kan hapı içiyorum zaten canım ama ne varsa bebek aldığı için yükselmiyor. tekrar tahlil yaptırıp dahiliye ye gidicem dr. bişey demedi ama ben önlemimi alayım.Canim evde kizin varken dinlenebilecek misin ?
Kan hapi ile desteklese biraz seni?
Ben de sordum kapli cikolata eger kalpli kirmizi jelatine sariliysa 70 tl.(gorunumu gayet hostu)Eger jelatine sarili deilse 50 ya da 60 tlydi kilosu. Bir kilonun icinde de 50/52 tane arasinda varmis. Bence baska yerlere de sor.kızlar mutlu saglıklı huzurlu haftalar hepınızeee
hastanede gelenlere ne ıkram etmeyı dusunuyorsunuz??
şu suslu kaplı bebişli cıkolatalardan alacak mısınız?
ben pastanede sordum kılosu 140 lira
Kızlar çalışabilir raporumu aldım inş başarabilirim 37. haftaya kadar
evet canım ölçümlere genel olarak baktığında gebelik haftasıyla uyumlu hatta 1-2 gun ilerde ama karın çevresi 1 hafta kadar geride kalmış şimdiye kadar normaldi. bebeğe yeterli oksijen gitmesi için sık sık uzanmak dinlenmek gerekiyormuş. tabi bir de düzenli beslenmek.Bebegin karin cevresinin olcumu gelisimiyle ilgili en dogru bilgiyi veriomus. Ben dinlenmeni tavsiye edecem. Bol bol da bebis icin yararli seyler yemek lazim.kolay gelsin...
Bu cikolatalardan olucak cnm.site adi çikolata shop
Haşladıktan sonra limon zeytinyagi sarimsak ile salatasini yapabilirsin ya da taze fasulye yapar gibi de pisirebilirsin canim. Salatanin tarifi nette vardır. Izmirde bizde cok yapardik burda börülce diyorum o ne? Diyolar
Taze fasulye gibi pişir canım, çokta püf noktaları olan bir yemek değil. Domatessiz yapmak istersen koymayabilirsin tabi. Bir de sarımsak ekle mutlaka.
aynen cnm bende oyle yapıyorum ekim ayı geldiğinde hızlandırıcam hazırlıklarımıGünaydın canım.. Ben de daha sadece bebeğimin eşyalarını hazırladım ki onda bile emin değilim tam.. Kendim için henüz hastane çantasına hiçbişi koymuş değilim... Ağır ağır hazırlıyorum
Canım burdan sipariş verince sadece çikolataları gönderiyorlar di mi o kutuyu göndermiyorlar... Kutular da şirinmiş o yüzden sordum?
bende oyleyim cnm uykular haram oldu kac gecedir ve uyanır uyanmaz sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi bütün kemiklerim agrıyoGunaydin arkadaslarimmbugun okullar basliyor bu yilin bana en guzel getirisi bebegim oldu insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz
Gece dort bes kere lavaboya gidiyorum ve yatarken sol sag farketmiyor sanki nefes alamiyor gibi hissediyorum kendimibenim gibi olan var mi???
Bize annem şeker hamurlu bebek body si birde bebek biberonu şwklinde pembe şekerler yapıp şeffaf posetlere saracak üstünde ismi de yazacak inşallah prensesimin onları sepete koymayı düşünüyorum gelenlere vermek için bende evde şık kadeh ve sürahi takımım var onları pembe kurdeleyle süsleyip masaya şekerlerin yanına koyacağım lohusa şerbeti olacak içinde bakalım inşallah yaparımKalpli cikolatalari tulle tutturabilir.miyiz ki???
1.Ben de carrefurda gormustum kalpli cubuklu seker bole buyuk lolipoplar onlari pembe ve mavi tullere sarip susleyecektim.
2.Birde cupe cake yapacak ablam evde. Ben de netten guzel kaliplar var onlardan alicm guzel bi sunum olacak.
3.lokum yaptirip kurdanla ayakli cam fanusun icinde sunacam.
4.bir de bebis sekerleri henuz ismarlayamadim.
5.cam su sebiline de kendi yaptigimiz visne suyundan lohusa serbeti olarak ikram etmeyi dusunuorz.
Hayirlisiyla olsun insallh
Kutu dahil degil cnm.kutuda satıyor ama
Maşallah canım ne güzel, bir kızın var birde oğlun olacak demek Allah bağışlasınkan hapı içiyorum zaten canım ama ne varsa bebek aldığı için yükselmiyor. tekrar tahlil yaptırıp dahiliye ye gidicem dr. bişey demedi ama ben önlemimi alayım.
kızım da sabah kreşe gidiyor öğlene kadar biraz enerjisini atar. sürekli evde olacağım için şimdiki gibi yormaz beni diye düşünüyorum. 3.5 yaşında kendı kendıne vakit geçirebiliyor. o oyuncaklarıyla oynarken en azından uzanma fırsatım olur gün içinde. 5 te de babası geliyor zaten. gündüz evde olmadıgım için malum şu an herşey akşama kalıyor.
tmam şekerimm pişireyim bakalım..
kv mezarlığa falan gitcek annesini ziyarete..yoksa ona yaptırıdım ama şimdi o gelinceye kadar beklemek olmaz ben yapayım yemek
Biz kendimizden veriyoduk gazli bezin icindr pamuk oluyor ikinci gum orkid kullaniyolardi..Gunaydin canim. Sence hasta bezi mi hasta kulodu mu daha mantikli. Hangisini almak lazim?? Sezaryen sonrasi icin ozellikle.
Sanırım yalnız değilimaynen cnm bende oyle yapıyorum ekim ayı geldiğinde hızlandırıcam hazırlıklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?