• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

az önce koltuktan kalkmaya çalışırken sevgili eşimin dün söylediği sözler çınladı kulağımda:KK36: hayatım senin böyle zorlanarak hareket ettiğini görünce aklıma fok balıkları geliyor hani göbeklerini öne ata ata yol alırlar ya..yazık tüm eforlarını harcıyolar oysa ki attıkları bir kaç adım:KK53: kızlar sizi bilmem ama benim bu halim eşimin espiri kabileyetini geliştirdi:KK70:

saskin-fok-baligi_3.webp

Kizlar 30.haftadayim ya bazen gobegime bi bakiom kizarmis sanki boyle kan toplanmis gibi hani yuz kizarmasi gibi dusunun tum gobegimi kirmizi halde gorunce korkuyom sizce sebebi nedir tavsiyeniz nedr ?

[QUOTE="nesli60, post: 36923673, member: 59277olcakktora gideli 1 hafta olacak gittigimde kontrol diye mi gideceğim tekrar para mı vereceğim özel hastaneye gidiyorum[/QUOTE]
On gun icinde gidince kontrol oluyor ucretsiz olcak..@nesli60

Hba1c değeri var, o da 3,5 çıkmış canım. Dahiliyede açlık tokluk tekrar yaptırayım, teşekkürler..

Canim hemoglobin a1c icin bende bu sabah kan verdim...bende seker ciktiydi son kontrolde dahiliye doktorum istedi..sen ne icin baktirdin canim okuma fiisatim olmadi gecmis sayfalari da merak ettim

arkadaşlar bebecix markabu kundaktan internette falan göreniniz olursa bana söylermisiniz?arıyorum bulamıyorum hiç yerde.
kundak.webp

birde bebepan ya da misspan marka bu hastane çıkışını hiç bi yerde bulamadım.içimde kalacak almazsam

bebepan.webp

Merhaba dunden beri alt tarafimda ozellikle yururken bir aci var sanki biyere vurmusumda morarmis gibi cok baski oluyo ve aciyo bu normalmi acaba boyle olan varmi bazen yatakta sagdan sola donerkende aciyo bykadar baski normalmi acaba

Merhaba dunden beri alt tarafimda ozellikle yururken bir aci var sanki biyere vurmusumda morarmis gibi cok baski oluyo ve aciyo bu normalmi acaba boyle olan varmi bazen yatakta sagdan sola donerkende aciyo bykadar baski normalmi acaba
Bende aynı kasık agrısını yasıyorum. Alırı bir baskı var kasıklarımda.

Yanlış hatırlamıyorsam hello babyde vardı bu hastane çıkışında istanbuldaysan oraya bi bakarsın

canım benim de 2 haftadır var et kesmiş gibi ağrıyor tam bacağımla bikini bölgesinin kesiştiği yerde sanki bir yere bilmeden vurmuşum şimdi o ağrıyor gibi normal sanırım

oturdugum anda kemigim kirik gibi agriyo namaz kilarken falan acayip agrim oluyor surekli uzanamam ki cok ari yapiyor dayanamiyorum bazen
Benim ağrımda sürekli sağ tarafta zaten benim oğluş hep sağda baskı yaptıkça sırtımdan çıkacak gibi hissediyorum bu arada idrarda kum dökme çıktı bende :KK42:

inşallah önemli bişi yoktur canım. İçini ferah tut.
Aaaa inş birşey yoktur canım
önemli bişey yoktur inşallah.çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun canım..önemli birşey yoktur inşş
Sağlık durumu iyidir inşallah ? :KK57:
Rabbim eşini başınızdan eksik etmesin,beterinden korusun da bi daha hata kaza bela vermesin ablacm
çok geçmiş olsun cnm, umarım önemli bir şey değildir.
Canım çok geçmiş olsun umarım bi sorun yoktur dualarım seninle
ederiz tabiki geçmiş olsun canım.aman hiç tınlamıyorum onları gül geç,sanki kendileri bayan değil!
çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcınız olsun nasıl önemli bileyi yok demi bizleride habersiz bırakma
Hayırdır canım? Haber et bize Rabbim korusun...
cok cok geçmiş olsun umarım ciddi birsey yoktur durumu nasıl:KK17:

İyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim
Esim iyi Allaha hamdolsun dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Hepinizden Allah razi olsun

az önce koltuktan kalkmaya çalışırken sevgili eşimin dün söylediği sözler çınladı kulağımda:KK36: hayatım senin böyle zorlanarak hareket ettiğini görünce aklıma fok balıkları geliyor hani göbeklerini öne ata ata yol alırlar ya..yazık tüm eforlarını harcıyolar oysa ki attıkları bir kaç adım:KK53: kızlar sizi bilmem ama benim bu halim eşimin espiri kabileyetini geliştirdi:KK70:

Eki Görüntüle 1243803

Hhahah benimki de öyle panda diyo penguen diyo :KK70:

Kizlar 30.haftadayim ya bazen gobegime bi bakiom kizarmis sanki boyle kan toplanmis gibi hani yuz kizarmasi gibi dusunun tum gobegimi kirmizi halde gorunce korkuyom sizce sebebi nedir tavsiyeniz nedr ?

Canım çatlaktır onlar netten bak istersen
kremlerin ihmal etme acısını alır..

Oytt maşallah size :nazar:

Benimde öyle..elimle bile dokunamıyorum :(

İyi dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim
Esim iyi Allaha hamdolsun dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Hepinizden Allah razi olsun
dualar seninle canım Allah esini ve evladını sana bagıslasın inşallah :nazar: sakın stres yapma üzülme annesi olur mu :nazar:

Back
X