• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Bu bebek içerde ne yapıyor anlamıyorum devamlı sert tekme yiyorum,bir de sürekli kayıyor sanki kızlar bu bebik niye bu kadar hareketli sizinkiler de böyle mi ya hareketlere uyanır oldum.Bir ara deprem oluyor sandım uykumda 😅
Daha dün sordum doktora çok hareket güzel dedi🌸 ben de dördüncü kez tuvalete kalktım baktım saat yakın namazı bekleyeyim bari dedim doğmuş olsa iki üç saatte bir kalkacaktık diye düşündüm içim heyecanla doldu hamilelik alıştırıyor gece kalkmalarına bizi 🥲

Daha dün sordum doktora çok hareket güzel dedi🌸 ben de dördüncü kez tuvalete kalktım baktım saat yakın namazı bekleyeyim bari dedim doğmuş olsa iki üç saatte bir kalkacaktık diye düşündüm içim heyecanla doldu hamilelik alıştırıyor gece kalkmalarına bizi 🥲
Aşırı tekme yiyorum sert sert ya,devamlı karnımda şiddetli hareketler var.Huzursuz bir şeyler mi var diye düşünmeden edemedim,çoşuyor resmen

Kan uyuşmazlıgı var bizde ondan çok korkuyorum birinci gebeligimde sorun olmadi ama ikinci riskli diyo herkes
İlkinde iğne vuruluyorsun. Hem 28. haftada hem doğumda. İğneleri vurulduysanız niye korkuyorsunuz ki

Kızlar şöyle kapı süsüden yaptırmak istiyorum. Komple süsleme yaptırmayacağım, bir kapı süslenecek sadece ama küçücük şeye bir sürü para söylüyorlar. (7k falan) Bunları uygun fiyatlı yapan bir yer var mı ?

Eklentiler

• IMG_2647.webp
    IMG_2647.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_2648.webp
    IMG_2648.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 53
Bu bebek içerde ne yapıyor anlamıyorum devamlı sert tekme yiyorum,bir de sürekli kayıyor sanki kızlar bu bebik niye bu kadar hareketli sizinkiler de böyle mi ya hareketlere uyanır oldum.Bir ara deprem oluyor sandım uykumda 😅
Ben de bazen eşime diyorum. Bu kadar küçük bir alanda bu kadar büyük hareketlerle kime neyin şovunu yapıyor senin bu kızın diye 🤪

Kızlar şöyle kapı süsüden yaptırmak istiyorum. Komple süsleme yaptırmayacağım, bir kapı süslenecek sadece ama küçücük şeye bir sürü para söylüyorlar. (7k falan) Bunları uygun fiyatlı yapan bir yer var mı ?
Sadece kapı süsü şeklinde trendyolda satılıyor. Biz oradan alıp kendimiz süsleyeceğiz

Kızlar meme ucu hasasslaşan ve acıyan var mı? Benimki şimdiden acıyorsa emzirirken ne yapacam diye düşünmeden edemiyorum. Lansinohu her banyo sonrası sürmeye başladım ona rağmen acıyor😞

kızlar burda anne 0+ kan grubu ise bebek sarılık oluyomuş gibi bi şeyler yazılmıştı ben bununla ilgili bilgi bulamadım bunu yazan nerden duymuş bunu merak ettim
ABO uyuşmazlığı diye aratınca çıkıyor. Kendim için araştırdım biraz şöyle bir özeti eşime göndermiştim:

Eğer bir anne kan grubu O'ya sahipse ve bebeği A veya B kan grubuna sahipse, bebekte sarılık görülmesi durumunda AB0 uyumsuzluğu bulunabilir. Bu durumda anne bedeni, bebekteki kırmızı kan hücrelerinin parçalanmasına yol açan antikorlar üretir ve bu da bebeğin kanındaki bilirubin seviyesinin yükselmesine neden olur. Bu tip sarılıklar genellikle ilk gün ortaya çıkar ve Anti-D Gamma Globulin enjeksiyonları veya halk dilindeki adıyla kan uyuşmazlık iğneleriyle tedavi edilebilir. Belirli durumlarda fototerapi uygulanması gerekebilir.

Kızlar meme ucu hasasslaşan ve acıyan var mı? Benimki şimdiden acıyorsa emzirirken ne yapacam diye düşünmeden edemiyorum. Lansinohu her banyo sonrası sürmeye başladım ona rağmen acıyor😞
Genel bir hassaslaşma değil de dün meme ucuma bir sızı girdi uuf dedirtti bana geçti sonra. Ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok

Canım namazı normal kılabiliyor musun yoksa sandalyede falan mı? Ben namaza başlamak istiyorum da hamileliğin başından beri olmuyor. Bana dua eder misin

nasıl bir acıma bende de sızlama oluyor süt kaynıyor gibi zaten sıkınca da süt geliyor belki öyle bi şey olabilir mi sizinde

kızlar burda anne 0+ kan grubu ise bebek sarılık oluyomuş gibi bi şeyler yazılmıştı ben bununla ilgili bilgi bulamadım bunu yazan nerden duymuş bunu merak ettim
Canım ABO uyuşmalığı olarak geçiyor araştırabilirsin bana sağlık ocağındaki ebe söylemişti ilk olarak

Genel bir hassaslaşma değil de dün meme ucuma bir sızı girdi uuf dedirtti bana geçti sonra. Ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok
Sizinki süt kanallarının oluşmasıyla alakalı bir durum sanırım. Hazırlık yapıyormuş

Back
X