• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Kızlar,sırtim batiyor malum, bide öksuruyorum ustune, öksurdukce batiyor, batarkende otomatikmen kendimi skıyorum, yada yataktan kalkarken skıyorum, bebegime tehlikeşi varmi?ıkın
Ma gibi bi sıkma olunca sormak istedim
?
nasıl bi ıkınma canım anlayamadım?

Oksurdugumde sirtim asiri batiyor ve vcudumu skıyorum yani , aslnda kendi kendine vucudum kasiliyor ..agrimasin diye, gerci yine agriyor.
Canım ya sen halen iyilesemedin çok da hareketlisin temizlik falan kosturuyorsun terlediğin de sık sık değis üstünde kurumasın soğuk seylerden de biraz uzak dur bari iyilesene kadar.Geçmis olsun :KK68:

Canım ya sen halen iyilesemedin çok da hareketlisin temizlik falan kosturuyorsun terlediğin de sık sık değis üstünde kurumasın soğuk seylerden de biraz uzak dur bari iyilesene kadar.Geçmis olsun :KK68:
Sagol canim, bebegime bise olcak diye korkuyorum, dun bir tanidik jinekolog var ona sordum gece 4te, birsey olmaz dedi, öksürürken ,sirtim dahada agriyor, vucudum kndini skıyor, sanki bebege zarar gelecekmis gibime geliyor korkuyorum, birde dun asiri bir kasik agrisyla uyandim.

Saglikcilarda boyle heralde garip yemekler gece kahvaltilari abeslangla yenilen pastalar enjektorler karistirilan caylar falan bizim mide uçmuş artik biseyden etkilenmiyo :KK53::KK19:
aynen valla dediklerinin hepsini yapmışlığım var..boşver bacım böle olalım..hassas olmakta zordur

öle ama ,inan abartmamış..hatta ekleyebilirim,patoloji kaplarına konulan şeker..nöbetlerde steril yeşilleri çarşaf niyetine kullanma..sefil gibiyiz yeminlen :oops:
Eee imkanlarımız bu diyosunuz haklısınız ne güzel işte demokrasilerde çare tükenmez:KK48:
Bende okulonceciyim abeslang ve enjektoru faaliyetlerimde kullanmistim bize de çöpçü meslek derler dugmeler eti puf kapları parfüm şişeleri kumaßlar fircalar bildigin çöp olan herşeyi biriktirip okulda kullaniyorum:-)

Günaydın herkesee :)
Dün izinliydim, bugün mesaide.
Sabah kaynımı yolcu ettik. O gidince uyuyayım dedim ama tutmadı. Tam uykuya daldım bu sefer alarm çaldı :) ama uyuyakalmışım :) eşim de geç gidecekti bugün. Hazırlanıp çıktık.
Dün gece eşimin canımı sıkmasından sonra pc mizde bir sorun oldu. Uğraş uğraş... Bi açıldı bomboş :O sanırım kurtarıcı bir program buldum, akşam deneyeceğim. Umarım geri gelir giden klasörler.. Ne fotoğraflarım vardı ya....
Tabi sabah olunca akşamki tatsızlığı çoookktan unutmuştuk ;) öpüşüp koklaşıp ayrıldık :)
Bugünü saymazsak son 6 mesai günüm kaldı gibi. Belki bir sonraki haftada 2 gün daha çalışırım. Yarın kontrole gideceğiz aksilik olmazsa,doktordan izin çıkarsa 25inde gidiyoruz :)

Hayırlı sabahlar günaydın güller yazdıklarınızı okudum hastalara Allah tan şifa diliyorum kontrole gidenlere de gözleri aydın diyorum darısı başımıza çoook acıktım Babamız işe gitti abiler de uyanır birazdan çayımızı demleyip uuyandıralım benim kız ben açken daha çok oynuyor dalga az gelir resmen tusunami yaşıyoruz hepinizi :KK15:ve Rabbime emanet ediyorum

Eee imkanlarımız bu diyosunuz haklısınız ne güzel işte demokrasilerde çare tükenmez:KK48:
Bende okulonceciyim abeslang ve enjektoru faaliyetlerimde kullanmistim bize de çöpçü meslek derler dugmeler eti puf kapları parfüm şişeleri kumaßlar fircalar bildigin çöp olan herşeyi biriktirip okulda kullaniyorum:-)
ee napcan canmm..bu arada yeteneklerinin nerden geldiği anlaşıldı:KK73:

Back
X