2014 Kasım Anneleri

Canım bende ara öğün pek yapamıyorum ama cevizimi sabah kahvaltıda kaşarı ihmal etmem sende dikkat et birde balık yağı içiyor musun
kahvaltıda pek bir şey yiyemiyorum ceviz ağır geliyor, kalp çarpıntısı oluyor bende. balık yağı alıyorum günlük , bir de elevit var. zayıf olunca verdi doktor eleviti ama hiç içesim gelmiyor tabi büyük bir ilaç

İnsallah güzel heberlerle dönersin yine de kilo olayını kafana takma ihtiyacı olanı senden alıyor bebis sağlıklı olduktan sonra kilosunu da dikkatli beslenerek toparlarsın.
ay inş cnm sağlıklı olması en önemli tabi dediğin gibi, umarım pazartesi güzel haberlerimi veririm size

Canım o zaman bu kremler boşa mı sürmeyelim mi
Doktorum bunların tamamen pazarlama amaçlı olduğunu söyledi. Istiyorsan sür tabi de doktorum da çocuk sahibi biri ben sürmedim dedi. Arada ılık su ile masaj yap dedi. Göğüs ucunun uyarılması doğumu tetiklermiş ama dedim. O uzun süre uyarılma durumunda belki olabilir dedi. Ama 1-2 dakika masajla birşey olmaz dedi. Internette dolaşan yalan yanlış bilgilerden de usandık tüm doktorlar olarak dedi.

Yemeğe çalış canım ben öyle yaptım ceviz hiç sevmem ama bebiş için mecburr fındık veya badem yiyebilirsin onun yerine Decavit kullanıyodum bende onu kesti doktorum onun yerine osteacare gyno ferro sanol omega 3 birde magvital verdi ama ben etkisini gördüm hiç yiyemediğim zamanlarda bebişin kilosu iyiydi ihmal etme ilaclarını

Doğrudur canım gerçekten de mış lı miş li tavsiyeler den uzak durup doğrusunu doktordan öğrenmek lazım aslında

ilaçlarıma dikkat ediyorum aynen, az yiyince bari onu alayım diyorum :) bende de balık yağı elevit bi de ferrum fort demir ilacı var. ilaçlarla takılıyoruz hamilelikte

Ayy sağol kimseyi tedirgin etmemeye
kimsenin anlattiklarindan da tedirgin olmamaya
calisiyorum Rabbim nasip etti hamile kaldik sukurler olsun.. Dedim ya onceden ne ilk dogum yapanlar biziz ne son olucaz.. Allah kolay dogumlar versin hepimizin evlatlarina guzel kaderler yazsin insallah..

bazen bana da oluyor canımcım:)

sevindim canım iyi olmanızaa

çok beğendim bende..bizde kraftın stadıum unu alacağız pazartesi canım.pregonun mor renginede bayılıyorum
saoll canmm..sizde gülegüle kullanın..bende garip takıntılar vardır..moru çok sevdim ama,arabası kırmızıya illa kırmızı olcak işte

Kızlar bu gidişimde Dr bana da günde 1 tane omega 3 içmemi önerdi. Solgar veya EFA S-40 kullanabilirsin dedi. Siz hangi omega 3 leri kullanıyorsunuz?

Kızlar bu gidişimde Dr bana da günde 1 tane omega 3 içmemi önerdi. Solgar veya EFA S-40 kullanabilirsin dedi. Siz hangi omega 3 leri kullanıyorsunuz?
Ben doğal omega kullanıyorum hergün kahvaltıda 2 adet ceviz ve haftasonları balık. Ama başlarda efa daily kullanıyordum bıraktım doğala döndüm

yaaa kızlar çok moralim bozukkk ya ben köydeyim köyde görev yapıyoruz ordu fatsaya gidiyorum doktor için bugün duydum ki benim doktorum sezeryan taraftarıymış hatta eşime başka biri de söylemiş özel hastane olduğu için parasal olarak bakıyormuş çok üzüldüm bu duruma çünkü normal yapabilirim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…