• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
canım bak benim de kontrollerim haftalık olmaya başladı ve doktorum haftaya kilosunu daha düşük ölçersek kilo vermiş gibi düşünmeyin kilo ölçümleri 2 haftada 1 ölçülür dedi. senin 4 günlük ölçümde bukadar fark çıkması normal bence kilo verdi diye canını sıkmaa🙏🏻😇
Benim de haftada 2 oldu kontroller pazartesi perşembe şeklinde haftaya perşembe geliyor inşallah cadı kızım 🥰 ağzın bal yesin valla içim rahatlıyor böyle şeyler duyunca teşekkür ederim 💕 ciğer geliştirici de yaptık bugün tekrar hayırlısı 🙏🏻

Benim de haftada 2 oldu kontroller pazartesi perşembe şeklinde haftaya perşembe geliyor inşallah cadı kızım 🥰 ağzın bal yesin valla içim rahatlıyor böyle şeyler duyunca teşekkür ederim 💕 ciğer geliştirici de yaptık bugün tekrar hayırlısı 🙏🏻
sağlıkla mutlulukla gelsin canımm🧿 benim de bebişin karnı 2 hafta geri kilo meselesinde hassasım biraz ama doktorum perinatolog öyle bilgi verdi okuyunca sana söylemek istedim hiç üzme kendinii🥰

Kilo vermeye başlamış deyince canım sıkıldı zaten erken doğacak bu zamana kadar bu kadar ilerlemek bile mucizeydi bizim için 🙏🏻 sağlıkla gelsin dediğin gibi gerisi hiç önemli değil 💕 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🧿

Canımm varya inan bu kilo bile o kadar güzel ki.. haftada ilerledi. sağlıkla al kucağına inş. 🧿🥰
Ayrıca bende üniversite hastanesine gittiğimde 2 hafta dolmadığı için sadece suyuna ve harekete bakıyorlardı. Gerçek ölçüm 2 haftada anlaşılıyormuş..

Selam tekrar kızlar ben geldim drdan 17 ekim olan doğum gününü 16 ya çekti dr plasenta yaşlanmaya başlamış pazartesi 2500 Gr olan kızım 2400 olmuş 😔 pazartesi tekrar gideceğim kontrole
Yaşlandığını nasıl anlıyor acaba merak ettim. Hayırlısıyla güzel bir doğum olsun inşallah bebişin de bir haftada kilo alır. Ölçümleri Dr yapıyor ya manuel onunla ilgilidir belki. Kendi bir şey dedi mi bununla ilgili

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı 34+6, oğluş 2500 gr olmuş, adam boyunu ısrarla söylemiyo bu almanyadakiler vallahi beni canımdan bezdirdi, sezaryen için rapor verdi ama sonra da yaparlar öı bilmiyorum dedi çok panik oldum normal doğum hiç istemiyorum çünkü stres oldum
Boyunu benimki de söylemiyor canım ya belki o kadar önemli bi şey değildir

Evet ya karar veremiyorum bi türlü Travel zaten almayacağım, kabin boy puset hem oto koltuğu olanlar tercihim. 🥰 34+1 im yani yavaştan almam lazım gibi sanki 🫠😁
Bir şey diycem monaliza senin burcun ne? Erteleme konusunda benden de iyi birini gördüm sonunda😂

Canımm varya inan bu kilo bile o kadar güzel ki.. haftada ilerledi. sağlıkla al kucağına inş. 🧿🥰
Ayrıca bende üniversite hastanesine gittiğimde 2 hafta dolmadığı için sadece suyuna ve harekete bakıyorlardı. Gerçek ölçüm 2 haftada anlaşılıyormuş..
Şafak 7 bakalım hayırlısı olsun her şeyin Allah hepimizin bebeğine sağlık versin 🙏🏻😍

Evet öyle olacaktın da kızlarımız maşallah çok aceleci 😂 36+3 üm ben de yani okeyim artık yeter 😂 haber ederim çıkınca bakalım bir de erkek bebiş katılacak mı listeye 😂
Sen benden öncesin o zaman kuzum normali mi bekleyeceksin ne düşünüyor doktorun sen ne düşünüyorsun
11 kasıma gün aldık kız künye demeyin bana🤣
Hayırlı olsun canım 11.11 çok güzel bir tarih sağlıkla kavuşun 🥰
Selam tekrar kızlar ben geldim drdan 17 ekim olan doğum gününü 16 ya çekti dr plasenta yaşlanmaya başlamış pazartesi 2500 Gr olan kızım 2400 olmuş 😔 pazartesi tekrar gideceğim kontrole
Hayırlısı olsun canım hiç üzme tatlı canını kilosu önemli değil önemli olan sağlıkla doğmasi dualarımız seninle 5. Bebeğimiz senin kizcen olacak kısmetse 🤩

Güne uçan tekmelerle başladım 🫠 baş aşağı döndükten sonra bu sefer de göbeğimde hissediyorum tekmeleri bi sağa bi sola yamuluyor karnım komik 🤣 ay ben daha bebek arabası yatak vs alamadım taşınma telaşından umarım geç kalmamışımdır ya 🥲
canim bende de taşınma durumu var. hastane çantam hazır değil, bebek odasının şifonyeri ve dolabı daha alınmadı. bebişimin eşyaları hazırlayamadım. doktor hastane çantanı hazırladın mı dedi hee dedim:cry: oluyo ne yapalım herkesin süreci aynı olmuyor. bebek arabasında şöyle bir durum var baby mall dan aldım ben . siteden daha uyguna aldım çünkü mağazada daha uygun oluyor.kenarda duruyor ama geç alsamda olurmuş

Yaşlandığını nasıl anlıyor acaba merak ettim. Hayırlısıyla güzel bir doğum olsun inşallah bebişin de bir haftada kilo alır. Ölçümleri Dr yapıyor ya manuel onunla ilgilidir belki. Kendi bir şey dedi mi bununla ilgili
36 dan sonra normal dedi yaşlanması herkesin yaşlanıyor dedi benim gebelik şekeri de hep sınırdaydi gebelik şekeri de etki ediyor erken yaşlanmaya benimki yeni başlamış olabilirmiş evet kafa çok aşağıda olduğu için net ölçüm de olmayabilir drum çok rahatti ben dert edindim herhalde kendime

Sen benden öncesin o zaman kuzum normali mi bekleyeceksin ne düşünüyor doktorun sen ne düşünüyorsun

Hayırlısı olsun canım hiç üzme tatlı canını kilosu önemli değil önemli olan sağlıkla doğmasi dualarımız seninle 5. Bebeğimiz senin kizcen olacak kısmetse 🤩
Amin inşallah canım 🥰 şimdi panik de oldum kuaföre gidip temizlik işlerini halledeyim bugün 😂

Güzelim bana da aynı haftada aynı konuşmayı yapmıştı baya ümitsizdim aslında ama hafta sonu kilo aldırmayı başardım. Zaten haftamız güzel. Ben düşünmeyi bıraktım artık sadece beslenmeleri dikkat ediyorum o kadar. Bi anda sürprizler olabiliyor. Zaten sık kontrol ediliyoruz. Herşey güzel gidecek inşallah 🙏

Hadi bakalım 3. Prensimiz gelecek mi artık beklesin demiyorum haftası iyi yeter doğabilir ben onay verdim ajsjsns
Sen de okey verdiysen timam 😂 ben de eşime diyorum ben doktorla konuşcam bu kadar yere bence diyorum o da seni dinlicekti diyo 😂

Ultrasonda görünüyor canım bana gösterdi beyaz kreş gibi bi tabaka sarmış oluyor plesantayı. Zaten bebeğin kilosu yavaşladı ama kan akışı iyiyse de tek seçenek plesanta kalıyor

Kuşum ben ikisine de okeyim ya sağlıkşa gelsin de hangisi olması gerekiyorsa o olsun kafası hiç düşünmedim. Doktorum da normalde vajinal doğum tercih ediyor ama bana şimdiye kadar yorumda bulunmadı çünkü herşey vajinal için uygun gitse de hep erken doğum riskimiz oldu. Tek dediği öyle bir durumda şu an suni sancı sana uygun değil. Ama artık haftamız ilerliyor bebişin değerleri iyi giderse önceliği ona verir gibi. Öyle olsa bile kendiliğinden gelmesini büyük olasılıkla bekleyemeyeceğiz. Ya suni ile tetiklenmeye çalışılacak ya da sezeryan gibi.

36 dan sonra normal dedi yaşlanması herkesin yaşlanıyor dedi benim gebelik şekeri de hep sınırdaydi gebelik şekeri de etki ediyor erken yaşlanmaya benimki yeni başlamış olabilirmiş evet kafa çok aşağıda olduğu için net ölçüm de olmayabilir drum çok rahatti ben dert edindim herhalde kendime
Böyle doktorlara can kurban bazıları gebe psikolojisine hiç dikkat etmeyip daha da strese sokuyor insanı

Ay herşeyim eksik gibi daha kıyafet falan da yıkamadım. Neyse ki erken doğum riski falan yok ama tabi bir günde herşey değişiyor 🫠
Gerçekten bir günde değişebiliyor işler, bende kızım okula başlasın o okuldayken yıkarım ütülerim diye erteledim, hepsini arkadaşlarım yaptı benim yerime😔 tek tek hayal kura kura yapıcaktım heveslenmiştim ama olsun artık nasılsa daha çok kirlencek tekrar yıkancak ütülencek o zaman yaparım diye avutuyorum kendimi...

Merhaba herkese bugün erken doğum kervanına benim de katılacağım haberini aldık. Bebeğin göbek çevresi kilo almadığı ve istenilen persentilin altına düştüğü için 37’diyi doldurduğumuz gün alınacakmış. plesentada bir sorun var diye anladım. Bebeği gerektiği gibi beslemiyor sanırım. Haftada 2 gün kontrole gideceğim Perinatalog takip ediyor kendi doktorumla beraber. 2 hafta dayanabilirsek 23 Ekim doğum 🙏🏻

Amin inşallah canım 🥰 şimdi panik de oldum kuaföre gidip temizlik işlerini halledeyim bugün 😂
O işleri bende yapmam lazım ama ne zaman gitsem bilemedim vallahi
Kuşum ben ikisine de okeyim ya sağlıkşa gelsin de hangisi olması gerekiyorsa o olsun kafası hiç düşünmedim. Doktorum da normalde vajinal doğum tercih ediyor ama bana şimdiye kadar yorumda bulunmadı çünkü herşey vajinal için uygun gitse de hep erken doğum riskimiz oldu. Tek dediği öyle bir durumda şu an suni sancı sana uygun değil. Ama artık haftamız ilerliyor bebişin değerleri iyi giderse önceliği ona verir gibi. Öyle olsa bile kendiliğinden gelmesini büyük olasılıkla bekleyemeyeceğiz. Ya suni ile tetiklenmeye çalışılacak ya da sezeryan gibi.
Hakkınız da en hayırlısı en sağlıklısı olsun canım doğum şeklinin hiç bir önemi yok umarım kendi gelmek ister ve kendi sancisiyla dogar minik oğlan 🤩
Merhaba herkese bugün erken doğum kervanına benim de katılacağım haberini aldık. Bebeğin göbek çevresi kilo almadığı ve istenilen persentilin altına düştüğü için 37’diyi doldurduğumuz gün alınacakmış. plesentada bir sorun var diye anladım. Bebeği gerektiği gibi beslemiyor sanırım. Haftada 2 gün kontrole gideceğim Perinatalog takip ediyor kendi doktorumla beraber. 2 hafta dayanabilirsek 23 Ekim doğum 🙏🏻
Hakkınızda hayırlısı olsun canım Merve’nin dediği gibi bebeğe kilo aldıracak şeyleri bi dene derim faydası olur insallah bu arada bizim de doğum tarihimiz aynı ❤️

37 erken doğuma göre güzel bir hafta hatta erken doğum sayılmıyor. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻

Back
X