- 15 Nisan 2014
- 5.809
- 8.741
- 248
37 e kdara calissan bile ayrilirken yine rapor alcaksin.. Bende bugum aldim tekrar 35 de biraktimyaaa gedoen mi eşim arabanın muayenesi için gidecekti gideyim onunla bari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
37 e kdara calissan bile ayrilirken yine rapor alcaksin.. Bende bugum aldim tekrar 35 de biraktimyaaa gedoen mi eşim arabanın muayenesi için gidecekti gideyim onunla bari
doktora gideli 1 hafta olacak gittigimde kontrol diye mi gideceğim tekrar para mı vereceğim özel hastaneye gidiyorum37 e kdara calissan bile ayrilirken yine rapor alcaksin.. Bende bugum aldim tekrar 35 de biraktim
Hba1c değeri var, o da 3,5 çıkmış canım. Dahiliyede açlık tokluk tekrar yaptırayım, teşekkürler..
Yanlış hatırlamıyorsam hello babyde vardı bu hastane çıkışında istanbuldaysan oraya bi bakarsınarkadaşlar bebecix markabu kundaktan internette falan göreniniz olursa bana söylermisiniz?arıyorum bulamıyorum hiç yerde.Eki Görüntüle 1243832
birde bebepan ya da misspan marka bu hastane çıkışını hiç bi yerde bulamadım.içimde kalacak almazsam
Eki Görüntüle 1243836
Bende aynı kasık agrısını yasıyorum. Alırı bir baskı var kasıklarımda.Merhaba dunden beri alt tarafimda ozellikle yururken bir aci var sanki biyere vurmusumda morarmis gibi cok baski oluyo ve aciyo bu normalmi acaba boyle olan varmi bazen yatakta sagdan sola donerkende aciyo bykadar baski normalmi acaba
maşallah![]()
maşallah size annesi![]()
Yanlış hatırlamıyorsam hello babyde vardı bu hastane çıkışında istanbuldaysan oraya bi bakarsın
Merhaba dunden beri alt tarafimda ozellikle yururken bir aci var sanki biyere vurmusumda morarmis gibi cok baski oluyo ve aciyo bu normalmi acaba boyle olan varmi bazen yatakta sagdan sola donerkende aciyo bykadar baski normalmi acaba
tm canm kombinleri resimleyip eklerm topiğe bi kç yelek eksiğim varNasıl yaptınz o kombinleri bizde görsek![]()
Benim ağrımda sürekli sağ tarafta zaten benim oğluş hep sağda baskı yaptıkça sırtımdan çıkacak gibi hissediyorum bu arada idrarda kum dökme çıktı bendeoturdugum anda kemigim kirik gibi agriyo namaz kilarken falan acayip agrim oluyor surekli uzanamam ki cok ari yapiyor dayanamiyorum bazen
inşallah önemli bişi yoktur canım. İçini ferah tut.
Aaaa inş birşey yoktur canım
önemli bişey yoktur inşallah.çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun canım..önemli birşey yoktur inşş
Sağlık durumu iyidir inşallah ?
Rabbim eşini başınızdan eksik etmesin,beterinden korusun da bi daha hata kaza bela vermesin ablacm
çok geçmiş olsun cnm, umarım önemli bir şey değildir.
Canım çok geçmiş olsun umarım bi sorun yoktur dualarım seninle
ederiz tabiki geçmiş olsun canım.aman hiç tınlamıyorum onları gül geç,sanki kendileri bayan değil!
çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcınız olsun nasıl önemli bileyi yok demi bizleride habersiz bırakma
Hayırdır canım? Haber et bize Rabbim korusun...
cok cok geçmiş olsun umarım ciddi birsey yoktur durumu nasıl![]()
az önce koltuktan kalkmaya çalışırken sevgili eşimin dün söylediği sözler çınladı kulağımdahayatım senin böyle zorlanarak hareket ettiğini görünce aklıma fok balıkları geliyor hani göbeklerini öne ata ata yol alırlar ya..yazık tüm eforlarını harcıyolar oysa ki attıkları bir kaç adım
kızlar sizi bilmem ama benim bu halim eşimin espiri kabileyetini geliştirdi
Eki Görüntüle 1243803
Kizlar 30.haftadayim ya bazen gobegime bi bakiom kizarmis sanki boyle kan toplanmis gibi hani yuz kizarmasi gibi dusunun tum gobegimi kirmizi halde gorunce korkuyom sizce sebebi nedir tavsiyeniz nedr ?
Bu da benim 33+3 haftalik gobusumEki Görüntüle 1243846
Merhaba dunden beri alt tarafimda ozellikle yururken bir aci var sanki biyere vurmusumda morarmis gibi cok baski oluyo ve aciyo bu normalmi acaba boyle olan varmi bazen yatakta sagdan sola donerkende aciyo bykadar baski normalmi acaba
dualar seninle canım Allah esini ve evladını sana bagıslasın inşallahİyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim
Esim iyi Allaha hamdolsun dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Hepinizden Allah razi olsun