- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Korse hastanedn ckilinca giyiliyormus, bzim bi tanıdikta, korsajji citcitli gymis ben citcitsizini aldim..BayanBilinmeyen
Canm korsajlı atlet e baktm smdi netten görsellere girip.
ne farkı vr norml atletlerden anlayamadm,hastanedn cıkarken giyiyorms herkes gbi bisey demistn sanırm.Aklıma takıldı da
Enemmmm kocişimi gönderdikten sonra bi uyumuşum bi uyumuşummm şimdi yeni uyandım inanır mısınız?Kızım kalksana kadın öldüm açlıktan der gibi adeta uçan tekmeler savuruyor. Sol tarafım göçmüş durumda. Sizi okucam diye kahvaltı hazırlayamadım ayol.
Canım suluhanda var. Kapı süsleri 30-40-50 arası. Benim hastane kapı süsü veriyormuş o yüzden almıcam ama orada o kdr çok varki gidip bişeyler almak istiyorum bende.
Şişşşştttt kıskanıommmmmmm olummm dermişimmmm.
Eheheh. O da görünmüyor bayadır. Nerelerdeymiş. Her şey yolunda mı?
Sağolasın canım.
Kuzum facebook.com/pinaryildirimyavuz
Adresim bu
Hadi ya sarma ile korse arasin da ne fark var ki, aslnda sarma da daha rahat eder ama bilemiyorumm.. doktoruma danisacam bende,bnim annemde catlakta var göbekte sarkmis bende de olacak ozamam :) catlak var zaten. :))Canım ben bu konuyu biraz araştırmıştım. Öncelikle uzmanların söylediği "doğum sonrası bel sarmanın, korse giymenin göbek ile ilgisi yok. Eğer göbeğiniz olmasın kalmasın istiyorsanız yapacağınız tek şey doğum sonrası düzenli beslenme ve spor. Bunun dışında da genetik faktörler etkili. " Çatlaklar gibi mesela, benim annem hiç çatlamamış bana ve de kardeşime hamileliğinde. Bende bu zamana kadar tek bir krem kullanmadım , hiç çatlağım olmadı.
Bir tarafta uzmanlar, diğer tarafta eskiler; kararsız kalmıştım. Bende kaybedecek birşeyim yok diyerek korseye karar verdim. Ama doktoruma danışmadan kafama göre hareket edemem. Eğer sezaryen falan olursa dikişler olacak, nasıl olur bilemiyorum.
Ayrıca, sezaryen sonrasına asla sarmayı önermiyorlar, korse olabilir ama sarma hayır.
Ayy inşallah sizde rahata erersiniz.
canmm mahlep katılıyo ömrünü uzatmak içinİnternet ten bi bakıyım bayatlamayan kurabiye diye o zaman bulabilirim heralde. Teşekkür ederim canım
Bende cok aradim ama bulamadim canim
Aynen canim oyle olcak artikNyse artk uydurcz bseyler napalm
Rahat canım hamile taytlarıda var ama pantolon gibi olanlardan alırsan dışarıdada giyebilirsin dene canımAaa evet tayt giyen hamileler görüyodum hep ama bel kısımlarında yine ek vardır dye düşünyodm,o zaman rahatsa alıp deneyeyim bnde :)
Baktm tozlu nun sitesnden fyatı 9.90tl yazınca sıradan atlet ismi otantik bisy sandım ilk bsta.Korse hastanedn ckilinca giyiliyormus, bzim bi tanıdikta, korsajji citcitli gymis ben citcitsizini aldim..
Kullandgm icn nrmalde hosuma gdiyor yani, aldim bende dogumdan snra gyerim diye.
Eşim görüp tm alalım derse ancak o zman gyeblrm.tayt ya hani dar e haliyle bnde tesettürlüym.olmadı evde giyerm tm sağol ablacm :)Rahat canım hamile taytlarıda var ama pantolon gibi olanlardan alırsan dışarıdada giyebilirsin dene canım
canımmmGözüme az geldi de.Bide dün çarşıda gezinirken gördüm tek altlar 3.5tl di.Kumaşna baktm hmen solacak yda sünecek türde değildi aklımda kaldı gdip alasım vr şirince renklerdi bide
canımmm
aldın mı cicileri
güle güle kullansın kuzucuğunnaldım ablacm 2-3 parça bsey :)
alış-verş topiğine de koydm.
Ayaklı altlarn mavi kahverengi pembe puantiyelileri vardı bn bi renk aldm,ayaklı altlarn üstüne giydieblecğm y.doğan tek üst bulamadm hiç
o yüzden tek parça olarak artk ayaklı alt almcam
Amin ablacm hepmzn ki inşallah.güle güle kullansın kuzucuğunn
Bu şekilde ama benimkisi bu kadar dar durmuyor haliyle beli büyük olanı alınca normal kot pantolon gibi duruyor canım aklında bulunsun olmadı evde giyersin kot götünümlü olduğu için belki tuniklerle falan değerlendirebilirsinEşim görüp tm alalım derse ancak o zman gyeblrm.tayt ya hani dar e haliyle bnde tesettürlüym.olmadı evde giyerm tm sağol ablacm :)
Evet mahlepli kurabiyeyi tavsiye ederim, çok lezzetli oluyorp
canmm mahlep katılıyo ömrünü uzatmak için
inşallah önemli bişi yoktur canım. İçini ferah tut.kızlar eşim kaza yapmış lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?