- 10 Eylül 2025
- 40
- 7
- 1
- 23
Markası nimoBir test daha yapın adetten en az bir gün sonra. Markası ne bazı kitler yanlış sonuç veriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası nimoBir test daha yapın adetten en az bir gün sonra. Markası ne bazı kitler yanlış sonuç veriyor
O markayı bilmiyorum başka belirtiniz var mıMarkası nimo
Adet olacakmışım gibi ağrım var ama şiddetli değil miyide yanmam oluyo hep halsizimO markayı bilmiyorum başka belirtiniz var mı
Kan uyuşmazlıgı var bizde ondan çok korkuyorum birinci gebeligimde sorun olmadi ama ikinci riskli diyo herkesO markayı bilmiyorum başka belirtiniz var mı
Daha dün sordum doktora çok hareket güzel dediBu bebek içerde ne yapıyor anlamıyorum devamlı sert tekme yiyorum,bir de sürekli kayıyor sanki kızlar bu bebik niye bu kadar hareketli sizinkiler de böyle mi ya hareketlere uyanır oldum.Bir ara deprem oluyor sandım uykumda![]()
Aşırı tekme yiyorum sert sert ya,devamlı karnımda şiddetli hareketler var.Huzursuz bir şeyler mi var diye düşünmeden edemedim,çoşuyor resmenDaha dün sordum doktora çok hareket güzel dediben de dördüncü kez tuvalete kalktım baktım saat yakın namazı bekleyeyim bari dedim doğmuş olsa iki üç saatte bir kalkacaktık diye düşündüm içim heyecanla doldu hamilelik alıştırıyor gece kalkmalarına bizi
![]()
İlkinde iğne vuruluyorsun. Hem 28. haftada hem doğumda. İğneleri vurulduysanız niye korkuyorsunuz kiKan uyuşmazlıgı var bizde ondan çok korkuyorum birinci gebeligimde sorun olmadi ama ikinci riskli diyo herkes
Silik bir çizgi görünüyor bence. Ama zaten birkaç güne regli olmazsanız kan verip netleştirirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsunBu testi sabah yapmıstım sizce hamilemiyim adetime 1 gün var
Ben de bazen eşime diyorum. Bu kadar küçük bir alanda bu kadar büyük hareketlerle kime neyin şovunu yapıyor senin bu kızın diyeBu bebek içerde ne yapıyor anlamıyorum devamlı sert tekme yiyorum,bir de sürekli kayıyor sanki kızlar bu bebik niye bu kadar hareketli sizinkiler de böyle mi ya hareketlere uyanır oldum.Bir ara deprem oluyor sandım uykumda![]()
Sadece kapı süsü şeklinde trendyolda satılıyor. Biz oradan alıp kendimiz süsleyeceğizKızlar şöyle kapı süsüden yaptırmak istiyorum. Komple süsleme yaptırmayacağım, bir kapı süslenecek sadece ama küçücük şeye bir sürü para söylüyorlar. (7k falan) Bunları uygun fiyatlı yapan bir yer var mı ?
ABO uyuşmazlığı diye aratınca çıkıyor. Kendim için araştırdım biraz şöyle bir özeti eşime göndermiştim:kızlar burda anne 0+ kan grubu ise bebek sarılık oluyomuş gibi bi şeyler yazılmıştı ben bununla ilgili bilgi bulamadım bunu yazan nerden duymuş bunu merak ettim
Genel bir hassaslaşma değil de dün meme ucuma bir sızı girdi uuf dedirtti bana geçti sonra. Ne olduğu hakkında en ufak fikrim yokKızlar meme ucu hasasslaşan ve acıyan var mı? Benimki şimdiden acıyorsa emzirirken ne yapacam diye düşünmeden edemiyorum. Lansinohu her banyo sonrası sürmeye başladım ona rağmen acıyor![]()
Canım namazı normal kılabiliyor musun yoksa sandalyede falan mı? Ben namaza başlamak istiyorum da hamileliğin başından beri olmuyor. Bana dua eder misinDaha dün sordum doktora çok hareket güzel dediben de dördüncü kez tuvalete kalktım baktım saat yakın namazı bekleyeyim bari dedim doğmuş olsa iki üç saatte bir kalkacaktık diye düşündüm içim heyecanla doldu hamilelik alıştırıyor gece kalkmalarına bizi
![]()
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünCanım amin çok teşekkür ederimRabbim hepinize ferah doğumlar nasip etsin
nasıl bir acıma bende de sızlama oluyor süt kaynıyor gibi zaten sıkınca da süt geliyor belki öyle bi şey olabilir mi sizindeKızlar meme ucu hasasslaşan ve acıyan var mı? Benimki şimdiden acıyorsa emzirirken ne yapacam diye düşünmeden edemiyorum. Lansinohu her banyo sonrası sürmeye başladım ona rağmen acıyor![]()
Canım ABO uyuşmalığı olarak geçiyor araştırabilirsin bana sağlık ocağındaki ebe söylemişti ilk olarakkızlar burda anne 0+ kan grubu ise bebek sarılık oluyomuş gibi bi şeyler yazılmıştı ben bununla ilgili bilgi bulamadım bunu yazan nerden duymuş bunu merak ettim
Sizinki süt kanallarının oluşmasıyla alakalı bir durum sanırım. Hazırlık yapıyormuşGenel bir hassaslaşma değil de dün meme ucuma bir sızı girdi uuf dedirtti bana geçti sonra. Ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok