31+1 deydi sanırım 1858 di 2.5 kilo olsunlar içim nedense rahatlayacak Allah korusun erken doğum falan olursa toparlarlarcanım en son 6 eylülde gittimmm doktora 30+6 günlüktü 1773 gr geldi ve 31+7 görğnüyor biraz ilerden gidio dedi..
senin bebiş nasıl bakıyımm
Lolipop cikolatalardan ben de baktim intagramda bi bayan yapiodu. Cok pahaliydi ya:kızlar benim dusundugum hastane tasarımı bu çikolatalarıda resimdeki gibi şık bi gumus tepsinin içinde vericem
Canım çok teşekkür ederim haftasonu gidicem mutlaka bende kızılayda falan sanıyordum ama doğru çıkrıkçılar bu konuda daha mantıklıulusta çıkrıkçılar yokuşunun hemen yanında suluhan diye bir yer var orda bebek şekeri süsleri falan herşey var birçok dükkan var toptancı gibiler
cnm onları o an bulamama ıhtımalımden onlar yerıne ayaklı cam fanus ıcınde mavi badem şekeri dusunuyorumLolipop cikolatalardan ben de baktim intagramda bi bayan yapiodu. Cok pahaliydi ya:((((
İsyan alemsin yaacanım napalım kırışırsa kırışsın
ani birşey olsa çıplak kalmaktan iyidirrr
5 tlydi tanesi. Ben intagramda sekerci lokumcu cikolataci ne varsa ekledim de::)))) ordan biliom az cok.cnm onları o an bulamama ıhtımalımden onlar yerıne ayaklı cam fanus ıcınde mavi badem şekeri dusunuyorum
canım nasılsın, kontrol nasıldı?Benimde gördüğüm o şekildeydi, suyun altına tutup kafasını yıkıyorlardı. Öyle detaylı değildi yan, yıkama işlemi. Ayy, bu aldığımız minik cicileri mi giydirecekler kuzucuklarımıza
Herhalde canım ya, bütün vitamini hüüpp çekiyor galiba, bana kalan pek birşey yok gibiBu arada bende mide yanması yok hiç, yani bulantı-kusma da olmamıştı, yanmada olmadı hiç. İlla olması gerekmiyor herhalde dimi?
acaba bu kadar unutkanlık normal bir durum mu ki, bak bunu bilmiyorum işte. Ama çoğumuzda olduğuna göre normal herhaldeAynı durumdayzbana da eşim gün içinde mesajla hatırlatmalar yapıyor.
Malesef uyurken bile baş ucumuzdan ayıramıyoruz. Her yanımız radyasyon dolu.
Maşallah :)
Maşallah
Sıra yavaş yavaş bizim topiğin halkına geliyoooo
Senin ezik duracak bir durumun yok perim. Dimdik dur, oğlunla güzel vakit geçir. Eşini de yaptıklarından utandırZaten eve geldim baktım hala yatıyor hiç oralı olmadım bi güzel kahvaltı hazırladım kendim yedim o ara kalktı hiç bakmadım bile.. Sonra pc yi açtım işte size yazdım felan baktım kendi kendine yumuşuyor... Şimdilerde bir nebze daha iyi.. Çook ağır düzeliyor ama inşallah tamamen düzelecek...
Valla canım işte o öyle.. Ufacık bir problemi de büyüten bir insandı ki bu durum ona çok ağır geldi zannedersem.. Artık zaten oğlumla kendimi düşünüyorum..
Sağol canım..
Evet gurbetteyiz kimsemiz yok birbirimizden başka.. En ona ihtiyacım olduğu zaman.. Ama bunu bile göz ardı edecek kadar büyüttü işte o kadar aşırı kızgın bana... Yeni yeni işte düzelmeye çabalıyor... Rabbim bebeğimizin doğumunu bize tekrar başlangıç olarak nasip etsin her şey yine eskisi gibi güzel olsun inşallah...
Valla aynen öyle olmak lazım napalım artık içim elvermese de sadece oğluşumu düşünüyorum iyi ki varsın diyorum sadece onla ilgileniyorum bu taktik biraz işe yaradı gibi.. Hep kendimi suçlu gördüğüm için karşısında ezik gibi davranıyordum tam tersini yapıyorum artk baktım düzelmeye başladı
31+1 deydi sanırım 1858 di 2.5 kilo olsunlar içim nedense rahatlayacak Allah korusun erken doğum falan olursa toparlarlar
HERKESE GÜNAYDIN, İYİ HAFTALAR
canım nasılsın, kontrol nasıldı?
Bu arada cuma günki mesajına anca cevap veriyorum. Elbette illa mide şikayeti olacak diye bir şey yok. Ama hormonlardan ve bebeğin büyüyüp mideye baskı yapmasından dolayı bu aylardan itibaren mide ekşimeleri başlayabilir. Yani eğer başladıysa bu normaldir anlamındaama işte her gebelik kendine has. Hepsinde farklı olur. Hatta bizim 1. gebeliklerimizle 2. gebeliklerimiz bile aynı olmayabilir.
canım yürüyüş yapamıyorum düzenli onun etkisi var mıdır acaba?Günaydınnnn canım.. Nefes darlığı ben de çok sık çekiyorum canım... Aynen söylediğin gibi nefes alamıyorum çoğu zaman... Hatta otururken bile nefes alamadığım çok oluyor
HERKESE GÜNAYDIN, İYİ HAFTALAR
canım nasılsın, kontrol nasıldı?
Bu arada cuma günki mesajına anca cevap veriyorum. Elbette illa mide şikayeti olacak diye bir şey yok. Ama hormonlardan ve bebeğin büyüyüp mideye baskı yapmasından dolayı bu aylardan itibaren mide ekşimeleri başlayabilir. Yani eğer başladıysa bu normaldir anlamındaama işte her gebelik kendine has. Hepsinde farklı olur. Hatta bizim 1. gebeliklerimizle 2. gebeliklerimiz bile aynı olmayabilir.
acaba bu kadar unutkanlık normal bir durum mu ki, bak bunu bilmiyorum işte. Ama çoğumuzda olduğuna göre normal herhalde
Senin ezik duracak bir durumun yok perim. Dimdik dur, oğlunla güzel vakit geçir. Eşini de yaptıklarından utandır
Ekim gec olmaz mi canim, 55gunun var..Sanırım yalnız değilimBende daha hastane çantasını hazırlamadım yatağıda çantayıda ekimde hazırlamayı düşünüyorum
canım yürüyüş yapamıyorum düzenli onun etkisi var mıdır acaba?
canımmm senin de fikirlerin çok güzel kurabiyeleri hastane için kullansan sanırım daha iyi olur çünkü en fazla bir hafta dayanır herhalde kurabiyeCanım bence fikirlerin çok güzel bende Bebeği görmeye gelenler için kartondan küçük kutular hazırladım önlerinde hoşgeldin kerem yazan etiketler yapıştırdım içlerine lokum koycam. Arkası mıknatıslı tüllü bebek şekeri yaptım onu vercem. Bi de loğusa şerbetiyle kurBiye vercem. Mavi gıda boyasıyla kalp kurabiyeler hazırlıycam çöp şişe takılı olcak jelatinle sarıp kurdeleyle bağlıycam ama aklıma takılan bişey var. Mesela bebek görmeye bugün 2 kişi geldi diyelim 3-4 gün sonra 5 kişi geldi yaptığım kurabiyeler bayatlamıycak mı?
Ohh maşallah maşallah canımKontrolümüz gayet iyiydi canım, çok şükür bir aksilik yok. Kızım 45 cm 2100gr olmuş. Pozisyonu, suyu, gelişimi herşeyi güzelCumartesi gittiğimde adet tarihine göre 31+1 haftalıktım ama bebek 32+2 görünüyordu. İşte böyle, evde kağıda hazırlayıp yazdığım sorularım vardı, hepsini sordum doktoruma, hafta sonunda da bebeğimin kıyafetlerimi yıkadım, ütüledim bavulumuzu da hazırladık.
Sen nasılsın, minnoşun nasıl?
canımm senin söylediklerin mevlüt için mi hastane için mi??Kalpli cikolatalari tulle tutturabilir.miyiz ki???
1.Ben de carrefurda gormustum kalpli cubuklu seker bole buyuk lolipoplar onlari pembe ve mavi tullere sarip susleyecektim.
2.Birde cupe cake yapacak ablam evde. Ben de netten guzel kaliplar var onlardan alicm guzel bi sunum olacak.
3.lokum yaptirip kurdanla ayakli cam fanusun icinde sunacam.
4.bir de bebis sekerleri henuz ismarlayamadim.
5.cam su sebiline de kendi yaptigimiz visne suyundan lohusa serbeti olarak ikram etmeyi dusunuorz.
Hayirlisiyla olsun insallh
Canım sorma bir türlü karar veremedim ama yoğun ısrar üzerine bende haftasonu geceliğimi alıp yıkayıp ütüleyip benişle birlikte çantamızı hazırlayacağımEkim gec olmaz mi canim, 55gunun var..
Ben daha hazirlamadım ama sizden gerideyim tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?