2014 Kasım Anneleri

Ben o tek altları, tulum içine falan giydirmek için aldım. Ama zor durumda kaldığımda üzerine herhangi bir takımın üstünüde giydirebilirim.

kızlar eşim kaza yapmış lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizim için

ederiz tabiki geçmiş olsun canım.

aman hiç tınlamıyorum onları gül geç,sanki kendileri bayan değil!

Yorum yapmadı ama riskli olsa eminim söylerdi. Ben de izne ayrılacağımı söyledim zaten onu da biliyordu. Sana verilen tavsiyeleri uygulayayım o zaman canım. Benim eşim hemen buldu yine laf yapıştıracak yeri. Az besleniyo az ondandır diye söylendi. Takmış adam benim az yememe yaa. Napim arkadaş iştahım bu kadar. Doktor da ondan beter, kilo almaktan korkma, ye diyor.. Korkmuyorm ki arkadaş olan mide kapasitesi bu yani

Bakıyım canım erkek bebekler için mevlüt takımı da bulmak zor çeşitler sınırlı

kızlar eşim kaza yapmış lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizim için

Canım çok geçmiş olsun, inşallah kötü birşey yoktur.

Amannnn boşverrrrrr, hiç düşünme böyle şeyleri. İster 6 al ister 16 millete neymiş ki, hele bu saatten sonra hiç takma, bırak kendi kendine konuşsunlar. Ben de 3 aylık hamileyken görüştüğüm bir hemşire geçen gün bana oo kilo amışsın, dedim bende "sen beni gördüğünde 3 aylıktı şimdi 7 aylık doğursam doğurucam bırakta alayım"

kızlar iş yerimden bir bayan kendi kullandığı korsesini getirmiş bana göstermek için böyle bel bandı gibi bir şey medikallerde satılıyormuş baya aklıma yattı almayı düşünüyorum kadın kimseye söyleme dedi niyeyse (?) ama ben siz gebedaşlarımdan nasıl saklarım böyle bir şeyi "Liposakşın korsesi 4 dilimli " böyle satılıyormuş. aklınızda olsun

Ben ustleri hep dis zibin aldım :) ayaklı ve ayaksiz pijemalarn ustune ust zibin giydirecem..

Canım hem hamileyiz kilo almamız çok normal bize herşey serbest sonuçta biz kendimizden çok bebişleri düşünmek zorundayız onları beslemek için yemiceğimiz şeyleri bile yiyoruz bazen insanlar düşünmeden konuşuyor zaten hamileyken hassas oluyo sonra kafaya tak dur aynaya bak öyle mi böyle mi diye moral bozmaktan baska bişi yok hamileyken mimseyle görüşmiceksin aslında

Ayni anda zayiflatiyormuymus.. liposaksınli.

Bende öyle söyledim 33. Haftama giricem dedim yarın normaldir dedim şurda doğuma ne kaldı ki kendi hamile hallerini biliyorum ama sizde şöylediniz diyemedim demem de ... Eee alıcaz tabiii bu gayette normal ben hamile olan bi bayana hiç bi zaman böyle konuşmadım hatta hep moral bile verdim ama ben kendi başımda niye buluyorum anlamıyorum

Resmi var mı nette falan benzerini koyabilir misin canım bakıyım bir

Off kızlar oğluşum 18 aylık artık bez tutunmak istemiyo çıkartıyorum çiş var mı diye tuvalete götütüyotum yapmıyo üstübe biley giydirip çıkarıyorum pat işiyo oğlum çişin geldiğinde söyle sen artık büyüdün diye anlatıyorum yok gene altına yapıyo bezi tuttuğumda çıkarıp fırlatıyo napıcam ben

İnsanlar densiz, benim arkadaşım hamileydi artık son günleri karşıdan kaşıya geçecek arabanın içinden adam bağırıyor "tır gibi olmuşsun, kaldır kı..ını da yürü" diye. Ne ağlamıştı kuşum benim ya, üstelik bir de fitti anlatamam, 9 yalık hamileydi havuzda suyun altında takla atıyordu

ben bugün itibari ile 10 günlük rapor aldım.ister doğum sonrası izninden düşssün ister düşmesin vallaa.aynı haftadayız seninle sende öyle yap canım.hangi ildesin
Canım ankaradayım ben meslek lisesi birde aldıgın rapor doğum sonrasına aktarılıyormu ki canım ya benim dönem kapanmıyo yoksa zaten bu haftada gidip pazartesi iznimi başlatcam inş

Haklısın son ana kadar değişebilir. Bu arada benim şeker yükleme testimi aç karnına ve glikozu içtikten sonra 2. Saatin sonunda kan alarak yaptılar. 1. Saat yok. O zaman kendi Dr uma gidemedim burda devlet hastanesinde yaptırmıştım. Buradaki uygulama bu şekildeymiş. Daha sonra sonuçları kendi Dr uma gösterdim. 1 . Saatin sonuda olmalı falan dedi. Bu şekilde değerler normal ama açlık ve tokluk şekerine tekrar baktırmamı istedi. Aç karnına ve kahvaltıdan 1 saat sonra baktırman yeterli dedi. Burda sağlık ocağında sonuçlar yanlış çıkıyor. Çok kişiden aynı şikayet geldi. Napıcam bilmiyorum. Tekrar yaptırmaya gerek yok gibime geliyor. Ama Dr umda son 2 gidişimde sordu. Bi akıl verin lütfen kızlar..

Ayyy canım benim yaaa nasıl gururunu kırmış kızın böyle insanları dengesiz olarak yorumlamak gerek birde adam demiş bunu kendi eşi nasıldır kimbilir

Kızlarr çok mutsuzum ya bugun okulun ilk günü ama bu öğrenciler hiç bişey dinlemiyor sınıfta dersin ortasında iki öğrencim birbirine girdi yımruklar havada uçuştu ayırmaya çalıştı çocuklar ama yok delirmiş gibilerdi sonra sınıftan çıkıp giderken o kargaşada bi tanesi karnıma çok fena çarptı:-( çok korktum ağladım sinirimden canımda çok acıdı bebeğime bişey olmamıştır umarım resmen yumruk yedim gibi bişey oldu Lisede öğretmen olmak çooook zor şu hafta bi geçseydi hayırlısıyla korktum iyice

Evet canım kızlar için süslü süslü elbiseler var çok beğeniyorum umarım 2. Kız olur da onu süsleyip hevesimi alırm
Ben mağaza gittiğimde kendimi kız bebek bölümünde buluyorum satış yapan bayanlar hep kız mı diye soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…