Bol bol yağ olcak vallaAFıyet olsun pıs bogaz bacı kardaaaasss
hahhahahaahahah demııı
Bol bol yağ olcak vallayaaa çok iyi pişirdim bikerem tokso. falan yapmax
gonul rahatlıgı ıle ye
Pazar günü kahvaltı bi başka benim için
Çok rahat oluyorum niyeyse,,ağır ağır yiyorum 2 saat sürüyo hazırladık yedik vs. Gerçi eşim hazırlıyo ama olsun
arkadaşım inan çok üzüldüm bozma morelini dicem ama boş bi teselli olcak dua edicem sana rabbim en yakun bir zamanda hayırlı evlat nasip etsin diye nolur morelini yüksek tut rabbim büyük....Kizlar merabalar yazarim bugun dr dan sonra demistim .kimyasal gebelik gecirdim( kasim annesi olamicam.gecen yazmistim kimyasal gebelik ne diye sordum forumda cevap vermediler ins yasayarak ogrenmem demistim ama malesef yasarak ogrendim (( neden olur ? Tedavilik biseymi soramadim dr a saskinlikdan.insallah anne olabilirim bigun hepinizin bebeklerine allah omur versin ve kasimda anne olun ins.smdi acili regly oluorum (
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim aklına kötü şeyler getirme bak ne güzel Drğerin doktorunda olumduz konuşmamış mercimeğini sıkıntıta sokmaKızlar bende moralmen göçük altındayım resmen herşeye hazirladim kendimi.
Bugün dr a gittik.bebek var ama kalp atisi yok.dr hcg baktı 45 000 çıktı.harika değer.geç döllenme olabilir dedi. Bende öyle inanmak istiyorum ama.bebegimi kaybetme ihtimalini de dusunmeden edemiyorum. Dualarinizi bekliyorum.okuyorum yazdiklarinizi seviniyorum.inşallah en kısa zamanda bende duyarım pit pitlari.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat kendine yorma oğluşuna bakcak biri var mı yanındagünaydın arkadaşlar dün lekelenmem devam etti az biraz ve evde hafif bir baygınlık geçirdim dr a gittik kese karından göründü iyiydi bozulmamış ama dr beni müsaade altına alıp serum ve iğne verdi istirahat etmem gerekli sabah kalktığımda az biraz daha leke gelmişti progestanı sabah akşam vajinal olarak almamı söyledi bu lekelenme kan seklinde ve yoğun değil çok az ilk lekelenme 1 lira kadardı kuru şekilde şimdikide 10 krs kadar falan kan yok arkadaşlarım korkma diyor ama işte elde değil :18::18::18::18::18:
tatlım o kadar kasma kendini Ahhh bi bilsen yediğin ummadığın o kadar çok şeyde hormon ilaç varki canının çektiğini aşıtıya kaçmadan yedun bı meyve aserdım esım almış ama cesaret edıp alamadım hala agzıma hormonlu dıye :/
arkadaşım inan çok üzüldüm bozma morelini dicem ama boş bi teselli olcak dua edicem sana rabbim en yakun bir zamanda hayırlı evlat nasip etsin diye nolur morelini yüksek tut rabbim büyük....
canım benim aklına kötü şeyler getirme bak ne güzel Drğerin doktorunda olumduz konuşmamış mercimeğini sıkıntıta sokma
çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat kendine yorma oğluşuna bakcak biri var mı yanında
tatlım o kadar kasma kendini Ahhh bi bilsen yediğin ummadığın o kadar çok şeyde hormon ilaç varki canının çektiğini aşıtıya kaçmadan ye
Koca olmayınca sıkılıyo insan, hele pazarsa :)bnde patates kızartması yapacaktım usendım yapmaya
kocam da yok pof
Bol bol yağ olcak vallayaaa çok iyi pişirdim bikerem tokso. falan yapmax
hıc cekılmıyor gercekten.Koca olmayınca sıkılıyo insan, hele pazarsa :)
Kızın var yapsaydın keşke
Beni antibiyotik ishal etti sonunda ya
Merhaba hanimlar ben de ilk mesajima "uzun zamandir siteyi takip ediyorum" diye başlayacağımevlendigimden beri her ay adet donemime yakin gebelik belirtiletini okuyordum.simdi 6aylik evliyim ve gebelik mujdesini aldim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.muhtemel dogum tarihi 15 Kasım. O güne kadar sizlerin de tecrubelerinizden faydalanmak isterim.paylasimlariniz icin simdiden tesekkurler
Oyyy cocaman olmuş kuzucuğun
Beraber büyütücez artık
Şu süt olayınada el atcam, laktozsuz alıcam artık napayım gazwoman olmak istemiyorum
Şişkinlik tamamda önceden krampta yapıyodu, şimdi yok neyseki
Kahve akıntılarım gene başladı kızlar çpk korkuyorum
Kızlar bana şu ilacın adını tam doğru olarak yazabilirmisiniz
Merhaba hanimlar ben de ilk mesajima "uzun zamandir siteyi takip ediyorum" diye başlayacağımevlendigimden beri her ay adet donemime yakin gebelik belirtiletini okuyordum.simdi 6aylik evliyim ve gebelik mujdesini aldim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.muhtemel dogum tarihi 15 Kasım. O güne kadar sizlerin de tecrubelerinizden faydalanmak isterim.paylasimlariniz icin simdiden tesekkurler
Kızlar bana şu ilacın adını tam doğru olarak yazabilirmisiniz
Afiyet olsunn sifa olsun yarasin mercimege kuzummm:)))
canım progestana başladın mı?? Dr.a sorun bi belki iğnesini yapın derKahve akıntılarım gene başladı kızlar çpk korkuyorum
progestanmıy dı neydi onu soruyorum belimde ağrıyo ya biraz daha gelir ve ağrırsa acile gitcemdruna haber ver hemen.
cok uzucu bıse olmaz ınş.
hangı ılacı soruyorsun
Tatlım benim mercimek nohut olmuştur şimdi, sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?