkudan ölüyorum ama içimizi ferah tutmamız gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…