2014 Kasım Anneleri

Bende gayseriliyim kızlar :) Yozgat yakın :)
Evet hepimiz hemşeri sayılırız yaa gelsekte bize kayseri mantısı yapsan ozaman oranınkini hiç bişey tutmuyo ya nasıl yapıyolar çözemedim aynı şeyleri yapıyoz ama orda yediğim mantıların tadi damagımda daha

Canım ben değil de kv çok güzel yapar bi kaşığa kırk tane girer gerçekten gelin mantı partisi yapalım :)

bende de olmadı hiçbirisi bir iki gün midem yanmıştı dr bi ilaç verdi sonra yanmadığını farkedince kullanmadım bende. ama 9 kilo aldım herkes 5 6 kiloda kalmış

Canım ben değil de kv çok güzel yapar bi kaşığa kırk tane girer gerçekten gelin mantı partisi yapalım :)
Ozaman kv de rica ediyorum yapsada bize kargolasa canım çok çekiyor ama dışarda kayserililerin restoranlarındada yesem olmadı kayseriye gidecem artık bigün binip

Canım onlar üzerine süzme yoğurtla normal yoğurdu karıştırıp koyuyolar ondan tadı çok daha farklı oluyor
Hmm olabilir bide çok küçük yapıyolar yahu ben öyle yapamıyorum ki neyse artık dogumdan sonra bebişimle bi kayseri turu yaparım bende

awekacan katılıyorum verniks ilk gün yıkanmamalı çook koruyucu bir madde aam bizde de bebekler yıkanıyor.. aslında öyle haşır huşur yıkanmıyor zaten iki dk hemen suya tutuluyor..
bunu kasındoğum servisinde çalışmış birinden duymak süper carputi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…