- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
günaydınnn kızlarhaftasonu cok hızlı ve cok güzeldi zeyycim doğum gunun kutlu olsun cnm yazdıklarınızın cogunu okudum ne güzel hepiniz herseyı hazır etmıssınız bizde sadece bebısımın eşyaları kuruldu ama bu hafta yıkayıp utulemeyi düşünüyorum sonrada dolabına yerlestırıcem ve daha gecelik pıjama bunlarıda almadım ondan sonrada onları alıp bı bavul hazırlamayı düşünüyorum ben cok mu gec kaldım yaaa
Canim evde kizin varken dinlenebilecek misin ?günaydın güzel anneler;
3 gündür evdeyim foruma giremedim o kadar çok sayfa var ki okuyamadım geçmişi. inşallah herşey yolundadır sıkıntısı olan yoktur.
zeyy nice yıllara inşallah sevdiklerinle birlikte.
cuma kontrolüm vardı. 30 hafta itibariyle oğlum 1490 gr olmuş. yanlız karın çevresi başına ve diğer yerlerine göre daha az büyümüş. sorun yok suyun normal gelişme geriliği denilebilecek bir durum söz konusu değil dedi ama sanırım bebek büyüdükçe ona giden kan oksijen vs yetersiz kalıyor. kanım da düşük zaten. iki hafta sonra çağırdı bu sefer ne kadar geliştiğine bakacak. kızımda da aynı şeyi yaşamıştım sanırım bu haftalardaydı. kızım biraz küçük doğmuştu 2850gr .en kötü ihtimal bu da öyle olur dedi. çok canım sıkıldı bu erkek olunca daha iri bir bebek olur belki diyordum napalım sağlığı yerınde olsunda.
vee dediki izne ayrıl dinlen beslenmene dikkat et. protein ye. stresten uzak dur. işte asıl canımı sıkan konu ben 35 haftaya kadar en azından çalışayım dıyordum. işim yorucu değil masa başındayım arabayla servisle geliyorum ama yine de evde durmakla bir olmaz dedi. haklılık payı da var aslında. evde kızım da var hiç oturmadan yattığım oluyor. sanırım doktoru dinleyip izne ayrılıcam ıkı hafta sonra. bizden haberler böyle dualarınızı bekliyorum.
Abovvvvkızlar mutlu saglıklı huzurlu haftalar hepınızeee
hastanede gelenlere ne ıkram etmeyı dusunuyorsunuz??
şu suslu kaplı bebişli cıkolatalardan alacak mısınız?
ben pastanede sordum kılosu 140 lira
Gunaydin arkadaslarimmbugun okullar basliyor bu yilin bana en guzel getirisi bebegim oldu insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz
Gece dort bes kere lavaboya gidiyorum ve yatarken sol sag farketmiyor sanki nefes alamiyor gibi hissediyorum kendimibenim gibi olan var mi???
kızlar mutlu saglıklı huzurlu haftalar hepınızeee
hastanede gelenlere ne ıkram etmeyı dusunuyorsunuz??
şu suslu kaplı bebişli cıkolatalardan alacak mısınız?
ben pastanede sordum kılosu 140 lira
nerden alıyosunuz kızlar bu deterjanı marketenmi netten mı marketse hangisinden acaba?bende aynısnı kullandım ve çok sevdim,yumuşacıkta yapıyor
Canım bence fikirlerin çok güzel bende Bebeği görmeye gelenler için kartondan küçük kutular hazırladım önlerinde hoşgeldin kerem yazan etiketler yapıştırdım içlerine lokum koycam. Arkası mıknatıslı tüllü bebek şekeri yaptım onu vercem. Bi de loğusa şerbetiyle kurBiye vercem. Mavi gıda boyasıyla kalp kurabiyeler hazırlıycam çöp şişe takılı olcak jelatinle sarıp kurdeleyle bağlıycam ama aklıma takılan bişey var. Mesela bebek görmeye bugün 2 kişi geldi diyelim 3-4 gün sonra 5 kişi geldi yaptığım kurabiyeler bayatlamıycak mı?Abovvvv
140 tl cok degil miii
Canim benim iki dusuncem var ki onlarin oncesinde sana sunu da soyleyeyim benim hastaneye gelecek cok insanim yok
Ama yine de yapacagim uc haftalik izne cikinca
1. Kapli cikolata alip onlari tulle sarip cubuga silikonla yapistiracagimm
2. Sekilli tatli kurabiye yapip jelatinle sarip sepette sunacagim nasil fikirlerim?
Canım sitenin adı neKızlar facebooklarinizi paylasmissiniz ama benim face
Cnm bende kendim hazirlagim hello kityli sus yaptim onlari sepete koycam.birde nette 125 adet kare cikolata var uzerinde isimde yaziliyo 75 tl idi.onlardan yaptircam.benimde gelenim fazla olmaz zaten artan cikolatalari ewe konu komsu geldigindede veririm diye dusundum.
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı hayırlı senelere inşallah geç oldu ama şimdi gördümMutlu yıllar banaaa
Tatlım o kurabiyeler yenmiyor süs olarak kalıyorCanım bence fikirlerin çok güzel bende Bebeği görmeye gelenler için kartondan küçük kutular hazırladım önlerinde hoşgeldin kerem yazan etiketler yapıştırdım içlerine lokum koycam. Bi de loğusa şerbetiyle kurBiye vercem. Mavi gıda boyasıyla kalp kurabiyeler hazırlıycam çöp şişe takılı olcak jelatinle sarıp kurdeleyle bağlıycam ama aklıma takılan bişey var. Mesela bebek görmeye bugün 2 kişi geldi diyelim 3-4 gün sonra 5 kişi geldi yaptığım kurabiyeler bayatlamıycak mı?
Kalpli cikolatalari tulle tutturabilir.miyiz ki???Abovvvv
140 tl cok degil miii
Canim benim iki dusuncem var ki onlarin oncesinde sana sunu da soyleyeyim benim hastaneye gelecek cok insanim yok
Ama yine de yapacagim uc haftalik izne cikinca
1. Kapli cikolata alip onlari tulle sarip cubuga silikonla yapistiracagimm
2. Sekilli tatli kurabiye yapip jelatinle sarip sepette sunacagim nasil fikirlerim?
Canım ben normal yediğimz kurabiye hamurundan yapçam gıda boyası ekliycem tadı da gayet güzel oluyor daha önce yaptımTatlım o kurabiyeler yenmiyor süs olarak kalıyor
Bebegin karin cevresinin olcumu gelisimiyle ilgili en dogru bilgiyi veriomus. Ben dinlenmeni tavsiye edecem. Bol bol da bebis icin yararli seyler yemek lazim.kolay gelsin...günaydın güzel anneler;
3 gündür evdeyim foruma giremedim o kadar çok sayfa var ki okuyamadım geçmişi. inşallah herşey yolundadır sıkıntısı olan yoktur.
zeyy nice yıllara inşallah sevdiklerinle birlikte.
cuma kontrolüm vardı. 30 hafta itibariyle oğlum 1490 gr olmuş. yanlız karın çevresi başına ve diğer yerlerine göre daha az büyümüş. sorun yok suyun normal gelişme geriliği denilebilecek bir durum söz konusu değil dedi ama sanırım bebek büyüdükçe ona giden kan oksijen vs yetersiz kalıyor. kanım da düşük zaten. iki hafta sonra çağırdı bu sefer ne kadar geliştiğine bakacak. kızımda da aynı şeyi yaşamıştım sanırım bu haftalardaydı. kızım biraz küçük doğmuştu 2850gr .en kötü ihtimal bu da öyle olur dedi. çok canım sıkıldı bu erkek olunca daha iri bir bebek olur belki diyordum napalım sağlığı yerınde olsunda.
vee dediki izne ayrıl dinlen beslenmene dikkat et. protein ye. stresten uzak dur. işte asıl canımı sıkan konu ben 35 haftaya kadar en azından çalışayım dıyordum. işim yorucu değil masa başındayım arabayla servisle geliyorum ama yine de evde durmakla bir olmaz dedi. haklılık payı da var aslında. evde kızım da var hiç oturmadan yattığım oluyor. sanırım doktoru dinleyip izne ayrılıcam ıkı hafta sonra. bizden haberler böyle dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?