cnm bol limonlu ıhlamur iç ben oyle atlattım bi sakıncasını görmedimkızlar ben çok fena grip oldummıhlamur içilebiliyor muydu hamilelikte? ya da ne içebilirim hangi ilacı alabilirim acaba zaten halsizdim iyice halsiz düştüm.. temizlik yapanlara özeniyorum valla ben de hiç heves yok heves olsa takat yok...
kızlarrr..doktor amcamızdan geldik..bebeğim iyi çok şükür 1700 31 haftalık çıktı haftaya çalışabilir raporu alcamm..bizden bölee..
aaa ciddi misin canım sen hangi ildesin benim 10-da falan geliyor 4-5 gibi bitiriyor 100 tl alıyor birde jest yapıyor bana heryere 120 tl ye gidiyorum ama sana 100 tl diye 2+1 bide evkaçtan kaça bilmiyorum canım da 40 tl yarım gün
aaa ciddi misin canım sen hangi ildesin benim 10-da falan geliyor 4-5 gibi bitiriyor 100 tl alıyor birde jest yapıyor bana heryere 120 tl ye gidiyorum ama sana 100 tl diye 2+1 bide ev
Ben İstanbul dayım ondan mı böyle farklı eviminde öyle çok zor isi yok bi oturma grubu ve sandalyeleri sildiriyorum halıları yıkamaya verdiğim için sildirmem mutfağında duvarını cam ve kapısını siler tezgaha ocağa dolaplara dokundurmam diğer yerlerde malum cam kapı wc banyo yıkar yaptığı is bu kadar 100 tl.İstanbul da oturan arkadaslar yazsa keske ne kadara geldiklerini bilgim olsa.manisadayım canım ben burda tam gün 80 85 civarı.ben hiç kadın almadım daha,vaktim olmuyordu onu alacak birde eşimle yapıyorduk evim 3+1.. ama şimdi ben hiç yapamıyorum eşimindedelinden ne kadar gelecek
Canim iste onda gelip 4-5 gibi bitince tum gün oluyor bende 90 veriyorum oda sayisina baktigini sanmiyorum ama komple dimi camlar kapi pencere dahil benim söyledigim[/QUOTE]OTE="demekoyle_19, post: 36886884, member: 580112"]aaa ciddi misin canım sen hangi ildesin benim 10-da falan geliyor 4-5 gibi bitiriyor 100 tl alıyor birde jest yapıyor bana heryere 120 tl ye gidiyorum ama sana 100 tl diye 2+1 bide ev
125 tl ye geliyor banada tam gün ama canım sabahtan aksama kadar heryeride pırıl pırıl yapıyorBen İstanbul dayım ondan mı böyle farklı eviminde öyle çok zor isi yok bi oturma grubu ve sandalyeleri sildiriyorum halıları yıkamaya verdiğim için sildirmem mutfağında duvarını cam ve kapısını siler tezgaha ocağa dolaplara dokundurmam diğer yerlerde malum cam kapı wc banyo yıkar yaptığı is bu kadar 100 tl.İstanbul da oturan arkadaslar yazsa keske ne kadara geldiklerini bilgim olsa.
saol teyzesi hepimize maşallahmaşşallah maşşallahh
canım kasılma dediğin şey bbeğin bir yere toplanmasıysa evet çok normal bende geçen gün doktoruma sormştm bir yere toplanıyor geriyor karınımı normal mi diye oda tabiki normal istediği herşeyi ypar biz buna müdahale filan edemeyz keyfine göre davrnır demiştiKizlar 10 dk da karnim 3 kere kasildiNormalmidir sizce ??
ya cnm benmde sütyeninm içinde bazen sarımtrak bazende kahverengmsi lekeler olurmuş hep budamı süt üretiminden acaba ben kendm öyle sıvıyı akarken görmedm de hiç sütyenm içi lekelenrmşBugün doktora uğrayıp sordum göğsümden gelen sıvıyı. Normalmiş. Kan da olabilir meme ucu hassasiyetinden, kötü birşey değil dedi. Süt üretiyor vücudun dedi. İçim rahatladı.
canım kasılma dediğin şey bbeğin bir yere toplanmasıysa evet çok normal bende geçen gün doktoruma sormştm bir yere toplanıyor geriyor karınımı normal mi diye oda tabiki normal istediği herşeyi ypar biz buna müdahale filan edemeyz keyfine göre davrnır demişti
Canım ben de akarken görmedim hiç. Uykuda oluyor sabah bi bakıyorum ki atletime değmiş. Aktıgını görmedim henüz. Aynı sıvı sendeki de galiba. Korkulacak bişe değilmiş.ya cnm benmde sütyeninm içinde bazen sarımtrak bazende kahverengmsi lekeler olurmuş hep budamı süt üretiminden acaba ben kendm öyle sıvıyı akarken görmedm de hiç sütyenm içi lekelenrmş
ben zaten korkulacak bişy olduğunu pek düşünmedm öyle yani aklıma geitrmdm hiç ama merak ediyordm neden olduğunu iyi oldu cnm söylemiş oldğun sağolCanım ben de akarken görmedim hiç. Uykuda oluyor sabah bi bakıyorum ki atletime değmiş. Aktıgını görmedim henüz. Aynı sıvı sendeki de galiba. Korkulacak bişe değilmiş.
İç anadoludan epey bi kisi var ellaamm
Benim tam gune 85 e gliyordu 2 yil geldi bana isleri sermeye baslayinca biraktim arada gunu birlik birilerini aliyorum..Ne kadar veriyorsunuz yarım güne canlar birde kaçta baslayıp bitiriyor yarım gün olunca?
Canım ya öğlen gelince de yetistiremiyor ki bitiremiyor.yoksa yarım gün gelsin isime gelir benim de ah bitirebilseCanim iste onda gelip 4-5 gibi bitince tum gün oluyor bende 90 veriyorum oda sayisina baktigini sanmiyorum ama komple dimi camlar kapi pencere dahil benim söyledigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?