2014 Kasım Anneleri

Hadi bakalım zeyy maşallah bebiklerine Yahu bizim topik ekim topiği olacak herhalde benim içimede 24 ekimle 30 ekim arası doğuyor doğumum hayırlısı tabii Belkide cumhuriyet prensesi olur kızım 29 da gelirse

Bana da 32 den sonra iki haftada bir gorusucez demişti:) sizin haftalari görünce heyecanlaniyorum bi sure sonra bi bakiyorum bende 30 olmuşum

Kızlar bu arada bebeğimi ilk defa bu kadar net ve sıcaklığını hissettiğim bir rüya gördüm sabah, sol göğsümden emziriyordum cok cok ses çıkartarak emiyordu hastane odasındakilerde çıkardığı sese gülüyorlardı sonra eşimle banyo yaptırırken kakasını yaptı gülüyoduk eşimle Allah hepimize o günleri göstersin artık zaman geliyor çok mutluyum mutluyuz mutlular

Ayy kzlar bugn rüyamda doğuruyodum ama okadar zor doğurdum okadar çok sancı çektim ki gerçek gibiydi ağrıları hissettim sanki sonra sesler çıkarıyomuşum demekki sancıdan eşim dürttü aşkım hayırdır biyerinmi ağrıyo diye hahaha patlattım gülmeyi ya ben doğuruyodum niye uyandırıyosun diyr kızdım bide

Ama gerçek gibiydi ya çok etkilendim eğer bu kadar zoraa ben normal doğum yapamaaaaaam rüyası yetti

Bu arada 38. Haftadaki bebek elini ağzına alıyor ya takvimdeki resimde çok tatlı değil mi kızlar
İlk olarak sanırım carputi de göreceğiz o resmi
Ben iki muayemde gordum birinde bas parmagini emiyordu uzun uzun esnedi sonra
yine parmagini agzina koydu emmeye devam
etti.. birinde de eli agzindaydi ac valla benim
oglan

Bende bidefa gordum hortlak gibi dolastim kac gun agrilar cok gercekciydi

aynen ya gerçekten sancı çekiyodum sankRabbi eşdaha korkmuş yazık bebeğimi hörcektim az kalmıştı niye uyandryosun demişim bide o şokla;-)
Ben daha doktor yeni basliyo bi bagiriyorum diyorum icimden kapidakiler dogurdum sanmistir valla Allah bi avazda dogirmayi nasip etsin hepimize canlarim

Ben daha doktor yeni basliyo bi bagiriyorum diyorum icimden kapidakiler dogurdum sanmistir valla Allah bi avazda dogirmayi nasip etsin hepimize canlarim
Amin canım amin az kaldı artık eylül çıktımı heran gelebilirler oyuzden tedirginlik çoook bende

Canım o zaman bu kremler boşa mı sürmeyelim mi

Aynı şeyleri yaşıyoruz yaa. tam tarif ettiğin gibi.. sabah eşim de elini karnıma koymuştu. bi vurdu. benimkinin gözler fal taşı gibi açıldı.baktım dürtüyo karnımı. napıyosun sen yaa dedm :) korkutuyorsun diye kızdım :) çocuk zaten zavallım babanın tepikiyi anlayınca kaçtı

maşaallah
İki bebek suyu plesentasi normal yani aldigin kilo hiicc takma sag salim dogsunlar ssnin memelere bi yapiscaklar her cekmede kilo inecek merak etme ..
yaa şu topiğin pozitifisin seeenn iyi ki varsın hee
benim doktor daha hiç bir zaman şu gün görüşelim demedi. randevu falan da yok bizde. ben ortalama 1 ayda gidiyorum. en son 25 inde gittim. pztesi gitmeyi düşünüyorum. tam 3 hafta olmş olacak. 25 i gibi tatile gitmeyi planlıyoruz, izin verecek mi vermeyecek mi onu sorcam. bence hiç takma kontrol sıklığını.valla milliyet de bir hamilelğin hamilelik süresince 4 kez usg girmesinin yeterrli olduğunu okumuştm...

Aynı seyleri yasıyoruz ya ne güzel bende rüymda sancılanmısım bağırıyorum esime annemi ara yola çıksınlar diye ama ağrıyı çok hissettim biraz karnımın üstüne doğru yatmısım uyku hali ondan oldu galiba

psikolojik olarakta vücut hazırlıyo kendini galiba

Ayyy kızlar beni bir korku kapladı 1-2 gündür. Nasil dogum yapacam ben yaaa...

bazen bana da oluyor canımcım:)

sevindim canım iyi olmanızaa

nasıl teyzelerii

çok beğendim bende..bizde kraftın stadıum unu alacağız pazartesi canım.pregonun mor renginede bayılıyorum

Doğru diyorsun esim de aynısını söylemisti bana 3-4 kere gitmek yeterli diye bizim ilk bebis ondan birsey d dimiyor bide ben dırdır etmeyim diye seslenmiyor sanırım Amann simdi fantazi kasmıcaz da bidaha ne zaman kascaz demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…