Burdaki sistem biraz daha farkli canim ikili tarama testinde ve diger testlerde muhakkak ayrintili ultrason istiyorlar..tabi benim.doktorum.saolsun sadece iki kere yazdi bide bugunku uc oldu..sendende Allah razi olsun canm icim rahatladimaşallah canım bebişine enfeksiyonda hemencik geçer inşallah
maşallah canım kocaman olmuşsunuz valla siz sancıda bu haftalarda normal diye biliyorum ben ama ilaç vermezler bence
zorunlu sezeryan bende varım canım ekimin son haftası dedi doktorumuz
yok canım ya minyon değil benim bebişte bu şekilde doktor normal dedi bide neden bu kadar detaylı ölçüm yapılıyo senin
maşalllah ya büyümüş kızlar gününüzde belli olmuş geri sayım başlasın
canım ver ver çok rahatlık sağlıyo ilk başta alıştırmazsan sonra almaz bilgin olsun
Ya siz boyle anlatinca bende mi tuhaflik var diyorum bana hic boyle etkiler olmuyor midem katır midesi mi yaa ben hic biseyden etkilenmiyorum
Bu doktor bende akil mi birakti canim surat asip azarlamaktan dunyami sasirtti cok saol zeyim Allah razi olsun senden
Amin zeyim amin Allah bebekleri bize bagislasin sen nasilsin meleklerin nasilBoşver canım takma hepsi aynı..bebişin sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil..
Bu sekilde yapan birsuru arkadasim var. Merak etme, ucretsiz iznini istedigin gibi boluk porcuk kullanabilirsinKızlar ücretsiz izinle alakali bir sorum var bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim.
Ben subat mart nisan mayis aylarinda ücretsiz izin almak istiyorum hazirNda seminere katilip yaz tatilinde maaşı alip eylülde tekrar ücretsiz izin alabilir miyim ?
Çok şükür canım bugün randevumuz vardı bizimde..Amin zeyim amin Allah bebekleri bize bagislasin sen nasilsin meleklerin nasil
Amann canım adı üstün de Koca iste iyi birsey olsa adı bal olurdu kaymak olurdu demi...Herkesin canını sıkan birileri, birşeyler var. Benim de kocam işte. Alperen'im de olmasa kime derdimi anlatıp rahatlayacağım ben? Allahım onu bana bağışlasın. Onu çok seviyorum. Arada bi yaramazlık yapıp canımı acıtsa da ben ona aşığım... <3
ne yaptıkları hakkında hiçbi fikrim yok ama bendede oluyo zayycim..bu sıpalar doğunca özlücem sanki karnımdadi hareketlerini yaaHeheh kızlar benimkiler bi titreme hareketi öğrenmişler arada bi göbeğimi titretiyolar sizde de oluyo mu?? Acaba o anda ne yapıyolar?
ne yaptıkları hakkında hiçbi fikrim yok ama bendede oluyo zayycim..bu sıpalar doğunca özlücem sanki karnımdadi hareketlerini yaa
Yaa banada oyle oluyor bazen usumus gibi bi titriyo kim bilir ne yapiyolarHeheh kızlar benimkiler bi titreme hareketi öğrenmişler arada bi göbeğimi titretiyolar sizde de oluyo mu?? Acaba o anda ne yapıyolar?
valla yaa herkese bisey dokunuyo bana masallah ne versen gidiyo nasil bi mide bukatır midesi
Herkesin canını sıkan birileri, birşeyler var. Benim de kocam işte. Alperen'im de olmasa kime derdimi anlatıp rahatlayacağım ben? Allahım onu bana bağışlasın. Onu çok seviyorum. Arada bi yaramazlık yapıp canımı acıtsa da ben ona aşığım... <3
carputi senin pekmaz kısırlaştırılmamıştı dimi? nekadar sürede kızışıyor?Eveeet gullerin savasini izledim simdi yuruyuse gidebilirim
kızlar ya kafam bir şeye takıllıyor kaç haftadır. ben ilk aylarda nerdeyse saatte bir açıkıyordum. hattam hamileliğimi ilk farketmem böyle oldu. ama şimdi 8. ayımın içindeyim çabuk açıkmıyorum öyle. oysaki çevremdekiler bu aylarında acayip yiyorlardı acıkıyorlardı. benim neden böyle acaba bebek almıyor diye canım sıkılıyor. bebişim en sonda zayıf çıkmıştı kontolde
Eki Görüntüle 1242620 Buda minnosumla ben teyzeleri tijamalari giydik yayildik koltuga:)
Heheh kızlar benimkiler bi titreme hareketi öğrenmişler arada bi göbeğimi titretiyolar sizde de oluyo mu?? Acaba o anda ne yapıyolar?
EminlerAmann canım adı üstün de Koca iste iyi birsey olsa adı bal olurdu kaymak olurdu demi...Bosver sen bebekler varya insana büyük bir terapi doğsunlar daha neler unutturacaklar bize Erenler,Alperenler
mide kardeşliği..benimkide aynı canmm..maşallah diyelimvalla yaa herkese bisey dokunuyo bana masallah ne versen gidiyo nasil bi mide bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?