Canımm evet kayseri mantısı süper uffff şimdi canım istedi bak
Evet hepimiz hemşeri sayılırızBende gayseriliyim kızlar :) Yozgat yakın :)
Canım ben değil de kv çok güzel yapar bi kaşığa kırk tane girer gerçekten gelin mantı partisi yapalım :)Evet hepimiz hemşeri sayılırızyaa gelsekte bize kayseri mantısı yapsan ozaman oranınkini hiç bişey tutmuyo ya nasıl yapıyolar çözemedim aynı şeyleri yapıyoz ama orda yediğim mantıların tadi damagımda daha
bende de olmadı hiçbirisi bir iki gün midem yanmıştı dr bi ilaç verdi sonra yanmadığını farkedince kullanmadım bende. ama 9 kilo aldım herkes 5 6 kiloda kalmışBenimde gördüğüm o şekildeydi, suyun altına tutup kafasını yıkıyorlardı. Öyle detaylı değildi yan, yıkama işlemi. Ayy, bu aldığımız minik cicileri mi giydirecekler kuzucuklarımıza
Herhalde canım ya, bütün vitamini hüüpp çekiyor galiba, bana kalan pek birşey yok gibiBu arada bende mide yanması yok hiç, yani bulantı-kusma da olmamıştı, yanmada olmadı hiç. İlla olması gerekmiyor herhalde dimi?
Ozaman kv de rica ediyorum yapsada bize kargolasaCanım ben değil de kv çok güzel yapar bi kaşığa kırk tane girer gerçekten gelin mantı partisi yapalım :)
Ayyyy canım benim ya Kayseri'de yicen başka yerde tutmaz onun yeri nerde oturuyorsun senOzaman kv de rica ediyorum yapsada bize kargolasacanım çok çekiyor ama dışarda kayserililerin restoranlarındada yesem olmadı kayseriye gidecem artık bigün binip
Ankaradayım canım ben kayseriçok uzakta değil ama bi gün niyeti bozup gitcem yoldada doğururum artıkAyyyy canım benim ya Kayseri'de yicen başka yerde tutmaz onun yeri nerde oturuyorsun sen
Merhaba anneler.... Doktorumuzdan geldik... 31+5 iz bugün... Oğlum 2050 gram, 42.7 cm olmuş tosunum..Yine sadece 1 kilo almışım.. 33. haftaya girerken toplam 5 kilo almış bulunmaktayım...
Canım onlar üzerine süzme yoğurtla normal yoğurdu karıştırıp koyuyolar ondan tadı çok daha farklı oluyorAnkaradayım canım ben kayseriçok uzakta değil ama bi gün niyeti bozup gitcem yoldada doğururum artık
Hmm olabilir bide çok küçük yapıyolar yahu ben öyle yapamıyorum kiCanım onlar üzerine süzme yoğurtla normal yoğurdu karıştırıp koyuyolar ondan tadı çok daha farklı oluyor
ehee ben izmirde büyüdüm ama doğum yerim kayseri hemşolarrnörüyim vallaayy hemşerim çıktı ne güzel.. babama desem şimdi akşama yemeğe çağır der
bunu kasındoğum servisinde çalışmış birinden duymak süper carputiawekacan katılıyorum verniks ilk gün yıkanmamalı çook koruyucu bir madde aam bizde de bebekler yıkanıyor.. aslında öyle haşır huşur yıkanmıyor zaten iki dk hemen suya tutuluyor..
İç anadoludan epey bi kisi var ellaammhehe napsın adamcağız memleket hasretini gidermek için işte benimkide öyle yolda buldugu yozgatlıta sarılıyo;-) bu arada 3 nörüyonu da çıkardık hemencecik malum iki yozgatlı hesabı
emin ol bende öyleyim gözüme minnacık bişey takılıyor halıda kalkıp alıp atıyorum takıntılı olmak iyi değil işte.. valla bu aralar boşladım ama kaburgam feci..
Ne kadar veriyorsunuz yarım güne canlar birde kaçta baslayıp bitiriyor yarım gün olunca?en iyisi canım bebekten sonra haftada bir yarım gün kadın almak
saolll canmmbenmmmGünaydın hayırlı cumalar bi gün daha yaklaştık kızlar yavrularımızasaolasın balım sanada hayırlı cumalar
güzel haberlerini bekliyoruz canım benim
Ne kadar veriyorsunuz yarım güne canlar birde kaçta baslayıp bitiriyor yarım gün olunca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?