• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Kızlar doğum sancısında bacak ağrısı da oluyor mu hani regl ağrısına benziyor dediniz ya bende regl ağrısında bacak da ağrırdı. Şimdi öyle bir ağrı başladı da bacaklarımda

Kızlar ben korkmaya başladım. Adet sancısı başladı bir saattir. 5-6 dakikada bir giriyor 2-3 dk sürüyor sonra azalıyor gibi sonra tekrar ağrıyor. Bu ikinci gebeliğim ancak ilkinde hiç sancı yaşamadığım için bilmiyorum. Var mı karnında sancısı olan inş normaldir. Yarın randevum var ancak bu saatte hastaneye gidemem evde de küçük çocuğumuz var bırakamam uyandıramam

Kızlar ben korkmaya başladım. Adet sancısı başladı bir saattir. 5-6 dakikada bir giriyor 2-3 dk sürüyor sonra azalıyor gibi sonra tekrar ağrıyor. Bu ikinci gebeliğim ancak ilkinde hiç sancı yaşamadığım için bilmiyorum. Var mı karnında sancısı olan inş normaldir. Yarın randevum var ancak bu saatte hastaneye gidemem evde de küçük çocuğumuz var bırakamam uyandıramam
Duşa gir sonra da soluna yatarak dinlen canım belki rahatlarsın, bunlara rağmen sıklığı azalmazsa mecbur gitmen gerekecek.

Kızlar doğum sancısında bacak ağrısı da oluyor mu hani regl ağrısına benziyor dediniz ya bende regl ağrısında bacak da ağrırdı. Şimdi öyle bir ağrı başladı da bacaklarımda
Kasıklarınızda da ağrı var mı? Benim sancım olduğunda öyle bir şey olmadı ama regl ağrımda da bacak ağrım olmazdı o nedenle bilemedim

Yarın randevunuz erken saatteyse bekleseniz bir şey olmaz bence ama hastaneye ne kadar erken gidebilirseniz o kadar iyi olur bence düzenli aralıklarla gelmiş ağrınız

Bende olmamıştı ama bacak ağrısını tetikleyen bel ağrısı ise olabilir doğumda bel de ağrıyor

Bence kayınvalideni çağır canım sonra da annene ufak bi gönderme yap, saolsun kayınvalidemde geldi yardıma, zor oluyor artk diye, bazı anneler bu gibi durumlarda yarışa giriyor bi, belki annen de gaza gelir..
Kayınvalidem kayinbabamin rahatsızlığı ve tedavisinden dolayı gelemiyor kayinbabam iyi olsaydı coktan ben söylemeden gelirdi sagolsun

Paylaş canım tabii ki. Burada bu konularda da destek olacağız birbirimize. Malesef uzakta olmak bazen insana böyle hissettiriyor. Sanırım sen de uzaktasın onlardan. Bende de benzer durum var. Kardeşlerin geleceğiz demişler ama belki senin şimdi ihtiyacın olduğunu idrak edememişlerdir. Onlara hissettir canım
Evet uzaktayım gurbet zor Allah zor anında yalnız kalmayi yaşatmasın hicbirimize

Kasıklarınızda da ağrı var mı? Benim sancım olduğunda öyle bir şey olmadı ama regl ağrımda da bacak ağrım olmazdı o nedenle bilemedim

Yarın randevunuz erken saatteyse bekleseniz bir şey olmaz bence ama hastaneye ne kadar erken gidebilirseniz o kadar iyi olur bence düzenli aralıklarla gelmiş ağrınız
Randevum öğleden sonra ama sabaha kadar kötü olursam erkenden giderim bakar doktorum. Ben hiç böyle adet sancısı yaşamamıştım çok korktum açıkçası allah korusun 32. hafta çok erken bir 34 ü görsek. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrumuzu

Kızlar bende de bugün akşama doğru bel ağrısı başladı. Ama karnımda doktorun dediği gibi bir sertleşme yok. Şort giymiştim bugün. Üşütmüş olabilirim diye düşünüyorum. Sadece bel ağrısı bir sorun yaratır mı? Pozisyonumu değiştirince ağrı geçiyor. İçim rahat ama yine de size sormak istedim emin olmak için.

Bende olmamıştı ama bacak ağrısını tetikleyen bel ağrısı ise olabilir doğumda bel de ağrıyor
Kasıklarımda ve belimde yok. Tuvalete gittim azaldı çok ilginç sıkışınca mı oldu yani. Biraz da masaj yapıp kan akışını hızlandırdım azaldı hala var ama. Üşüdüm belki de.

Aynı şeyleri yaşıyoruz hep sizinle, iki gündür bana da oluyor sol bacağım ağrıyor regl ağrısı girdiğinde ama kısa sürüyor 3-4 dk

Kızlar bende de bugün akşama doğru bel ağrısı başladı. Ama karnımda doktorun dediği gibi bir sertleşme yok. Şort giymiştim bugün. Üşütmüş olabilirim diye düşünüyorum. Sadece bel ağrısı bir sorun yaratır mı? Pozisyonumu değiştirince ağrı geçiyor. İçim rahat ama yine de size sormak istedim emin olmak için.
Dinlenince pozisyon değiştirince geçiyorsa falan normal benim de ağrıyor genelde

Kızlar çok değişik bir ağrı var sağ karnım orta taraf ani keskin ağrı giriyor saniyeler sürüyor sonra saniyeler içinde tekrar geri geliyor ne bu anlamadım ağrı diyorum ama nasıl tarifleyeceğimi bilemedim sadece gelince dayanılmaz bir şey

Kızlar çok değişik bir ağrı var sağ karnım orta taraf ani keskin ağrı giriyor saniyeler sürüyor sonra saniyeler içinde tekrar geri geliyor ne bu anlamadım ağrı diyorum ama nasıl tarifleyeceğimi bilemedim sadece gelince dayanılmaz bir şey
Ah keşke bilsem canım ama düzenli mi ağrılar kaç dakikada bir geliyor

Back
X