- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
Gunaydin canımtabisi ozledik
face de girmedin kayinvalidene gittin mi yada o geldimi sana
![]()
yok canım kv izmire gitti görümcesinin yanına 1 hafta orada kalacak..pazar döncekmiş sanırım..
sonra ne olur bilmiyorum küçük oğlanın gelmesine 15 gün falan kalıyor..
face e falan giremedim baya yoğun geçirdim 3 günü canım
arkadaşlar bu konuda ben de tedirginim işte bu yüzden biberon konusunda buraya bir şey yazmıştım. Sonrasında carputi de çok mantıklı şeyler söylediği için rafa kaldırdım bekleyeyim dedim ama şimdi bunu görünce tekrar gündeme getireyim dedim. Medela calma diye bir biberon var, 50-60 TL arası. özelliği anne memesini emmek gibi zor. hatta bazı anneler yorum olarak ben zor emiyorum bebek nasıl emecek gibisinden şeyler yazmış. en önemli etkisi diğer biberonlar gibi bebeği kolaya alıştırmadığı için (çünkü yine güç sarf etmek zorunda kalıyor bebek) anne memesinden uzaklaştırmamasıymış. Ben bir tane Dr Browns aldım, erkek bebek sonuçta gaz sıkıntısı muhtemelen olacak. sütün hemen gelmeme olayı da muhtemel. Acaba diyorum ki alsam mı? En azında hastaneye onu götürürüm ve ilk aylar onu kullanırım. Cidden kafam karışık![]()
tatlım o biberonu hiç duymadım ama ben kaşıkla vermekte kararlıyımm..
haa Allah korusun hiç sütüm inmez 4-5 günü bulursa o zaman mecburi biberona başvururum