2014 Kasım Anneleri

Pazar günü kahvaltı bi başka benim için
Çok rahat oluyorum niyeyse,,ağır ağır yiyorum 2 saat sürüyo hazırladık yedik vs. Gerçi eşim hazırlıyo ama olsun

bnde patates kızartması yapacaktım usendım yapmaya
kocam da yok pof

arkadaşım inan çok üzüldüm bozma morelini dicem ama boş bi teselli olcak dua edicem sana rabbim en yakun bir zamanda hayırlı evlat nasip etsin diye nolur morelini yüksek tut rabbim büyük....

canım benim aklına kötü şeyler getirme bak ne güzel Drğerin doktorunda olumduz konuşmamış mercimeğini sıkıntıta sokma

çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat kendine yorma oğluşuna bakcak biri var mı yanında

dun bı meyve aserdım esım almış ama cesaret edıp alamadım hala agzıma hormonlu dıye :/
tatlım o kadar kasma kendini Ahhh bi bilsen yediğin ummadığın o kadar çok şeyde hormon ilaç varki canının çektiğini aşıtıya kaçmadan ye

nam nam nammmmm..

Merhaba hanimlar ben de ilk mesajima "uzun zamandir siteyi takip ediyorum" diye başlayacağım evlendigimden beri her ay adet donemime yakin gebelik belirtiletini okuyordum.simdi 6aylik evliyim ve gebelik mujdesini aldim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.muhtemel dogum tarihi 15 Kasım. O güne kadar sizlerin de tecrubelerinizden faydalanmak isterim.paylasimlariniz icin simdiden tesekkurler

Kahve akıntılarım gene başladı kızlar çpk korkuyorum

Kızlar bana şu ilacın adını tam doğru olarak yazabilirmisiniz

Koca olmayınca sıkılıyo insan, hele pazarsa :)
Kızın var yapsaydın keşke
Beni antibiyotik ishal etti sonunda ya
hıc cekılmıyor gercekten.
kızım 10 da kalktı gec oldu
isalmısın gozun aydın kabızlıktn ıyıdır

aramıza hosgeldın..

Ben sutu ciflikten alip kaynatiorum belki ilk zananlr oldugu icin bnmkide alisir bunye heralde.. bide hic bu kadar saglikli beslenmiodum sanirim bunye sasirmis durumda ne yapmaliyiz acaba diye karar veremio

Hosgeldin seninle aramizda 1 gun var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…