• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlarr bir sabah namazının ardından yine birlikteyizzz..
Gözlerim faltaşı gibi uyumaya niyetim yok sanırım artık 3-4 saat uyku bünyeye yetiyor

iyi geceler canım:KK68:

ayyy o zaman sanada iyi.geceler tatlı rüyalar canım rüyanda melek oğlunu gör:):KK68:

hmmm ikiz olunca erken girmişsin peki ikizlerdesancının kaç çıkması gerekiyo canım doğum içino_O

ayyy çok saol kuzucummm:KK60:

Bilmiyorum canım ama doktor 70 civarı sıkıntı dedi..

canım nbb nin 3050 emzirme atleti sütyenden bile güzel ben iki tane aldım sütyen almayacağım .göğüs altı lastikli ben denedim ,sütyende denedim aynı anda.atlet daha güzel tuttu.sütyen almadım o yuzden

Bende aldım aynından hem karnımı da derli toplu tutar..

ya b,şey sorucam sizlere
şimdi bu uykuya gidenler gerçekten uyumak için mi gidiyorlar
ya da şöyle sormak lazım
gidip gerçekten uyuyorlar mı valla çok merak ettim uykusuz gecelerin cefakar vefakar nöbetçisi olarak ne güzel gittiler valla :eek:

Dimi ama gidip popolarını serip rahat rahat uyurken içleri nasıl rahat ediyo hahhahaha
ya bide yaptığım smiley lar görüneydi iyiydi :(

Günaydınlar Herkese,
fiyatlar uygun yaa ben 150-200 tl civarında diye duydum
ama tabi net bi bilgim yok o yüzden tarihe karar verip gidip konuşup rezervasyon yaptırmak en iyisi
Bende o civarlarda duymuştum. İnş Allah değişmemiştir. Evet tarih belirleyip ayarlatmak gerekli şimdiden. Yoksa açıkta kalırız Allah korusun.
öredkli kültür merkezini ben de duydum zaman olarak bilemem ama
bir de merinos kültür merkezinde yine belediyenin yerleri de o şekilde kiraya veriliyormuş mevlüt yapıldı geçende arkadaşın kardeşinin bilg,niz olsun
Orada da yapıldığını bilmiyordum. Oraya da bir bakarım hangisi hoşumuza giderse artık. Çok sağol canım.

öredkli kültür merkezini ben de duydum zaman olarak bilemem ama
bir de merinos kültür merkezinde yine belediyenin yerleri de o şekilde kiraya veriliyormuş mevlüt yapıldı geçende arkadaşın kardeşinin bilg,niz olsun

Merinosu hiç duymamıştım canım ben yaaa alternatif olarak bakmak lazım
Hem benim evime daha yakın

Günaydın kızlar herkese:KK15:
Bugün tatil ama biz uyandık kahvaltımızı bile yaptık erkenden:KK48:
Ayrıca bugün saat 13'de oğlumla randevum var :KK73:
Günaydın,
Afiyet olsun yarasın bebişine :)
Hayırlı haberler alırsın inş Allah.

Gunaydin hayirli haberlerle gel

Amin canım inş
Dün akşam yazmışsın beni oğlanda tekme olayını abartanlardan:KK48:
Bazen alttan çıkacakmış gibi bazen göğsümün altından fırlayacakmış gibi tepikliyor kereta tabi canımıda acıtıyor ama yinede gülümsetiyor

Amin canım inş:KK36: Heyecanla bekliyorum randevu saatimizi:KK48:
Dünde ben öyleydim. :KK48: En büyük aşkımız ile buluşmak için heycan hat safha da oluyor resmen. :KK48: Şimdiden yine özledim oğluşumu. Allah'tan 2 hafta sonra gel dedi de arayı fazla uzatmayacağız :KK48:

canım nbb nin 3050 emzirme atleti sütyenden bile güzel ben iki tane aldım sütyen almayacağım .göğüs altı lastikli ben denedim ,sütyende denedim aynı anda.atlet daha güzel tuttu.sütyen almadım o yuzden

teşekkürler canım bende bakıcam en kısa zamanda .güzel duruyor

Dünde ben öyleydim. :KK48: En büyük aşkımız ile buluşmak için heycan hat safha da oluyor resmen. :KK48: Şimdiden yine özledim oğluşumu. Allah'tan 2 hafta sonra gel dedi de arayı fazla uzatmayacağız :KK48:

Ne güzel sende görmüşsün oğluşunu benim bir ay oldu görmeyeli çok özledim :KK6:
Bende bundan sonra iki haftada bir gidicem inş. :KK8:

günaydın arkadaşlar.normalde bu saatlerde kesinlikle uyanık olmam ama eve temizliğe gelen bayanın 2 gündür beni ekmesiyle sabah 7 de kalkar oldum.uyanınca da geri uyuyamayanlardanım.
sabaha kadar tuvalet nöbeti tuttuktan sonra sabah karşı bir uyuyorum 10:30 -11:00 arası uyanıyorum hergün.
bugün buralar sessiz olur malum cumartesi

Back
X