• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Canım ankaradayım ben meslek lisesi birde aldıgın rapor doğum sonrasına aktarılıyormu ki canım ya benim dönem kapanmıyo yoksa zaten bu haftada gidip pazartesi iznimi başlatcam inş

canım benim sona yetişmezse de en en kötü durumda 3 hafta kalacak,onda da buluruz bi rapor .kendini yorma

aldıgımız kılolarla alakası yok bunun yaa tamamen bebeğe giden kan ve oksijenle alakalı. 8-9 kılo alıp 4 kıloya yakın cocuk doguranlar bılıyorum. benım bebeklerım belli donemden sonra malaesef az kilo alıyor. bu ıkıncı hamıleliğim. düzenli beslenmek stres yapmamak ve gerçekten dinlenmek gerekiyor. ben yiyorum ama cok da duzenli beslenemiyorum. iş, çocuk, ev ne annem var yakında ne kayınvalide gelip arada yardım etsin, sadece corba içip akşamı geçirdiğim de oluyor malesef. stres de yapıyorum haliyle evde yapmam gereken bir sürü şey var. bebek hazırlıgı vs. doğumdan sonra kızım nasıl tepki verecek ona nasıl vakıt ayırıcam, ben hastanedeyken ıkı gun napıcak vs vs. elimde olmadan düşünüyorum napıyım. ben de doktoru dınleyip ayrılıcam izne artık. evde inşallah daha düzenli olurum.
Ayy durumlarımız çok benzermiş. Bakan kimse yok. Annem sağolsn geldi buzluğu doldurdu gitti. 1 hafta daha oradan tüketiriz. Sonra izne gitcez. Gelince de 1 aydan fazla yetecek yiyecek var. Sonrası allah büyük. Bi çorbayla geçen günler, su içilmeden geçen saatler, saat 3 te yenen öğle yemekleri.. İşim çok berbat. Gideym de dinleneyim artk. Sen de bir de çocuk varmş, allah kolaylık versin

Ayyy canım benim yaa dikkat et kendine bu öğrencilerle uğraşmak hakikaten zor o yüzden hiç bir zaman öğretmen olmak istemedim
Sağıl canım valla moralim çok bozuk bide meslek lisesi nerde en beteri var orda Allahtan izne ayrılcam yoksa bu karnımla daha çok darbe alırdım ben:-(

doğum günün kutlu olsun canım kızlarınla eşinle sevdiklerinle nice mutlu senelere:KK68: canım alıştırma kilodu çok rahatsız bişey var ama,kullanamıhoruz içi havlu dışı naylon bu yüzden çiş yaptığında hep ıslak kalıyo ve pişik yapıyo:KK43:

tamam canım önerin için saol biraz önce yıkadım belden aşağısını çıldırıyomuş gibi ağlıyo tekmeler savuruyo allahım ya bebek doğmadan çişe alışsa güzel.olcaktı sonra uğraşamam ki:KK12::KK43:
Evet canım ya inşallah doğumdan önce alışır da rahat edersin. Çocukların her yaşı ayrı problem Allah bu günleri güzel geçirmeyi nasip etsin

Sağıl canım valla moralim çok bozuk bide meslek lisesi nerde en beteri var orda Allahtan izne ayrılcam yoksa bu karnımla daha çok darbe alırdım ben:-(
canım cok dikkat etmen lazım kendine ve bebeginee sen böyle durumlarda arayaa girme lütfen bebeğini dusun başkasından yardım iste

Canım ben de tek alt öyle almadım o yüzden hep 0-3 ay takım olarak aldım... 0-3 aylıklar yenidoğan bebeğe çok mu büyük gelir ki? Zaten hastane çıkışlarında var alt üst onları en fazla herhalde 10-15 gün giyerler sonra büyürler diye 0-3 ay takım aldım ben ayaklı ve ayaksız...

Hayırdır canım? Haber et bize Rabbim korusun...

0-3aylık y.doğana büyk geleblr ama doğacağı kilosunu bilemeyz ki o yüzden alp geçiyorz napalm.eğer tosuncuk olursa ilk ay bile çk rahat gyer 0-3ü dye düşünüyorum

geçmiş olsun hocam benim de çok kötüydü günüm 2. sınıf öğretmeniyim 28 kişilik sınıfım 2'ye böldük diger sınıfı eşim okutacak beraber girdik derse bugün ama her şeyi unutmuşlarrrr hiç bişey yok sıfır sıfır 1.sınıftan başlayacam kesin okuma kötü yazma daha da kötü stres yapmamaya ve kendimi üzmemeye çalışsam da canı sıkıldı yaa
Sağolasın hocam valla bu öğrenciler öldürür insanı bende sırf strese girmemek için pzrtsi başlatcam iznimi yoksa sinirden bağırıp çağırmaktan erken doğururum alimallah baksana ilk günden hoşgeldin dediler bana:-(

YARDIMMM :KK43:

Ablalarımm hani şu tek parça aldığımız ayaklı alt pijamaların üstüne ne giydirceksnz???
Ben girdiğim her dükkanda çok aradım y.doğan tek üst uzun kollu ama yokkk,hep alt-üst takımlar gösteriyorlar yada uzun kollu zıbınlar..
Kendmce ayarladğm kombin 'uzun kollu zıbın+ayaklı alt pijama üstünede penye yelek'
Diğer türlü ayaklı pijamaları gydirebileceğm üst yok.Takımlar ve h.cıkışlarının üstleriyle uyumlu olmuyo
Canim tulumlarin icine uzun kollu citcitli badi altina patikli pijama giydirirsin sicacik giyer oģlusun bu sekilde degerlendirirsin illa alt ust olmak zorunda degi:KK39:l

Amiiiiiiin canım. Bende ikinci kız olur inşallah diyince 1.yi doğurdun da 2. Den bahsediyosun diyolar :-)

aynen sen birinciyi doğur bakalım.2.yi istemezsin diyorlar ama be 2 sene sonra hemen istiyorum kararımında değişeceğini zannetmiyorum:KK28::KK28:

canım benim sona yetişmezse de en en kötü durumda 3 hafta kalacak,onda da buluruz bi rapor .kendini yorma
Haklısın ama işte doktor randevumda pzrtesi malesef bekliycem burda sağlık ocagından bile rapor vermiyokar ya

canım cok dikkat etmen lazım kendine ve bebeginee sen böyle durumlarda arayaa girme lütfen bebeğini dusun başkasından yardım iste
Canım zaten araya girsem benide döverlerdi valla girmedim kapıda duryrdum çıkarken çarptı gerizekalı ama çok sertti düşcektim nerdeyse diğerleride şok oldu ilk günümdü bide bu okulda pekte iyi oldugı söylenemez:-(

Canim tulumlarin icine uzun kollu citcitli badi altina patikli pijama giydirirsin sicacik giyer oģlusun bu sekilde degerlendirirsin illa alt ust olmak zorunda degi:KK39:l
:KK71: Ck sevdim bu çözüm yolunuu Tesekkr ederm.Sıcacık tutar dedğn gbi,üşümez extra kat kat giydrme çabam olmaz az ve öz olur

Canım ben, hepsini tuzlu suda yıkadım sonra da tencerede kaynattım. Ama benimde aklıma şu takıldı ki, şimdi doğuma daha var, acaba doğuma yakın bir tarihte tekrar temizlenmeli mi onu bilemedim işte.
Teşekkürler canım bende öyle yapayım

aynen sen birinciyi doğur bakalım.2.yi istemezsin diyorlar ama be 2 sene sonra hemen istiyorum kararımında değişeceğini zannetmiyorum:KK28::KK28:
:-) bende çok kararlıyım canım daha karnımızdayken bizi böyle mutlu ediyolar doğunca kimbilir nasıl sevcez ikinci değil üçüncü bile istenir. Ama biz 2 den fazla düşünmüyoruz :-)

Canım zaten araya girsem benide döverlerdi valla girmedim kapıda duryrdum çıkarken çarptı gerizekalı ama çok sertti düşcektim nerdeyse diğerleride şok oldu ilk günümdü bide bu okulda pekte iyi oldugı söylenemez:-(
ayyyy ama bunlarda tam sopalık simdi:KK62: lütfen kedine cok dikkat et toplamışlar tatilde enerjiyi kuduruyolar ilk günden cok kızdım onlara cok Allah korusun ya yere düşseydin Allah korumuş :nazar:

Haklısın ama işte doktor randevumda pzrtesi malesef bekliycem burda sağlık ocagından bile rapor vermiyokar ya

doğrudur anlıyorum canım.bende meslek lisesinde çalışmıştım biliyorum, problemli çocukların toplandığı merkez gibi.ama lütfen bebeğin için dikkatli ol.

doğrudur anlıyorum canım.bende meslek lisesinde çalışmıştım biliyorum, problemli çocukların toplandığı merkez gibi.ama lütfen bebeğin için dikkatli ol.
Umarım kazasız belasız 1 haftayı atlatırım

Back
X