2014 Kasım Anneleri

cnm bol limonlu ıhlamur iç ben oyle atlattım bi sakıncasını görmedim

kaçtan kaça bilmiyorum canım da 40 tl yarım gün
aaa ciddi misin canım sen hangi ildesin benim 10-da falan geliyor 4-5 gibi bitiriyor 100 tl alıyor birde jest yapıyor bana heryere 120 tl ye gidiyorum ama sana 100 tl diye 2+1 bide ev

aaa ciddi misin canım sen hangi ildesin benim 10-da falan geliyor 4-5 gibi bitiriyor 100 tl alıyor birde jest yapıyor bana heryere 120 tl ye gidiyorum ama sana 100 tl diye 2+1 bide ev

manisadayım canım ben burda tam gün 80 85 civarı.ben hiç kadın almadım daha,vaktim olmuyordu onu alacak birde eşimle yapıyorduk evim 3+1.. ama şimdi ben hiç yapamıyorum eşimindedelinden ne kadar gelecek

OTE="demekoyle_19, post: 36886884, member: 580112"]aaa ciddi misin canım sen hangi ildesin benim 10-da falan geliyor 4-5 gibi bitiriyor 100 tl alıyor birde jest yapıyor bana heryere 120 tl ye gidiyorum ama sana 100 tl diye 2+1 bide ev[/QUOTE]
Canim iste onda gelip 4-5 gibi bitince tum gün oluyor bende 90 veriyorum oda sayisina baktigini sanmiyorum ama komple dimi camlar kapi pencere dahil benim söyledigim

manisadayım canım ben burda tam gün 80 85 civarı.ben hiç kadın almadım daha,vaktim olmuyordu onu alacak birde eşimle yapıyorduk evim 3+1.. ama şimdi ben hiç yapamıyorum eşimindedelinden ne kadar gelecek
Ben İstanbul dayım ondan mı böyle farklı eviminde öyle çok zor isi yok bi oturma grubu ve sandalyeleri sildiriyorum halıları yıkamaya verdiğim için sildirmem mutfağında duvarını cam ve kapısını siler tezgaha ocağa dolaplara dokundurmam diğer yerlerde malum cam kapı wc banyo yıkar yaptığı is bu kadar 100 tl.İstanbul da oturan arkadaslar yazsa keske ne kadara geldiklerini bilgim olsa.

OTE="demekoyle_19, post: 36886884, member: 580112"]aaa ciddi misin canım sen hangi ildesin benim 10-da falan geliyor 4-5 gibi bitiriyor 100 tl alıyor birde jest yapıyor bana heryere 120 tl ye gidiyorum ama sana 100 tl diye 2+1 bide ev
Canim iste onda gelip 4-5 gibi bitince tum gün oluyor bende 90 veriyorum oda sayisina baktigini sanmiyorum ama komple dimi camlar kapi pencere dahil benim söyledigim[/QUOTE]
Canım ya öğlen gelince de yetistiremiyor ki bitiremiyor.yoksa yarım gün gelsin isime gelir benim de ah bitirebilse

125 tl ye geliyor banada tam gün ama canım sabahtan aksama kadar heryeride pırıl pırıl yapıyor

Bugün doktora uğrayıp sordum göğsümden gelen sıvıyı. Normalmiş. Kan da olabilir meme ucu hassasiyetinden, kötü birşey değil dedi. Süt üretiyor vücudun dedi. İçim rahatladı.

Kizlar 10 dk da karnim 3 kere kasildi Normalmidir sizce ??
canım kasılma dediğin şey bbeğin bir yere toplanmasıysa evet çok normal bende geçen gün doktoruma sormştm bir yere toplanıyor geriyor karınımı normal mi diye oda tabiki normal istediği herşeyi ypar biz buna müdahale filan edemeyz keyfine göre davrnır demişti

Bugün doktora uğrayıp sordum göğsümden gelen sıvıyı. Normalmiş. Kan da olabilir meme ucu hassasiyetinden, kötü birşey değil dedi. Süt üretiyor vücudun dedi. İçim rahatladı.
ya cnm benmde sütyeninm içinde bazen sarımtrak bazende kahverengmsi lekeler olurmuş hep budamı süt üretiminden acaba ben kendm öyle sıvıyı akarken görmedm de hiç sütyenm içi lekelenrmş

Bu kadar cok sık olunca tedirgin oldum canim sagol valla icim rahatladi

ya cnm benmde sütyeninm içinde bazen sarımtrak bazende kahverengmsi lekeler olurmuş hep budamı süt üretiminden acaba ben kendm öyle sıvıyı akarken görmedm de hiç sütyenm içi lekelenrmş
Canım ben de akarken görmedim hiç. Uykuda oluyor sabah bi bakıyorum ki atletime değmiş. Aktıgını görmedim henüz. Aynı sıvı sendeki de galiba. Korkulacak bişe değilmiş.

Canım ben de akarken görmedim hiç. Uykuda oluyor sabah bi bakıyorum ki atletime değmiş. Aktıgını görmedim henüz. Aynı sıvı sendeki de galiba. Korkulacak bişe değilmiş.
ben zaten korkulacak bişy olduğunu pek düşünmedm öyle yani aklıma geitrmdm hiç ama merak ediyordm neden olduğunu iyi oldu cnm söylemiş oldğun sağol

Canim iste onda gelip 4-5 gibi bitince tum gün oluyor bende 90 veriyorum oda sayisina baktigini sanmiyorum ama komple dimi camlar kapi pencere dahil benim söyledigim
Canım ya öğlen gelince de yetistiremiyor ki bitiremiyor.yoksa yarım gün gelsin isime gelir benim de ah bitirebilse[/QUOTE]
Bitirebilse de bitirmez işine gelmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…