2014 Kasım Anneleri

Günaydınnnnn arkadaşlar...
Günleri saymaktan vakit geçiremiyorum ya... Az kaldı bebişlerimizin yüzünü görmeye... Ben hala çanta hazırlıyorum hastane çantamı bi tamamlayamadım hep bişiler eksikmiş gibi geliyor gözümün önünde duruyor öyle..

Benim 2-3 gündür göğüslerim ağrıyor daha doğrusu baya bir hassaslaştı kızlar sizde öyle bir durum var mı? Uçlarına bakıyorum minnacık sarı katı bişi oluyor onu alıyorum azcık dokunsam peşinden sarımsı bazen şeffaf bir sıvı geliyor hemen bırakıyorum... Ondan mı ağrıyor acaba?

günaydınnn kızlar haftasonu cok hızlı ve cok güzeldi zeyycim doğum gunun kutlu olsun cnm yazdıklarınızın cogunu okudum ne güzel hepiniz herseyı hazır etmıssınız bizde sadece bebısımın eşyaları kuruldu ama bu hafta yıkayıp utulemeyi düşünüyorum sonrada dolabına yerlestırıcem ve daha gecelik pıjama bunlarıda almadım ondan sonrada onları alıp bı bavul hazırlamayı düşünüyorum ben cok mu gec kaldım yaaa

Günaydın canım.. Ben de daha sadece bebeğimin eşyalarını hazırladım ki onda bile emin değilim tam.. Kendim için henüz hastane çantasına hiçbişi koymuş değilim... Ağır ağır hazırlıyorum

günaydın güzel anneler;

3 gündür evdeyim foruma giremedim o kadar çok sayfa var ki okuyamadım geçmişi. inşallah herşey yolundadır sıkıntısı olan yoktur.

zeyy nice yıllara inşallah sevdiklerinle birlikte.

cuma kontrolüm vardı. 30 hafta itibariyle oğlum 1490 gr olmuş. yanlız karın çevresi başına ve diğer yerlerine göre daha az büyümüş. sorun yok suyun normal gelişme geriliği denilebilecek bir durum söz konusu değil dedi ama sanırım bebek büyüdükçe ona giden kan oksijen vs yetersiz kalıyor. kanım da düşük zaten. iki hafta sonra çağırdı bu sefer ne kadar geliştiğine bakacak. kızımda da aynı şeyi yaşamıştım sanırım bu haftalardaydı. kızım biraz küçük doğmuştu 2850gr .en kötü ihtimal bu da öyle olur dedi. çok canım sıkıldı bu erkek olunca daha iri bir bebek olur belki diyordum napalım sağlığı yerınde olsunda.

vee dediki izne ayrıl dinlen beslenmene dikkat et. protein ye. stresten uzak dur. işte asıl canımı sıkan konu ben 35 haftaya kadar en azından çalışayım dıyordum. işim yorucu değil masa başındayım arabayla servisle geliyorum ama yine de evde durmakla bir olmaz dedi. haklılık payı da var aslında. evde kızım da var hiç oturmadan yattığım oluyor. sanırım doktoru dinleyip izne ayrılıcam ıkı hafta sonra. bizden haberler böyle dualarınızı bekliyorum.

Gunaydin arkadaslarimm bugun okullar basliyor bu yilin bana en guzel getirisi bebegim oldu insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz
Gece dort bes kere lavaboya gidiyorum ve yatarken sol sag farketmiyor sanki nefes alamiyor gibi hissediyorum kendimi benim gibi olan var mi???

kızlar mutlu saglıklı huzurlu haftalar hepınızeee

hastanede gelenlere ne ıkram etmeyı dusunuyorsunuz??

şu suslu kaplı bebişli cıkolatalardan alacak mısınız?

ben pastanede sordum kılosu 140 lira

Canim evde kizin varken dinlenebilecek misin ?
Kan hapi ile desteklese biraz seni?

Abovvvv
140 tl cok degil miii
Canim benim iki dusuncem var ki onlarin oncesinde sana sunu da soyleyeyim benim hastaneye gelecek cok insanim yok
Ama yine de yapacagim uc haftalik izne cikinca
1. Kapli cikolata alip onlari tulle sarip cubuga silikonla yapistiracagimm
2. Sekilli tatli kurabiye yapip jelatinle sarip sepette sunacagim nasil fikirlerim?

Günaydınnnn canım.. Nefes darlığı ben de çok sık çekiyorum canım... Aynen söylediğin gibi nefes alamıyorum çoğu zaman... Hatta otururken bile nefes alamadığım çok oluyor

Kızlar facebooklarinizi paylasmissiniz ama benim face

Cnm bende kendim hazirlagim hello kityli sus yaptim onlari sepete koycam.birde nette 125 adet kare cikolata var uzerinde isimde yaziliyo 75 tl idi.onlardan yaptircam.benimde gelenim fazla olmaz zaten artan cikolatalari ewe konu komsu geldigindede veririm diye dusundum.

Canım bence fikirlerin çok güzel bende Bebeği görmeye gelenler için kartondan küçük kutular hazırladım önlerinde hoşgeldin kerem yazan etiketler yapıştırdım içlerine lokum koycam. Arkası mıknatıslı tüllü bebek şekeri yaptım onu vercem. Bi de loğusa şerbetiyle kurBiye vercem. Mavi gıda boyasıyla kalp kurabiyeler hazırlıycam çöp şişe takılı olcak jelatinle sarıp kurdeleyle bağlıycam ama aklıma takılan bişey var. Mesela bebek görmeye bugün 2 kişi geldi diyelim 3-4 gün sonra 5 kişi geldi yaptığım kurabiyeler bayatlamıycak mı?

Canım sitenin adı ne

Tatlım o kurabiyeler yenmiyor süs olarak kalıyor

Kalpli cikolatalari tulle tutturabilir.miyiz ki???
1.Ben de carrefurda gormustum kalpli cubuklu seker bole buyuk lolipoplar onlari pembe ve mavi tullere sarip susleyecektim.
2.Birde cupe cake yapacak ablam evde. Ben de netten guzel kaliplar var onlardan alicm guzel bi sunum olacak.
3.lokum yaptirip kurdanla ayakli cam fanusun icinde sunacam.
4.bir de bebis sekerleri henuz ismarlayamadim.
5.cam su sebiline de kendi yaptigimiz visne suyundan lohusa serbeti olarak ikram etmeyi dusunuorz.
Hayirlisiyla olsun insallh

Bebegin karin cevresinin olcumu gelisimiyle ilgili en dogru bilgiyi veriomus. Ben dinlenmeni tavsiye edecem. Bol bol da bebis icin yararli seyler yemek lazim.kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…