• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Aşkım aylardır bugünün hayaliyle yaşadık biliyorsun bir gün bile doğumla alakalı bi endişe yaşamadım. Hep hayalini kurdum ve rabbim de biraz bu enerjinin biraz da onlarca duacımız sayesinde bu mutluluğu nasip etti. Lütfen korkmayın tadını cıkarın ♥️
Çok şükür canım benim, güzel enerjinle biz de motive olduk hemen hayal kuruyor insan kendisini 😍💖 Alya kuş uyuyor mu şimdi 🥺

Yarın hadi doğuma dese ben okeyim artık 😂 hele bugün çilek öyle güzel anlattı ki sabırsızlanmaya da başladım 😂😂
Evet evet canım çekti benim de 😁 güzel hikayeler dinlemek anlatmak nasip olsun bize de 💖🙏🏻 senin doğum 3ü görünüyor benimki de 7si bakalım önce hangimiz eleniyoruz djdjd

Canlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Hepinizden allah razı olsun okuycam tek tek tüm mesajlarınızı😍
gozun aydin canim kavustun sende bebisine 🥰 darisi bizlere insallah Allah anneli babali saglikli mutlu buyumeyi nasip etsin. sen nasilsin iyisindir insallah. ne zaman 2 gun bakmazsam grupa birileri dogurmus oluyor 😄 saglikla zamaninda gelsin hepsi

Kilosu daha düşük, boyu daha büyük doğdu. Boyu 50 cm kilosu 2400 35+4 canım
Canım neden erken doğum oldu yani çok şükür sıkıntılı bir hafta değil her şey de yolundaymış ama genelde 40a doğru oluyor ya bi sebebi var mıydı sancın falan mı geldi ben de kendimi doğuracak gibi hissediyorum da ondan soruyorum 😂😂

Canım neden erken doğum oldu yani çok şükür sıkıntılı bir hafta değil her şey de yolundaymış ama genelde 40a doğru oluyor ya bi sebebi var mıydı sancın falan mı geldi ben de kendimi doğuracak gibi hissediyorum da ondan soruyorum 😂😂
Sancılarım başladı bebek doğum kanalına girdi canım o yüzden

Sancılarım başladı bebek doğum kanalına girdi canım o yüzden
Ben de bir süredir bel ağrısı ve karnımda gelip geçen ağrılar yaşıyorum nstde sancım çıkmıyor ama farklılığı hissetmemek mümkün değil. Açıkcası biraz korkuyordum ama senin bugün yazdığın şeyler cidden beni umutlandırdı ve sakinleştirdi. Doğumun güzel yanını hatırlattın. Umarım bebeğin ile beraber güzel uzun bir hayatınız olur🩷

Ben de bir süredir bel ağrısı ve karnımda gelip geçen ağrılar yaşıyorum nstde sancım çıkmıyor ama farklılığı hissetmemek mümkün değil. Açıkcası biraz korkuyordum ama senin bugün yazdığın şeyler cidden beni umutlandırdı ve sakinleştirdi. Doğumun güzel yanını hatırlattın. Umarım bebeğin ile beraber güzel uzun bir hayatınız olur🩷
Korkma rabbim onlara öyle bi güç veriyor ki aklının ötesinde ♥️ haftalarınız ilerledi artık bişeycik olmaz allahın izniyle. Bende hamileliğimi hep korkuyla geçirdim ama bebeğim şimdi kanadımın altında uyuyor çok şükür

Bu testi sabah yapmıstım sizce hamilemiyim adetime 1 gün var

Eklentiler

• 1000002489.webp
    1000002489.webp
    34 KB · Görüntüleme: 64
Back
X