2014 Kasım Anneleri

Nasi oldun peki iyimisin bugun biraz daha ??
Ayy ne guzel cok guzel bi fikirr cok guzel bo ani olur:)))
Ist hava yagmurlu bugun orda hava nasi kuzu
Eh işte iç güveysinden halliceyim
Evet,ultrason fotolarımuz birikti çünkü, artık başlayayım
Burası kapalı yağacak gibi valla offf
Sen napıyosunnn

Eh işte iç güveysinden halliceyim
Evet,ultrason fotolarımuz birikti çünkü, artık başlayayım
Burası kapalı yağacak gibi valla offf
Sen napıyosunnn
Aman bu bile gelisme cok sukur daha iyi olcan insallah..
basla basla bnm daha hic fotom yok yarin olcak insallah:))
Napim dun karnim cok gerildi inanilmaz kotu hissettirdi sabah gecmisti uyandigimda cok sukur sanirim cok gaz topluyorum dikkat etmeme ragmen ve cok siscem( aksam cok korktum ama bugun gecti sukur

merhaba kızlar gecmişi oku oku ancak yazabildim...
Lekelenmesi olan arkadaslara gecmıs olsun bol bol dınlensınler.
Benimde yakın arkadasım var aynı ay hamıle kaldık haftalarımız bile aynı doktorumuzda,dün onunda kahverengi lekesi gelmiş
evde suanda serumlarla yatıyor morelim ona cok bozuk üzülüyorum korkuyorum ister istemez.
Mesela bugün dışarı çıkmak istiyorum ama korkumdan cıkamıyorum hep yatıp dinlenmek mi gerekıyor bilemedim.

Merhaba canim arkadasina cok gecmis olsun ama kanama kirmiziya donmedikce ve artmadikca cok korkulacak bi durum degil diye biliyorum ama insan yinede en ufak seye aklini takiyo endiseleniyo seni cok iyi anlaiyorum..
Ama sen bu durumu kendine yorup bence kendini strese sokma biraz rahat olmaya calis bak bnm kardesimin gorumcesi 7 haftalikken hamama gidip kendine kese attirdi:))) ben sasirip kalmistim ama zateen duscekse dussek dusecegi varsa tutamamki dedi rahat olunca inan hic bi sey olmuyo ama surekli dusunup ustune dusunce mutlaka bi aksilik yada sana oyle gelen tuhaf bi durum gorebiliosun
Nerde yasiyosun bilmiorum ama hava guzelse kocanla gevirecegin guzel bi pazarin keyfini cikar agirlasinca helede dogurunca bu pazarlari cok aricaz
Opuyorum seniii:)))

cok guzel ozwtledın cnm..

Yarın burdanda paylaş fotonu :)
Benim ilk haftalarda daha çok gaz sancım oluyodu çok fazlaydı,, hâlâ var ama alıştım artık hep süt yapıyo beni böyle,,ılık içmeye başlayınca biraz rahatlama oldu açıkçası hep soğuk içiyodum şişiyodum iyicene canını sıkma başka şeylere yorup bu gaz şeysini

Tamam tamam Allahin izniyle paylasacammm:)))
Ya ben ne yesem yapio:) yok cok takikmiyorum zaten yatip uyudum kalkinca karnim dumduz yatarkeen 5 aylik kalkinca 5 haftalik oluyorum ben alistim bu duruma ama ilk defa gerginlik hissedince dedim noluyo insan kendini dinleeyince buluyo canim bisiler ama ben rahatim cok sukur bu arada bnmki susam olmus teyzesi bugunnn

çok sağol canım ya bu yazını okumak iyi geldi dünden beri ruhen kötüydüm çünkü..
Doğru diyorsun saglıklıysa saglıklı ama ki düsecekse zaten düşecek..
Mersinde yasıyorum ben hava güzel sayılır,normalde de hiç bir pazar evde durmayız gezmeyı cok sevıyorum.
Şimdide içime su serptin ve mutlu oldum cok tesekkür ederim çok.

Bende öpüyorum

Ben icimden gelenleri soyledim ama iyi geldiyse ne mutlu paylasmak anlatmak dertlesmek iyi gelmek icin burda deilmiyiz zaten:))
O zmn havada fena deilse iyi gezmeler iyi pazarlarrrr

Ben dayanamadım sucuklu yumurta yiyorum, iyice pişirdik ama, beti benzi attı sucuğun pisboğaz oldum iyice

Ahahahahah kiz boyke paylasmasana deli burasi hamileler topigi aahahahahahah afiyet olsun kuzum bak senin yuzunden hepimiz risk altindayiz simdi cig ette ne vardi tokoplazmami ondan olcaz gordunmu

Ben dayanamadım sucuklu yumurta yiyorum, iyice pişirdik ama, beti benzi attı sucuğun pisboğaz oldum iyice
AFıyet olsun pıs bogaz bacı kardaaaasss
Ahahahahah kiz boyke paylasmasana deli burasi hamileler topigi aahahahahahah afiyet olsun kuzum bak senin yuzunden hepimiz risk altindayiz simdi cig ette ne vardi tokoplazmami ondan olcaz gordunmu

hahhahahaahahah demııı

Oyyy cocaman olmuş kuzucuğun
Beraber büyütücez artık
Şu süt olayınada el atcam, laktozsuz alıcam artık napayım gazwoman olmak istemiyorum
Şişkinlik tamamda önceden krampta yapıyodu, şimdi yok neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…