2014 Kasım Anneleri

Canmcm ya keske ben de seker yapabilsem. Hepsini almaya kalkarsak cok pahaki zaten. Cok da guzel suslu seker koymak icin posetler var nette. Ben visne koydurttum buzluga. Lohusa serbetini ondan yapacagim. Guzel olur die dusunuorm. Lohusa tacini da ben bujiteriden aldim walla. Hosuma gitti aliverdi::))))

Sanırım yalnız değilim Bende daha hastane çantasını hazırlamadım yatağıda çantayıda ekimde hazırlamayı düşünüyorum

kızlar çantanız hazır olsun...
bizim komşunun kızı 33. hafta sonunda ani suyu gelmesi ile erken doğum yaptı..
ama bebeğin gelişimi 10 gün önceden gittiği için 2200 gr doğdu ve 1 gün küvezde kaldı..
sakın ihmalt etmeyin çantanızı falan

Pişirirken su koymazsan daha iyi olur. Özellikle domates koyarsan hiç su koyma, tüm malzemeyi koy tencereye az kavur sonra altını kıs ocağın, suyunu salacaktır zaten.Afiyet olsun.

su koymazsan dibi tutmazmı şekerimmm

Aa ne güzel sen doğal yapmışsın miss Ben kendime ayırdım komposto şeklinde rondodan geçiricm kuru meyveleri misafirlere vermem organik aldım o kadar

Her ay olmuyor sanirim benimde haberim yoktu ablam deyince gittim faceden takip et sayfasini bence orda yazarlar heralde.. Duyarsam bisey bende habet veririrm sana..
Depo günlerinher ay oluyormu zamanlarını biliyormusun ben geçen sefer kaçırdım

Maşallah canım ne güzel, bir kızın var birde oğlun olacak demek Allah bağışlasın

cok teşekkürler canım rabbim cümlemizin evlatlarını bağışlasın acılarını göstermesin inşallah. evet cok yaramaz bir kızım var erkek gibi araba top oynar koltuk tepelerinden inmez :) oğlum nasıl olacak çok merak ediyorum :))

bu arada kızlar bir zeyneplevent ile tanıştık az önce..ben rapor almaya çıktığımda oda doktor bekliyordu..
man ken gibi kız yaa küçük bir karnı var ve pek şirin maşallahhh...
inş bundan sonrada görüşcez..

Ben civilden aldim carrefourlarda da var sanirim..

Hehhe çok güldüm ya kızına maşallah Bende nedense tatlı yaramaz bi kızım olsun istiyorum biraz cadıca

su koymazsan dibi tutmazmı şekerimmm

Yok canım tutmaz, soğanı, börülceleri, doğranmış domatesi , zeytinyağını koy tencereye, 1 küp şeker at, tuzunu ayarla kavur biraz, sonra altını kıs ocağın. Yavaş yavaş kendi suyunda pişer. Arada bakarsın o kadar.

kızlar benim dusundugum hastane tasarımı bu çikolatalarıda resimdeki gibi şık bi gumus tepsinin içinde vericem

Eklentiler

• 10414580_771045766259434_2685863194510419550_n.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 92
  • 10264301_771046026259408_4217286189311132369_n.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 97
Bak yaa Böyle duyunca panik oluyorum tamam itiraf ediyorum kırışmasını istemediğim için koymuyoruuuum

tmm canım yapayım birde foto çeker gösteririm sana..

Kızlar bileniniz var mı ben kapı tülü arıyorum birde lohusa tacı bunları ankaradan nerde bulabilirim bileniniz var mı şöyle bebek malzemeleri satan yer var mı
ulusta çıkrıkçılar yokuşunun hemen yanında suluhan diye bir yer var orda bebek şekeri süsleri falan herşey var birçok dükkan var toptancı gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…