kahvaltıda pek bir şey yiyemiyorum ceviz ağır geliyor, kalp çarpıntısı oluyor bende. balık yağı alıyorum günlük , bir de elevit var. zayıf olunca verdi doktor eleviti ama hiç içesim gelmiyor tabi büyük bir ilaçCanım bende ara öğün pek yapamıyorum ama cevizimi sabah kahvaltıda kaşarı ihmal etmem sende dikkat et birde balık yağı içiyor musun
ay inş cnm sağlıklı olması en önemli tabi dediğin gibi, umarım pazartesi güzel haberlerimi veririm sizeİnsallah güzel heberlerle dönersin yine de kilo olayını kafana takma ihtiyacı olanı senden alıyor bebis sağlıklı olduktan sonra kilosunu da dikkatli beslenerek toparlarsın.
Doktorum bunların tamamen pazarlama amaçlı olduğunu söyledi. Istiyorsan sür tabi de doktorum da çocuk sahibi biri ben sürmedim dedi. Arada ılık su ile masaj yap dedi. Göğüs ucunun uyarılması doğumu tetiklermiş ama dedim. O uzun süre uyarılma durumunda belki olabilir dedi. Ama 1-2 dakika masajla birşey olmaz dedi. Internette dolaşan yalan yanlış bilgilerden de usandık tüm doktorlar olarak dedi.Canım o zaman bu kremler boşa mı sürmeyelim mi
Yemeğe çalış canım ben öyle yaptım ceviz hiç sevmem ama bebiş için mecburr fındık veya badem yiyebilirsin onun yerinekahvaltıda pek bir şey yiyemiyorum ceviz ağır geliyor, kalp çarpıntısı oluyor bende. balık yağı alıyorum günlük , bir de elevit var. zayıf olunca verdi doktor eleviti ama hiç içesim gelmiyor tabi büyük bir ilaç
Doğrudur canım gerçekten de mış lı miş li tavsiyeler den uzak durup doğrusunu doktordan öğrenmek lazım aslındaDoktorum bunların tamamen pazarlama amaçlı olduğunu söyledi. Istiyorsan sür tabi de doktorum da çocuk sahibi biri ben sürmedim dedi. Arada ılık su ile masaj yap dedi. Göğüs ucunun uyarılması doğumu tetiklermiş ama dedim. O uzun süre uyarılma durumunda belki olabilir dedi. Ama 1-2 dakika masajla birşey olmaz dedi. Internette dolaşan yalan yanlış bilgilerden de usandık tüm doktorlar olarak dedi.
ilaçlarıma dikkat ediyorum aynen, az yiyince bari onu alayım diyorum :) bende de balık yağı elevit bi de ferrum fort demir ilacı var. ilaçlarla takılıyoruz hamilelikteYemeğe çalış canım ben öyle yaptım ceviz hiç sevmem ama bebiş için mecburr fındık veya badem yiyebilirsin o, nun yerineDecavit kullanıyodum bende onu kesti doktorum onun yerine osteacare gyno ferro sanol omega 3 birde magvital verdi ama ben etkisini gördüm hiç yiyemediğim zamanlarda bebişin kilosu iyiydi ihmal etme ilaclarını
Bağımlı olduk ilacsız bi hayata nasıl alışıcaz bilmiyorumilaçlarıma dikkat ediyorum aynen, az yiyince bari onu alayım diyorum :) bende de balık yağı elevit bi de ferrum fort demir ilacı var. ilaçlarla takılıyoruz hamilelikte
öyle ya, ilaaaç ilaaaaççç diye sayıklamayız inşBağımlı olduk ilacsız bi hayata nasıl alışıcaz bilmiyorum
Ayy sağol kimseyi tedirgin etmemeyeAynı şeyleri yaşıyoruz yaa. tam tarif ettiğin gibi.. sabah eşim de elini karnıma koymuştu. bi vurdu. benimkinin gözler fal taşı gibi açıldı.baktım dürtüyo karnımı. napıyosun sen yaa dedm :) korkutuyorsun diye kızdım :) çocuk zaten zavallım babanın tepikiyi anlayınca kaçtı
maşaallah
yaa şu topiğin pozitifisin seeenniyi ki varsın hee
benim doktor daha hiç bir zaman şu gün görüşelim demedi. randevu falan da yok bizde. ben ortalama 1 ayda gidiyorum. en son 25 inde gittim. pztesi gitmeyi düşünüyorum. tam 3 hafta olmş olacak. 25 i gibi tatile gitmeyi planlıyoruz, izin verecek mi vermeyecek mi onu sorcam. bence hiç takma kontrol sıklığını.valla milliyet de bir hamilelğin hamilelik süresince 4 kez usg girmesinin yeterrli olduğunu okumuştm...
Aynı şeyleri yaşıyoruz yaa. tam tarif ettiğin gibi.. sabah eşim de elini karnıma koymuştu. bi vurdu. benimkinin gözler fal taşı gibi açıldı.baktım dürtüyo karnımı. napıyosun sen yaa dedm :) korkutuyorsun diye kızdım :) çocuk zaten zavallım babanın tepikiyi anlayınca kaçtı
maşaallah
yaa şu topiğin pozitifisin seeenniyi ki varsın hee
benim doktor daha hiç bir zaman şu gün görüşelim demedi. randevu falan da yok bizde. ben ortalama 1 ayda gidiyorum. en son 25 inde gittim. pztesi gitmeyi düşünüyorum. tam 3 hafta olmş olacak. 25 i gibi tatile gitmeyi planlıyoruz, izin verecek mi vermeyecek mi onu sorcam. bence hiç takma kontrol sıklığını.valla milliyet de bir hamilelğin hamilelik süresince 4 kez usg girmesinin yeterrli olduğunu okumuştm...
saoll canmm..sizde gülegüle kullanın..bende garip takıntılar vardır..moru çok sevdim ama,arabası kırmızıya illa kırmızı olcak iştebazen bana da oluyor canımcım:)
sevindim canım iyi olmanızaa
çok beğendim bende..bizde kraftın stadıum unu alacağız pazartesi canım.pregonun mor renginede bayılıyorum
imom canmm..iyot içeriyomuş..beğin gelişimi içinKızlar bu gidişimde Dr bana da günde 1 tane omega 3 içmemi önerdi. Solgar veya EFA S-40 kullanabilirsin dedi. Siz hangi omega 3 leri kullanıyorsunuz?
Marincap içiyorum canım bendeKızlar bu gidişimde Dr bana da günde 1 tane omega 3 içmemi önerdi. Solgar veya EFA S-40 kullanabilirsin dedi. Siz hangi omega 3 leri kullanıyorsunuz?
İ-momega mı canım dediğin ilaç kahvetengi kutulu yazılışını yanlış yazmış olabişirim amaimom canmm..iyot içeriyomuş..beğin gelişimi için
marinkap benimkisiKızlar bu gidişimde Dr bana da günde 1 tane omega 3 içmemi önerdi. Solgar veya EFA S-40 kullanabilirsin dedi. Siz hangi omega 3 leri kullanıyorsunuz?
evett canmm aynenİ-momega mı canım dediğin ilaç kahvetengi kutulu yazılışını yanlış yazmış olabişirim ama
Ben doğal omega kullanıyorum hergün kahvaltıda 2 adet ceviz ve haftasonları balık. Ama başlarda efa daily kullanıyordum bıraktım doğala döndümKızlar bu gidişimde Dr bana da günde 1 tane omega 3 içmemi önerdi. Solgar veya EFA S-40 kullanabilirsin dedi. Siz hangi omega 3 leri kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?